SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
04. Listopad 2024, 09:55

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142473 pøíspìvkù v 10014 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupný pøes PC Companion
Strana: 1 2 3 4 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupný pøes PC Companion  (Zobrazeno 37339 x)
Kunki
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S
Pøíspìvkù: 12

Zobrazit profil
« v: 12. Leden 2012, 19:32 »

Právì jsem pøipojil svùj ARC S k poèítaèi a byla mi nabídnuta aktualizace na nový FW.  Cheesy
Aktualizace by mìla být dostupný i pro Xperia Mini. Uvidíme co bude nového...
ulo¾ena
maco1988
U¾ivatel
Telefon: Xperia NEO
Pøíspìvkù: 19

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 12. Leden 2012, 21:58 »

Mne to na svojej Xperii Neo vyhodilo vcera,tak som aktualizoval,ale ziadne zmeny nevidim (pouzivam ADW launcher),ale na nete som cital,ze zmeny su iba "bugs fixed"...ale aspon nieco...
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 12. Leden 2012, 22:23 »

hm asi na tu aktualizaci ka¹lu moje Neo stejnì funguje skvìle a aktualizaci nepotøebuje, aktualizuji a¾ pøi dostupnosti ICS a jak to nepojede jak bych chtìl tak to stejnì ¹oupnu tøeba na tento 4.0.2.A.0.62 firm
ulo¾ena

MichalR70
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Neo
Pøíspìvkù: 8

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 12. Leden 2012, 22:51 »

Jedinou změnou, kterou jsem zaregistroval je, že se mi sekají hry, které mi před aktualizací běhali plynule.  :-)

Xperia Neo
ulo¾ena
Kunki
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 12. Leden 2012, 23:25 »

No mì se naopak zdá telefon o nìco rychlej¹í, ale tøeba je to jen pocit Smajlík
Uvidíme, jak na tom bude baterie...
ulo¾ena
maco1988
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 13. Leden 2012, 02:42 »

Suhlasim! tiez sa mi zda ,ze telefon je pohotovejsi po aktualizacii..zatial som ziadne chyby nespozoroval...
ulo¾ena
MarosDurdik
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Mini pro, w910i
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 13. Leden 2012, 09:05 »

Suhlasim! tiez sa mi zda ,ze telefon je pohotovejsi po aktualizacii..zatial som ziadne chyby nespozoroval...
no je to sranda ale aj mne sa moja mini pro zdá by» po aktualizacii na 4.0.2.A.0.62 rýchlej¹ia Cheesy
ulo¾ena

http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=sk&lc=sk
                        MY HOME Smajlík
miromen
U¾ivatel
Telefon: SE ARC
Pøíspìvkù: 10

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 13. Leden 2012, 12:37 »

Zustal vam po aktualizaci telefon v puvodnim stavu nebo jste museli vyu¾it zalohu ?
ulo¾ena
Kunki
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 13. Leden 2012, 13:26 »

V¹e zùstalo jak bylo.
ulo¾ena
miromen
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 13. Leden 2012, 15:03 »

Diky. Nicmenì na ARC mi to je¹tì upgrate nenabidlo.
ulo¾ena
vajo7174
U¾ivatel
Telefon: xperia ARC
Pøíspìvkù: 23

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 13. Leden 2012, 15:49 »

Na arc som si to nahral cez wotanserver
ulo¾ena
x655
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 13. Leden 2012, 22:23 »

Zaznamenal jsem, ¾e muzika v integrovaném pøehrávaèi nekoktne pøi pauze a opìtovném spu¹tìní. Kvùli tomu jsem do update ¹el (doufajíc v opravu).  Smajlík Mám neo, jinak nevím proè, ale moje záloha fw má jinou velikost ne¾, která je ke sta¾ení zde na fóru, li¹í se system.sin.
ulo¾ena
hanelik
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Neo V
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 14. Leden 2012, 17:40 »

Nainstalováno pøes Wifi bez PC Companion. Chtìl jsem se jen zeptat, kde hledat výpis novinek v nové verzi firmware. Napøíklad u svého Garmina jsem byl zvyklý si pøeèíst v¹echny novinky které dostupný firmware pøiná¹í. U SE nic takového neexistuje?
ulo¾ena
vajo7174
U¾ivatel
Telefon: xperia ARC
Pøíspìvkù: 23

