SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
05. Květen 2025, 12:22
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s M600i
Strana:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
29
« předchozí
další »
Autor
Téma: Zkusenosti s M600i (Zobrazeno 143881 x)
niko niko
Uzivatel
Pohlaví:
Re: Zkusenosti s M600i
«
Odpověď #210 v:
17. Červenec 2006, 18:16 »
Uživatel: MartinChroust 17. Červenec 2006, 13:56
Ted taky budu cvicit s tou QWERTY klavesnici, mam z ni dobry pocit. Ale komu by se chtelo psat pomalu, kdyz na virtualni napisu zpravu o 160 znacich za minutu maximalne...?
Hardwarova klavesnice je mnohem vsestranejsi, a uz z principu po zvladnuti rychlejsi a prirozenejsi. (clovek ktery umi nejlip s hardwarovou by podle me byl rychlejsi nez ten ktery umi nejlip se softwarovou). Ale co, kazdy az si pouziva co mu vyhovuje nejvic. Klavesnice na M600 je tak originalni, ze by byla skoda se s ni nenaucit.
Uz se tesim na stredu, az budu moct trenovat
)
uložena
Uz jen jeden den...
djfreak
Uzivatel
«
Odpověď #211 v:
17. Červenec 2006, 20:22 »
me to na ty klavesnici moc nejde , zvykam si na tuzticku radeji
Chtel bych se jeste zeptat zda uz nekdo konvertoval nejakej film a jestli jo tak zda se mu to neseka ,
a kdyz neseka tak prosim v jakym to delal programu a nejaky optimalni kvalite aby se na to dalo divat
tak do 500 MB , ja delal DVD film a kvalitka byla fakt bozii , zabralo to kolem 500 - 600 MB jen se mi to
obcas seklo
uložena
niko niko
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #212 v:
18. Červenec 2006, 00:43 »
Uživatel: djfreak 17. Červenec 2006, 20:22
Chtel bych se jeste zeptat zda uz nekdo konvertoval nejakej film a jestli jo tak zda se mu to neseka ,
a kdyz neseka tak prosim v jakym to delal programu a nejaky optimalni kvalite aby se na to dalo divat
tak do 500 MB , ja delal DVD film a kvalitka byla fakt bozii , zabralo to kolem 500 - 600 MB jen se mi to
obcas seklo
Jak casto se ti to sekalo ? Prehralo ti to cely film ? V cem jsi to konvertoval ? Jake z toho mas pocity
)
uložena
Uz jen jeden den...
shark
Anonym
«
Odpověď #213 v:
18. Červenec 2006, 10:50 »
...jak funguje synchronizce kontaktu , tasku, poznamek, atd. s outlookem ?
jsou nejake problemy s prevodem cisel ? drive to nebyvalo vzdy uplne idealni.
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X2
«
Odpověď #214 v:
18. Červenec 2006, 12:59 »
TO Shark: synchronizacni SW je uplne o nicem jinem. Ma jinou grafiku i ceskou lokalizaci.
Kontakty s MS Outlook se syncaji FULL tedy i s obrazky
u kontaktu.
Lze v prubehu i sledovat kolik polozek a jak budou synchronizovane.
Pozor na synchronizaci posty (rozumej te v PC nikoliv po POP3) aby to nezaplaclo cele.
Soucasti SW jsou i USB drivery a v tom mam ted prave problem protoze je do sveho NB musim domrsknout ruco a nevim kde je sehnat. Ale po IR to funguje vse take.
proti P900 a jinym napr W800 je to jine
uložena
Philips: Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser
Soucasnost: X2, G 502
djfreak
Uzivatel
«
Odpověď #215 v:
18. Červenec 2006, 15:23 »
Uživatel: niko niko 18. Červenec 2006, 00:43
Uživatel: djfreak 17. Červenec 2006, 20:22
obcas seklo
Jak casto se ti to sekalo ? Prehralo ti to cely film ? V cem jsi to konvertoval ? Jake z toho mas pocity
)
Konvertoval jsem to v ImTOO M converter , a delal jsem to z DVD takze to bylo na 6 casti a prehralo to cely , a seka se to asi kazdou 2 minutu , a pocity mam skvely.P
uložena
shark
Anonym
«
Odpověď #216 v:
18. Červenec 2006, 15:50 »
..prevod kontaktu je tedy bezproblemovy ?
potrebuju synchronizovat pouze kontakty, tasky a poznamky. postu nemusim.
vzdycky, kdyz jsem mel nejake zarizeni non windows, ktere se synchronizovalo jinak nez pres active sync, tak to nebylo kdovi co.
