SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Květen 2025, 07:04

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar => Vodafone - zmena nazvu operatora na displeji
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Oskar => Vodafone - zmena nazvu operatora na displeji  (Zobrazeno 28657 x)
sven
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 17. Leden 2006, 09:06 »

Oskar v nejblizsi dobe bude rozesilat specialni SMS, ktere na telefonech podporujicich binarni SMS zapricini, ze se na displeji jiz nebude zobrazovat "Oskar" ale "Vodafone" (mozna Vodafone CZ). Nevite, zda tuto zmenu podporuji i SonyEricssony, konkretne k/d750i/w800i?

Jestlize to pujde a nazev na displeji se opravdu zmeni, je to opet vyzva pro technickou podporu - vytvorit specialni SMS, ktera nazev operatora misto "Oskar" zmeni na " " (nic) a tudiz by z displeje nazev operatora uplne zmizel a konecne by nekazil obrazky pouzite jako tapetu  Cheesy Mrknutí
uložena
OldrichMladek
Anonym
« Odpověď #1 v: 17. Leden 2006, 09:26 »

Binarni SMS podporuji jak tyto modely tak i starsi. Bohuzel nevime jak tato SMS vypada, proto nevime jak vytvorit takovou ktera by odstranila nazev operatora. Pokud to vsak nekdo vi a poradi, mozna by to slo v pripade ze nebude potreba nejaka specialni technika.
uložena
Fester
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 17. Leden 2006, 13:40 »

Oskar v nejblizsi dobe bude rozesilat specialni SMS, ktere na telefonech podporujicich binarni SMS zapricini, ze se na displeji jiz nebude zobrazovat "Oskar" ale "Vodafone" (mozna Vodafone CZ). Nevite, zda tuto zmenu podporuji i SonyEricssony, konkretne k/d750i/w800i?

Jestlize to pujde a nazev na displeji se opravdu zmeni, je to opet vyzva pro technickou podporu - vytvorit specialni SMS, ktera nazev operatora misto "Oskar" zmeni na " " (nic) a tudiz by z displeje nazev operatora uplne zmizel a konecne by nekazil obrazky pouzite jako tapetu  Cheesy Mrknutí

tak ted jsi na to kapnul...jsi uhodil kladivko na hrebicek  Mrknutí Mrknutí
doufam ze se to podari Smajlík
uložena

uzivej dokaÂť zijes :-)   K750i :-)
DavesMan
Uzivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 17. Leden 2006, 14:08 »

K750i to samozrejme podporuje. Ja uz tam mam misto Oskar zobrazeno Vodafone CZ. Ale jen u sve SIM karty. U nikoho jineho jsem to zatim nevidel. BTW. kdyz tam dam jinou SIM, je tam zase Oskar. Takze to pujde postupne. Pozn. mam jednu z nejstarsich SIM karet Oskara v ER, takze smer "postupu" je asi jasny...(ale je to pouha spekulace z me strany)
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
minos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 17. Leden 2006, 14:49 »

A nevite pls jestli to de nejak i u T-mobile? Na displeji mam totiz porad Paegas CZ a to me stve Cheesy
uložena
Karel Attl
Uzivatel
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 17. Leden 2006, 14:56 »

Oskar uvadi ze zpravy budou zasilany ve vice kolech - pokud totiz zprava jde na telefon v okamziku kdy je vypnuty, nezustane viset na centru a nedoruci se az kdyz uzivatel telefon zapne. Proste mas zapnutej telefon - zmenime ti to, nemas zapnutej - nestane se nic.. Proto to vicekolove zasilani.. A asi to bylo i stejne u TM? A Oskar tvrdi ze zmeny budou probihat do konce unora, ale asi se to vsem zmeni o dost driv prave z toho co jsem tu napsal na zacatku..
uložena

XPERIA X10i 2.2
Jajar
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 17. Leden 2006, 15:12 »

A nevite pls jestli to de nejak i u T-mobile? Na displeji mam totiz porad Paegas CZ a to me stve Cheesy

