SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 18:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W902  (Zobrazeno 126059 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #180 v: 21. Leden 2009, 12:37 »

Dnes by mela, potvora jedna, dorazit...  Mrknutí
uložena
Drakkan
Uzivatel
Telefon: SE W902

Zobrazit profil
« Odpověď #181 v: 21. Leden 2009, 14:06 »

nemuzu se dockat Cheesy
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #182 v: 21. Leden 2009, 14:47 »

Uz je na nabijecce...  Mrknutí
uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #183 v: 21. Leden 2009, 14:51 »

Vikla se ti taky zadni kryt?
uložena

TONY
Drakkan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #184 v: 21. Leden 2009, 16:50 »

mne teda vubec, akorat display uz mam uÂťapany jak svina Cheesy
uložena
theo2
Uzivatel
Telefon: W902 + HBH-IS800 + MBS-200 + HCB-120

Zobrazit profil
« Odpověď #185 v: 21. Leden 2009, 16:50 »

Co se tyka myho kousku, tak konstrukce je hodne solidni, zadni (mrizkovanej) kryt se nevikla - akorat ma malinkatou vuli (tak 0,1 mm) v podelnym smeru (jak se vysunuje). Takze pri normalnim drzeni se nic nevikla, zadny vule atd.
uložena
Axess
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #186 v: 21. Leden 2009, 19:29 »

to Tonanek: me nerozciluje napis Vodafone, ale VF Live! na prave kontextove klavese Undecided ..cekam na uvolneni noveho FW

...zkus se mrknout sem...
Dik za tip! Mrknutí VF Live! sel do kytek a uz mam taky na prave kontextovce Kalendar Cheesy ...Teda nez prijdu na to, co bych tam vlastne chtel. Roll Eyes
uložena

Sagem MC920 -> Nokia 3330 -> SE T610 -> SE D750i -> SE W902 ;-)
VaRo
Anonym
« Odpověď #187 v: 21. Leden 2009, 22:10 »

Ac v permanentnim casovem presu, termin podani dph klientu se nezadrzitelne blizi... alespon par prvnich poznatku.

1. Telefon se mi napoprve v prodejne VF nelibil tak, jak se mi libi ted...
2. Subjektivne mam pocit, ze je sviznejsi nez C902-ka, kterou jsem mel drive
3. Zatim mu nemam, co vytknout... az na vecne upatlani displeje, ale oproti C902-ce je to obr, nemuzu se na nej vynadivat...  Mrknutí

Telefon prisel skutecne minimalne brandovany VF. Startovaci a vypinaci animace s logem VF a prava kontextova klavesa na VF live:

a v tpa 3 VF flash menu, upravene originaly o ikony ala VF, defaultni ikon-menu ale brandovani od operatora, nastesti, nepotkalo:

Telefon prisel dnes = dalo se ocekavat, ze v nem bude aktualni verze firmu (R3DA026) a CDF VF/CZ:

Po pripojeni k SEUSuII hlaska:

Takze vzhuru na a2uploder:

W902-ka s nim pracuje svizne i v rezimu drzeneho stisku 2+5 i "C" pred pripojenim ke kabelu, funguje oboji...

Vsem vrele doporucuji zazalohovat si vse, co lze. Diky a2uploaderu to jiz neni problem. Staci najet na to, co chci zalohovat, pak pravou mys a potvrdit vyber "read"

... a uz bezi zaloha tpa, ktere se zazalohuje do adresare, kde mate a2uploader ulozen, tak se nove vytvori podadresar se zalohou:

Predem jsem avizoval prvotni snahu o debranding mobilu. Finta v upgradem custom xml souboru k tomu nevedla.

Nevzdal jsem to, bojoval a ejhle, prava kontextova klavesa debrandovana... a misto VF live jiz defaultni Kontakt

Nesel jsem zdlouhavou cestou jako Kamil, ale jednoduchou destrukcni.  Grin

Takto vypada custom adresar od VF (mel jsem zalohu = byl jsem statecny...):

Uz z nazvu vidite soubor, ktery nevypada sympaticky (oznacen modre). Prava mys v a2uploaderu a delete a spolu s nim sly i vsechny VF certifikaty, zprvu se jim nechtelo, ale staci opet prava mys a dat jim atribut jen pro cteni a delete facha... smaznul jsem 11 souboru a po startu mobilu prava kontextova klavesa debrandovana, mozna by stacilo smazat pouze ten jeden soubor RIGHT SOFTKEY HOOK, ale jak rikam tlaci me cas, nez abych vse uvadel do puvodniho stavu a postup pouze se smaznutim 1 ho souboru opakoval. Sveho jsem dosahl... Ostatni branding (startovaci a vypinaci VF logo zatim resit nebudu, az do chvile, kdy bude na SEUSu nebo jinde uvolnena novejsi verze firmu...)

Kontakty jsem si tam preposlal z P1-ky, takze vcelku good, az na ikonu mobilu u kontaktu, vsude misto ni mam ikonu "jine cislo", ale vse ostatni po posledniho detailu vc. fota u kontaktu... odpada spousta prace...

Vsem doporucuji kontakty pravidelne zalohovat na pameÂťovou kartu, jejich obnova je pak otazkou mziku, pri pripadne vymene modelu...

Zatim jsem alespon obohatil svuj mobil o nova flash menu, vc. schemat k nim a poupravil si chyby a nedostatky schemat v mediich:
Tato byla v me 902-ce uz od operatora...

