SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
pøihla¹te
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepøi¹el Vám
aktivaèní email?
18. Leden 2025, 11:13
1 hodina
1 den
1 týden
1 mìsíc
Nav¾dy
Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:
Pokroèilé vyhledávání
142487
pøíspìvkù v
10023
tématech od
23754
u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatnà telefony
|
Symbian UIQ3
|
Hry,aplikace
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Primetech Contacts
Strana:
1
2
3
4
[
V¹e
]
« pøedchozí
dal¹í »
Autor
Téma: Primetech Contacts (Zobrazeno 35818 x)
Kolda.o
U¾ivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Pøíspìvkù: 580
Primetech Contacts
«
v:
10. Prosinec 2007, 14:20 »
pro vsechny kdo maji SEiPhone
http://www.primetech.ru/products/primecont/instruct.php
jenom sehnat medicinu nebo alespon zjistit kde koupit :-(
ulo¾ena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Jozinzbazin
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 22
Re: Primetech Contacts
«
Odpovìï #1 v:
10. Prosinec 2007, 14:40 »
Bud jsem slepej nebo nevidim. Marne hledam instalacni soubor. Nebo se to instaluje jinak? v te stazene zipce to neni.
JZB
ulo¾ena
Pipa
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: iPAQ614c
Pøíspìvkù: 502
«
Odpovìï #2 v:
10. Prosinec 2007, 14:43 »
je to ke stazeni primo z jejich webu, a vypada to free
http://www.primetech.ru/downloads/prcontact.zip
ulo¾ena
MTX770,MD520,N6110,N7110,N6310+IPAQ3630,P800,P910i+MPX220,P1i,iPAQ614c
Jozinzbazin
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 22
«
Odpovìï #3 v:
10. Prosinec 2007, 15:35 »
To Pipa, dÃky.
JZB
ulo¾ena
Kolda.o
U¾ivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Pøíspìvkù: 580
«
Odpovìï #4 v:
10. Prosinec 2007, 15:39 »
U¾ivatel: Pipa 10. Prosinec 2007, 14:43
je to ke stazeni primo z jejich webu, a vypada to free
http://www.primetech.ru/downloads/prcontact.zip
zda se FREE ale je to demo - funguje vse pouze nefunguje volani a SMS - muzete testovat pouze na MMS
pozor na to - vse se nastavuje rucne v INI souboru na karte !!!!!
ulo¾ena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
derby00
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: P1i
Pøíspìvkù: 9
«
Odpovìï #5 v:
20. Duben 2008, 07:22 »
Jiø je novìj¹à verze,
lze zakoupit bez problémù - tedy jen se prolouskat ru¹tinou na:
http://www.softkey.ru/catalog/program.php?sphid=16010301&ID=35315
U¾ ho mám koupený týden a jsem maximálnì spokojen. Cena mì vy¹la se v¹Ãm v¹udy na cca 270kè
ulo¾ena
Mobile Evolution: L7089, S35i, OT501, N3310, CMD-J7, T300, Z200, T630, K700, K750, P1i
wabi M600i
Anonym
«
Odpovìï #6 v:
20. Duben 2008, 14:14 »
a ¹lape ti normálnì bez problémù
ulo¾ena
Inter
U¾ivatel
Telefon: SE P1i
Pøíspìvkù: 1
«
Odpovìï #7 v:
24. Èervenec 2008, 11:15 »
U¾ivatel: derby00 20. Duben 2008, 07:22
Jiø je novìj¹à verze,
lze zakoupit bez problémù - tedy jen se prolouskat ru¹tinou na:
U¾ ho mám koupený týden a jsem maximálnì spokojen. Cena mì vy¹la se v¹Ãm v¹udy na cca 270kè
prosim tì a od softkey ti pak pøijde plná verze nebo jen nìjaký aktivaènà kód který má¹ vlo¾it do demoverze. ja toti¾ nemu¾u demoverzi nikde sehnat, kdyby nekdo mohl, uploadnete pls, diky
ulo¾ena
milda2000
Guru SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i , W995 a Xperia X1
Pøíspìvkù: 379
«
Odpovìï #8 v:
24. Èervenec 2008, 21:46 »
Prijde ti kod. pri objednavce se zadava IMEI telefonu.