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 14. Leden 2012, 18:14 »

Na ich stranke asi
ulo¾ena
petr_p
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 27

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 14. Leden 2012, 23:32 »

Po aktualizaci Raye pøes Companion na .62 mi nejde rootnout podle návodu http://forum.semania.cz/index.php/topic,28698.0.html
.42 ¹el normálnì, na .62 mi to projede jakoby ok, ale root explorer pí¹e, ¾e telefon se nezdá rootnutý a nabízí mí jen r/o pøístup. Dìlá vám to taky a co s tím? Nechtìl bych se pou¹tìt do odemykání bootloaderu a dal¹ích vìcí, upravuji jen vzhled a vyhazuji nìkteré programy, tak¾e mi tento jednoduchý postup naprosto vyhovoval.
ulo¾ena
C510
U¾ivatel
Telefon: SE XPERIA PRO
Pøíspìvkù: 272

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 15. Leden 2012, 00:31 »

Chtìl jsem se jen zeptat, kde hledat výpis novinek v nové verzi firmware. Napøíklad u svého Garmina jsem byl zvyklý si pøeèíst v¹echny novinky které dostupný firmware pøiná¹í. U SE nic takového neexistuje?

neexistuje. Jedine co existuje oficialne je toto: http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/learn-more/subject/improvements-in-the-latest-phone-software/xperia-neo-v?cc=cz&lc=cs
ulo¾ena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
MarosDurdik
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Mini pro, w910i
Pøíspìvkù: 16

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 15. Leden 2012, 11:33 »

Po aktualizaci Raye pøes Companion na .62 mi nejde rootnout podle návodu http://forum.semania.cz/index.php/topic,28698.0.html
.42 ¹el normálnì, na .62 mi to projede jakoby ok, ale root explorer pí¹e, ¾e telefon se nezdá rootnutý a nabízí mí jen r/o pøístup. Dìlá vám to taky a co s tím? Nechtìl bych se pou¹tìt do odemykání bootloaderu a dal¹ích vìcí, upravuji jen vzhled a vyhazuji nìkteré programy, tak¾e mi tento jednoduchý postup naprosto vyhovoval.
mne to robí tie¾ ale na xperii mini pro a ja asi viem jak to vyrie¹i»... jednoducho otvori¹ pc companion a da¹ zona support zone spustit a aktualizace softwareu telefonu da¹ spustit a odklika¹ tie voloviny èo su tam.. ale jediný háèik je ten ¾e príde¹ o v¹etky data èo ma¹ v telefone ale potom by to malo is» normalne rootnu»..
ulo¾ena

http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=sk&lc=sk
                        MY HOME Smajlík
tomci
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 24

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 15. Leden 2012, 11:57 »

Na .62 tento návod nejede. Musí¹ podle tohoto http://xperia.cz/forum/viewtopic.php?f=38&t=100. Kernel má i recovery.
Pokud nechce¹ upravený kernel s mo¾ností upravovat frekvence, je tøeba vrátit ten pùvodní z origi FW .62 -
Cituji
Pro navrácení pùvodního kernelu je tøeba rozbalit ftf soubor, který najdete v tématu nejnovìj¹í firmware, vytáhnout z nìj kernel.sin soubor a analogickým zpùsobem, jako pøi pøehrátí cusotm kernelu jej vrátit do telefonu. Místo pøíkazu fastboot flash boot boot.img pou¾ijete fastboot flash boot kernel.sin
Po navrácení pùvodního kernelu pøichází¹ o recovery, ale root zùstane. Vyzkou¹eno, jede.
« Poslední úprava: 15. Leden 2012, 11:59 od tomci » ulo¾ena

Neo ICS 4.1.C.0.7, unlock BL, root, CWM
vita2
U¾ivatel
Telefon: Xperia Pro
Pøíspìvkù: 99

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 15. Leden 2012, 15:59 »

V¹e zùstalo jak bylo.

