SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 14:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Strana: 1 [2] 3 4 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy  (Zobrazeno 150531 x)
Tonan24
Uzivatel
Telefon: SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 03. Listopad 2009, 16:25 »

ako je na tom baterkas vydrzou? je to az tak hrozne ako sa vsade pise?

Baterie mi vydrzi jeden den, kdyz ho malo pouzivam a pul dne, kdyz ho hodne pouzivam. No a kazdy den se mi vypne a musim vyndat baterku a pak ho teprve zapnout. Nevim jestli je to spatne usazenou baterii nebo nejakou jinou zavadou, ale nevadi.
uložena
Benehallow
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 03. Listopad 2009, 22:50 »

bylo by idealni kdyby jste nafotili z realu tu cernou i stribrnou pro porovnani, jako i s tema otiskama nejak, at si clovek muze udelat predstavu pro srovani, ktera ta barva je teda lepsi Smajlík ..

Ohledne te cerne, myslel jsem ze to bude horsi, kryt baterie je sice leskly, ale pri mem pozorovani jsem zjistil, ze se tam otisky skoro nedrzi - pocitam s tim, ze budete miti cistou ruku.U displeje je to horsi.Zitra nafotim a hodim par fotek, jak to vypada.

dobre, budu se tesit na ty fotky .. tak s cistyma rukama se pocita  Smajlík .. tak ten displej beru, proste je to dotykac no

Zkousel jsem nafotit, ale otisky na tech fotkach nejsou vubec videt  Grin Ale jak jsem napsal - na zadnim krytu nejsou skoro vubec a ve predku je to horsi, ale kdyz se budete snazit s telefon pracovat a cistejma rukama, neni to za tak hrozne Smajlík
« Poslední úprava: 03. Listopad 2009, 22:51 od Benehallow » uložena

kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 06. Listopad 2009, 05:32 »

Foceno z jineho mobilu, ale velmi nerad

Tak dnes mame patek a na disp. mame jenom velke "P" a pismenko "a" nejak chybi  Huh
uložena
MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 06. Listopad 2009, 07:37 »

No, je to mensi chybicka cestiny v Satiu, osobne pouzivam rozvrzeni pohotovostniho rezimu Sony Ericsson, takze mi to ani nevadi, protoze tam nejsou nazvy dnu pouzivany. Jinak, vydrz je zatim maximalne dva dny a to zkousim videa, prehravam hudbu a vse mozne  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Sonyk1
Uzivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 06. Listopad 2009, 12:22 »

Za techto podminek jsou dva dny velice slusne  Smajlík, udelal jsi mi radost.
uložena
koty88
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio black

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 06. Listopad 2009, 21:34 »

bylo by idealni kdyby jste nafotili z realu tu cernou i stribrnou pro porovnani, jako i s tema otiskama nejak, at si clovek muze udelat predstavu pro srovani, ktera ta barva je teda lepsi Smajlík ..

Ohledne te cerne, myslel jsem ze to bude horsi, kryt baterie je sice leskly, ale pri mem pozorovani jsem zjistil, ze se tam otisky skoro nedrzi - pocitam s tim, ze budete miti cistou ruku.U displeje je to horsi.Zitra nafotim a hodim par fotek, jak to vypada.

dobre, budu se tesit na ty fotky .. tak s cistyma rukama se pocita  Smajlík .. tak ten displej beru, proste je to dotykac no

Zkousel jsem nafotit, ale otisky na tech fotkach nejsou vubec videt  Grin Ale jak jsem napsal - na zadnim krytu nejsou skoro vubec a ve predku je to horsi, ale kdyz se budete snazit s telefon pracovat a cistejma rukama, neni to za tak hrozne Smajlík

Grin tak to jo, ale diky za ochotu Mrknutí .. take si myslim ze kdyz cisty ruce=skoro ciste sklo
uložena
Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 08. Listopad 2009, 09:45 »

Tak jsem musel mit prvni tento telefon a take ho mam jako prvni mrtvej. Kazdy den se minimalne jednou vypnul a musel jsem vyndat baterii ted v noci se mi to stalo zase jen s tim rozdilem, ze uz ho proste zadnym zpusobem nezapnu ani vyndani baterie ani zapnutej v nabijecce nic.
uložena
Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 08. Listopad 2009, 09:50 »

Coze?On Ti umrel uplne? Cheesy Shocked
uložena

Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 08. Listopad 2009, 10:11 »

No nesel vubec zapnout pak se mi povedlo rozsvitit obrazovku s napisem sony ericsson a zase zhasnul. No a vzhledem k tomu, ze jsem sel spat v 0:30 a baterka byla na 100 procent tak by to vybite byt nemelo presto jsem ho zkusil dat na nabijecku a pak to zkusim zapnout.
uložena
kuliferda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 08. Listopad 2009, 12:49 »