at je ms jakej chce, synchronizace mobile windows s ms outlookem jsou naprosto ukazkove a bezproblemove. nemusi se pak nikde nic upravovat, predelavat atd.
proste se pripoji a je to. ostatni (palm, symbian s tim bohuzel vzdycky trochy zapasej)...
tak proto se ptam, abych vedel co me ceka. protoze o m600 nebo nejakem lepsim nastupci vazne uvazuju
uložena
Pantani
Uzivatel
«
Odpověď #217 v:
18. Červenec 2006, 18:10 »
Napadlo me nekolik otazek:
1) v prirucce se nic nepise o vyzvanecich profilech znamych z Nokii - jak se prepinaji profily? Umi vubec neco takovyho?
2) Koukam se na Today (proste hlavni zobrazeni displeje a nemam nic otevrenyho): co se stane, kdyz zacnu psat na klavesnici? Spusti se Adresar a zacne se nejak vyhledavat nebo se jen tupe zobrazuje vyÂťukany telefonni cislo na displeji? V manualu se pise "Pri stisknuti klaves s cislicemi se telefonni aplikace automaticky spusti.". Takze se nevyhledava??
3) Nepochopil jsem, proc se da Today u korene zabalit, vi to nekdo? - myslim, ze jsem nekde cetl, ze nektery ty polozky muzu mit rozbaleny, ja se chci zeptat, proc to Today lze mit CELY zabaleny - treba to ma praktickej vyznam
4) kdyz mi na displej skoci sporic - ukazuje neco? hodiny, zmeskane sms, profil, zmeskane hovory...
5) Lze nekde vypnout vyhledavani 3G site abych setril baterkou?
6) Protokol volani umi zobrazit, ze napr. Karel mi volal dnes odpoledne 2x pul hodiny po sobe, nebo umi rict jen, ze Karel mi volal 2x a z toho naposledy v XX:YY?
7) Jsem v menu a mam polozky zobrazeny v seznamu pod sebou. Lze je vybirat ciselnyma klavesama jako umel T68i a naslednici nebo to tady nejde?
Diky za vyjasneni
«
Poslední úprava: 18. Červenec 2006, 18:14 od Pantani
»
uložena
VitekŠobr
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson W850i precious black
«
Odpověď #218 v:
18. Červenec 2006, 19:13 »
ted nebudu odpovidat Pantanimu
...chci jenom rict ze sem se na dobro rozhod...Du do nej!!! takze za nakou dobu u si tu s vama budu moct povidat i o mejch skusenostech!! dikycau.
uložena
Moje SE cesta: T610i - K750i - M600i - W850i
HPM-65, HPM-70
Sony PSP white, FW 3.52 M33 - 4, Logitech PGP, 4GB MS
simatic
Uzivatel
Telefon: P1
«
Odpověď #219 v:
18. Červenec 2006, 19:44 »
Uživatel: Pantani 18. Červenec 2006, 18:10
Napadlo me nekolik otazek:
1) v prirucce se nic nepise o vyzvanecich profilech znamych z Nokii - jak se prepinaji profily? Umi vubec neco takovyho?
2) Koukam se na Today (proste hlavni zobrazeni displeje a nemam nic otevrenyho): co se stane, kdyz zacnu psat na klavesnici? Spusti se Adresar a zacne se nejak vyhledavat nebo se jen tupe zobrazuje vyÂťukany telefonni cislo na displeji? V manualu se pise "Pri stisknuti klaves s cislicemi se telefonni aplikace automaticky spusti.". Takze se nevyhledava??
3) Nepochopil jsem, proc se da Today u korene zabalit, vi to nekdo? - myslim, ze jsem nekde cetl, ze nektery ty polozky muzu mit rozbaleny, ja se chci zeptat, proc to Today lze mit CELY zabaleny - treba to ma praktickej vyznam
4) kdyz mi na displej skoci sporic - ukazuje neco? hodiny, zmeskane sms, profil, zmeskane hovory...
5) Lze nekde vypnout vyhledavani 3G site abych setril baterkou?
6) Protokol volani umi zobrazit, ze napr. Karel mi volal dnes odpoledne 2x pul hodiny po sobe, nebo umi rict jen, ze Karel mi volal 2x a z toho naposledy v XX:YY?
7) Jsem v menu a mam polozky zobrazeny v seznamu pod sebou. Lze je vybirat ciselnyma klavesama jako umel T68i a naslednici nebo to tady nejde?