Tak moc dík za "radu", o v¹echno jsem pøi¹el. Nic v telefonu nezùstalo, pouze obsah na kartì.
ulo¾ena

Xperia Pro
Kunki
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 15. Leden 2012, 17:10 »

No mì v telefonu zùstalo v¹e bez jediné zmìny, vèetnì dat pøímo v telefonu....
ulo¾ena
petr_p
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 15. Leden 2012, 18:14 »

Na .62 tento návod nejede. Musí¹ podle tohoto http://xperia.cz/forum/viewtopic.php?f=38&t=100. Kernel má i recovery.
Pokud nechce¹ upravený kernel s mo¾ností upravovat frekvence, je tøeba vrátit ten pùvodní z origi FW .62
Díky za odpovìï, ale takový návod mi je na prd, koukni hned na první bod, návod nikde, já to opravdu nechci vyzovávat a kombinovat z X návodù, abych poøádnì nevìdìl co dìlám a telefon si bricknul. Navíc co jsem koukal na návody jinde, v¹ude varování, jak pøijdu o data, drm aplikace atd. Ach jo, ¾e já se do tý blbý aktualizace na .62 pou¹tìl.
ulo¾ena
Matiu
U¾ivatel
Telefon: Se Xperia Neo

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 15. Leden 2012, 23:51 »

Cawte citam ze kazdemu tu chodi nova aktualizacia na novy FW lenze mne doteraz nic neprislo ani ked som pripojil telefon cez PC Companion ani ked som pozrel v nastaveni telefonu aktualziacia SW telefon mam Se Xperia Neo momentalne mam 4.0.2.A.0.42
ulo¾ena
verbatim
U¾ivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Pøíspìvkù: 775

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 16. Leden 2012, 05:34 »

No mì v telefonu zùstalo v¹e bez jediné zmìny, vèetnì dat pøímo v telefonu....

Mnì taky, nahrával jsem pøes SEUS a ponechal tu doporuèenou volbu, kdy nedochází k vynulovani do továrního nastavení Mrknutí.

Jako novinku, kromì plynulejsiho bìhu a toho, ¾e teï u¾ u mì není taková prodleva mezi pøipojením k pc a pøepnutím do re¾imu mass storage (pøedtím to trvalo a pc mi v¾dy napsalo, ¾e byl rozpoznán telefon a a¾ pak se to pøeplo - teï je to prakticky okam¾itì), se mi objevilo nové tlaèítko (ukonèit pøehled) kdy¾ ze základní obrazovky pou¾iju gesto pro oddálení.

Navíc se mi zdá, ¾e to periodické lupání pøi nahrávání zvuku ve videu je opìt o dost ménì sly¹itelné
« Poslední úprava: 16. Leden 2012, 05:37 od verbatim » ulo¾ena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - u¾ivatelská recenze
C510
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 16. Leden 2012, 06:39 »

Jako novinku, ....... se mi objevilo nové tlaèítko (ukonèit pøehled) kdy¾ ze základní obrazovky pou¾iju gesto pro oddálení.

to bolo uz v starsom ...minimalne 0.58  Mrknutí
ulo¾ena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
verbatim
U¾ivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)
Pøíspìvkù: 775

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 16. Leden 2012, 08:41 »

To by mì zajímalo, kam jsem èumìl Grin. To jsem teda pìknej Jarmil, kdy¾ jsem si toho nev¹iml Grin
ulo¾ena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - u¾ivatelská recenze
holkoo
U¾ivatel
Telefon: NEO V
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 16. Leden 2012, 15:28 »

hmmm takze na moju otazku, ktoru som mal na jazyku ste viacmenej odpovedali. Po update treba znovu robit root... To mi az tak nevadi, no je normalne, ze sa mi po update vratili tie hlupe SE aplikacie, ktore som si po rootnuti odinstaloval?
ulo¾ena
petr_p
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 16. Leden 2012, 20:31 »

hmmm takze na moju otazku, ktoru som mal na jazyku ste viacmenej odpovedali. Po update treba znovu robit root... To mi az tak nevadi, no je normalne, ze sa mi po update vratili tie hlupe SE aplikacie, ktore som si po rootnuti odinstaloval?
Je to normální, dostal jsi zpìt SE FW, tak¾e s SE "bordelem". Já toho odinstaloval taky hromadu a mám to zpìt. Jen se divím, kolika lidem nevadí odemykat bootloader a pøijít o data, to máte ty telefony jen na hraní?

