SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Duben 2025, 14:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 142460 x)
niko niko
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #255 v: 22. Červenec 2006, 21:34 »

a jeste jednou tady musim rict, ze obcasne zatuhnuti nebo kdyz se naplni pamet a zpomali se to bez moznosti se nekam prepnout me fakt vadi.
ja vim niko niko, mozna to nerad slysis, ale proste je to tak...a to konstatuji jako VELKY priznivec znacky SE a jejich smartphounu !

ale bohuzel, tim ze budu pred necim zavirat oci a nepriznam si to, jeste neznamena, ze se to zmeni... Undecided
ja sem jemne narazel na Pantaniho, ne na tebe.  Ja cekam az mi M600 privezou z prahy...

Ja M600 neglorifikuju, zivot je plnej kompromisu, a telefon kde by nebylo ani jedno "ale" neexistuje.  Je na kazdym aby zhodnotil, jestli je schopnej smirit se s kompromisem v urcity zalezitosti, ve prospech neceho jineho. U me je to design a funkcnost. 
uložena

Uz jen jeden den...
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #256 v: 23. Červenec 2006, 07:54 »

hele, fakt se ti treba praca s sms zda idealni ?
teda ja taky jsem z toho telefonu relativne nadsenej, ale jako idealni mi to neprijde...bohuzel

moh bys bejt konkretnejsi? Co ti na te praci s sms vadi?
pomalost: Na moji 6630 otevreni menu trva 2-3 sekundy (hruza!!), otevreni kontaktu tak 2s - to treba napriklad, spousteni aplikace zprav taky trva i kdyz uz ne tolik. Vzdycky to jsou casy z prvotniho spousteni napr. po restartu telefonu. Doufal jsem, ze M600i na tom bude lip...

2 niko niko: nepochopil jsem asi uplne na co narazis - ze jsem hnidopich? Jde mi jen o to, jak se s telefonem pracuje pri nejbeznejsich vecech pri kazdodennim pouzivani. V tej serii otazek co jsem psal o asi 2 stranky drive jsem psal i nektery jen tak pro zajimavost, ne ze by mi na tom nejak extra zalezelo.
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #257 v: 23. Červenec 2006, 11:55 »

Doporuceni: Pro urychleni prace s SMS a u me i pro upravu Word textu doporucuji vypnout T9. Psanim pres QWERTY klavesnici (nebo v mem pripade casteji stylusem) je snad i T9 zbytecna. Telefen pak nemusi prohledavat v databazi slov a spojeni a proto je i  podstatne rychlejsi....
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #258 v: 23. Červenec 2006, 16:46 »

hele, fakt se ti treba praca s sms zda idealni ?
teda ja taky jsem z toho telefonu relativne nadsenej, ale jako idealni mi to neprijde...bohuzel

Jestli to bylo na me, pak jen dodavam, ze "idealni" jsem ja nenapsal. Napsal jsem dobra. Idealni je opravdu malo co.

Rychlost prvniho spusteni cehokoliv v M600 je pomala. To by se dalo podstatne zrychlit. Ale pokud mam aplikace v pameti (a to mam vsechny, ktere bezne pouzivam) pak je rychlost prepinani solidni. Opet nerikam idealni, ale slusna. Dokonce lepsi nez na nekterych telefonech bez systemu, a to uz je co rici.

Jen pro poradek T9 nepouzivam, kdyz mam full klavesnici, takze pokud je jeji vypnuti zrychlenim oproti normalnimu stavu, pak je mozne, ze mluvime oba o jinych casech. Ja T9 vypnul v prvnich 10 min, co jsem mel eMko nove. Za dalsi uz tu probehlo, ze zatim nejnovejsi FW (tedy novejsi nez se eMko dodava) je rychlejsi a nekteri psali "znatelne". Takze dalsi moznost zrychleni, jestli nemas origos verzi...
uložena
sarh
Anonym
« Odpověď #259 v: 23. Červenec 2006, 19:33 »

Caute, M600i bude mi first Symbian phone, prechazim z T630 a mezi me priority patri rychlost... Tak sem se chtel optat, jak je to z rychlosti nabehnuti adresare, SMSek,...? A potom cim je omezena samotna pamet na SMS. Diky
uložena
houmii
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #260 v: 23. Červenec 2006, 22:59 »

Magovec: T68i mam taky 3 roky, mozna dyl Smajlík a M600i se uz vazne nemuzu dockat. Taky se tesim na ten super skok Shocked
Jak rychle sis zvykal na uplne novy ovladani? Podle toho co slysim je vsechno vicemene intuitivni ... ?
uložena

T68i Arctic Blue (R7A005) -> M600i Crystal White (az na nej budou $)
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #261 v: 24. Červenec 2006, 06:16 »

Caute, M600i bude mi first Symbian phone, prechazim z T630 a mezi me priority patri rychlost... Tak sem se chtel optat, jak je to z rychlosti nabehnuti adresare, SMSek,...? A potom cim je omezena samotna pamet na SMS. Diky

a taky by ses mel ptat, jestli se ti bude libit ovladani dvema rukama! ;-)
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #262 v: 24. Červenec 2006, 06:48 »

PameÂť na SMS zpravy je sdilena, kliknes na adresar SMS a jsi hned tam  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #263 v: 24. Červenec 2006, 10:08 »

Magovec: T68i mam taky 3 roky, mozna dyl Smajlík a M600i se uz vazne nemuzu dockat. Taky se tesim na ten super skok Shocked
Jak rychle sis zvykal na uplne novy ovladani? Podle toho co slysim je vsechno vicemene intuitivni ... ?

