SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
01. Červenec 2025, 23:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: W902  (Zobrazeno 133698 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #210 v: 22. Leden 2009, 21:45 »

No to neni, ale zaplaÂť pan buh za to, treba to odstrani dalsi verze firmu...

Jinak dokumenty jsou, co se zkresleni barev pri Makro rezimu tyce, v poho, tedy alespon dle meho amaterskeho oka...:

uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #211 v: 22. Leden 2009, 22:47 »

Ad viklani krytu... kousek prelozeneho papirku, jako za starych dobrych casu, vse vyresi...  Mrknutí
uložena
Drakkan
Uzivatel
Telefon: SE W902

Zobrazit profil
« Odpověď #212 v: 23. Leden 2009, 08:35 »

Dalsi trochu divna vec SMS / MMS - dneska jsem odesilal kontakt (dost hubenej, jen jmeno + 1 telefonni cislo) SMSkou a zase mi to odeslo jako MMS -
tusim ze to bylo na jednom z tech prilozenejch papiru v krabici jako upozorneni, ze veskere kontakty odesilane z tohoto mobilu se odeslou jako MMS, takze tohle urcite chyba neni Smajlík
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #213 v: 23. Leden 2009, 11:03 »

Jenze znas to = cteni manualu = pro zkusene harcovniky nesmirna potupa = nikdy se nepriznava...  Smajlík
uložena
Tonanek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #214 v: 23. Leden 2009, 11:13 »

K tomu fotaku-s tichym rezimem fotim potichu.Ke zpravam-kontakt muzu odeslat na vice zpusobu.SMS editor se mi do MMS neprepina ani po 4 zpravach.
uložena

TONY
VaRo
Anonym
« Odpověď #215 v: 23. Leden 2009, 11:17 »

Mozna to skutecne bude tim, ze u Vodafona a jim prodavanou W902-kou je tomu jinac (nejspis na zaklade pozadovku operatora). Coz by byla dobra zprava => staci dat cistou SE flash firmu a nekolik neprijemnosti je fuc...  Mrknutí
uložena
Tonanek
Uzivatel
Telefon: W902 (W810,R520m)

Zobrazit profil
« Odpověď #216 v: 23. Leden 2009, 11:38 »

Nemuzu nikde najit,jak dat obrazky do fora.Kurna!  Pomozte.
uložena

TONY
VaRo
Anonym
« Odpověď #217 v: 23. Leden 2009, 11:52 »

Moznosti mas spousty, pokud mas jpg nebo gif, dostanes je sem pred "falesny" upload souboru... jako kdyz chces vlozit cokoli a pri tom si delas nahled. Nic nevlozis a nahled pouzijes. Nebo si obrazky davas na nejake jine weby a sem das na ne odkaz...
uložena
Drakkan
Uzivatel
Telefon: SE W902

Zobrazit profil
« Odpověď #218 v: 23. Leden 2009, 12:44 »

foÂťak v tichem rezimu taky cvaka :/
Nicmene si muzes nastavit zvuk "cvakani", pricemz defaultni trojka vydava jen kratke temer neslysitelnee kliknuti Smajlík   Ale rekl bych ze ty zvuky pujde v necem upravit a vlozit tam pripadne "prazdny" zvuk
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #219 v: 23. Leden 2009, 15:44 »

Drakkan

K tem kontaktum jak se ti odesilaji jako mms, nemas tak nahodou pro ten kontakt nastaveny nejaky obrazek ? Pokud vime tak SE bere jako vizitku i obrazek prirazeny ke kontaktu tak ze i kdyz posilas prez BT kontakty z jednobo SE na ten druhy tak na tom druhen ty obrazky u kontaktu budou taky

K fotaku jaky zvuk myslis ? Kdyz mas prece tichy rezim tak musi byt ticho ne ? (jo je jedna vyhrada ohledne ticheho rezimu, na budik je kratky ten tichym rezimem neumlcis) Jinak pokud myslis takove to cvakani co se projevuje u AutoFocus tak to by mohlo byt ono kdyz se ta cocka pri ostreni pohybuje ne ?
« Poslední úprava: 23. Leden 2009, 15:51 od Ganimed » uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #220 v: 23. Leden 2009, 15:56 »

Ganimed - je to brandingem VF, za mmt pridam vic...  Mrknutí
uložena
theo2
Uzivatel
Telefon: W902 + HBH-IS800 + MBS-200 + HCB-120

Zobrazit profil
« Odpověď #221 v: 23. Leden 2009, 16:19 »

