SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 06:16

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji
Strana: 1 2 3 4 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji  (Zobrazeno 27262 x)
sven
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 120

Zobrazit profil
« v: 17. Leden 2006, 09:06 »

Oskar v nejbli¾¹í dobì bude rozesílat speciální SMS, které na telefonech podporujících binární SMS zapøíèiní, ¾e se na displeji ji¾ nebude zobrazovat "Oskar" ale "Vodafone" (mo¾ná Vodafone CZ). Nevíte, zda tuto zmìnu podporují i SonyEricssony, konkrétnì k/d750i/w800i?

Jestli¾e to pùjde a název na displeji se opravdu zmìní, je to opìt výzva pro technickou podporu - vytvoøit speciální SMS, která název operátora místo "Oskar" zmìní na " " (nic) a tudí¾ by z displeje název operátora úplnì zmizel a koneènì by nekazil obrázky pou¾ité jako tapetu  Cheesy Mrknutí
ulo¾ena
OldøichMládek
Anonym
« Odpovìï #1 v: 17. Leden 2006, 09:26 »

Binární SMS podporují jak tyto modely tak i star¹í. Bohu¾el nevíme jak tato SMS vypadá, proto nevíme jak vytvoøit takovou která by odstranila název operátora. Pokud to v¹ak nìkdo ví a poradí, mo¾ná by to ¹lo v pøípadì ¾e nebude potøeba nìjaká speciální technika.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 239

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 17. Leden 2006, 13:40 »

Oskar v nejbli¾¹í dobì bude rozesílat speciální SMS, které na telefonech podporujících binární SMS zapøíèiní, ¾e se na displeji ji¾ nebude zobrazovat "Oskar" ale "Vodafone" (mo¾ná Vodafone CZ). Nevíte, zda tuto zmìnu podporují i SonyEricssony, konkrétnì k/d750i/w800i?

Jestli¾e to pùjde a název na displeji se opravdu zmìní, je to opìt výzva pro technickou podporu - vytvoøit speciální SMS, která název operátora místo "Oskar" zmìní na " " (nic) a tudí¾ by z displeje název operátora úplnì zmizel a koneènì by nekazil obrázky pou¾ité jako tapetu  Cheesy Mrknutí

tak teï jsi na to kápnul...jsi uhodil kladívko na høebíèek  Mrknutí Mrknutí
doufám ¾e se to podaøí Smajlík
ulo¾ena

u¾ívej doka» ¾ije¹ :-)   K750i :-)
DavesMan
U¾ivatel
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100
Pøíspìvkù: 1691

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 17. Leden 2006, 14:08 »

K750i to samozøejmì podporuje. Já u¾ tam mam místo Oskar zobrazeno Vodafone CZ. Ale jen u své SIM karty. U nikoho jiného jsem to zatím nevidìl. BTW. kdy¾ tam dám jinou SIM, je tam zase Oskar. Tak¾e to pùjde postupnì. Pozn. mam jednu z nejstar¹ích SIM karet Oskara v ÈR, tak¾e smìr "postupu" je asi jasný...(ale je to pouhá spekulace z mé strany)
ulo¾ena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
minos
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 18

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 17. Leden 2006, 14:49 »

A nevite pls jestli to de nejak i u T-mobile? Na displeji mam totiz porad Paegas CZ a to me stve Cheesy
ulo¾ena
Karel Attl
U¾ivatel
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 295

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 17. Leden 2006, 14:56 »

Oskar uvadi ze zpravy budou zasilany ve vice kolech - pokud totiz zprava jde na telefon v okamziku kdy je vypnuty, nezustane viset na centru a nedoruci se az kdyz uzivatel telefon zapne. Proste mas zapnutej telefon - zmenime ti to, nemas zapnutej - nestane se nic.. Proto to vicekolove zasilani.. A asi to bylo i stejne u TM? A Oskar tvrdi ze zmeny budou probihat do konce unora, ale asi se to vsem zmeni o dost driv prave z toho co jsem tu napsal na zacatku..
ulo¾ena

