SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Prosinec 2024, 16:32

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142479 pøíspìvkù v 10020 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji
Strana: 1 2 [3] 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji  (Zobrazeno 27293 x)
jonza
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia Mini
Pøíspìvkù: 762

Zobrazit profil
« Odpovìï #30 v: 19. Leden 2006, 01:33 »

Ja netvrdim, ze se to nepsila po castech, ale castech populace, ne ze ti nejdriv prijde cast sms a pak dalsi az bude cela!
ulo¾ena
Victor
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 120

Zobrazit profil
« Odpovìï #31 v: 19. Leden 2006, 09:07 »

A není potøeba, aby se ta zmìna projevila, vypnout a zapnout telefon? To mì teï jen tak napadlo.
ulo¾ena

D750i v buvolí kù¾i od Krusella a s firmwarem káèka od Vagnera Mrknutí
Leo
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson XPERIE Arc,X10 mini pro
Pøíspìvkù: 69

Zobrazit profil
« Odpovìï #32 v: 19. Leden 2006, 09:18 »

Taky mi pøi¹la tato SMS a staèilo  vypnout a zapnot mobil a mám tam Vodafone.cz .Tak to skus taky tøeba to chce restart telefonu.Cau Leo
ulo¾ena

T68i,T630,K700,P910i,2*K800i,P1i,G502,W760i,C702i,W705,X1,W995,X10,Sluchatka HPM-70,Repráèky MPS-60,MPS-70,Bluetooth Headset HBH-IV835,mw600,Bluetooth Car-100
teedy2
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 20

Zobrazit profil
« Odpovìï #33 v: 19. Leden 2006, 09:46 »

me uz ano, ale qtek a windows jsou imunni Smajlík) stale mam oskar

takova ala pripominka .. .pokud cekas, ze se ti na QTEKu s Windows mobile 5.0 zmeni Oskar na Vodafone, zda se mi to pomerne nanic ... protoze neni snazsi cesta, nez si to v registrech prepsat na cokoli ? luzes si tam napsat Ludli-Oska-fone  Smajlík) ne? Smajlík

este dodam:

HKEY_LOCAL_MACHINE - > Software - > Microsoft - > RIL - > OperatorNames
Zde vytvorit nový String. Jmeno stringu zalezi na operátorovi.
T-Mobile: 23001
Eurotel: 23002
Oskar: 23003
Jako hodnotu stringu zadejte pozadovany nazev
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 09:55 od teedy2 » ulo¾ena
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #34 v: 19. Leden 2006, 09:56 »

me uz ano, ale qtek a windows jsou imunni Smajlík) stale mam oskar

takova ala pripominka .. .pokud cekas, ze se ti na QTEKu s Windows mobile 5.0 zmeni Oskar na Vodafone, zda se mi to pomerne nanic ... protoze neni snazsi cesta, nez si to v registrech prepsat na cokoli ? luzes si tam napsat Ludli-Oska-fone  Smajlík) ne? Smajlík

este dodam:

HKEY_LOCAL_MACHINE - > Software - > Microsoft - > RIL - > OperatorNames
Zde vytvorit nový String. Jmeno stringu zalezi na operátorovi.
T-Mobile: 23001
Eurotel: 23002
Oskar: 23003
Jako hodnotu stringu zadejte pozadovany nazev

to ja vim...ja jen komentoval binarni sms Mrknutí
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #35 v: 19. Leden 2006, 10:47 »

To, ¾e vám pøijde binární SMS je¹tì neznamená, ¾e se musí nutnì zmìnit název operátora. Oskar takhle nedávno mìnil na v¹ech SIM preferované sítì. A vzhledem k tomu, ¾e kdy¾ tato SMS pøijde, na displeji jen na chvíli problikne krátká zpráva, kolikrát ani nemusíte zaregistrovat, ¾e se s va¹ím telefonem nìco stalo.
A zmìna názvu by mìla jít v nìkolika vlnách od nejstar¹í po nejnovìj¹í SIM. Tak¾e to bude asi chvíli trvat... Ale doporuèuji sem tam vypnout a zapnout telefon, proto¾e zmìna se bez toho nemusí projevit...
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
TomasZmuda
U¾ivatel
Telefon: SE XPERIA X10i
Pøíspìvkù: 366

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #36 v: 19. Leden 2006, 15:49 »