Milda
ulo¾ena
SE P1i, SE Xperia X1 a W995
rombo1
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: C905, X10
Pøíspìvkù: 374
«
Odpovìï #9 v:
27. Èervenec 2008, 10:55 »
ked mi niekto poradi postup ako to kupit, budem mu zaviazany
ja som sa uz aj regol na tej stranke tusim, aj som to objednal, ale nevedel som co dalej....
a tak by som tie kontakty chcel....
ulo¾ena
K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #10 v:
02. Srpen 2008, 14:42 »
Primetech Contacts nynà pový¹ily na verzi
2.16
. Krom mnoha vylep¹enà pøibyla i mo¾nost svìtlého skinu, co¾ se v tìchto sluneèných dnech mù¾e hodit (viz screeny):
Dnes jsem ji¾ neodolal a licenci ke kontaktùm jsem zaplatil. Stále stojÃ
200,00 rublù
, co¾ mi má banka pøevedla na blok
133,42 Kè
... Nynà èekám na email s registraènÃm kódem vygenerovaným pro IMEI mé P1-ky... tak snad se brzy doèkám.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #11 v:
05. Srpen 2008, 13:24 »
Tak aktivaènà kód právì dorazil. A pro Ty z Vás, co uva¾ujà o této investici pár informacÃ.
1. Po registraci a zaplacenà 200,00 Rublù (vè. 18 %-nà DPH) vám na registrovaný mail pøijde pár zpráv. Jedna o tom, kde mù¾ete sledovat prùbìh své zakázky. Aktivaènà kód dle informace na netu dodavatele by mìl dorazit do 3 pracovnÃch dnù. Viz screen (s údajem, ¾e zakázka se zpracovává):
2. Po zpracovánà zakázky a zaslánà aktivaènÃho kódu je stav zakázky zmìnà takto:
Jak tu ji¾ bylo nìkolikrát zmÃnìno, aktivaènà kód je generován k IMEI-pøÃstroje = je nepøenosný a jeho podoba je tato:
Jen doplnÃm, ¾e po zadánà aktivaènÃho kódu je tøeba aplikaci/smárta zrestartovat a pak ji¾ v¹e chodÃ, jak má...
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #12 v:
08. Srpen 2008, 16:05 »
Po pár dnech pou¾Ãvánà Primetech Contacts (v. 2.16):
Po spu¹tìnà aplikace se zaènou naèÃtat kontakty:
Záklanà nastavenà mù¾ete provést ve 3 krocÃch/zálo¾kách:
po výbìru "settings"
Aktuálnà verze aplikace ji¾ nabÃzà mo¾nost výbìru z 5 skinù, nìkteré z nich vypadajà takto:
Hledánà kontaktù mù¾e probÃhat nìkolika zpùsoby. Jogdialem, rolovánÃm na dotykovém displeji (ala iPhone), zadávánÃm pÃsmen na qwerty klávesnici, èi výbìrem pÃsmen na virtuálnà obrazovce. (Jog dialem lze i potvrzovat výbìr).
Pokud pou¾Ãváte pouze DEMO verzi dostanete se do úrovnì kontaktu:
Po dal¹à volbì: Call/Sms/Mms èi Add., která umo¾òuje v ostré verzi dal¹à úpravy:
se u DEMO verze vrátÃte zpìt do seznamu. V ostré verzi v¹e funguje jak má...
Má-li kontakt vÃce polo¾ek u telefonù, výbìr mezi nimi probÃhá na dotykovém displeji pohybem "nahoru" na ikonì s èÃslem kontaktu. Zpìt o úroveò se v aplikaci dostanete pohybem "z prava do leva" na displeji. Výbìr lze té¾ provádìt pohybem "z leva do prava" na displeji.
ulo¾ena
rombo1
U¾ivatel
Pohlaví:
«
Odpovìï #13 v:
14. Srpen 2008, 16:08 »
co potrebujem k tomu aby som to mohol zaplatit??? potrebujem mat niekde otvoreny ucet?
alebo najde obetuje niekto so mnou par minut na icq aby mi pomohol objednat tieto kontatky, pls pls?
