SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 13:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupny pres PC Companion
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupny pres PC Companion  (Zobrazeno 38533 x)
Yarousch NEO
Uzivatel
Telefon: Xperia NEO (M15i)

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 23. Leden 2012, 15:07 »

Hoj, nemohl by sem dat nekdo rozumnej navod  na root .62 (pokud mozno bez vymazani dat). Zamkl sem bootloader nainstaloval pres seus novy FW a .62, data zustala vsechna, ale root nende ani po preinstalaci DooMLoRD_v3_ROOT. Jestli neco existuje tak dekuju, ptz ten telefon je nejakej pomalej, a ted ho jeste nemuzu "taktovat" Smajlík
uložena
maco1988
Uzivatel
Telefon: Xperia NEO

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 23. Leden 2012, 16:17 »

Hoj, nemohl by sem dat nekdo rozumnej navod  na root .62 (pokud mozno bez vymazani dat). Zamkl sem bootloader nainstaloval pres seus novy FW a .62, data zustala vsechna, ale root nende ani po preinstalaci DooMLoRD_v3_ROOT. Jestli neco existuje tak dekuju, ptz ten telefon je nejakej pomalej, a ted ho jeste nemuzu "taktovat" Smajlík

Tak,tak ..to by aj mna velmi zaujimalo...
uložena
afi
Uzivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 24. Leden 2012, 15:50 »

na telefonu vyskocila dostupna aktualizace ale prave abych neprisel o root o ni namam zajem ale v telefonu jsem nikde nenasel jak to telefonu vysvetlit a tim by zmizela otravna ikona v liste. nevi nekdo? Diky
uložena
Yarousch NEO
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 24. Leden 2012, 16:37 »

Prave proto sem to aktualizoval, taky sem nevedel jak s tim pryc, ale ten telefon je ted uplne tragickej Angry Angry
uložena
afi
Uzivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 24. Leden 2012, 19:06 »

tak jsem to asi vyresil. Zaloha update centra a potom jeho zmrazeni - restart a zatim to neotravuje, uvidime.... Smajlík
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 26. Leden 2012, 21:26 »

Dnes mi naskocila automaticka aktualizace pro Arc (ofiko distribuce CZ, nebrand) skrze Companion.
uložena
onyxonia
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 27. Leden 2012, 14:46 »

Uz naskocila nekomu automaticka aktualizace SE NEO? Pripadne navite kdy bude 4.0?
uložena
Yarousch NEO
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 27. Leden 2012, 22:01 »

Me naskocila jak v PC C. tak v telefonu ...
uložena
PedroKV
Uzivatel
Telefon: K770i, Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 28. Leden 2012, 15:37 »

tak jsem to asi vyresil. Zaloha update centra a potom jeho zmrazeni - restart a zatim to neotravuje, uvidime.... Smajlík

Diky za navod, udelal jsem to stejne. Precetl jsem si, co .62 obnasi a diky-nechci. Jen zlepsuje memory management a uzivatele pripravi o roota. Vybral jsem si tedy roota, bez jejich otravnych aplikaci. Škoda, ze se telefon neprodava holy.
uložena
C510
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE XPERIA PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 28. Leden 2012, 18:43 »

dnes mi oficialne naskocila na xperii pro aktualizacia v PC companion. V telefone nie.  Mrknutí
uložena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Wolfsteen
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 31. Leden 2012, 11:36 »

Tak me nenaskocila ani v telefonu ani v pc companion. Ma na to vliv root?
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #56 v: 06. Únor 2012, 21:24 »

Ja som zalohoval, v MYPHONEEXPLORERI. Je vsak zaujimave, ze po odomknuti bootloaderu sa mi nenacitali automaticky aplikacie z marketu, ci zalohy. Musel som ich instalovat rucne. Nuz co poucil som sa. To sa mi pri update na novy A, nestalo, vsetko prebehlo OK, bez najmensich problemov a aj obnovenie. Takze som mylne predpokladal, ze sa tak stane i pri odomknuti bootloaderu.

2Wolfsteen: Ano root moze mat vplyv na dostupnost update. Nakolko tam nemusi byt original ROMka, kernel ...
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Killer
Uzivatel
Telefon: SE Xperia NEO V

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 19. Září 2012, 13:15 »

Zdravim, zapl jsem si pred chvili wifi a vyskocila na mne hlaska, je dostupny update na tuto verzi. Updatovat nechci, jednak jsem v praci, kde to jede desne pomalu a jednak nevidim duvod. Chci se ale zeptat, zda nevite, jak se zbavit te ikony v oznamovaci oblasti vlevo nahore? Dik.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupny pres PC Companion
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.