Drakkan: Spravne jsi pouzil slova "prilozeny papiry v krabici" - poradnej navod ani na prilozenym DVD (ani v anglictine) ani na ceskych strankach SE jak slibovali u Vodafonu - poucen z fora jsem je hned pri koupi pozadal, aÂť mi predvedou navod  Mrknutí
pokud vim, tak kazdej vyrobek u nas prodavanej, musi mit navod v cestine...  jak pise VaRo - neznam potupnejsi cinnost, nez listovani v manualu, ale obcas se tomu nevyhnu
zvuk u foÂťaku urcite zmenim,  moc se mi nechtelo do debrandingu, ale zda se mi, ze se VF prece jen na dost vecech podepsal
« Poslední úprava: 23. Leden 2009, 16:23 od theo2 » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #222 v: 23. Leden 2009, 16:25 »

Preflash W902 VF

Tak uz jsem to dyl nevydrzel a firm od VF sel do kytek... 

Ackoli jeste nikde na netu neni ani main ani fs pro CENT-EUROPE, poresil jsem to takto:

1. stahnul jsem si aktualni verzi a2uploaderu s podporou flashe:
http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=13640
edit:
dalsi - 3.ti verze a2uploaderu (+ verze pro MS Vista):
http://se-tuning.cz/viewtopic.php?p=157543#157543

2. z i-protebe.cz jsem si stahnul main a fs
http://www.iprotebe.cz/sony-ericsson-firmware-w902-cid52-r3da026-section1802.html

3. Tony mi poslal svou customizaci ze sve nebrandovane W902-ky, za coz mu budiz dik, dovolim si ji nabidnout i dalsim zajemcum, snad se Tony nebude hnevat . Ve stazenem baliku jsou pribaleny i jazykove balicky pro CENT-EUROPE (vc.CZ a SK), ktere budou tez potreba:
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,3675/

Pokud me budete nasledovat, vse si nejdriv zazalohujte!

Po spusteni a2uploaderu jsem si zazalohoval vsechny nactene adresare (tpa, .... = zaloha trvala 635 sec.). Pravou mysi a "read". Zaloha se vytvori v adresari s ulozenym a2uploaderem v nove vzniklem podadresari ph_out:

Po zaloze mobil odpojte od kabelu, pak uz pokracujte dle navodu z se-tuningu, z meho prvniho odkazu, tj po kliknuti na add pridejte soubory main a fs:

...pak kliknete na flash a pri drzeni klavesy "C" pripojte vyplou W902-ku ke kabelu, pak uz se rozbehne samotne flashovani, ktere mi trvalo 399 sec.:

Odpojde mobil, vyndejte a zandejte baterii a zpet a2uploader a nyni pres FileSystem tool, nahrajte (zkopirujte):
--> stazenou customizaci, cesta: tpa\preset\custom
--> a nakonec si pridejte jazykove balicky, cesta: tpa\preset\system\language. Osobne jsem stavajici jazykove balicky nejprve vsechny  smazal (jeden podruhem pres pravou mys a delete) a az pak jsem tam nakopiroval vsechny stazene, vc. souboru allowed_language.txt s jazykovou nabidkou!

Ukoncete editaci FS pres Shutdown FS manager. Odpojit mobil, vyndat => zandat baterku a nastartovat. Chce to trochu trpelivosti pri hlasce mobilu Please wait, chvilku mu bude trvat, nez si vse nacte, pak uz vas uvita misto VF animace klasicka oranzovo-bila walkmanni a ceka vas vyber jazyka (vc.doinstalovane cestiny):

Zapory:

- obnova zaloh
- obnova datovych nastaveni
- obnova aplikaci, atd.

Klady:

- mate nejnovejsi verzi firmu pri zachovani CZ/SK...
  zmeni se vam brandovana grafika zprav a nyni jiz funguje:
- sms-kove odesilani animovanych emoutiku
- sms-kove odesilani kontaktu
- moznost aktualizace firmu z mobilu
- pri vypnutem zvuku foÂťak foti a mlci...

« Poslední úprava: 23. Leden 2009, 19:40 od VaRo » uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #223 v: 23. Leden 2009, 17:30 »

Vasku, velke diky, jsi nejen sikovny, ale i statecny pionyr. Budu Te nasledovat a manzelcin telefonek s vyuzitim Tebou postnutych souboru take odbrandim...
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #224 v: 23. Leden 2009, 17:36 »

To da rozum...  Grin Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: W902
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.062 sekund, 18 dotazů.