«
Poslední úprava: 14. Srpen 2008, 16:12 od rombo1
»
ulo¾ena
pokemon
Anonym
«
Odpovìï #14 v:
15. Srpen 2008, 19:32 »
U¾ivatel: rombo1 14. Srpen 2008, 16:08
co potrebujem k tomu aby som to mohol zaplatit??? potrebujem mat niekde otvoreny ucet?
alebo najde obetuje niekto so mnou par minut na icq aby mi pomohol objednat tieto kontatky, pls pls?
da se to vyresit takhle dojdi na mbank.sk zridis si tam ucet zdarma a ani sluzby neplatis nech si poslat platebni kart taky zdarma a pak uz neni problem se zaregistrovat a zaplatit .)
ulo¾ena
ReVoL
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 41
«
Odpovìï #15 v:
16. Srpen 2008, 12:26 »
A vá¾nì by ne¹lo aby, kdy¾ nìkomu po¹lu po¾adovanou èástku na èeský úèet spoleènì s IMEI telefonu, aby mu tu aplikaci objednal? Ten kdo u¾ ji má tak to pro nìj bude hraèka na pár minut (nebo se pletu?). Nechce se mi zøizovat kartu na platbu pøes net,jen kvùli jedné vìci
Aplikace se mi dost lÃbà a chtìl bych si jà poøÃdit, dÃky moc, za pøÃpadnou ochotu
«
Poslední úprava: 16. Srpen 2008, 12:47 od ReVoL
»
ulo¾ena
rombo10
Anonym
«
Odpovìï #16 v:
16. Srpen 2008, 14:53 »
U¾ivatel: pokemon 15. Srpen 2008, 19:32
U¾ivatel: rombo1 14. Srpen 2008, 16:08
da se to vyresit takhle dojdi na mbank.sk zridis si tam ucet zdarma a ani sluzby neplatis nech si poslat platebni kart taky zdarma a pak uz neni problem se zaregistrovat a zaplatit .)
ja mam ucet v banke, mam aj embosovanu kartu, platim cez net na ebay kazdy tyzden, ale ako zaplatit tieto kontakty.... tak to fakt neviem...
ulo¾ena
mirekhaj
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3
«
Odpovìï #17 v:
16. Srpen 2008, 15:38 »
Rád bych se pøidam,pokud by se na¹el nìkdo kdo by mi to dokázal objednat,penÃze po¹lu pøedem,samozøejmì i rád pøidám nìco navÃ,,email i IMEI tel. taky.dÃky moc by jste mì pote¹ili.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #18 v:
16. Srpen 2008, 16:24 »
Mno¾à se mi dotazy na koupi. V mimoøádném pøÃpadì nìkomu mohu pomoci, ale a¾ po tom, co to zkusà sám!
(Mám na práci spoustu jiných a smysluplnìj¹Ãch vìcÃ...)
Abych nebyl za psa, struèný postup:
1. objednávku provedete zde:
2. na tomto linku dole na stránce prodejce najdete:
tÃm potvrdÃte koupi 1x mana¾era kontaktù v aktuálnà verzi za 200,00 Rublù s kompletacà zakázky do 1-3 pracovnÃch dnù
3. dále postoupÃte na dal¹à krok objednávky:
zde ji¾ zadávate IMEI svého smárta, nezapomeòte zatrhnout okénko, ¾e jste seznámeni s licenènÃmi podmÃnkami ... viz screen
to byla hornà polovina obrazovky, v dolnà pak je¹tì musÃte vyplnit dal¹à údaje:
vpravo dole dáte dalee a...
4. TÃm se pøiblþÃme k finalizaci objednávky, obrazovka nám nynà nabÃdne rekapitulaci objednávky, kde v¹e (zejména IMEI) dùkladnì zkontrolujeme!
vpravo dole stále je¹tì máme mo¾nost vrátit se o krok zpìt nebo zakázku/objednávku potvrdit (tÃm je¹tì nic neplatÃte)...
5. Po potvrzenà zakázky se dostanete na platbu:
po potvrzenà Oplatit se dostanete do platebnÃch údajù:
zde vyplnÃte èÃslo své platebnà karty, jejà platnost a 3-mÃstné bezpeènostnà èÃslo (je uvedeno na zadnà stranì karty), nakonec antispamový kód a mù¾ete definitivnì zaplatit, pak ji¾ obdr¾Ãte screen uvedený vý¹e a to:
máte-li zelenì vypsáno Da u platby, zbývá vám ji¾ jen èekat na nìkoli e-mailù od prodejce, které vás budou informovat o prùbìhu zakázky a poslednà vám dodá i aktivaènà kód, po jeho zadánà nezapomeòtì smárta zrestartovat a pak u¾ jen u¾Ãvejte kontakty ala iPhone...