XPERIA X10i 2.2
Jajar
U¾ivatel
Telefon: XPERIA mini pro
Pøíspìvkù: 597

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 17. Leden 2006, 15:12 »

A nevite pls jestli to de nejak i u T-mobile? Na displeji mam totiz porad Paegas CZ a to me stve Cheesy

Mno s tím Paegas CZ je to jednoduchý, prostì má¹ starou SIMku, která tuhle zmìnu "na dálku" nepodporuje, jen se docela divím, ¾e Ti s K750-kou je¹tì funguje. Mìl jsem SIMku z roku 2000 a taky jsem mìl jako jeden z mála na telefonu Paegas CZ, byla to docela rarita  Smajlík. Jen¾e s koupí K700i jsem ji musel vymìnit, proto¾e u¾ ji telefon nechtìl vzít (do té doby jela na t68i  Smajlík). Zkou¹el jsem je¹tì v zoufalství i D750i a taky nic, tak¾e musela pøijít výmìna a karty. Ale abych neutíkal od vìci - bez výmìny karty se tedy Paegas CZ nezbaví¹.

PS: jestli Ti funguje bez problému, být Tebou, nemìnil bych - kolik lidí se tím mù¾e dneska pochlubit?  Smajlík
« Poslední úprava: 17. Leden 2006, 15:14 od Jajar » ulo¾ena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 17. Leden 2006, 19:43 »

No já u¾ èekám, kdy mi ta binární SMS pøijde a na displeji koneènì zasvítí vysnìný Vodafone, ale kde nic tu nic... Tak snad se brzy doèkám...Mrknutí
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
minos
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 18

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 17. Leden 2006, 21:13 »

Mno s tím Paegas CZ je to jednoduchý, prostì má¹ starou SIMku, která tuhle zmìnu "na dálku" nepodporuje, jen se docela divím, ¾e Ti s K750-kou je¹tì funguje. Mìl jsem SIMku z roku 2000 a taky jsem mìl jako jeden z mála na telefonu Paegas CZ, byla to docela rarita  Smajlík. Jen¾e s koupí K700i jsem ji musel vymìnit, proto¾e u¾ ji telefon nechtìl vzít (do té doby jela na t68i  Smajlík). Zkou¹el jsem je¹tì v zoufalství i D750i a taky nic, tak¾e musela pøijít výmìna a karty. Ale abych neutíkal od vìci - bez výmìny karty se tedy Paegas CZ nezbaví¹.

PS: jestli Ti funguje bez problému, být Tebou, nemìnil bych - kolik lidí se tím mù¾e dneska pochlubit?  Smajlík

Kdyz to nejde tak nic nenadelam, simku kvuli tomu menit nebudu Cheesy Jinak diky... Smajlík
ulo¾ena
la_da
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 58

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 18. Leden 2006, 17:27 »

PRO - MINOS,
jestli teda hodne touzis po Vodafone, tak se podivej do schemat a tam najdes nekolik docela povedenych.
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,select/id,49/orderby,2/page,10/
snad se ti bude hodit. Mrknutí
ulo¾ena
Jajar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 18. Leden 2006, 21:49 »

2la_da: he, tak za prvé - jestli mnì je¹tì zrak ne¹álí, tak minos se ptal na T-Mobile  Smajlík(Vodafone chtìl Marek Hajn), a za druhé - je tady øeè o "názvu sítì" (nebo logo, jak chce¹), nikoli o schématech, to Ti logo nezmìní  Mrknutí
ulo¾ena

Ericsson/Sony Ericsson: T10s->T39m->T68i->K700i->W800i->W880i->G900->W902->X10 mini pro->mini pro
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #11 v: 18. Leden 2006, 22:39 »

Tak co? U¾ vám nìkomu ta binární SMS pøi¹la? Mì poøád ne...
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #12 v: 18. Leden 2006, 23:12 »

me uz ano, ale qtek a windows jsou imunni Smajlík) stale mam oskar
ulo¾ena
jonza
U¾ivatel
Telefon: Xperia Mini
Pøíspìvkù: 762