Tak o "skoku" se moc mluvit neda. Spis je to takovej prelet o nejakou tu kategorii a technologii vejs Mrknutí

Zvyknul jsem si okamzite. Tim myslim prvni vecer behem proklikavani. UIQ 3 mi prijde jako dobre navrzenej, uzivatelskej a pritom prijemnej a dobre vypadajici system. Co potrebujes tam je a zbytek doinstalujes. Hlavni obrazovka to je parada. O necem takovem jsem snad ani nesnil ze vsech predeslych telefonu. Proste kouknu na obrazovku a vidim co se kde stalo. Jestli prisla sms, mail, jestli mi nekdo volal, jake mam ukoly, jestli mam na dnesek neco v kalendari atd...

Na podporeni jednoduchosti a user frendly featury UIQ 3 dodavam jeste jednu zkusenost. Telefon jsem 3ti den, co jsem ho mel pujcil znamemu. Je to 50ti lety pan, ktery je sice technicky zalozen, ale neni to ten typ, ktery denne sedi za pocitacem, sleduje trendy v IT, pouziva desitky programu a je proste naucen na "systemovost". Vubec nepracuje v IT. Tomuhle cloveku jsem telefon pujcil a asi pul hodiny s nim klikal a ukazoval mu co to umi. Moc se mu to libilo a co je hlavni, ze uz po te pul hodine, kdy rozhodne nevidel vsechny menu, tak pak sam pustil video, napsal mms a odeslal a na webu vyhledal spojeni ve vlakovych radech. To vse bez me rady kam v menu najet pro tu kterou aplikaci nebo jak se vratit a prekliknout aplikace atd. Proste uplne sam. Navod samozrejme ani nevidel.

Z tohodle usuzuju, ze pochopitelnost se navrharum opravdu povedla.

Nejvetsi skok pro me bylo ovladani dvouma rukama a hlavne stylusem/prstem. Opravdu stylus je ustredni vec a telefon vetsinu casu budes ovladat tak. Takze s tim pocitej. Lety zazity zvyk ovladani joystikem nebo krizovymi tlacitky muzes zapomenout.
« Poslední úprava: 24. Červenec 2006, 10:12 od Magovec » uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #264 v: 24. Červenec 2006, 10:55 »

Lety zazity zvyk ovladani joystikem nebo krizovymi tlacitky muzes zapomenout.

Diky bohu...
uložena

Uz jen jeden den...
djfreak
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #265 v: 24. Červenec 2006, 18:33 »

jde nekomu internet a mms od vodafone ?? me to nejde a stve me to  Sad
uložena
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #266 v: 24. Červenec 2006, 18:51 »

Proste kouknu na obrazovku a vidim co se kde stalo. Jestli prisla sms, mail, jestli mi nekdo volal, jake mam ukoly, jestli mam na dnesek neco v kalendari atd...

Ja bych treba chtel videt na obrazovce hlavne kalendar. Muzu se zeptat, kolik radku z kalendare se tam vejde? Kdyz teda necham zaplej jen ten kalendar a nic jinyho...
uložena
accolade
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #267 v: 24. Červenec 2006, 19:46 »

Zdravim vsechny,premyslim o koupi M600,ale zarazila me jedna vec,ma jen 14.6MB RAM pamet,mate nekdo zkusenost jestli to staci,treba kdyz bude pusteno vice aplikaci,popripade i navigace,bude to stacit<neseka se to?
diky za odpoved
uložena
niko niko
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #268 v: 24. Červenec 2006, 23:44 »

jde nekomu internet a mms od vodafone ?? me to nejde a stve me to  Sad

mas to dobre nastaveny, nebo to proste nejde ? Tohle by me nasralo, mam vodafone a M600 budu mit ve stredu
uložena

Uz jen jeden den...
m600
Anonym
« Odpověď #269 v: 25. Červenec 2006, 09:12 »

panove poradte mi...jak docilit toho (kde nastavit ) aby mi trvale svitilo zobrazeni GPRS.
tzn aby ten obracenej trojuhelnicek na silou signalu byl trvale plny a svitil. momentalne mi tam sviti jenom obrys, coz znamena, ze GPRS signal je pritomen, ale momentalne nezapnut v telefonu. pouzije se kdyz bude potreba.
a tohle bych chtel zmenit, aby to svitilo porad. nejak se mi nepodarilo najit nastaveni...poradite...dik
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 18 dotazů.