--
Jde se nìjak oficiální cestou vrátit ke star¹ímu FW, abych mohl provést ten jednoduchý root?
ulo¾ena
finch
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Ray black
Pøíspìvkù: 9

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 17. Leden 2012, 18:50 »

@petr_p taky se divim, zkusil sem jednou a radsi budu bez rootu

jinak starsi fw tam nahrnes pres flashtool...

flashtool ... http://androxyde.github.com/Flashtool/
fw ... http://forum.semania.cz/index.php/topic,28618.0.html
ulo¾ena
Armies
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsoon Xperia NEO

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 17. Leden 2012, 21:00 »

Je to normální, dostal jsi zpìt SE FW, tak¾e s SE "bordelem". Já toho odinstaloval taky hromadu a mám to zpìt. Jen se divím, kolika lidem nevadí odemykat bootloader a pøijít o data, to máte ty telefony jen na hraní?

--
Jde se nìjak oficiální cestou vrátit ke star¹ímu FW, abych mohl provést ten jednoduchý root?
On ten bordel od SE neni az tak velky,pokud mas "smart founa" tak je to docela logicke si snim hrat Cheesy, odemykat zamykat bootloader neni zas tak strasne, aspon jak se tu pise  nekde tak je lepsi root pres odemceni bootloadera nez root pres zamceneho bootloadera, udajne SE dela bezpecnostni chybu u tohoto rootu.
ulo¾ena
petr_p
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 17. Leden 2012, 22:35 »

@finch: díky, napøed si zkusím zazálohovat tu souèasnou .62, tak¾e to nechám asi na víkend, a¾ bude víc èasu
Trochu taky pøemý¹lím, jestli teï chvíli nepøekousnout tel. v tomto stavu (i kdy¾ dost prskám) a nezmordovat to a¾ bude ICS.

@Armies: pøedstav si, ¾e bych ti ka¾dé 2 mìsíce zformátoval PC a nahrál èisté Win bez mo¾nosti si nìjak zazálohovat data aplikací. Pokud jen kouká¹ na Youtube, pí¹e¹ nesmysly na FB a po¹tu vyøizuje¹ na webmailu, asi by ti to nijak extra nevadilo. Pokud na tom poèítaèi i pracuje¹ a má¹ tam hromadu vìcí, jistì bys z toho nad¹ený nebyl. Pokud by do tel ¹lo nahrnout jen jiný u¾ rootnutý nebo lehce rootnutelný fw aby v¹e ostatní zùstalo (tak jak pøedpokládám to bude fungovat s oficiálními fw pøes flashtool), tak bych zkou¹el klidnì ka¾dý týden.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #30 v: 18. Leden 2012, 09:24 »

Odomknut bootloader je moj najvecsi omyl, co som spravil vsetky sms su nenavratne v p**i. A ako pise petr_p v odpovedi na tvoj prispevok @Armies. Ma absolutnu pravdu. Dalsou nevyhodou je, ze vsetky aplikacie musis nanovo nahravat do telefonu s odomknutym booloaderom. Proste na markete na Tvojom ucte su, a v Tvojom telefone je leda tak h***o, az na aplikacie systemove.
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #31 v: 18. Leden 2012, 10:52 »

Nìjak nechápu tvé rozhoøèení. Ti chytøej¹í u¾ivatelé si pøed aplikací odemèení bootloaderu udìlají komplet zálohu v recovery, bootloader odemknou a následnì zálohu obnoví. Resume? Telefon s odemklym bootloaderem a stavem pøed odemknutím Mrknutí
ulo¾ena
finch
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #32 v: 18. Leden 2012, 12:57 »

@HUdasp muzes to pls trosku vice rozvest? sice uz do sveta androida pomalu dostavam, ale...

do ted jsem mel za to, ze pro nahrani cwm je nutne mit root, pro ten musim nahrat jiny kernel a kvuli tomu musim odemykat bootloader. ovsem nahranim jineho kernelu se smaze nastaveni, takze jak teda?