Diky za vyjasneni
1. ne (muze to resit aplikace)
2. adresar se spusti delsim stiskem, kratkym stiskem se pisou normalne cisla
3. hmm nevim, nepripada mi to nepochopitelne
4. ne neukazuje se nic
5. ano lze
6. kazdy hovor (prijaty,zameskany,atd...) je evidovan s podrobnymi udaji
7. ne nelze
uložena
-=SH888,T10,T18,R310,R320,T39,T68,P800,K750,M600,P1=-
Magovec
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #220 v:
18. Červenec 2006, 20:34 »
na tu 4] uz jsme se tady pozastavovali tak cca 6 stran zpatky v tomto threadu. Ja osobne jsem to tu oplakal, ale pak jsem zahledal na googlu a zjistil, ze pro UIQ 2 jsou aplikace/sporice, ktere delaji presne tohle. Verim, ze brzy prijdou i pro UIQ 3.
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: X2
«
Odpověď #221 v:
18. Červenec 2006, 21:17 »
To Pantani:
Na tenhle telefon stejne jako na stare Pecka musis koukat jako na PDA s moznosti telefonu tedy jako MDA.
Ja pamatuji Symbianovske Psiony ktere potom prevzal Ericsson a prodaval (tak rok 2001) cca za 14 tisic a pak se objevila 800.
Je to proste otevreny system ktery si muzes modifikovat po svem. Hlavni je pouziti pro praci s e-mailem, s office aplikacemi ci na gameskovani. Takrka souvisejici je mit i datovy program od providera s nonstop daty.
Rovnez se hodi jako sluzebni telefon protoze vyrobci telefonnch systemu (firma Cisco i Alcatel) jiz maji pripravene k IP a SIP moznost zarazeni GSM mobilu techto trid do iterni firemni site site. Do telefonu se pak stahne specialni aplikace a telefon je soucasne jako linka k firemni PBX nebo Voice Manageru.
Podobne lze vyuzit i xml alikace v techto sitich(telefonni seznamy, planovani schuzek,rezervacni system.....) Jeste eleganntnejsi to bude u P990 ktery bude mit WiFi. Poste ve firme v dosahu vasi WiFi budete mit veskere sluzby interniho telefonniho systemu (asi jako DECT) a venku pres 3G a GSM.
uložena
Philips: Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser
Soucasnost: X2, G 502
Pantani
Uzivatel
«
Odpověď #222 v:
19. Červenec 2006, 06:13 »
Uživatel: Magovec 18. Červenec 2006, 20:34
na tu 4] uz jsme se tady pozastavovali tak cca 6 stran zpatky v tomto threadu. Ja osobne jsem to tu oplakal, ale pak jsem zahledal na googlu a zjistil, ze pro UIQ 2 jsou aplikace/sporice, ktere delaji presne tohle. Verim, ze brzy prijdou i pro UIQ 3.
Ja vedel, ze jsem to uz nekde cet!
) jen jsem nevedel kde
Jinak to povazuju taky za velkou chybu, vzdyÂť i podstatne starsi "hloupy" mobily to umely, zda se mne proto nepochopitelny, ze tohle vynechali...
Dalsi aplikace je dobra vec, musi to ale fungovat jako sporic, ne aby to jen zralo baterku navic, snad to tak bude
uložena
Pantani
Uzivatel
«
Odpověď #223 v:
19. Červenec 2006, 06:21 »
2 zbynek.skopan:
ad foun: Na tenhle telefon ani jinak nekoukam, dik dotykaci to uz jinak ani nejde. Jen mi ten OS prijde propracovanejsi nez u MDA. Ten foun si rad zmodifikuju, kdyz k tomu budu mit prostredky v podobe kvalitnich programu.
ad siÂť: Zni to hezky, ale nejak jsem nepochopil, jak se muzu s M600i pripojit do firemni VoIP site (jestli to tak bylo mysleno), kterou tu mame - wifi to nema, takze nejak pres pocitac a kabel nebo BT?
uložena
shark
Anonym
«
Odpověď #224 v:
19. Červenec 2006, 06:57 »
co se profilu tyce, tak pro pxxx tu je aplikace magic profiles pro, ktera je podle me jedna z nejlepsich aplikaci pro uiq vubec.
predpokladam, ze casem bude i pro uiq3. pouzival jsem ji na p900..fakt supr. tech moznosti , hlavne mi prislo nejlepsi prepinani profilu podle gsm bunky. takze se profily prepinaj automaticky, podle toho kde zrovna jste...
+ dalsi a dalsi funkce. podle me jedna z mala aplikaci, ktera se vyplati i koupit.
skoda jen, ze jsou nejaky pomaly vyvojari a zatim to pro uiq3 nemaj.
http://www.symbianwave.com/product.php?id=mpprouiq
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
29
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Zkusenosti s M600i
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.