Máte-li u¾ zakázku zkompletovanou, ale neprobìhla vám ¾ádná platba, pak máte u zakázky u platby mÃsto zeleného "Da" èervené "Net" (samo azbukou) - viz screen:
Vlevo nahoøe potvrïte zálo¾ku "Oplatit zakaz" (zaplatit zakázku) a dostanete se k bodu 5, zadáte platebnà údaje a máte hotovo...
Snad jsem to napsal dost srozumitelnì...
ulo¾ena
rombo1
U¾ivatel
Pohlaví:
«
Odpovìï #19 v:
17. Srpen 2008, 18:08 »
dakujeme Varo, spravil si to skvele
vsetko prebehlo tak ako malo, teda az po platbu, bo dalej som sa este nedostal, cakam na emaily od sellera
ale chcem sa este spytat ako stiahnem to demo? bo nikde tam nevidim tlacidlo "download" a to som uz vyskusal
kliknut na vsetky linky ktore su pri tych kontaktoch... jedine co sa mi podarilo stiahnut, tak to je ta verziu z
prveho postu 1.18, ale tu 2.16 neviem najst, mozes poradit please please, kujeeem
/ReVoL dakujem, moc si mi pomohol
«
Poslední úprava: 17. Srpen 2008, 18:56 od rombo1
»
ulo¾ena
ReVoL
U¾ivatel
«
Odpovìï #20 v:
17. Srpen 2008, 18:42 »
Vpravo je Download
http://www.primetech.ru/productseng/pcontuiqeng/eng/
Návod výborný, jen nemám kartu, kde bych mìl povolené platit pøes net. ZkusÃm v¹ak nìkoho spla¹it jestli by mi to nezaplatil, DÃky moc VaRo
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #21 v:
19. Srpen 2008, 08:21 »
Dle ohlasù vidÃm, ¾e koupì aktivace ostré verze u¾ nenà problém, tak to jsem rád...
Pár nových informacà o aktuálnà verzi Primetech Contacts najdete té¾ zde:
http://www.sep1i.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=185:kontakty-ve-stylu-iphone-ii&catid=37:software-p1i&Itemid=63
ulo¾ena
SikoEricsson
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Pøíspìvkù: 391
«
Odpovìï #22 v:
20. Srpen 2008, 12:17 »
Tak¾e,dnes som v¹etko spravil podµa VaRo-vho návodu, zaplatil a za 5 minút pri¹iel kód
!!!
©peciálne poïakovanie pre VaRa za super návod.
ulo¾ena
romaneek1
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 7
«
Odpovìï #23 v:
21. Srpen 2008, 06:26 »
To má¹ ¹tìstÃ.. Také jsem zakoupil aplikaci podle zde uvedeného návodu a to u¾ 19.8 cca. v 16:00.. zatÃm mi pøi¹el pouze jediný mailÃk a bez kódu..
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #24 v:
21. Srpen 2008, 09:42 »
romaneek1
- vydr¾, brzy u¾ urèitì dorazÃ...
SikoEricsson
- dÃk za kompliment, to byl teda fofr...
Jinak malý postøeh, pro ty, kteøà majÃ, stejnì jako já, QWERTZ klávesnici, v Primetech Contacts je softwarovì pou¾ita QWERTY klávesnice (mám pøehozené Z<=>Y)...
ulo¾ena
patlen
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 55
«
Odpovìï #25 v:
21. Srpen 2008, 14:04 »
Aplikaci jsem koupil dle Va¹eho návodu.Kód právì pøi¹el.Aplikace aktivovaná.Doba dodánà 2 dny.Super a dÃky.ProsÃm dal¹à legálnà a takhle levný soft.
ulo¾ena
patlen
U¾ivatel
«
Odpovìï #26 v:
21. Srpen 2008, 14:07 »
Právì mi pøi¹el druhý email na mé imei ale s jiným kódem.TaK®E teï mám kódy dva......Tak dÃky Rusko
ulo¾ena
mars
Anonym
«
Odpovìï #27 v:
21. Srpen 2008, 14:16 »
no Va¹ku, a to sis urèitì ve ¹kole øÃkal, ru¹tina - k nièemu nebude, no a vidù jak se ti teï hodÃ. Super postup!