vychazim z tohoto ... http://xperia.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=103
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #33 v: 18. Leden 2012, 13:20 »

Na root a instalaci recovery menu u verzí FW < .62 není tøeba odemlký bootloader, pota¾mo jiný kernel. Root provedete pomocí Flashtool, Recovery aplikujete pomocí Extreme Tweak Installer (èi jinak, tohle je nejjednodu¾¹í). Pak rebootuju do recovery a valim se zálohou. Zbytek asi zná¹.
ulo¾ena
finch
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #34 v: 18. Leden 2012, 13:26 »

ano, tohle vsechno uz znam a mam uspesne odzkouseno. ale tady se prave bavime o verzi fw .62 (viz. nazev topicu), ktery bez custom kernelu nerootnes a nedostanes tam cwm. nebo je v tom nejaky figl, ktery jeste neznam? Smajlík
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #35 v: 18. Leden 2012, 13:27 »

Jako u¾ po aplikaci? No, to je blbý. Na druhou stranu se furt omílá, ¾e root na .62 neni k dispozici bez odemèeného bootloaderu, tak¾e stále nevidím dùvod k rozhoøèení. A ke svolení k instalaci ste museli na nìco »uknout, samo se to neudìlalo  Mrknutí
ulo¾ena
Yarousch NEO
U¾ivatel
Telefon: Xperia NEO (M15i)
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #36 v: 18. Leden 2012, 15:27 »

Hoj hoj, sem rotlej a odmklej a pøi instalaci mi napsal Companion ¾e mám v telefonu software, který nende pøehrát. Co s tím dík za pomoc Smajlík  Mrknutí
ulo¾ena
finch
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #37 v: 18. Leden 2012, 15:50 »

@HUdasp hele u me zadny rozhorceni nepanuje, a pokud panovalo, tak hned vyprchalo Smajlík ja jen chtel vedet, jestli uz existuje zpusob, jak udelat root bez odemceni bootloaderu a nahrani custom kernelu a taky jsem se podivoval nad tim, ze je nekdo ochotnej zkouset ruzny veci bez toho, aniz by mel zalohu (coz ted samozrejme nejde, kdyz nejde udelat jednoduchej root na .62 Smajlík) ...
ulo¾ena
finch
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #38 v: 18. Leden 2012, 15:51 »

@Yarousch NEO nemel by byt bootloader pri updatu pres companion nebo seus zamcenej, jinak si nadobro odpalis telefon?
ulo¾ena
tomci
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 18. Leden 2012, 16:09 »

Zamèený být musí, telefon si nadobro neodpálí¹. Jen tì nepustí k aktualizaci. Je tøeba zamknout, aktualizovat, odemknout...atd...
ulo¾ena

Neo ICS 4.1.C.0.7, unlock BL, root, CWM
Armies
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsoon Xperia NEO

Zobrazit profil
« Odpovìï #40 v: 18. Leden 2012, 19:26 »

Odomknut bootloader je moj najvecsi omyl, co som spravil vsetky sms su nenavratne v p**i. A ako pise petr_p v odpovedi na tvoj prispevok @Armies. Ma absolutnu pravdu. Dalsou nevyhodou je, ze vsetky aplikacie musis nanovo nahravat do telefonu s odomknutym booloaderom. Proste na markete na Tvojom ucte su, a v Tvojom telefone je leda tak h***o, az na aplikacie systemove.
>>Nechci nejak spammovat ale kdyz das tovarni nastaveni tak sms mas taky fuc....a sms sis mohl klidne zalohovat pres "mobil edit", behem 3-dni jsem 2x rootnul founa a aplikace jsem mel naisntalovane za 2-hodky....tak velky problem to pro me neni.

