SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 23:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy  (Zobrazeno 150602 x)
Zuko
Uzivatel
Telefon: SonyEricsson Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 08. Listopad 2009, 20:12 »

Ahoj te, kupil som si SonyEricsson Satio v Anglicku a teraz by som chcel zmenit jazyk na slovencinu, vie prosim vas niekto ako Huh
uložena
Benehallow
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 10. Listopad 2009, 19:28 »

Nevite jak dostat kontakty z W960i do Satia?Pres modryho zuba to jde jen po jednom, zadnou moznost "Odeslat Vse" nebo tak neco podobneho jsem nenasel a prenaset to po jednom by bylo na dlouho Undecided

To Zuko: to myslim ze narazis Mrknutí proc jsi ho nekoupil ofiko boha jeho?
« Poslední úprava: 10. Listopad 2009, 19:30 od Benehallow » uložena

Tonan24
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 10. Listopad 2009, 19:34 »

Nevite jak dostat kontakty z W960i do Satia?Pres modryho zuba to jde jen po jednom, zadnou moznost "Odeslat Vse" nebo tak neco podobneho jsem nenasel a prenaset to po jednom by bylo na dlouho Undecided

Vsak je to jednoduche vyndej sim kartu dej ji do Satio klikni na zkopirovat kontakty ze sim do telefonu a pak sim kartu vindas a vratis do W960  a mas hotovo.
uložena
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 10. Listopad 2009, 19:51 »

Tonan24: jenze to je destruktivni prenos, nejedna se o kopii. SIM jak znamo podporuje pouze jmeno a cislo, neni vicepolozkova. Nepodporuje ani diakritiku a tusim ani ne vic jak 8 mist.
Benehallow: nejsnazsi a nejrychlejsi to je pres PC Suite (Outlook). Vse potrebne je v Satiu
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
erik1
Anonym
« Odpověď #34 v: 10. Listopad 2009, 20:01 »

@Zuko: myslim ze anglicky fw (ako moj uk vodafone) neobsahuje slovencinu/cestinu. Jedine pockat na davinciteam, kym neuvolnia sluzbu debranidingu pre satio a nechat si tam nahrat stredoeuropsky FW:
uložena
Benehallow
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 10. Listopad 2009, 20:06 »

Benehallow: nejsnazsi a nejrychlejsi to je pres PC Suite (Outlook). Vse potrebne je v Satiu

Tak jsem zkusil PC Suite a nemuze W960ku najit Angry mam ji v normalnim rezimu a nic, PC Suite mam ten z karty ze Satia Roll Eyes
uložena

jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 11. Listopad 2009, 08:51 »

Benehallow: W960 nepouziva stejny PC Suite jako Satio. V sekci Podpora na SE to je ke stazeni - http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite/w960i?lc=cs&cc=cz
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Benehallow
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 11. Listopad 2009, 15:26 »

Sem si to myslel Sad Takze, jak to mam udelat? Roll Eyes
uložena

MartinVagner
Anonym
« Odpověď #38 v: 11. Listopad 2009, 15:44 »

Nainstalovat PC Suite pro UIQ, pripojit, stahnout data(kontakty) do Outlooku z W960 a pak pripojit Satio ke klasickemu PC Suite a zde dat zase ulozeni do Satio.... a je to;-)...
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #39 v: 11. Listopad 2009, 16:31 »

Ahoj te, kupil som si SonyEricsson Satio v Anglicku a teraz by som chcel zmenit jazyk na slovencinu, vie prosim vas niekto ako Huh

Obavam se, ze to zatim nepujde a i do budoucna to nevidim valne. Slysel jsem o nejakych novych ochranach, nevim vsak do jake miry jsou v Satiu implementovany.
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #40 v: 11. Listopad 2009, 19:14 »

Setool uz umi Satio, pokud bude chvilka tak si ji zkusim flashnout opet na Central Europe....

Takze decustomizace nebude zadny problem, stejny postup jako u UIQ modelu od SE Mrknutí

Nahrani ceske nebo slovenske lokalizace tak pujde v poho...
uložena
koty88
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio black

Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 11. Listopad 2009, 21:37 »

caute kucii, prosim jak odinstaluju gps ?? nemuzu ji najit ve spravci aplikaci
uložena
Zuko
Uzivatel
Telefon: SonyEricsson Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 11. Listopad 2009, 22:24 »

Setool uz umi Satio, pokud bude chvilka tak si ji zkusim flashnout opet na Central Europe....

Takze decustomizace nebude zadny problem, stejny postup jako u UIQ modelu od SE Mrknutí

Nahrani ceske nebo slovenske lokalizace tak pujde v poho...

Super, daj mi potom prosim vediet Mrknutí
« Poslední úprava: 11. Listopad 2009, 22:26 od Zuko » uložena
Kosabek
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 11. Listopad 2009, 22:51 »

Uz jsem instaloval pet variant ICQ klientu a zadny nefunguje mate nekdo verzi ktera pobezi na Satiu.ICQ6 uplne padlo Satio Musel jsem restartovat a jeste i vyndat baterku aby zacalo opet bezet.Jednu verzi pro S60 jsem take nasel nesla spustit a kdyz jsem to vyzadoval tak take pad systemu tam stacil jen restart a odinstalace.

Tak vyreseno Jimm 0.6 funguje pripojeni bez problemu konecne zase neco co sem po celodennim hledani a instalovani povedlo.

Nastaveni pro MMS,GPRS WAP a Internet jsem si stahl ze stranek T-mobile pro Nokii 5800.
« Poslední úprava: 11. Listopad 2009, 23:21 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 12. Listopad 2009, 06:35 »

Jinak T-Mobile ma v konfigurator.cz i Satio a to jiz hezky dlouho. Ale jak rikam, stazeni nastaveni pres telefon je mnohem jednodussi Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.