SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 23:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy  (Zobrazeno 150611 x)
flai
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 29. Listopad 2009, 18:33 »

filip1: jestli se ti nelibi tak ja si ho vemu
uložena
Petys
Anonym
« Odpověď #61 v: 02. Prosinec 2009, 18:12 »

Kdy bude novy FW do Satia?Od koupi mi dela to co vyse uvedene.Seka se atd.Kazdy se vysmiva ze dovoz dovoz.Tak poradte co s tim.Mam ho na reklamaci a jsem zvedavy kdy dojde.Pry je to u novych telefonu normalni mi bylo receno.Super.
uložena
Phoenix
Uzivatel
Telefon: Xperia™ X8

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 02. Prosinec 2009, 18:27 »

zdravim mam problem ze za dva dny co ho mam mi zamrzne displej a telefon nereaguje pomuze jen vytahnout baterku jinak zadny problem nemam
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 02. Prosinec 2009, 18:50 »

Kdy bude novy FW do Satia?Od koupi mi dela to co vyse uvedene.Seka se atd.Kazdy se vysmiva ze dovoz dovoz.Tak poradte co s tim.Mam ho na reklamaci a jsem zvedavy kdy dojde.Pry je to u novych telefonu normalni mi bylo receno.Super.
Urcite to normalni neni, jelikoz takove problemy jsem nemel jak s puvodnim FW, tak tou testovaci verzi co je pro servisy.
Poradit co s tim? Na reklamaci - tam to uz ale mas.
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
koty88
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio black

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 02. Prosinec 2009, 19:43 »

nazdarek, konecne jsem se sem dostal ;-) .. vse mi jelo tak jak ma az doted, najednou se mi stalo, ze nemuzu volat, posilat sms, muzu jen prijimat sms, ale kdyz mi nekdo vola tak to nejde, nevite nekdo cim to je ??
uložena
Krikri32
Uzivatel
Telefon: U1i Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 03. Prosinec 2009, 20:49 »

Tak preci jenom se objevil jeden problemek, z nejakyho duvodu mi pri vypnutem telefonu rano nezazvonil nastaveny budik. Pak kdyz jsem to zkousel znova tak uz zazvonil. Ma nekdo podobnou zkusenost? Jinak vse beha jak ma aplikaci jsem sehnal dost i bez nutnosti certifikovat. Pak jeste jeden bug v datumu neumi spravne zobrazit napis Ctvrtek ale to je detail. Jinak pouzivam uz skoro tyden a zatim nezarmz ani jednou. Baterka vydrzi presne den a to ho vubec nesetrim

Tak uz jsem prisel cim to je..zrejme bug ale kdyz se telefon ve vypnutem stavu nabiji a po chvili odpoji z nabijecky tak potom uz budik nezazvoni.. Stava se to jenom ve vypnutem stavu. Mate s tim jeste nekdo stejnou zkusenost?
« Poslední úprava: 06. Prosinec 2009, 14:47 od Krikri32 » uložena
Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 03. Prosinec 2009, 21:31 »

A ja hlasim taky problem....nejde mi prepinat mezi Pohotovostnimi rezimy Shocked presneji jde, ale po zvoleni, kdy vas to pote hodi nazpet na uvpdni obrazovku, se zvoleny rezim korektne nenacte, jde videt obrysy oken, jak by to melo vypadat, ale nejde nic delat - kdyz vstoupim do menu, hodi me to zpet, pomuze akorat restart Sad(( Pritom mi to slo.Nevite nekdo co s tim?Eumim jak puk a nechapu Undecided
uložena

Hl@w@OO7
Uzivatel
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 03. Prosinec 2009, 21:42 »

Koukam povedenej mobil to Satio. Vsichni cely nateseni az si ho budou moct objednat a ted takovych problemu, to by se u mobilu v tehle cenove kategorii stavat nemelo, zvlasÂť ne v situaci v jake momentalne SE je. Sad Undecided
uložena

Phoenix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 03. Prosinec 2009, 21:44 »

A ja hlasim taky problem....nejde mi prepinat mezi Pohotovostnimi rezimy Shocked presneji jde, ale po zvoleni, kdy vas to pote hodi nazpet na uvpdni obrazovku, se zvoleny rezim korektne nenacte, jde videt obrysy oken, jak by to melo vypadat, ale nejde nic delat - kdyz vstoupim do menu, hodi me to zpet, pomuze akorat restart Sad(( Pritom mi to slo.Nevite nekdo co s tim?Eumim jak puk a nechapu Undecided

Tipoval bych nejaka aplikace ze to dela pokud si doinstaloval tak je to mozna tim.

jeete bych chtel reagovat na prispevek uzivatele Hl@w@OO7: Jako kazdy novy SE ma chyby taktez je tam prvni firmware, takze se to dalo celkem cekat
uložena

Android 4ever
Hl@w@OO7
Uzivatel
Telefon: SE w610i R6BC002; SE w302; SE k310i; SE w850i

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 03. Prosinec 2009, 21:51 »

Tak na to uz jsem nepomyslel, jen aby SE vyladil chyby co nejdrive. Na nedoladenost firmwaru po uvedeni mobilu od SE uz jsem si zvykl, ale tech chyb se mi zda nejak moc.
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #70 v: 03. Prosinec 2009, 22:10 »

Podle me je na case objektivne priznat, ze Satio ve stavu, v jakem se aktualne nachazi je nepovedeny telefon. Narozdil od X1 sice prislo na trh vcas, ale to je tak asi jedine pozitivni... Abychom jeste na prvni XPERII nevzpominali... Vzhledem ke komplikacim i u modelu Aino nezbyva nez vyckat na dalsi telefony, takhle to proste nejde. Chce to kompletne vymenit soucasne portfolio, ktere je zatizeno hrichy minulosti...
uložena
Phoenix
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 03. Prosinec 2009, 23:23 »

to je pravda vymenit portfolio ale aby si to uvedomily i ty v SE, taktez sem zvykly na chyby v telefonu v novem a symbian mam prvne takze nemohu posoudit mozna nokie ma taky problem s S60 5th nevim tezko rict ale me tech par chybicek, ktere jsem se Satiem zazi(dnes zadna nevznikla)  az tolik nevadi novejsi firmware prinese urcite zlepseni.
uložena

Android 4ever
MondeoMT
Anonym
« Odpověď #72 v: 04. Prosinec 2009, 09:22 »

Zdravim vsetkych,mam Satio tri tyzdne a vsetko bezi ako ma! Nic sa neseka,na rozdiel od G700 je telefon rychly a logicky.Kupil som ho v Pomaranci a vybava mi postacuje.Z aplikacii pouzivam najcastejsie office.Nemusim uz tahat laptop,lebo excelovske subory potrebujem k praci.Samozrejme wifi pouzivam tiez.Vcelku vydareny fotak/kamera tiez bohato nahradza bezne fotaky.Jedine co mi vadi je vydrz baterky,ale nabije sa za cca 2 hodiny.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #73 v: 04. Prosinec 2009, 15:55 »

Urcite to neni dobre, ze se najdou v mobilu chybky, ale to se proste stava. SE v tom ale neni sam - vezmete si napr. Nokii N97, ta taky mela v prvnim systemu spoustu chyb a postupne to Nokia odstranuje.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
hovadiny
Anonym
« Odpověď #74 v: 04. Prosinec 2009, 17:10 »

novy fw je vonku..  Roll Eyes
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 14 dotazů.