@Armies: pøedstav si, ¾e bych ti ka¾dé 2 mìsíce zformátoval PC a nahrál èisté Win bez mo¾nosti si nìjak zazálohovat data aplikací. Pokud jen kouká¹ na Youtube, pí¹e¹ nesmysly na FB a po¹tu vyøizuje¹ na webmailu, asi by ti to nijak extra nevadilo. Pokud na tom poèítaèi i pracuje¹ a má¹ tam hromadu vìcí, jistì bys z toho nad¹ený nebyl. Pokud by do tel ¹lo nahrnout jen jiný u¾ rootnutý nebo lehce rootnutelný fw aby v¹e ostatní zùstalo (tak jak pøedpokládám to bude fungovat s oficiálními fw pøes flashtool), tak bych zkou¹el klidnì ka¾dý týden.
Nevim jak to mas ty..ale ja mam rozdelene HDD, vsechny data, programy se s kterymi pracuji mam mimo system....na C: mam pouze cistej system "Win" tak i kdybych formatoval a znovu instaloval "Win" tak me to nezabere velky cas  Mrknutí
ulo¾ena
Veresova
U¾ivatel
Telefon: Xperie Ray

Zobrazit profil
« Odpovìï #41 v: 18. Leden 2012, 23:50 »

Na Ray také nabídnut update 4.0.2.A.0.62

Dle moderátora ofic. SE fóra:
0.62 aktualizace je za úèelem zlep¹ení správy pamìti, aby se zabránilo restartùm. To je hlavním dùvodem pro aktualizaci, která je jedinou zmìnou. Je mo¾né, ¾e je je¹tì opraveno nìkolik drobných chyb a dal¹í vylep¹ení, ale to není oficiální informace.
Va¹e tøi body ji¾ byly zaslány SE, a já pøidal komentáø také.

Bylo zasláno do diskuze na oficiálním SE fóru i podpory SE a to mezinárodní i národní a na blog vývojáøù SE.
Jednalo se o:
1. Camera - bad photo compression (compression option to add: very / little)
2. Automatic Light Sensor Xperia Ray does not work OK - regulation is minimal
3. Flash is not an option for automatic flash video SE is:

« Poslední úprava: 18. Leden 2012, 23:54 od Veresova » ulo¾ena
Yarousch NEO
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 19. Leden 2012, 12:58 »

jo asi to musí být zamèený, telefon si neodpálí¹, jen tì to prostì nepustí dál, tak na aktual. ka¹lu poèkám na 4.
ulo¾ena
steveboss
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia NEO V

Zobrazit profil
« Odpovìï #43 v: 20. Leden 2012, 10:21 »

Nìjak nechápu tvé rozhoøèení. Ti chytøej¹í u¾ivatelé si pøed aplikací odemèení bootloaderu udìlají komplet zálohu v recovery, bootloader odemknou a následnì zálohu obnoví. Resume? Telefon s odemklym bootloaderem a stavem pøed odemknutím Mrknutí

Ja si este predtym urobim aj zalohu vsetkych app a dat cez Titanium Backup, zalohu SMS (SMS Backup & Restore), e-mailovych uctov (K-9) a kontaktov cez MyPhoneExplorer... :-)
ulo¾ena

SE Xperia NEO V. FW: 4.0.2.A.0.42, unlock bootloader, root, CWM, ROM: MIUI 1.12.30 Multilanguage, kernel OC up to 1,6 Ghz
miromen
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #44 v: 20. Leden 2012, 12:23 »

Jaky program na zalohovani dat kdy¾ nemam rootnuty telefon ? Titanium se da pou¾it jen u rootnutych telefonu pokud se nemylim....
ulo¾ena
Yarousch NEO
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #45 v: 23. Leden 2012, 15:07 »

Hoj, nemohl by sem dát nìkdo rozumnej návod  na root .62 (pokud mo¾no bez vymazání dat). Zamkl sem bootloader nainstaloval pres seus novy FW a .62, data zùstala v¹echna, ale root nende ani po pøeinstalaci DooMLoRD_v3_ROOT. Jestli nìco existuje tak dìkuju, ptz ten telefon je nìjakej pomalej, a teï ho je¹tì nemù¾u "taktovat" Smajlík
ulo¾ena
maco1988
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #46 v: 23. Leden 2012, 16:17 »

Hoj, nemohl by sem dát nìkdo rozumnej návod  na root .62 (pokud mo¾no bez vymazání dat). Zamkl sem bootloader nainstaloval pres seus novy FW a .62, data zùstala v¹echna, ale root nende ani po pøeinstalaci DooMLoRD_v3_ROOT. Jestli nìco existuje tak dìkuju, ptz ten telefon je nìjakej pomalej, a teï ho je¹tì nemù¾u "taktovat" Smajlík

