SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Duben 2025, 14:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 142462 x)
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #240 v: 20. Červenec 2006, 13:05 »

Sorry za OT:

2 Magovec: Zkus prosim odpovidat vzdy s jednim prispevkem, neni nutne zaplacavat forum dvojtymi prispevky, diky
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #241 v: 20. Červenec 2006, 13:21 »

Lze prodlouzit vypnutim UMTS  asi i GPRS (zatim jsem neprisel na to jak)

Myslis, ze muj navrh tady http://forum.semania.cz/index.php/topic,6890.msg70175.html#msg70175 neni to ono?

Pripadne jestli jsi myslel vypnout gprs, pak taky nevim, ale prijde mi to u eMka jako dost zasadni vec. eMko bez UMTS nebo GPRS je jako rybarit strizlivej Mrknutí

Ano myslel a take vypnuti GPRS.Znamena to ze to nemas zakazany.  Mam to jak u Decka tak jsem to mel i Pecka. V klidu ´je telefon odpojen a pokud vyuzivas nejakou aplikaci spojeni se navaze. Po ukonceni aplikace se zase odhlasi.

P.S U pecka me prodlouzilo vypnuti GPRS vydrz  o den. U Decka ani nevim protoze jsem vzdy jel autem, nebo pripojil USB. Krome situaci kdy jsem nechal zapnute radio  Grin
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #242 v: 20. Červenec 2006, 19:14 »

2 Magovec: Zkus prosim odpovidat vzdy s jednim prispevkem, neni nutne zaplacavat forum dvojtymi prispevky, diky

Me tedy prijde prehlednejsi v jedne odpovedi odpovedet jeden problem. Pokud clovek neco hleda je to pak jasne, nez kdyz prochazi a musi cist vsechny prispevky, protoze hledana odpoved je v sedesati procentech nejakeho dlouheho.

Nicmene kazdy je zvykly na neco jineho a moderatorem jses tady ty, takze budu respektovat tve narizeni. Omluva za ty dvojprispevky.
uložena
shark
Anonym
« Odpověď #243 v: 21. Červenec 2006, 08:45 »

docela by me zajimalo, proc do finalni m600 nedali to radio.
v prekladu recenze , ktera tu je , pisou ze tam radio je...ale to jde asi o nejakou testovaci verzi m600 nebo fw
a ve finalni verzi uz radio neni. ze by jenom zmena fw a radio by mohlo jit ?
uložena
shark
Anonym
« Odpověď #244 v: 21. Červenec 2006, 08:49 »

...a nebo ted me napadlo, pokud by sel prehrat fw s w950 do m600...ale to budou mit mozna nejak osetreny...to by bylo mooooc jednoduchy
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #245 v: 21. Červenec 2006, 09:32 »

K tomu prehrani FW:
Vzhledem k tomu, ze W950 a M600i maji jiny pocet jinak rozlozenych klaves myslim ze toto nepujde...
« Poslední úprava: 22. Červenec 2006, 21:13 od Joza » uložena
shark
Anonym
« Odpověď #246 v: 21. Červenec 2006, 14:54 »

teda panove, mam ted m600 na par dni pujcenou abych si ji vyzkousel, ale
- strasne se mi libi
- display skvelej, klavesnice snad si zvyknu

ale ted to ale
- jak tady pisete, ze je to hodne rychle, tak bych tak uplne nesouhlasil. rychle je to na druhy pokus nebo kdyz aplikace byla jednou otevrena.
ale napoprve , kdyz kliknu treba na sms, tak by to opravdu mohlo byt rychlejsi.  teda doufam, ze to bude casem lepsi, i diky fw.
ted mi zrovna prisla prvni sms, dal jsem vybrat, a nez se to tam proklikalo, tak to trvala na muj vkus docela dlouho.

momentalne tohle, monzna navzdory ostatnim, povaziji na slabe misto tohoto telefonu. podotykam, jen, ze se sveho pohledu. to ale nic nemeni na tom, ze bych to chtel.. Mrknutí
uložena
Stanley M.
Anonym
« Odpověď #247 v: 21. Červenec 2006, 15:37 »

docela by me zajimalo, proc do finalni m600 nedali to radio.
v prekladu recenze , ktera tu je , pisou ze tam radio je...ale to jde asi o nejakou testovaci verzi m600 nebo fw
a ve finalni verzi uz radio neni. ze by jenom zmena fw a radio by mohlo jit ?

