SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Duben 2025, 06:39

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W902  (Zobrazeno 126436 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #195 v: 22. Leden 2009, 12:39 »

Necetl jsi poradne. Takze. Swf jsou flash soubory a ty kopirujes pomoci a2uploaderu do:

/tpa/preset/system/desktop/flash/ (pro desktop flash)
/tpa/preset/system/standby/flash/ (pro standby flash) pokud tento adresar neexistuje, pomoci prave mysi si jej vytvor...

ve vetsine pripadu standby nebudes potrebovat, ale pokud stahnes flash soubor, ktery ma ve svem nazvu standby, pak ano.

Thm jsou koncovky souboru schemat pro obycejne (nesmartove modely). Pokud tyto soubory maji ve svem xml souboru odkaz na flash menu a mas-li ono flash menu jiz zkopirovano ve file systemu, po inicializaci takovehoto schemata, ti hlavni menu animuje (pouzije onu flash vlozenou pres a2uploader... jinak pouzije v hlavnim menu ikony defaultni).

Napis Vodafone mi neva, naopak, stridam dost SIM karet, pak bych ani nevedel, jakou tam mam. Jinak layout se da editovat a upravit jim hlavni/today obrazovku. Schematem nic nezmenis, max. si muzes, jakousi nadstavbou themes creatora, doladil/upravit vzhled medii, aby ladilo s pouzitym schematem, jak na to, mas zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19429.0

Do jakehokoli schemata si muzes dat odkaz na libovolne flash menu (muzes zkombinovat schema a flash menu, ktere se ti libi), pokud je flash soubor se schematkem i mobilem kompatibilni. Totu vlozeni muzes udelat prave v themes creatoru editaci xml souboru, vice najdes opet v navodech...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #196 v: 22. Leden 2009, 12:42 »

Vikla se ti taky zadni kryt?

S mensim opozdenim, tak trosku vikla... Pokud se nepletu, mas, nebrandovany mobil? Mohl by´s mi, prosim, napsat, jaky mas udaj pod "Vlastnim nastavenim" (z informace o sluzbe - Informace o softwaru). Jeste lepsi by bylo, kdyby´s byl te lasky a poslal mi Customize.xml ...  Mrknutí   

Predem dik.  Mrknutí
« Poslední úprava: 22. Leden 2009, 13:54 od VaRo » uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #197 v: 22. Leden 2009, 14:36 »

Poslu milerad,ale az vecer. Jsem v hospudce a jdu na hokej. Meli by sme to te Slavce dneska nandat.;-)
uložena

TONY
VaRo
Anonym
« Odpověď #198 v: 22. Leden 2009, 14:41 »

ÂŽe by fanousek Vitkovic?  Grin Jste 5.ti, Kladno 10.ty, ale jeste vas predbehne...  Tongue Maj to tezky... Patera a ten sbor postarsich pionyru kolem... Cry  Budu v ocekavani.  Mrknutí Dikes.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #199 v: 22. Leden 2009, 15:04 »

Sorry, za pokracovani v tomhle OT, ale nejlepsi je v republice nase Tesla Pardubice!!!  Cheesy
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #200 v: 22. Leden 2009, 15:15 »

Asi jsem strevo, ale jak drzize mobil se stisknutym tlacitkem walkmana, kdyz chcete "prehodit" dalsi pisnicku cuknutim mobilu? Nejak furt nemam 100%-ni uspesnost.

Nestaci jen cuknout, musis mobilem pekne zatrast.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #201 v: 22. Leden 2009, 15:49 »

To chapu, mel jsem uz i W910-ku, ale kdyz telefon chytnu do ruky, vetsinou se mi povede nechtene zmacknout i nejake bocni tlacitko, nebo nejake uplne jine...a mobil pak ucini zcela jiny povel, nez ktery jsem zamyslel...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #202 v: 22. Leden 2009, 19:19 »

Dnes 2 postrehy.
1. Vsimli jste se, ze W902-ka se, co do tlousÂťky, zuzuje smerem od displeje ke klavesnici?
2. Vsimli jste se, ze 3 bocni tlacitka walkmana jsou z pruhledneho plastu?
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #203 v: 22. Leden 2009, 20:24 »

Tak tech pruhlednych tlacitek jsem si vsimnul dneska, kdyz jsem na to koukal jakoby ze strany. Ale toho zuzeni do ted vubec. Uz jsi Vasku vytvarel nejaky vlastni layout displeje?
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #204 v: 22. Leden 2009, 20:31 »

Nee, Kamile , vytvarim jen do zblbnuti danova priznani klientu a na mobily uz jen koukam z dalky , sviraj me ted terminy ze vsech stran.... Na nic casove narocnejsiho cas uz proste nezbyva...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #205 v: 22. Leden 2009, 21:18 »

Mobilni aplikace YouTube obsazena ve W902-ce nabizi aktualizaci:

Pres datovy ucet Vodafone live! ale YouTube nevali a hlasi chybovou hlasku.

Pres datovy ucet GPRS Web YouTube vali, ale pres EDGE je to bida a Vodafone snad ani nic rychlejsiho zatim neumi...
uložena
theo2
Uzivatel
Telefon: W902 + HBH-IS800 + MBS-200 + HCB-120

Zobrazit profil
« Odpověď #206 v: 22. Leden 2009, 21:21 »

Dalsi trochu divna vec SMS / MMS - dneska jsem odesilal kontakt (dost hubenej, jen jmeno + 1 telefonni cislo) SMSkou a zase mi to odeslo jako MMS - zacinam bejt vdecnej, ze mi to trpi alespon psany textovky SMS  Shocked
Prilozeny sluchatka jsou fakt tvarovany trosku jinak, nez klasicky SE spunty - mozna jeste nemam poradne rozchozeny ty gumovy navleky. Moje osobni anomalie je, ze v pravym uchu sedi perfektne a do levyho mi nejak nejde, musim to tam vzdycky poradne nacpat. Ale kdyz jsou tam, zvuk je fakt skvelej...
Tech pruhlednejch tlacitek zboku jsem si vsiml hned pri prvotnim vybaleni a podrobne prohlidce, celkove designu a zpracovani davam tak 9 bodiku z 10  Smajlík
To tlacitko zvrchu bych uvital spis vlevo, takhle je to spis pro levaky  - nebo mam moc dlouhy prsty i kdyz merim jen 195 cm, ty protrepavaci ovladacky se mi moc nedari
U foÂťaku je trochu skoda, ze je na tlacitku 4 samospousÂť (pouzil jsem za posledni 2 roky asi 2x a to jen ze zvedavosti, jak to funguje) a vubec tam neni makro (ktery naopak pouzivam hodne casto)
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #207 v: 22. Leden 2009, 21:26 »

Tak jsme na tom podobne a ten tichej prechod z sms na mms mi prijde jako pekna lumparna. A ptam se proc, soudruzi? ÂŽe by kvuli prani operatoru? Nechapu... Jinak o tom Makru jsem ti psal uz vyse = "7" a volba dokument = Makro zapnuto...  Mrknutí
uložena
theo2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #208 v: 22. Leden 2009, 21:35 »

OK, ale porad to neni makro na jedinej stisk, jak je to treba u K 770i. Nezkresluje rezim dokument barvy?
uložena
theo2
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #209 v: 22. Leden 2009, 21:40 »

Jo a jeste jeden drobnej nedostatek - kdyz vypnu zvoneni, nefotim tise, ale se zvukem  Angry se mi ty drobnosti nejak hromadi...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 17 dotazů.