SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Prosinec 2024, 14:34

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142479 pøíspìvkù v 10020 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji
Strana: 1 [2] 3 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji  (Zobrazeno 27290 x)
jonza
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia Mini
Pøíspìvkù: 762

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 18. Leden 2006, 23:59 »

2Jajar: Ale ja jsem myslel Filipa Ludvika, on napsal ze prisla ale ma imunni pristroje, tak me zajima jak vi ze prisla.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 239

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 19. Leden 2006, 00:02 »

A jak jsi poznal ze ti prisla?

A co tøeba tak, ¾e místo "Oskar" má "Vodafone"  Tongue Smajlík (Nebo Oskar - Vodafone?). Toti¾ jen jsem tím chtìl naznaèit, ¾e to není vlastnì klasická SMS, která se Ti uká¾e, prostì pøijde a zmìní název operátora bez toho, aby ses tomu nìjak pøièinil. Teda alespoò myslím  Smajlík.

mì pøi¹la sms která obsahovala tyto slova : ,,karta sim byla aktualizována" a nic víc  Mrknutí Mrknutí jo a furt mam oskar
ulo¾ena

u¾ívej doka» ¾ije¹ :-)   K750i :-)
Jajar
U¾ivatel
Telefon: XPERIA mini pro
Pøíspìvkù: 597

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 19. Leden 2006, 00:13 »

Ok, tak tady zase melu v****viny (jako s tím videem u W800i Mrknutí), asi bych mìl pøestat  Smajlík. Ale je to zajímavý, známýmu se tenkrát zmìnil název z Paegas CZ na T-Mobile z nièeho nic...
ulo¾ena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 19. Leden 2006, 00:16 »

Ok, tak tady zase melu v****viny (jako s tím videem u W800i Mrknutí), asi bych mìl pøestat  Smajlík. Ale je to zajímavý, známýmu se tenkrát zmìnil název z Paegas CZ na T-Mobile z nièeho nic...

ne nemele¹,ja sam nevím co to bylo za sms kdy¾ se mi nic nezmìnilo  Embarrassed tak¾e v poho...
ulo¾ena

FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #19 v: 19. Leden 2006, 00:26 »

prsne tak..sms dosla a nic.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 19. Leden 2006, 00:29 »

prsne tak..sms dosla a nic.

nevim proè ji posílali kdy¾ se stejnì nic nestalo  Mrknutí
ulo¾ena

Jajar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 19. Leden 2006, 00:32 »

Nemáte tøeba jen pozmìnìný nìjaký polo¾ky v SIM Toolkit? ikdy¾ nevím, jestli to jde jen tak p¾es SMS...
ulo¾ena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 19. Leden 2006, 00:36 »

Nemáte tøeba jen pozmìnìný nìjaký polo¾ky v SIM Toolkit? ikdy¾ nevím, jestli to jde jen tak p¾es SMS...

právì ¾e se nestalo vùbec nic krom toho ¾e mi pøi¹la jedna divná sms...je to mo¾ná sms která pøipravuje sim a tel na brzké pøepsání oskaru na vodafone
ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 19. Leden 2006, 00:47 »

Takze to vypada asi takhle:
1. pozor telefone, prijde sms
2. pozor simko, prijde sms
3. uz jsem tady, jsem ta tajna sms
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 19. Leden 2006, 00:51 »

Takze to vypada asi takhle:
1. pozor telefone, prijde sms
2. pozor simko, prijde sms
3. uz jsem tady, jsem ta tajna sms

no podle mnì je to neco, co jen aktualizuje nìco v kartì sim a pak pøijde to hlavní co zmìní to logo Smajlík ne¾ se po¹krábe¹ na hlavì tak taky nejdøíve dá mozek signál ruce aby to za chvíli udìlala a ta tì za chvíli po¹krábe Grin Grin Mrknutí
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 00:54 od Fester » ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 19. Leden 2006, 00:59 »

Myslim ze takhle elektronika nefunguje a pokud ano tak je to spatne, proc bys nejdriv PC rikal ze stisknes klavesu a pak ji teda stiskl, nestacil by jen jeden stisk?
ulo¾ena
Jajar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 19. Leden 2006, 01:05 »

2 Jonza myslím, ¾e tady srovnává¹ nesrovnatelný. To bych se tì rovnou mohl zeptat, proè moje DVD vypalovaèka vypaluje 16x a Tvoje jen 12x... a proè, kdy¾ jsou obì úplnì stejný? Proto¾e mám novìj¹í BIOS, který to umo¾òuje  Mrknutí. No a takhle myslím to chtìl naznaèit Fester - ta SMS by mohla být "nìco jako BIOS SIM karty". Ber to s rezervou  Mrknutí.
ulo¾ena

Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 19. Leden 2006, 01:06 »

2 Jonza myslím, ¾e tady srovnává¹ nesrovnatelný. To bych se tì rovnou mohl zeptat, proè moje DVD vypalovaèka vypaluje 16x a Tvoje jen 12x... a proè, kdy¾ jsou obì úplnì stejný? Proto¾e mám novìj¹í BIOS, který to umo¾òuje  Mrknutí. No a takhle myslím to chtìl naznaèit Fester - ta SMS by mohla být "nìco jako BIOS SIM karty". Ber to s rezervou  Mrknutí.

dìkuji tak nìjak jsem to myslel ale asi jsem se jen ¹patnì vyjádøil Mrknutí
ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 19. Leden 2006, 01:13 »

no, ale ja si myslim ze to tak byt nemuze, protoze karta zadny bios ani nic podobneho nema, je to pamet, do ktere si muzes zapsat co chces, treba i ty, tuhle zrovna si nahral operator, tak nevim jak to myslite.

myslim si ze proste je vice druhu karet a vice kodu, takze proste jste dostali zrovna spatny kod, oni nezjistuju kdo ma co, proste to posilaji hromadne. Nebo byla sms nejak poskozena a nic se nestalo.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 19. Leden 2006, 01:17 »

no, ale ja si myslim ze to tak byt nemuze, protoze karta zadny bios ani nic podobneho nema, je to pamet, do ktere si muzes zapsat co chces, treba i ty, tuhle zrovna si nahral operator, tak nevim jak to myslite.

myslim si ze proste je vice druhu karet a vice kodu, takze proste jste dostali zrovna spatny kod, oni nezjistuju kdo ma co, proste to posilaji hromadne. Nebo byla sms nejak poskozena a nic se nestalo.

to právì není pravda... posílá se to po èástech(ne najednou v¹em u¾ivatelùm( ka¾dej nemá stejný druh sim...je to tu nìkde øe¹eno(nebo na jinym fóru,ale to je fuk)...proto¾e kdy¾ má¹ telefon vypnutý tak ti ta sms nedojde a nic se ti nezmìní) nevím jak pøesnì to u¾ bylo ale co vím je to, ¾e se mýlí¹...a já jdu spát , ponìvad¾ jsem unaven a nemám náladu se tu hádat Mrknutí tak¾e dobrou
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 01:20 od Fester » ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.