Tak,tak ..to by aj mna velmi zaujimalo...
ulo¾ena
afi
U¾ivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo
Pøíspìvkù: 31

Zobrazit profil
« Odpovìï #47 v: 24. Leden 2012, 15:50 »

na telefonu vyskoèila dostupná aktualizace ale právì abych nepøi¹el o root o ní namám zájem ale v telefonu jsem nikde nena¹el jak to telefonu vysvìtlit a tím by zmizela otravná ikona v li¹tì. neví nìkdo? Díky
ulo¾ena
Yarousch NEO
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #48 v: 24. Leden 2012, 16:37 »

Pravì proto sem to aktualizoval, taky sem nevìdìl jak s tim pryè, ale ten telefon je teï uplnì tragickej Angry Angry
ulo¾ena
afi
U¾ivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo
Pøíspìvkù: 31

Zobrazit profil
« Odpovìï #49 v: 24. Leden 2012, 19:06 »

tak jsem to asi vyøe¹il. Záloha update centra a potom jeho zmrazení - restart a zatím to neotravuje, uvidíme.... Smajlík
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pøíspìvkù: 161

Zobrazit profil
« Odpovìï #50 v: 26. Leden 2012, 21:26 »

Dnes mi naskocila automaticka aktualizace pro Arc (ofiko distribuce CZ, nebrand) skrze Companion.
ulo¾ena
onyxonia
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 15

Zobrazit profil
« Odpovìï #51 v: 27. Leden 2012, 14:46 »

U¾ naskoèila nìkomu automatická aktualizace SE NEO? Pøípadnì navíte kdy bude 4.0?
ulo¾ena
Yarousch NEO
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #52 v: 27. Leden 2012, 22:01 »

Me naskocila jak v PC C. tak v telefonu ...
ulo¾ena
PedroKV
U¾ivatel
Telefon: K770i, Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpovìï #53 v: 28. Leden 2012, 15:37 »

tak jsem to asi vyøe¹il. Záloha update centra a potom jeho zmrazení - restart a zatím to neotravuje, uvidíme.... Smajlík

Díky za návod, udìlal jsem to stejnì. Pøeèetl jsem si, co .62 obná¹í a díky-nechci. Jen zlep¹uje memory management a u¾ivatele pøipraví o roota. Vybral jsem si tedy roota, bez jejich otravných aplikací. ©koda, ¾e se telefon neprodává holý.
ulo¾ena
C510
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #54 v: 28. Leden 2012, 18:43 »

dnes mi oficialne naskocila na xperii pro aktualizacia v PC companion. V telefone nie.  Mrknutí
ulo¾ena

Wolfsteen
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Ray
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil
« Odpovìï #55 v: 31. Leden 2012, 11:36 »

Tak mì nenaskoèila ani v telefonu ani v pc companion. Má na to vliv root?
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #56 v: 06. Únor 2012, 21:24 »

Ja som zalohoval, v MYPHONEEXPLORERI. Je vsak zaujimave, ze po odomknuti bootloaderu sa mi nenacitali automaticky aplikacie z marketu, ci zalohy. Musel som ich instalovat rucne. Nuz co poucil som sa. To sa mi pri update na novy A, nestalo, vsetko prebehlo OK, bez najmensich problemov a aj obnovenie. Takze som mylne predpokladal, ze sa tak stane i pri odomknuti bootloaderu.

2Wolfsteen: Ano root moze mat vplyv na dostupnost update. Nakolko tam nemusi byt original ROMka, kernel ...
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Killer
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia NEO V

Zobrazit profil
« Odpovìï #57 v: 19. Záøí 2012, 13:15 »

Zdravim, zapl jsem si pred chvili wifi a vyskocila na mne hlaska, je dostupny update na tuto verzi. Updatovat nechci, jednak jsem v praci, kde to jede desne pomalu a jednak nevidim duvod. Chci se ale zeptat, zda nevite, jak se zbavit te ikony v oznamovaci oblasti vlevo nahore? Dik.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 3 4 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupný pøes PC Companion
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.018 sekund, 18 dotazù.