Kámo¹ovi dneska na K700i pøisly 2 zprávy. První ¹la normálnì do telefonu a informovala o tom, ¾e Oskar pøe¹el na Vodafone CZ a na kdy¾ chtìla pøijít ta druhá, tak to poøád psalo, ¾e není dostatek nísta pro zprávy, tak jich pár vymazal, pøi¹la znova a zase to samý, nakonec to bylo tim, ¾e ta binární zpráva se musí ulo¾it na SIMku. bylo v ní napsáno, ¾e probìhla aktualizace SIM a nìjakej znakovej (èísla + znaky) kód. Ani nemusel restartovat telefon a bylo to tam.  Mrknutí
ulo¾ena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
Fester
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 239

Zobrazit profil
« Odpovìï #37 v: 19. Leden 2006, 18:00 »

Kámo¹ovi dneska na K700i pøisly 2 zprávy. První ¹la normálnì do telefonu a informovala o tom, ¾e Oskar pøe¹el na Vodafone CZ a na kdy¾ chtìla pøijít ta druhá, tak to poøád psalo, ¾e není dostatek nísta pro zprávy, tak jich pár vymazal, pøi¹la znova a zase to samý, nakonec to bylo tim, ¾e ta binární zpráva se musí ulo¾it na SIMku. bylo v ní napsáno, ¾e probìhla aktualizace SIM a nìjakej znakovej (èísla + znaky) kód. Ani nemusel restartovat telefon a bylo to tam.  Mrknutí

to jonza: vidí¹ Jonzo já to øíkal Mrknutí
ulo¾ena

u¾ívej doka» ¾ije¹ :-)   K750i :-)
jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #38 v: 20. Leden 2006, 01:28 »

Ne nerikal, ale uz je to jedno. Dobrou.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 20. Leden 2006, 01:38 »

Ne nerikal, ale uz je to jedno. Dobrou.

ale øíkal,nejdøíve nìco co tì informuje o zmìnì, aby jsi se nelekl a pak samotná zmìna... uznej chybu Mrknutí
ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #40 v: 20. Leden 2006, 02:14 »

No pokud to beres takto tak chybu uznavam, ale vy jste tocili neco o tom, ze se simka musi pripravit atd... tohle je neco jineho, a uz se o tom nechci bavit.
ulo¾ena
Flekr
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 22

Zobrazit profil
« Odpovìï #41 v: 20. Leden 2006, 07:33 »

Me prisla normalne oznamovaci SMSka o zmeneni loga a pak zvlastni SMS, která mi aktualizovala simku a mobil sem vypinat nemusel.
ulo¾ena

Sony Ericsson K750i + MS Duo 1GB + Redukce na 3,5 mm jack + Sluchátka Sony
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 20. Leden 2006, 09:45 »

Me prisla normalne oznamovaci SMSka o zmeneni loga a pak zvlastni SMS, která mi aktualizovala simku a mobil sem vypinat nemusel.

ano tak je to správnì... mì to také pøi¹lo ale nic se mi nezmìnilo Huh
ulo¾ena

Yarda_cz
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 126

Zobrazit profil
« Odpovìï #43 v: 28. Leden 2006, 17:03 »

Kámo¹ce pøi¹la jedna smska na nejakýho Philipse: Oskar se mìní na Vodafone, proto vám aktualizujeme Vasi SIM kartu. A pak pøi¹la dalsi sms, kde jen probehla aktualizace. Aby se neco projevilo, musela restartovat mobil, pak naskocil Vodafone. Mì neprisla smska zadna, to bych si vsiml. Hral jsem si v menu mobilu v Mobilní sítì, pak se vratim zpatky na "Plochu" a vidím ze tam mám "Vodafone CZ". Bez restartu, bez smssek. Tot moje story... BTW v simtoolkitu sice zmenili taky Oskar na Vodafone, ale v M-platbach je porad Oskar platba
« Poslední úprava: 28. Leden 2006, 17:10 od Yarda_cz » ulo¾ena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #44 v: 28. Leden 2006, 21:06 »

Tak mì na star¹í SIM pøi¹la od Oskara SMSka, ve které mi bylo vysvìtleno, ¾e z Oskara se stává Vodafone a proto mi zmìní název operátora na displeji pomocí aktualizace SIM karty a ¾e tato zmìna nebude mít ¾ádný vliv na slu¾by a jejich ceny.
Pak pøi¹la binární SMS, staèilo vypnout a zapnout telefon (Eric T65) a u¾ tam mám Vodafone CZ.
Teï jen èekám, a¾ mi to pøijde na novìj¹í SIM.
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [3] 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.