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 18. Leden 2006, 23:35 »

A jak jsi poznal ze ti prisla?
ulo¾ena
Jajar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 18. Leden 2006, 23:52 »

A co tøeba tak, ¾e místo "Oskar" má "Vodafone"  Tongue Smajlík (Nebo Oskar - Vodafone?). Toti¾ jen jsem tím chtìl naznaèit, ¾e to není vlastnì klasická SMS, která se Ti uká¾e, prostì pøijde a zmìní název operátora bez toho, aby ses tomu nìjak pøièinil. Teda alespoò myslím  Smajlík.
« Poslední úprava: 18. Leden 2006, 23:55 od Jajar » ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 18. Leden 2006, 23:59 »

2Jajar: Ale ja jsem myslel Filipa Ludvika, on napsal ze prisla ale ma imunni pristroje, tak me zajima jak vi ze prisla.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 19. Leden 2006, 00:02 »

A co tøeba tak, ¾e místo "Oskar" má "Vodafone"  Tongue Smajlík (Nebo Oskar - Vodafone?). Toti¾ jen jsem tím chtìl naznaèit, ¾e to není vlastnì klasická SMS, která se Ti uká¾e, prostì pøijde a zmìní název operátora bez toho, aby ses tomu nìjak pøièinil. Teda alespoò myslím  Smajlík.

mì pøi¹la sms která obsahovala tyto slova : ,,karta sim byla aktualizována" a nic víc  Mrknutí Mrknutí jo a furt mam oskar
ulo¾ena

Jajar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 19. Leden 2006, 00:13 »

Ok, tak tady zase melu v****viny (jako s tím videem u W800i Mrknutí), asi bych mìl pøestat  Smajlík. Ale je to zajímavý, známýmu se tenkrát zmìnil název z Paegas CZ na T-Mobile z nièeho nic...
ulo¾ena

Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 19. Leden 2006, 00:16 »

Ok, tak tady zase melu v****viny (jako s tím videem u W800i Mrknutí), asi bych mìl pøestat  Smajlík. Ale je to zajímavý, známýmu se tenkrát zmìnil název z Paegas CZ na T-Mobile z nièeho nic...

ne nemele¹,ja sam nevím co to bylo za sms kdy¾ se mi nic nezmìnilo  Embarrassed tak¾e v poho...
ulo¾ena

FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #19 v: 19. Leden 2006, 00:26 »

prsne tak..sms dosla a nic.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 19. Leden 2006, 00:29 »

prsne tak..sms dosla a nic.

nevim proè ji posílali kdy¾ se stejnì nic nestalo  Mrknutí
ulo¾ena

Jajar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 19. Leden 2006, 00:32 »

Nemáte tøeba jen pozmìnìný nìjaký polo¾ky v SIM Toolkit? ikdy¾ nevím, jestli to jde jen tak p¾es SMS...
ulo¾ena

Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 19. Leden 2006, 00:36 »

Nemáte tøeba jen pozmìnìný nìjaký polo¾ky v SIM Toolkit? ikdy¾ nevím, jestli to jde jen tak p¾es SMS...

právì ¾e se nestalo vùbec nic krom toho ¾e mi pøi¹la jedna divná sms...je to mo¾ná sms která pøipravuje sim a tel na brzké pøepsání oskaru na vodafone
ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 19. Leden 2006, 00:47 »

Takze to vypada asi takhle:
1. pozor telefone, prijde sms
2. pozor simko, prijde sms
3. uz jsem tady, jsem ta tajna sms
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 19. Leden 2006, 00:51 »

Takze to vypada asi takhle:
1. pozor telefone, prijde sms
2. pozor simko, prijde sms
3. uz jsem tady, jsem ta tajna sms

no podle mnì je to neco, co jen aktualizuje nìco v kartì sim a pak pøijde to hlavní co zmìní to logo Smajlík ne¾ se po¹krábe¹ na hlavì tak taky nejdøíve dá mozek signál ruce aby to za chvíli udìlala a ta tì za chvíli po¹krábe Grin Grin Mrknutí
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 00:54 od Fester » ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 19. Leden 2006, 00:59 »