ulo¾ena
patlen
U¾ivatel
«
Odpovìï #28 v:
22. Srpen 2008, 07:11 »
Potøebuji poradit.Pokud otevøu kartu kontaktu a mám tam jeho fotku èÃslo atd. jak se dá vrátit zpìt do seznamu?Nijak na to nemou pøijÃt a kdy¾ zmáèknu boènà tlaèÃtko pro zpìt tak mì to vyhodà na hlavnà obrazovku a aplikaci musÃm znovzú spustit.dÃk
ulo¾ena
SikoEricsson
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Pøíspìvkù: 391
«
Odpovìï #29 v:
22. Srpen 2008, 07:52 »
U¾ivatel: PALE 22. Srpen 2008, 07:11
Potøebuji poradit.Pokud otevøu kartu kontaktu a mám tam jeho fotku èÃslo atd. jak se dá vrátit zpìt do seznamu?Nijak na to nemou pøijÃt a kdy¾ zmáèknu boènà tlaèÃtko pro zpìt tak mì to vyhodà na hlavnà obrazovku a aplikaci musÃm znovzú spustit.dÃk
Prejdi prstom po obrazovke z prava do µava.
ulo¾ena
Petrzlesa
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 1
Primetech Contacts
«
Odpovìï #30 v:
24. Srpen 2008, 16:21 »
Help.
Potøebuju poradit. Chtìl jsem uskuteènit platbu podle toho super návodu co tu napsal VaRo, ale narazil jsem na zádrhel.
Prostì netu¹im co mám vybrat v polÃèku kde se vybÃrá typ platebnà karty. Dal jsem tam Visa ( kterou mam), ale to asi nebylo ono
.
Mám úèet a kartu od
mBank
. NevÃte prosÃm jak na to?
Nebo si snad musÃm zalo¾it nìjaký PayPal úèet ?
DÃky za pøÃpadnou pomoc
ulo¾ena
Punk's not dead, vy volové !!!
patlen
U¾ivatel
«
Odpovìï #31 v:
25. Srpen 2008, 05:39 »
Taky mám visu a platil jsem visou.Ov¹em musù mÃt v bance aktivováno platbu kartou na internetu.Mì tato aktivace u èes.spoø. stála 50 kè,ale pak u¾ nic neøe¹Ã¹ musel jsem tedy den èekat ne¾ se to z aktivovalo (ve skuteènosti pùl dne a ¹lo to).Banka sama pøevede kurz a mì tato aplikace vy¹la asi na 134 kè.Tak¾e super.VÃc takového softu.
ulo¾ena
vlad
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool
Pøíspìvkù: 65
«
Odpovìï #32 v:
21. Záøí 2008, 18:49 »
Pøidám svou zku¹enost s platbou pøes PayPal, kterou stránka PrimeTechu také umo¾òuje. Ta pøijde na 19.99 euro, co¾ pova¾uji za naprostou zlodìjinu - onìch 200 rublù toti¾ vycházà na nìco vÃce ne¾ € 5.5. Èili platbu PayPalem jsem stornoval a prokousal se ru¹tinou, kterou jsem si alespoò oprá¹il :-) Necelých 10 minut po zaplacenà pøi¹el aktivaènà kód.
«
Poslední úprava: 21. Záøí 2008, 19:50 od vlad
»
ulo¾ena
T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
andys007
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia X10i
Pøíspìvkù: 194
«
Odpovìï #33 v:
07. Øíjen 2008, 09:30 »
Urobil som vsetko podla toho navodu a bezi i to skvele iba keby sa to dalo integrovat do telefonu ako default zoznam ako to bolo pri Quicontakte na P900.. inak klobuk dolu rusaci su borci... Diky aj Vam
Cuus
ulo¾ena
Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedµa,... Xperia X10i zase spä»
SteveOP
Anonym
«
Odpovìï #34 v:
02. Prosinec 2008, 17:41 »
Help, aktivoval jsem za 200 rublù Primetech, verzi 2.16, ale v programu mám azbuku, jen nastavenà je v angliètinì... Co s tÃm, poradà mi mìkdo? Nikde se zmìna jazyka nenabÃzÃ. Anebo co kdy¾ program v G900 smáznu a nainstaluju znova? Bude platný kód který mi pøi¹el po zaplacenà i pro opakovanou instalaci?
