SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 04:27

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 142670 x)
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #225 v: 19. Červenec 2006, 07:22 »

2 Zbynek Skopan: na toho ciscoveho klienta pro UIQ se moc neteste, protoze Cisco spolupracuje uzce s Nokii a klient (navic ne sipovy, ale skinny) se pripravuje pro E radu nokii. Rovnez se pracuje (a uz jsem videl i v provozu), klient pro WM. UIQ jsem na road mape klientu vubec nevidel. Info k Alcatelu jeste overim:o)
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #226 v: 19. Červenec 2006, 07:24 »

2 zbynek.skopan:
ad foun: Na tenhle telefon ani jinak nekoukam, dik dotykaci to uz jinak ani nejde. Jen mi ten OS prijde propracovanejsi nez u MDA. Ten foun si rad zmodifikuju, kdyz k tomu budu mit prostredky v podobe kvalitnich programu. Smajlík
ad siÂť: Zni to hezky, ale nejak jsem nepochopil, jak se muzu s M600i pripojit do firemni VoIP site (jestli to tak bylo mysleno), kterou tu mame - wifi to nema, takze nejak pres pocitac a kabel nebo BT?

Ano pres kabel nebo Bluetooth, zpusob pripojeni k  Bluetooth a naslednem vyuziti pocitacovych internetovych dat je popsan v clanku, ktery na toto tema vyjde zrejme tento tyden, tak nezapomente sledovat SEManii  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Martin Jakl
Anonym
« Odpověď #227 v: 19. Červenec 2006, 09:55 »

A kde se da vypnout UMTS?
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #228 v: 19. Červenec 2006, 10:27 »

To Pantani : Hlasovou VPN tedy GSM (sluzby dle operatora) bude to stale prichozi hovor. Tedy ne presmerovavani  jako ve stavajicich PBX.
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #229 v: 19. Červenec 2006, 11:05 »

ted nebudu odpovidat Pantanimu Mrknutí...chci jenom rict ze sem se na dobro rozhod...Du do nej!!! takze za nakou dobu u si tu s vama budu moct povidat i o mejch skusenostech!!  dikycau.

Krom toho ze si myslim, ze to neni vubec spatny rozhodnuti, myslim, ze ses sÂťastnej clovek - ne ani tak kvuli tomu jakej sis vybral telefon, ale hlavne kvuli tomu, ze UÂŽ SIS NIJAKEJ VUBEC VYBRAL, protoze to vybirani je vzdycky nejtezsi Smajlík Preju jen samy prijemny chvile s novym founeckem! ;-)
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #230 v: 19. Červenec 2006, 14:33 »

A kde se da vypnout UMTS?

Nastroje > ovladaci panel > pripojeni > mobilni site > vice > site GSM/3G
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #231 v: 19. Červenec 2006, 14:59 »

Zkouseli jste nekdo delat full zalohu telefonu pres PC? Tedy pres funkcnosti v PC Suite?

Nejdrive jsem mel radost, jak je to vychytane udelane, neb to umi zalohovat opravdu dost veci a aby to umel precist tak si system sam restartuje do zvlastniho modu, ale casem (rozumej druhy den) jsem s opojeni vysel. Telefon se zacal chovat divne a prestal zobrazovat zpravy (SMS). Prichozi zprava normalne prisla, ale nesla otevrit. Hlasil "pristup zamitnut" s vedle hlasku "zprava neni uplna". Takto to ale zacal delat i na jiz davno prisle zpravy z pameti. Takze se nedalo cist nic. Nebyl jsem schopnej to vubec rozchodit az jsem pristoupil k master resetu. Pak obnovil zalohu a zacalo to fungovat normalne. Akorat jsem teda prisel o zvuky, viz thread chyby eMka.

Chtel jsem jen vedet, jestli jste nekdo uz zalohu delal a nedopadlo vam to stejne.
uložena
Martin Jakl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #232 v: 19. Červenec 2006, 16:04 »

Zalohoval jsem nekolikrat a nikdy jsem s tim zadny problem nemel.
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #233 v: 20. Červenec 2006, 09:17 »

Uz se to tady nekde nakouslo.... jak je to u vas s vydrzi? Popravde muj nazor za ten tejden a neco, co tenhle strojecek mam, je takovy, ze vydrz je nejslabsi misto sestistovky. Zatim nemam skorot nic, na co bych si vyrazne stezoval a i tech par veci se casem poresi prislusnym,i programy, ale vydrz programem neporesim Sad
uložena
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #234 v: 20. Červenec 2006, 10:39 »

...ze vydrz je nejslabsi misto sestistovky...

a jak ho pouzivas - kolik provolas a tak?
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #235 v: 20. Červenec 2006, 11:29 »

V recenzi pisou ze je vydrz velmi dobra, myslim ze je to teda dost subjektivni.