Myslim ze takhle elektronika nefunguje a pokud ano tak je to spatne, proc bys nejdriv PC rikal ze stisknes klavesu a pak ji teda stiskl, nestacil by jen jeden stisk?
ulo¾ena
Jajar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 19. Leden 2006, 01:05 »

2 Jonza myslím, ¾e tady srovnává¹ nesrovnatelný. To bych se tì rovnou mohl zeptat, proè moje DVD vypalovaèka vypaluje 16x a Tvoje jen 12x... a proè, kdy¾ jsou obì úplnì stejný? Proto¾e mám novìj¹í BIOS, který to umo¾òuje  Mrknutí. No a takhle myslím to chtìl naznaèit Fester - ta SMS by mohla být "nìco jako BIOS SIM karty". Ber to s rezervou  Mrknutí.
ulo¾ena

Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 19. Leden 2006, 01:06 »

2 Jonza myslím, ¾e tady srovnává¹ nesrovnatelný. To bych se tì rovnou mohl zeptat, proè moje DVD vypalovaèka vypaluje 16x a Tvoje jen 12x... a proè, kdy¾ jsou obì úplnì stejný? Proto¾e mám novìj¹í BIOS, který to umo¾òuje  Mrknutí. No a takhle myslím to chtìl naznaèit Fester - ta SMS by mohla být "nìco jako BIOS SIM karty". Ber to s rezervou  Mrknutí.

dìkuji tak nìjak jsem to myslel ale asi jsem se jen ¹patnì vyjádøil Mrknutí
ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 19. Leden 2006, 01:13 »

no, ale ja si myslim ze to tak byt nemuze, protoze karta zadny bios ani nic podobneho nema, je to pamet, do ktere si muzes zapsat co chces, treba i ty, tuhle zrovna si nahral operator, tak nevim jak to myslite.

myslim si ze proste je vice druhu karet a vice kodu, takze proste jste dostali zrovna spatny kod, oni nezjistuju kdo ma co, proste to posilaji hromadne. Nebo byla sms nejak poskozena a nic se nestalo.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 19. Leden 2006, 01:17 »

no, ale ja si myslim ze to tak byt nemuze, protoze karta zadny bios ani nic podobneho nema, je to pamet, do ktere si muzes zapsat co chces, treba i ty, tuhle zrovna si nahral operator, tak nevim jak to myslite.

myslim si ze proste je vice druhu karet a vice kodu, takze proste jste dostali zrovna spatny kod, oni nezjistuju kdo ma co, proste to posilaji hromadne. Nebo byla sms nejak poskozena a nic se nestalo.

to právì není pravda... posílá se to po èástech(ne najednou v¹em u¾ivatelùm( ka¾dej nemá stejný druh sim...je to tu nìkde øe¹eno(nebo na jinym fóru,ale to je fuk)...proto¾e kdy¾ má¹ telefon vypnutý tak ti ta sms nedojde a nic se ti nezmìní) nevím jak pøesnì to u¾ bylo ale co vím je to, ¾e se mýlí¹...a já jdu spát , ponìvad¾ jsem unaven a nemám náladu se tu hádat Mrknutí tak¾e dobrou
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 01:20 od Fester » ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #30 v: 19. Leden 2006, 01:33 »

Ja netvrdim, ze se to nepsila po castech, ale castech populace, ne ze ti nejdriv prijde cast sms a pak dalsi az bude cela!
ulo¾ena
Victor
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 120

Zobrazit profil
« Odpovìï #31 v: 19. Leden 2006, 09:07 »

A není potøeba, aby se ta zmìna projevila, vypnout a zapnout telefon? To mì teï jen tak napadlo.
ulo¾ena

D750i v buvolí kù¾i od Krusella a s firmwarem káèka od Vagnera Mrknutí
Leo
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson XPERIE Arc,X10 mini pro
Pøíspìvkù: 69

Zobrazit profil
« Odpovìï #32 v: 19. Leden 2006, 09:18 »