Z whitepaperu vyplyva, ze v M600 neni pro radio hardware, takze bohuzel...
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #248 v: 21. Červenec 2006, 22:07 »

Takze, prikladam dalsi zkusenost.

Pri upatlanem displeji jej vzdy utiram hadrikem. Ovsem posledni dobou jsem zjistil, ze spinu spis roztiram nez utiram.  Sad Ma nekdo podobnje zkusenosti ci reseni?
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #249 v: 21. Červenec 2006, 22:22 »

no ja pri velkem znecisteni displeye pouzivam jeste pripravek na umela skla dioptrickych bryli...mimochodem mam p900 tak nevim jestli jsem ti pomohl
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #250 v: 22. Červenec 2006, 08:18 »

teda panove, mam ted m600 na par dni pujcenou abych si ji vyzkousel, ale
- strasne se mi libi
- display skvelej, klavesnice snad si zvyknu

ale ted to ale
- jak tady pisete, ze je to hodne rychle, tak bych tak uplne nesouhlasil. rychle je to na druhy pokus nebo kdyz aplikace byla jednou otevrena.
ale napoprve , kdyz kliknu treba na sms, tak by to opravdu mohlo byt rychlejsi.  teda doufam, ze to bude casem lepsi, i diky fw.
ted mi zrovna prisla prvni sms, dal jsem vybrat, a nez se to tam proklikalo, tak to trvala na muj vkus docela dlouho.

momentalne tohle, monzna navzdory ostatnim, povaziji na slabe misto tohoto telefonu. podotykam, jen, ze se sveho pohledu. to ale nic nemeni na tom, ze bych to chtel.. Mrknutí

rychlost vsech SF je achilova pata, chce si to osahat - kdo ti ho kde pujcil na osahani? Jinak doufam, ze s dalsima verze fw se to zlepsi  Sad
Napr. moje 6630 je obcas taky dost lina a to tvrdej, ze je to rychlik! Smajlík)
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #251 v: 22. Červenec 2006, 12:07 »

Hele, nez stravis dalsi tyden zjistovanim blbosti, dej si spis otazku - kterej telefon je v tyhle kategorii lepsi nez M600 ?

bez si ho koupit pls.
uložena

Uz jen jeden den...
shark
Anonym
« Odpověď #252 v: 22. Červenec 2006, 20:15 »

no, ze neni zadny lepsi nez m600, jeste neznamena, ze z nej budu jen nadsenej a nebudu videt kriticka , nebo problematicka mista.
jsem na tu pomalost zvyklej z p900, momentalne mam qtek 8010 (smartphone s windows 2003 se), takze si ted musim zpatky zvykat na ovladani symbianu, ale od dob p900 jsem myslel, ze se to preci jen o neco zlepsilo.

a jeste jednou tady musim rict, ze obcasne zatuhnuti nebo kdyz se naplni pamet a zpomali se to bez moznosti se nekam prepnout me fakt vadi.
ja vim niko niko, mozna to nerad slysis, ale proste je to tak...a to konstatuji jako VELKY priznivec znacky SE a jejich smartphounu !

ale bohuzel, tim ze budu pred necim zavirat oci a nepriznam si to, jeste neznamena, ze se to zmeni... Undecided
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #253 v: 22. Červenec 2006, 20:32 »

Jako rychlost prvniho spusteni aplikaci by mohla byt lepsi, to je jasne, ale popravde - koukneme se na bezne pouzivani telefonu. Adresar, web, zpravy, telefon, kalendar a par dalsich veci. Vse toto si jednou spust a uz ti to zustane v pameti. Pak uz to ale nacita o dva rady rychleji. Takze "provozni rychlost mi prijde dobra.

Neco jineho by bylo, kdyby to pri kazdem otevreni nacital tak dlouho jako pri prvnim. To uz by se za prijemne rict teda nedalo.
uložena
shark
Anonym
« Odpověď #254 v: 22. Červenec 2006, 21:27 »

hele, fakt se ti treba praca s sms zda idealni ?
teda ja taky jsem z toho telefonu relativne nadsenej, ale jako idealni mi to neprijde...bohuzel
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 18 dotazů.