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #35 v:
02. Prosinec 2008, 17:48 »
Kód platà i na opakovanou instalaci, je vázán pouze na IMEI = nenà pøenosný na jiný smárt. Pamatuji-li se, výbìr jazyka probÃhá pøi instalaci.. Odinstaluj a nainstaluj znovu se správným výberem jazyka. Zadej kód a aplikaci zrestartuj. Pak u¾ jen u¾Ãvej...
ulo¾ena
Deathless
Anonym
«
Odpovìï #36 v:
03. Prosinec 2008, 14:54 »
Nazdar. Prosim Vas objednal som to podla navodu... trochu rusky citat viem, ale pri platbe nakolko mam VISU tak som zvolil visa cyberplatba ci take nieco, hodilo ma to na inu stranku a platba podla mna prebehla v poriadku "vas platen prosel" ci daco take bol nadpis a info o zakazke + 200rublov tam bolo spomenutych...Nasledne dalsie okno ako je v navode mi uz nevybehlo...hodilo ma to na hlavnu stranku obchodu... pri kontrovani objednavky tam je platba ze "net". pozrel som internet banking a tiez sa neodratalo z uctu este...treba pockat??? platil som vselico kartou no odpis z uctu prebehol takmer okamzite... poradte. vdaka
ulo¾ena
Deathless
Anonym
«
Odpovìï #37 v:
03. Prosinec 2008, 15:03 »
aa uz je vsetko ok. po kliknuti na cislo objednavky uz je napisane "Оплата принята: Да" a aj v prehlade objednavok. Teraz ostava cakat na kod. uz prisli tri maily...kod zatial nie. vie niekto napisat kolko mailov pride? teda v ktorom mam cakat ten kod...lebo az tak zdatny v rustine niesom aby som to vsetko cital...
ulo¾ena
synologic
U¾ivatel
Telefon: SE G900
Pøíspìvkù: 25
«
Odpovìï #38 v:
07. Prosinec 2008, 14:39 »
To Varo - moc dÃk za ten návod, u¾ mi to taky fachá.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #39 v:
06. Únor 2009, 14:08 »
Mo¾ná, pro nìkoho, dobrá rada....
Máte-li u kontaktu nìkolik
telefonnÃch èÃsel
a máte problém s jejich
pøepÃnánÃm/výbìrem
pøed volánÃm, pak toto jednodu¹e o¹éfujete tahem (pstu/stylusu) po displeji z pravého hornÃho rohu pøes obrázek kontaktu do jeho levého dolnÃho rohu - viz mnou simulovaný "modrý tah" po displeji:
ulo¾ena
girus
U¾ivatel
Pohlaví:
Pøíspìvkù: 151
«
Odpovìï #40 v:
01. Èerven 2009, 20:22 »
keby mi vedel niekto pomoct s platbou poprosim vas o kontakt na
[email protected]
alebo skype girussx. najlepsie zo slovenska. vdaka...
ulo¾ena
Simpranos
Anonym
«
Odpovìï #41 v:
27. Èerven 2009, 08:56 »
VÃm,¾e se asi teï projevÃm jako pitomec,ale já si s tÃm fakt nevim rady..
U¾ jsem nad tÃm zabil takovýho èasu a výsledek ¾ádnej!!Proto prosÃm,zda-li by se tu nena¹el nìkdo,kdo by mi to byl ochoten koupit a ja bych se s nim vyrovnal..Samozøejmì s nìjakýma penìzma navÃc..ProsÃm,bylo by to mo¾né?DÃky..PopøÃpadì pi¹te na mùj mail :
[email protected]
ulo¾ena
king_of_freedom
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: SE X1i, HTC Desire S
Pøíspìvkù: 47
«
Odpovìï #42 v:
07. Èervenec 2009, 23:15 »
Tak jsem stáhnul, koupil a funguje skvìle! A za tu cenu - no nekup to.. Velké THX to VaRo za návod. Sám bych se tou ru¹tinou asi neprokousával. Sice jsem z K.Varù, nìjaké ty základy mám, ale teï u¾ pøeci jen ¾iju v UK
Snad bude vÃce takových super aplikacà za takovou cenu. To bych potom nevidìl problém vlastnit v¹e legálnì
ulo¾ena
Moto M3888 -> Phil Az@lis -> Moto V100 -> SE T68i -> Moto E398 -> QTEK 8500 -> SE P990i -> SE X1 -> Nexus S -> HTC Desire HD -> HTC Desire S
cernakobra
Anonym
«
Odpovìï #43 v:
08. Záøí 2009, 12:45 »
:Tak se dnes zadarilo, povedlo se objednat. Prokousal jsem rustinou diky Google prekladaci a pres Ge banku to vyslo na 113 ,- Kè. parada. Mej te se
ulo¾ena
ReVoL
U¾ivatel
«
Odpovìï #44 v:
06. Listopad 2009, 11:40 »
ZdravÃm, potøeboval bych radu. Právì jsem si zakoupil tuto super aplikaci a pøed chvilkou mi pøi¹el kod. Po zadánà do aplikace tam kod zùstane, to je asi v poøádku, ale stále mi nejde volat. Samozøejmì jsem smarta zrestartoval a stále nejde. Má se je¹tì nìco udìlat?
