SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Duben 2025, 07:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zmena funkce kontextovych tlacitek
Strana: [1] 2 3 ... 11
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zmena funkce kontextovych tlacitek  (Zobrazeno 56671 x)
kmozis
Anonym
« v: 19. Leden 2009, 10:04 »

Podle tohohle vypada, ze by melo jit se zbavit VDF Live na prave kontextove klavese i bez flashovani. Uz jste nekdo zkousel?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #1 v: 19. Leden 2009, 21:54 »

3 x hura! hura! hura!
Protivneho VDF Live na prave kontextove klavese jsem se podle navodu zbavil. Akorat tam ted misto chteneho Kalendare mam Kontakty (coz mi tedy nijak zasadne nevadi, jen trosku trpi moje ego, ze telefon neposloucha  Smajlík)
Podle toho, co vsechno se nachazi ve filesystemu tpa/preset/custom za soubory, to navic vypada, ze takhle by se dalo jednoduse debrandovat uplne vsechno i bez flashovani!
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #2 v: 19. Leden 2009, 22:02 »

Melo by tomu tak byt...  Mrknutí
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #3 v: 19. Leden 2009, 22:19 »

Tak uz se to podarilo na 100 %, funguje i ten kalendar, asi jsem mel v tom souboru .xml jenom spatne kodovani cestiny a telefon to neprechroustal...
uložena
Drakkan
Anonym
« Odpověď #4 v: 20. Leden 2009, 08:35 »

kdyby ses naaahodou nudil a mel 5 minut cas muzes vytvorit navod pro blbe, protoze ja na tech strankach vidim akorat page plnej znaku a pismenek a vubec nevim co s tim Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #5 v: 20. Leden 2009, 09:31 »

je to trochu OT ale autora navodu na Se-tuningu musim pochvalit, protoze jednoduseji uz to podle me sepsat neslo. A jestli i s tim mas problem, pak uz ti asi nic nepomuze... Sice jsem se chystal udelat vlastni navod, ale ten co nakonec vysel na SE-tuningu je dostatecne dobrej Smajlík Leda mozna rovnou vytvoraim dostatek souboru primo na konkretni funkce, vice to ale uz zjednodusit nepujde Smajlík
uložena
Drakkkan
Anonym
« Odpověď #6 v: 20. Leden 2009, 10:30 »

kde na mobilu najdu tuhle cestu ?
tpa/preset/custom

uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #7 v: 20. Leden 2009, 12:41 »

Hledas pres A2uplouder? Smajlík
uložena
Drakkan
Uzivatel
Telefon: SE W902

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Leden 2009, 13:18 »

ne, ale zrovna jsem se o nem docetl Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #9 v: 02. Březen 2009, 23:41 »

Nakonec jsem neodolal a take si funkce kontextovych tlacitek zmenil tak, aby odpovidali mym potrebam. Nove tedy na leve kontextove klavesa nabidka na vytvoreni nove zpravy, prava kontextova klavesa pak smeruje do zprav dorucenych. Pokud by nekdo mel zajem, zde jsou potrebne soubory Smajlík

http://semania.cz/index.php?option=com_remository&Itemid=62&func=fileinfo&id=3722
uložena
Lik wong (soudruh10)
Uzivatel
Telefon: SE K850i v tuningu a satio

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 04. Březen 2009, 09:01 »

jojo ale pozor jestli flashujete menu ikony s menu.ml a chcete i jine funkce tlacitek tak cesta k funkci musi byt stejna jako v aktualnim menu  to se mi stalo hned na zacatku co jsem vse upravil nejdriv sli vsechny tri pak jsem zmenil menu a jedno prestalo fungovat
uložena

Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 04. Březen 2009, 22:07 »

Tak i ja jsem provedl upravu na sve W980

« Poslední úprava: 04. Březen 2009, 23:02 od Ganimed » uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #12 v: 05. Březen 2009, 16:53 »

jojo ale pozor jestli flashujete menu ikony s menu.ml a chcete i jine funkce tlacitek tak cesta k funkci musi byt stejna jako v aktualnim menu  to se mi stalo hned na zacatku co jsem vse upravil nejdriv sli vsechny tri pak jsem zmenil menu a jedno prestalo fungovat
Mohl bys ten problem trochu rozvest? Sam mam upravene jak menu.ml, tak i kontextova tlacitka, pricmz na kontextovych tlacitkach mam funkce, ktere v menu.ml uz nejsou... Mozna mi to jen pomalu mysli, kdyztak uved nejaky priklad Smajlík Diky
uložena
Lik wong (soudruh10)
Uzivatel
Telefon: SE K850i v tuningu a satio

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 05. Březen 2009, 17:26 »

kontextova tlacitka mam pravy:budiky ,prostredni:vstup do menu(ponechano) ,levy: walkman a to vse s ikonama
a kdyz jsem si dal jiny menu tak walkman nereagoval musel jsem upravit menu ml.podle tlacitka (je to snazsi nez upravit tlacitko podle menu)
uložena

Joza
Anonym
« Odpověď #14 v: 05. Březen 2009, 17:35 »

Zajimave, no asi to skutecne jde mimo me Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3 ... 11
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zmena funkce kontextovych tlacitek
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.