SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 10:26

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupný pøes PC Companion
Strana: 1 2 3 [4]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupný pøes PC Companion  (Zobrazeno 37471 x)
Yarousch NEO
U¾ivatel
Telefon: Xperia NEO (M15i)
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #45 v: 23. Leden 2012, 15:07 »

Hoj, nemohl by sem dát nìkdo rozumnej návod  na root .62 (pokud mo¾no bez vymazání dat). Zamkl sem bootloader nainstaloval pres seus novy FW a .62, data zùstala v¹echna, ale root nende ani po pøeinstalaci DooMLoRD_v3_ROOT. Jestli nìco existuje tak dìkuju, ptz ten telefon je nìjakej pomalej, a teï ho je¹tì nemù¾u "taktovat" Smajlík
ulo¾ena
maco1988
U¾ivatel
Telefon: Xperia NEO
Pøíspìvkù: 19

Zobrazit profil
« Odpovìï #46 v: 23. Leden 2012, 16:17 »

Hoj, nemohl by sem dát nìkdo rozumnej návod  na root .62 (pokud mo¾no bez vymazání dat). Zamkl sem bootloader nainstaloval pres seus novy FW a .62, data zùstala v¹echna, ale root nende ani po pøeinstalaci DooMLoRD_v3_ROOT. Jestli nìco existuje tak dìkuju, ptz ten telefon je nìjakej pomalej, a teï ho je¹tì nemù¾u "taktovat" Smajlík

Tak,tak ..to by aj mna velmi zaujimalo...
ulo¾ena
afi
U¾ivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo
Pøíspìvkù: 31

Zobrazit profil
« Odpovìï #47 v: 24. Leden 2012, 15:50 »

na telefonu vyskoèila dostupná aktualizace ale právì abych nepøi¹el o root o ní namám zájem ale v telefonu jsem nikde nena¹el jak to telefonu vysvìtlit a tím by zmizela otravná ikona v li¹tì. neví nìkdo? Díky
ulo¾ena
Yarousch NEO
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #48 v: 24. Leden 2012, 16:37 »

Pravì proto sem to aktualizoval, taky sem nevìdìl jak s tim pryè, ale ten telefon je teï uplnì tragickej Angry Angry
ulo¾ena
afi
U¾ivatel
Telefon: k750 - w980 - xperia Neo
Pøíspìvkù: 31

Zobrazit profil
« Odpovìï #49 v: 24. Leden 2012, 19:06 »

tak jsem to asi vyøe¹il. Záloha update centra a potom jeho zmrazení - restart a zatím to neotravuje, uvidíme.... Smajlík
ulo¾ena
asahi
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pøíspìvkù: 161

Zobrazit profil
« Odpovìï #50 v: 26. Leden 2012, 21:26 »

Dnes mi naskocila automaticka aktualizace pro Arc (ofiko distribuce CZ, nebrand) skrze Companion.
ulo¾ena
onyxonia
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Neo
Pøíspìvkù: 15

Zobrazit profil
« Odpovìï #51 v: 27. Leden 2012, 14:46 »

U¾ naskoèila nìkomu automatická aktualizace SE NEO? Pøípadnì navíte kdy bude 4.0?
ulo¾ena
Yarousch NEO
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #52 v: 27. Leden 2012, 22:01 »

Me naskocila jak v PC C. tak v telefonu ...
ulo¾ena
PedroKV
U¾ivatel
Telefon: K770i, Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 10

Zobrazit profil
« Odpovìï #53 v: 28. Leden 2012, 15:37 »

tak jsem to asi vyøe¹il. Záloha update centra a potom jeho zmrazení - restart a zatím to neotravuje, uvidíme.... Smajlík

Díky za návod, udìlal jsem to stejnì. Pøeèetl jsem si, co .62 obná¹í a díky-nechci. Jen zlep¹uje memory management a u¾ivatele pøipraví o roota. Vybral jsem si tedy roota, bez jejich otravných aplikací. ©koda, ¾e se telefon neprodává holý.
ulo¾ena
C510
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE XPERIA PRO
Pøíspìvkù: 272

Zobrazit profil
« Odpovìï #54 v: 28. Leden 2012, 18:43 »

dnes mi oficialne naskocila na xperii pro aktualizacia v PC companion. V telefone nie.  Mrknutí
ulo¾ena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
Wolfsteen
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Ray
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil
« Odpovìï #55 v: 31. Leden 2012, 11:36 »

Tak mì nenaskoèila ani v telefonu ani v pc companion. Má na to vliv root?
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #56 v: 06. Únor 2012, 21:24 »

Ja som zalohoval, v MYPHONEEXPLORERI. Je vsak zaujimave, ze po odomknuti bootloaderu sa mi nenacitali automaticky aplikacie z marketu, ci zalohy. Musel som ich instalovat rucne. Nuz co poucil som sa. To sa mi pri update na novy A, nestalo, vsetko prebehlo OK, bez najmensich problemov a aj obnovenie. Takze som mylne predpokladal, ze sa tak stane i pri odomknuti bootloaderu.

2Wolfsteen: Ano root moze mat vplyv na dostupnost update. Nakolko tam nemusi byt original ROMka, kernel ...
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Killer
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia NEO V
Pøíspìvkù: 24

Zobrazit profil
« Odpovìï #57 v: 19. Záøí 2012, 13:15 »

Zdravim, zapl jsem si pred chvili wifi a vyskocila na mne hlaska, je dostupny update na tuto verzi. Updatovat nechci, jednak jsem v praci, kde to jede desne pomalu a jednak nevidim duvod. Chci se ale zeptat, zda nevite, jak se zbavit te ikony v oznamovaci oblasti vlevo nahore? Dik.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 3 [4]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4.0.2.A.0.62 dostupný pøes PC Companion
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 17 dotazù.