Pro me je prijatelna jakakoliv vydrz vetsi nez jeden den. Nevidim problem v tom kazdy vecer dat mobil do nabijecky.
uložena

Uz jen jeden den...
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #236 v: 20. Červenec 2006, 11:58 »

V recenzi pisou ze je vydrz velmi dobra, myslim ze je to teda dost subjektivni.
no subjektivni to pochopitelne je, pokud to hodnotime "uzivanim". Tj, normalnim provozem, ovsem ten normalni provoz je uz kazdeho jinej. Subjektivni to prestava byt ve chvili, kdyz se nabije baterka, zapne displej a meris cas (pripadne jina zatez pochopitelne). Pak subjektivnost konci.

Pro me je prijatelna jakakoliv vydrz vetsi nez jeden den. Nevidim problem v tom kazdy vecer dat mobil do nabijecky.

No to se dobre rika, pokud ses doma. Ale co treba kdyz nekam jedes? Tam nemusis mit moznost kazdej den nabijet. Je jasne, ze tyden je luxus, ale par dni by to chtelo.
« Poslední úprava: 20. Červenec 2006, 12:02 od Magovec » uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #237 v: 20. Červenec 2006, 12:14 »

Zkoumal jsem vydrz
Pokud jen obcas volate a SMS, stazeni POP3 e-mailu 3x za den, obcas nejake stranky, coz se da nazvat normalnim pouzivanim,  pak vydzi radove nekolik dni (typuji 2 max 3 dny)  Lze prodlouzit vypnutim UMTS  asi i GPRS (zatim jsem neprisel na to jak) a BTH a infra komunikaci  .

Snizeni  vydrze je pak logicky spojene s cetnosti vyuzivani aplikaci zejmena psani textu a spojovani pres infra atd. Ja se dostal na minimum 3/4 dne - uprava kontaktu, exel, spojeni do internetu do sveho blogu, synchronizace pres BTH, a ve finale psani textu ve Wordu (cviceni klavesnice).
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #238 v: 20. Červenec 2006, 12:20 »

a jak ho pouzivas - kolik provolas a tak?

No ted ho zatezuji docela dost. Ani ne hovorem, ale svicenim displeje a ukonama jako zpravy, maily, trochu prohlizec a vnitrni programy. Telefon mi sviti tak cca 3-4 hodiny denne cisteho casu. V tom tak 15 sms/den, prumerem jeden az dva hovory denne cca 10 min kazdej. Vydr ted ma max 2 dni od rana prvniho dne full nabiti do vecera druheho takrka prazdno (baterie urcite pod 10%).

Vcera jsem ale treba hodinu a pul vecer pouzival prohlizec, coz bezne pouzivani neni, nebot jsem zjistil "novinku", kterou jiste uz vsichni davno vite ale ja mel za to ze to slo i jinak, ze jsem neprisel na to jak obejit to, ze se vyzvaneni, obrazky a dalsi veci od SE daji tahat do telefonu jen pres interni prohlizec a ne jinak. Vubec nic jineho nez interni prohlizec vam nenabidne download, coz me trosku mrzi. Takze jsem projizdel sekci SE portalu pres interni zabudovanou Operu.

Jak jsem jiz psal budu vydrz hodnotit az po mesici pouzivani treba, ale jen me zajimalo jestli to treba neni jen ma chyba a pak treba podivna baterie atd. Vypada to ze ne.
« Poslední úprava: 20. Červenec 2006, 12:28 od Magovec » uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #239 v: 20. Červenec 2006, 12:21 »

Lze prodlouzit vypnutim UMTS  asi i GPRS (zatim jsem neprisel na to jak)

Myslis, ze muj navrh tady http://forum.semania.cz/index.php/topic,6890.msg70175.html#msg70175 neni to ono?

Pripadne jestli jsi myslel vypnout gprs, pak taky nevim, ale prijde mi to u eMka jako dost zasadni vec. eMko bez UMTS nebo GPRS je jako rybarit strizlivej Mrknutí
« Poslední úprava: 20. Červenec 2006, 12:30 od Magovec » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.064 sekund, 19 dotazů.