Obecne lze rici, ze nejvic asi 902-ce slusej schemata s oranzovou barvou, napr. klasicky walkman nebo moderni Twist:

Prubezne budu sbirat, testovat a pak uploadovat graficke packy (flash menu+schemata, funkcni na tomto modelu).... Tak a pokracovani priste, jdu zas uctovat...  Mrknutí Undecided
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #188 v: 22. Leden 2009, 02:07 »

Pred zacatkem tuningu W902 pro zopakovani cesty k jednotlivym driverum:

Klavesove zkratky u foÂťaku:

Zaslechl jsem narek nad absenci klavesove zkratky na makro, je to krapet delsi, ale zkratka je. A to "7"-ka a pak vybrat dokument.
Mozna pro druhe samozrejma vec, ale opakovani - matka moudrosti, chcete si posvitit? => prepnete na video a stisknete "*", hvezdickou i vypnete...
Nebo si do vlastnich zkratek pridejte "svetlo"...  Mrknutí

Asi jsem strevo, ale jak drzize mobil se stisknutym tlacitkem walkmana, kdyz chcete "prehodit" dalsi pisnicku cuknutim mobilu? Nejak furt nemam 100%-ni uspesnost.

Sluchatka v baleni W902-ky me silne zklamaly. Bud mam divny doury do usi, nebo tam ty spusty neumim spravne napasovat.  Angry Undecided Ted mam na usich svoje stary dobry Kossy porty Pro a to je jina.... proste paraaaada! Basujou mi i panenky v ocich a natrasaj se usni boltce!
« Poslední úprava: 22. Leden 2009, 13:34 od VaRo » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #189 v: 22. Leden 2009, 02:40 »

Klasicti "emoutici" maji v W902-ce tuto podobu:

daji se vymenit za ty z C905-ky, pokud by se nekomu libily:

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #190 v: 22. Leden 2009, 03:20 »

Uz bych rekl, ze neplati, ze Vodafone neumi udelat pekne schematko...

Sbirka Vodafone schemat:

Sbirka Vodafone flash menu:

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #191 v: 22. Leden 2009, 03:24 »

Takto vypada defaultni nabidka funramecku ve foÂťaku W902, kterou hodlam v co nejblizsi dobe rozsirit i o funramecky z jinych modelu:

uložena
Drakkan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #192 v: 22. Leden 2009, 08:44 »

ty jo to jsi stihl za jeden vecer ?  Shocked
nadhera. Prosim pokud mozno o doplneni nasledujicich veci (screenovy navod jako v pripade odstraneni prave kontext klavesy)

- jeste k te zmene  pises: "Takto vypada custom adresar od VF" kde se tenhle adresar nachazi ?

dal bych byl vdecny za navody:

- Jak se zbavit vodafoniho loga
- jak zamenit ty smajliky (kam a jak je nakopirovat)
- v pripade pridani nejakeho flash menu strucny navod, nebo odkazy (napr do ktereho adresare nakopirovat .thm a do ktereho .swf soubory apod)

dal by me zajimalo jestli uz jsi zkousel rozbehnout youtube a zda Ti funguje, nebo s tim mas taky problem.

Muj postreh ke sluchatkam - nemuzu si stezovat, ale muzu potvrdit, ze si me je podarilo do usi "narvat" spravne zatim asi jen trikrat, tzn ze jsem opravdu nadherne slysel basy apod. Nicmene ono taky zalezi v jake kvalite mas danou music Smajlík

Tlacitko walkman funguje bezvadne jak na +/- volume tak na prepinani tracku. Nicmene souhlas ze jeho umisteni je malicko nesikovne, mam obavy ze mi vypadne z ruky
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #193 v: 22. Leden 2009, 11:03 »

Drakkan:

- odtraneni prave kontextovky jsem popsal i s obrazky, nevim, co k tomu vic rici, zkus smazat v a2uploaderu jeden soubor s nazvem RIGRHT SOFTKEY HOOK, dej Shutdown FS manager. Pokud by to nestacilo, smaz i ty security certifikaty (zbyvajicich 10 souboru), tak jak jsem to delal ja. Adresar se nachazi: tpa\preset\custom\.

- Vodafone logo pri startu a vypinani zatim neresim, budu, az bude ovolnena nova verze firmu, psal jsem uz vyse.

- Smajlici maji cestu: tpa\system\messaging\mms\emoticons
  Tim musim potvrdit, ze emotici mi nejdou vlozit jinak, nez do mms, do obycejne zpravy uz jen staticke smajliky... Ty zmenene si vytahni z modelu C905:
  http://fr16.willmaster.at/A2_DB3150/C905/Dateibackup/

- youtube nevim, zda potrebuji, ale pokud zbyde trocha casu... uvidime, uvidime

- Na flash menu uz davno navod mas, staci hledat: http://forum.semania.cz/index.php?topic=19062.0
uložena
Drakkan
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #194 v: 22. Leden 2009, 12:18 »

ty navody na flash jsem si procetl uz hodnekrat, ale nikde neni receno jake soubory kam nakopirovat. Protoze kdyz stahnu nejake schema, tak je to bud .swf nebo .thm  nebo je tam oboje a nekdy tam je i treba nejakych 5 obrazku, takze jsem uplne zmaten co s tim.
Nekde jsem tu cetl ze se ty soubory musi na sebe nejak odkazovat aby to tu flash animaci zobrazilo. Takze ktere soubory do  /standby/flash/  a ktere jen do system/flash ?

co se vodafone loga tyka, mel jsem na mysli napis operatora VODAFONE v horni casti uprostred displeje. Pokud vim, je k jeho odtraneni potreba originalni xml layout soubot ktery se nejakym zpusobem musi z telefonu dostat a potom upravit v scheme creatoru. Zkousel jsi to ?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.