Taky mi pøi¹la tato SMS a staèilo  vypnout a zapnot mobil a mám tam Vodafone.cz .Tak to skus taky tøeba to chce restart telefonu.Cau Leo
ulo¾ena

T68i,T630,K700,P910i,2*K800i,P1i,G502,W760i,C702i,W705,X1,W995,X10,Sluchatka HPM-70,Repráèky MPS-60,MPS-70,Bluetooth Headset HBH-IV835,mw600,Bluetooth Car-100
teedy2
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 20

Zobrazit profil
« Odpovìï #33 v: 19. Leden 2006, 09:46 »

takova ala pripominka .. .pokud cekas, ze se ti na QTEKu s Windows mobile 5.0 zmeni Oskar na Vodafone, zda se mi to pomerne nanic ... protoze neni snazsi cesta, nez si to v registrech prepsat na cokoli ? luzes si tam napsat Ludli-Oska-fone  Smajlík) ne? Smajlík

este dodam:

HKEY_LOCAL_MACHINE - > Software - > Microsoft - > RIL - > OperatorNames
Zde vytvorit nový String. Jmeno stringu zalezi na operátorovi.
T-Mobile: 23001
Eurotel: 23002
Oskar: 23003
Jako hodnotu stringu zadejte pozadovany nazev
« Poslední úprava: 19. Leden 2006, 09:55 od teedy2 » ulo¾ena
FilipLudvik
Anonym
« Odpovìï #34 v: 19. Leden 2006, 09:56 »

takova ala pripominka .. .pokud cekas, ze se ti na QTEKu s Windows mobile 5.0 zmeni Oskar na Vodafone, zda se mi to pomerne nanic ... protoze neni snazsi cesta, nez si to v registrech prepsat na cokoli ? luzes si tam napsat Ludli-Oska-fone  Smajlík) ne? Smajlík

este dodam:

HKEY_LOCAL_MACHINE - > Software - > Microsoft - > RIL - > OperatorNames
Zde vytvorit nový String. Jmeno stringu zalezi na operátorovi.
T-Mobile: 23001
Eurotel: 23002
Oskar: 23003
Jako hodnotu stringu zadejte pozadovany nazev

to ja vim...ja jen komentoval binarni sms Mrknutí
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #35 v: 19. Leden 2006, 10:47 »

To, ¾e vám pøijde binární SMS je¹tì neznamená, ¾e se musí nutnì zmìnit název operátora. Oskar takhle nedávno mìnil na v¹ech SIM preferované sítì. A vzhledem k tomu, ¾e kdy¾ tato SMS pøijde, na displeji jen na chvíli problikne krátká zpráva, kolikrát ani nemusíte zaregistrovat, ¾e se s va¹ím telefonem nìco stalo.
A zmìna názvu by mìla jít v nìkolika vlnách od nejstar¹í po nejnovìj¹í SIM. Tak¾e to bude asi chvíli trvat... Ale doporuèuji sem tam vypnout a zapnout telefon, proto¾e zmìna se bez toho nemusí projevit...
ulo¾ena

TomasZmuda
U¾ivatel
Telefon: SE XPERIA X10i
Pøíspìvkù: 366

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #36 v: 19. Leden 2006, 15:49 »

Kámo¹ovi dneska na K700i pøisly 2 zprávy. První ¹la normálnì do telefonu a informovala o tom, ¾e Oskar pøe¹el na Vodafone CZ a na kdy¾ chtìla pøijít ta druhá, tak to poøád psalo, ¾e není dostatek nísta pro zprávy, tak jich pár vymazal, pøi¹la znova a zase to samý, nakonec to bylo tim, ¾e ta binární zpráva se musí ulo¾it na SIMku. bylo v ní napsáno, ¾e probìhla aktualizace SIM a nìjakej znakovej (èísla + znaky) kód. Ani nemusel restartovat telefon a bylo to tam.  Mrknutí
ulo¾ena

T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->

XPERIA X10i & Live View
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #37 v: 19. Leden 2006, 18:00 »