Az to preinstalujes, tak dej vedet  Huh
uložena
Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 08. Listopad 2009, 13:27 »

Tak jsem dobil baterii a uz to funguje. Jen mi neni jasne jak se mi mohla za 8 hodin nepouzivani telefonu mohla baterie vybit takovym zpusobem, ze ani nesel zapnout. Ten update se ma provadet myslim s uplne nabitou baterii jenze ja se na tu moji spolehnout nemuzu tak se mi moc nechce riskovat abych ho neoddelal uplne.
uložena
kuliferda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 08. Listopad 2009, 13:29 »

Mohl si mit spustenou nejakou aplikaci a ta ti mohla vybit batt.
uložena
Tonan24
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 08. Listopad 2009, 13:34 »

To ne mel jsem vsechno vypnute to ja si hlidam, ale slysel jsem, ze tohle vypinani muze delat navigace tak jsem odmazal sygica a nechal si tam jen garmina. Neprijdu o zaruku pri updatu? Mam 3 letou zaruku tak o ni nechci prijit.  Uvidim jestli nepomuze od smazani sygica, kdyztak pak uvidim co dal.
uložena
Phoenix
Uzivatel
Telefon: Xperia™ X8

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 08. Listopad 2009, 14:41 »

pokud delas update pres SEUS II tak to tu bylo napsano kvantum, ale kdyz uz to pisu tak ti odpovim SEUS II je offiko od SE kdyby si mel porusit zarucni podminky tak to SE nikdy nevydalo tenhle programek, ale pokud to ovsem delas pres jiny tak to je jina
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 08. Listopad 2009, 15:20 »

precetli jste si EULA k SEUSu?  Mrknutí
Cituji
POUÂŽIVANI AKTUALIZAENI SLUÂŽBY SONY ERICSSON („SLUÂŽBY“) JE NA VAŠE VLASTNI RIZIKO. SLUÂŽBY JSOU POSKYTOVANY „TAK, JAK JSOU“ A „V NABIZENEM STAVU“. SPOLEENOST SONY ERICSSON V PLNEM ZAKONNEM ROZSAHU NEZAJIŠUJE ANI NEPOSKYTUJE ÂŽADNE VYSLOVNE NEBO VYPLYVAJICI ZARUKY JAKKOLIV SOUVISEJICI SE SLUÂŽBAMI. SPOLEENOST SONY ERICSSON ZA ÂŽADNYCH OKOLNOSTI VEETNI, ALE BEZ OMEZENI NA ZANEDBANI Z VLASTNI STRANY, NEPONESE ODPOVIDNOST ZA JAKEKOLIV NASLEDNE, PØIME, NAHODNE, NEPØIME, REPRESIVNI NEBO ZVLAŠTNI ŠKODY SOUVISEJICI S (A) POUÂŽIVANIM SLUÂŽEB, (B) NEMOÂŽNOSTI POUÂŽIVAT SLUÂŽBY NEBO (C) CHYBAMI EI ZANEDBANIM VE SLUÂŽBACH, A TO ANI V PØIPADI, ÂŽE SONY ERICSSON NEBO JEJI OPRAVNINY ZASTUPCE BYL UPOZORNIN NA MOÂŽNOST TAKOVYCH ŠKOD. NIKTERE SOUDNI INSTANCE NEDOVOLUJI ODMITNUTI NEBO OMEZENI ODPOVIDNOSTI ZA NASLEDNE NEBO NAHODNE ŠKODY, PROTO SE NA VAS VYŠE UVEDENE ZAMITNUTI ODPOVIDNOSTI NEMUSI VZTAHOVAT. CELKOVA ODPOVIDNOST SPOLEENOSTI SONY ERICSSON ZA VŠECHNY VAM VZNIKLE ŠKODY, ZTRATY A PØEDMITY ÂŽALOBY (UPLATOOVANE VE SMYSLU PORUŠENI SMLOUVY NEBO ZAKONA VEETNI, ALE BEZ OMEZENI NA NEDBALOST) NEBUDE ZA ÂŽADNYCH OKOLNOSTI PØEKRAEOVAT 2000 EUR. SPOLEENOST SONY ERICSSON BEZ OMEZENI NA VYŠE UVEDENE PODMINKY VYSLOVNI ODMITA VEŠKEROU ODPOVIDNOST ZA ŠKODY NA SOFTWARU NEBO HARDWARU VAŠEHO VYROBKU SONY ERICSSON, OSOBNIHO POEITAEE NEBO JAKEHOKOLIV JINEHO ZAØIZENI, NEBO ZA ZTRATU EI POŠKOZENI DAT, ZPUSOBENE POUÂŽIVANIM SLUÂŽEB.

sice to je univerzalni u jakehokoliv SW do PC, ale vyrobci to tak maji osetrene
« Poslední úprava: 08. Listopad 2009, 15:22 od jacktalking » uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 17 dotazů.