Mno s tim Paegas CZ je to jednoduchy, proste mas starou SIMku, ktera tuhle zmenu "na dalku" nepodporuje, jen se docela divim, ze Ti s K750-kou jeste funguje. Mel jsem SIMku z roku 2000 a taky jsem mel jako jeden z mala na telefonu Paegas CZ, byla to docela rarita  Smajlík. Jenze s koupi K700i jsem ji musel vymenit, protoze uz ji telefon nechtel vzit (do te doby jela na t68i  Smajlík). Zkousel jsem jeste v zoufalstvi i D750i a taky nic, takze musela prijit vymena a karty. Ale abych neutikal od veci - bez vymeny karty se tedy Paegas CZ nezbavis.

PS: jestli Ti funguje bez problemu, byt Tebou, nemenil bych - kolik lidi se tim muze dneska pochlubit?  Smajlík
« Poslední úprava: 17. Leden 2006, 15:14 od Jajar » uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 17. Leden 2006, 19:43 »

No ja uz cekam, kdy mi ta binarni SMS prijde a na displeji konecne zasviti vysneny Vodafone, ale kde nic tu nic... Tak snad se brzy dockam...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
minos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 17. Leden 2006, 21:13 »

Mno s tim Paegas CZ je to jednoduchy, proste mas starou SIMku, ktera tuhle zmenu "na dalku" nepodporuje, jen se docela divim, ze Ti s K750-kou jeste funguje. Mel jsem SIMku z roku 2000 a taky jsem mel jako jeden z mala na telefonu Paegas CZ, byla to docela rarita  Smajlík. Jenze s koupi K700i jsem ji musel vymenit, protoze uz ji telefon nechtel vzit (do te doby jela na t68i  Smajlík). Zkousel jsem jeste v zoufalstvi i D750i a taky nic, takze musela prijit vymena a karty. Ale abych neutikal od veci - bez vymeny karty se tedy Paegas CZ nezbavis.

PS: jestli Ti funguje bez problemu, byt Tebou, nemenil bych - kolik lidi se tim muze dneska pochlubit?  Smajlík

Kdyz to nejde tak nic nenadelam, simku kvuli tomu menit nebudu Cheesy Jinak diky... Smajlík
uložena
la_da
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 18. Leden 2006, 17:27 »

PRO - MINOS,
jestli teda hodne touzis po Vodafone, tak se podivej do schemat a tam najdes nekolik docela povedenych.
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,select/id,49/orderby,2/page,10/
snad se ti bude hodit. Mrknutí
uložena
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 18. Leden 2006, 21:49 »

2la_da: he, tak za prve - jestli mne jeste zrak nesali, tak minos se ptal na T-Mobile  Smajlík(Vodafone chtel Marek Hajn), a za druhe - je tady rec o "nazvu site" (nebo logo, jak chces), nikoli o schematech, to Ti logo nezmeni  Mrknutí
uložena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 18. Leden 2006, 22:39 »

Tak co? Uz vam nekomu ta binarni SMS prisla? Me porad ne...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #12 v: 18. Leden 2006, 23:12 »

me uz ano, ale qtek a windows jsou imunni Smajlík) stale mam oskar
uložena
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 18. Leden 2006, 23:35 »

A jak jsi poznal ze ti prisla?
uložena
Jajar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 18. Leden 2006, 23:52 »

A jak jsi poznal ze ti prisla?

A co treba tak, ze misto "Oskar" ma "Vodafone"  Tongue Smajlík (Nebo Oskar - Vodafone?). Totiz jen jsem tim chtel naznacit, ze to neni vlastne klasicka SMS, ktera se Ti ukaze, proste prijde a zmeni nazev operatora bez toho, aby ses tomu nejak pricinil. Teda alespon myslim  Smajlík.
« Poslední úprava: 18. Leden 2006, 23:55 od Jajar » uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar => Vodafone - zmena nazvu operatora na displeji
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.