Kámo¹ovi dneska na K700i pøisly 2 zprávy. První ¹la normálnì do telefonu a informovala o tom, ¾e Oskar pøe¹el na Vodafone CZ a na kdy¾ chtìla pøijít ta druhá, tak to poøád psalo, ¾e není dostatek nísta pro zprávy, tak jich pár vymazal, pøi¹la znova a zase to samý, nakonec to bylo tim, ¾e ta binární zpráva se musí ulo¾it na SIMku. bylo v ní napsáno, ¾e probìhla aktualizace SIM a nìjakej znakovej (èísla + znaky) kód. Ani nemusel restartovat telefon a bylo to tam.  Mrknutí

to jonza: vidí¹ Jonzo já to øíkal Mrknutí
ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #38 v: 20. Leden 2006, 01:28 »

Ne nerikal, ale uz je to jedno. Dobrou.
ulo¾ena
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 20. Leden 2006, 01:38 »

Ne nerikal, ale uz je to jedno. Dobrou.

ale øíkal,nejdøíve nìco co tì informuje o zmìnì, aby jsi se nelekl a pak samotná zmìna... uznej chybu Mrknutí
ulo¾ena

jonza
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #40 v: 20. Leden 2006, 02:14 »

No pokud to beres takto tak chybu uznavam, ale vy jste tocili neco o tom, ze se simka musi pripravit atd... tohle je neco jineho, a uz se o tom nechci bavit.
ulo¾ena
Flekr
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 22

Zobrazit profil
« Odpovìï #41 v: 20. Leden 2006, 07:33 »

Me prisla normalne oznamovaci SMSka o zmeneni loga a pak zvlastni SMS, která mi aktualizovala simku a mobil sem vypinat nemusel.
ulo¾ena

Sony Ericsson K750i + MS Duo 1GB + Redukce na 3,5 mm jack + Sluchátka Sony
Fester
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 20. Leden 2006, 09:45 »

Me prisla normalne oznamovaci SMSka o zmeneni loga a pak zvlastni SMS, která mi aktualizovala simku a mobil sem vypinat nemusel.

ano tak je to správnì... mì to také pøi¹lo ale nic se mi nezmìnilo Huh
ulo¾ena

Yarda_cz
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 126

Zobrazit profil
« Odpovìï #43 v: 28. Leden 2006, 17:03 »

Kámo¹ce pøi¹la jedna smska na nejakýho Philipse: Oskar se mìní na Vodafone, proto vám aktualizujeme Vasi SIM kartu. A pak pøi¹la dalsi sms, kde jen probehla aktualizace. Aby se neco projevilo, musela restartovat mobil, pak naskocil Vodafone. Mì neprisla smska zadna, to bych si vsiml. Hral jsem si v menu mobilu v Mobilní sítì, pak se vratim zpatky na "Plochu" a vidím ze tam mám "Vodafone CZ". Bez restartu, bez smssek. Tot moje story... BTW v simtoolkitu sice zmenili taky Oskar na Vodafone, ale v M-platbach je porad Oskar platba
« Poslední úprava: 28. Leden 2006, 17:10 od Yarda_cz » ulo¾ena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #44 v: 28. Leden 2006, 21:06 »

Tak mì na star¹í SIM pøi¹la od Oskara SMSka, ve které mi bylo vysvìtleno, ¾e z Oskara se stává Vodafone a proto mi zmìní název operátora na displeji pomocí aktualizace SIM karty a ¾e tato zmìna nebude mít ¾ádný vliv na slu¾by a jejich ceny.
Pak pøi¹la binární SMS, staèilo vypnout a zapnout telefon (Eric T65) a u¾ tam mám Vodafone CZ.
Teï jen èekám, a¾ mi to pøijde na novìj¹í SIM.
ulo¾ena

winexpert
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson K750i
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil
« Odpovìï #45 v: 26. Únor 2010, 18:18 »

Já nevím Proè, ale mùj dìda má stále Oskar, a to u¾ ubìhla pìkná øádka let...
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 3 4 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Oskar => Vodafone - zmìna názvu operátora na displeji
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.103 sekund, 17 dotazù.