ulo¾ena
ReVoL
U¾ivatel
«
Odpovìï #45 v:
10. Listopad 2009, 18:38 »
ProsÃm, mohl by mi nìkdo poradit? Pøi¹el mail, do aplikace (kterou u¾ jsem mìl nainstalovanou nìkolik mìsÃcù) jsem mÃsto DEMO zadal kod z mailu. Kod je v aplikaci ulo¾ený. (kdy¾ jsem zkou¹el zadat jiný, v¾dy zmizel a bylo tam zase DEMO). Pøes Swiss managera aplikaci ukonèÃm, zkou¹el jsem i restart celého telefonu, stále se aplikace jevà jako demo. Udìlal jsmì nìjakou chybu? Proè to nejde? Dìkuju za rady
ulo¾ena
ReVoL
U¾ivatel
«
Odpovìï #46 v:
26. Listopad 2009, 22:17 »
Mohl by mi aspoò nìkdo, kdo tu aplikaci má:
a) napsat, ¾e je to divné nebo
b) se mi vysmát, ¾e dìlám nìco ¹patnì?
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #47 v:
27. Listopad 2009, 08:20 »
Zkusil bych aplikaci pøeinstalovat. Samo poèÃtám, ¾e pøed instalacà projde¹ a ruènì smáznì¹ i pøÃpadné zbytky po automatické odinstalaci. Pak zadej kód do èistì a èerstvì nainstalované aplikace. NevÃm o nikom jiném, kdo by mìl tento problém....
ulo¾ena
ReVoL
U¾ivatel
«
Odpovìï #48 v:
27. Listopad 2009, 10:57 »
Dìkuju za odpovìï, novou instalaci jsem provedl a i jsem smazal slo¾ku co tam zùstala, na pam.kartì slo¾ka Primetech. Po nové instalaci stejný problém.
Zkusil jsem projet soubory co jsou v té slo¾ce a jeden texȇk obsahoval ulo¾ený registraènà kod, tak jsem texȇk smazal, vytvoøil nový, do nìj ulo¾il ten kod v úplnì stejné tvaru a ejhle, ono to funguje a ani to nechtìlo restart smarta, nechápu, ka¾dopádnì dÃky
ulo¾ena
VaRo
Anonym
«
Odpovìï #49 v:
27. Listopad 2009, 13:42 »
Rádo se stalo, hlavnì ¾e to u¾ valÃ...
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz
ulo¾ena
Strana:
1
2
3
4
[
V¹e
]
Fórum SEMania.cz
|
Ostatnà telefony
|
Symbian UIQ3
|
Hry,aplikace
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Primetech Contacts
« pøedchozí
dal¹í »
Skoèit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Návody
===> Návody pro Android 2.1
===> Návody pro Android 2.3.3
===> Návody pro Android 2.3.4
=> Obecné X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a úpravy s nÃm spojené
=> Problémy a chyby
Platforma A200
=> Návody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Øada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Øady G, K, T, Z
=> Øada W
Symbian S60
=> Návody
=> Obecné
=> Aplikace a hry
=> Problémy a chyby
Windows Mobile
=> Návody
=> Obecné
=> Problémy a chyby
=> ROMky a v¹e okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatnà telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Návody
===> Obecné
===> OstatnÃ
===> PøÃslu¹enstvÃ
===> NastavenÃ
===> PøipojenÃ
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecné
===> Firmware
===> Mobilnà tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Øe¹enà problémù
===> NastavenÃ, pøipojenÃ
===> OstatnÃ
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecné
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony øady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatnà modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
OstatnÃ
=> Návody
=> Schémata
=> Programy pro mobilnà telefony
=> Programy pro stolnà Pc
=> PøÃslu¹enstvÃ
=> Co se jinam neve¹lo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.02 sekund, 18 dotazù.