SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
18. Leden 2025, 12:42

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Primetech Contacts
Strana: 1 2 [3] 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Primetech Contacts  (Zobrazeno 35821 x)
Petrzlesa
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE P1i
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #30 v: 24. Srpen 2008, 16:21 »

Help.
Potøebuju poradit. Chtìl jsem uskuteènit platbu podle toho super návodu co tu napsal VaRo, ale narazil jsem na zádrhel.
Prostì netu¹im co mám vybrat v políèku kde se vybírá typ platební karty. Dal jsem tam Visa ( kterou mam), ale to asi nebylo ono  Cry .

Mám úèet a kartu od mBank. Nevíte prosím jak na to?
Nebo si snad musím zalo¾it nìjaký PayPal úèet ?

Díky za pøípadnou pomoc
ulo¾ena

Punk's not dead, vy volové !!!
patlen
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 55

Zobrazit profil
« Odpovìï #31 v: 25. Srpen 2008, 05:39 »

Taky mám visu a platil jsem visou.Ov¹em musí¹ mít v bance aktivováno platbu kartou na internetu.Mì tato aktivace u èes.spoø. stála 50 kè,ale pak u¾ nic neøe¹í¹ musel jsem tedy den èekat ne¾ se to z aktivovalo (ve skuteènosti pùl dne a ¹lo to).Banka sama pøevede kurz a mì tato aplikace vy¹la asi na 134 kè.Tak¾e super.Víc takového softu.
ulo¾ena
vlad
U¾ivatel
Telefon: M600i being used by my wife, K800 as a tough conditions phone, P1 as my main work tool
Pøíspìvkù: 65

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #32 v: 21. Záøí 2008, 18:49 »

Pøidám svou zku¹enost s platbou pøes PayPal, kterou stránka PrimeTechu také umo¾òuje. Ta pøijde na 19.99 euro, co¾ pova¾uji za naprostou zlodìjinu - onìch 200 rublù toti¾ vychází na nìco více ne¾ € 5.5. Èili platbu PayPalem jsem stornoval a prokousal se ru¹tinou, kterou jsem si alespoò oprá¹il :-) Necelých 10 minut po zaplacení pøi¹el aktivaèní kód.
« Poslední úprava: 21. Záøí 2008, 19:50 od vlad » ulo¾ena

T10 --> R320 --> R520 --> T68i --> T630 -->R520 -->M600i/K800/P1
andys007
U¾ivatel
Telefon: Xperia X10i
Pøíspìvkù: 194

Zobrazit profil
« Odpovìï #33 v: 07. Øíjen 2008, 09:30 »

Urobil som vsetko podla toho navodu a bezi i to skvele iba keby sa to dalo integrovat do telefonu ako default zoznam ako to bolo pri Quicontakte na P900.. inak klobuk dolu rusaci su borci... Diky aj Vam

Cuus
ulo¾ena

Sony Ericsson P900, P990i, P1i, Xperia™X1i, Samsung Omnia i900, Xperia™X2-Krok vedµa,... Xperia X10i zase spä»  Cheesy
SteveOP
Anonym
« Odpovìï #34 v: 02. Prosinec 2008, 17:41 »

Help, aktivoval jsem za 200 rublù Primetech, verzi 2.16, ale v programu mám azbuku, jen nastavení je v angliètinì... Co s tím, poradí mi mìkdo? Nikde se zmìna jazyka nenabízí. Anebo co kdy¾ program v G900 smáznu a nainstaluju znova? Bude platný kód který mi pøi¹el po zaplacení i pro opakovanou instalaci?
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #35 v: 02. Prosinec 2008, 17:48 »

Kód platí i na opakovanou instalaci, je vázán pouze na IMEI = není pøenosný na jiný smárt. Pamatuji-li se, výbìr jazyka probíhá pøi instalaci.. Odinstaluj a nainstaluj znovu se správným výberem jazyka. Zadej kód a aplikaci zrestartuj. Pak u¾ jen u¾ívej...
ulo¾ena
Deathless
Anonym
« Odpovìï #36 v: 03. Prosinec 2008, 14:54 »

Nazdar. Prosim Vas objednal som to podla navodu... trochu rusky citat viem, ale pri platbe nakolko mam VISU tak som zvolil visa cyberplatba ci take nieco, hodilo ma to na inu stranku a platba podla mna prebehla v poriadku "vas platen prosel" ci daco take bol nadpis a info o zakazke + 200rublov tam bolo spomenutych...Nasledne dalsie okno ako je v navode mi uz nevybehlo...hodilo ma to na hlavnu stranku obchodu... pri kontrovani objednavky tam je platba ze "net". pozrel som internet banking  a tiez sa neodratalo z uctu este...treba pockat??? platil som vselico kartou no odpis z uctu prebehol takmer okamzite... poradte. vdaka
ulo¾ena
Deathless
Anonym
« Odpovìï #37 v: 03. Prosinec 2008, 15:03 »

aa uz je vsetko ok. po kliknuti na cislo objednavky uz je napisane  "Оплата принята: Да"  a aj v prehlade objednavok. Teraz ostava cakat na kod. uz prisli tri maily...kod zatial nie. vie niekto napisat kolko mailov pride? teda v ktorom mam cakat ten kod...lebo az tak zdatny v rustine niesom aby som to vsetko cital...  Smajlík
ulo¾ena
synologic
U¾ivatel
Telefon: SE G900
Pøíspìvkù: 25

Zobrazit profil
« Odpovìï #38 v: 07. Prosinec 2008, 14:39 »

To Varo - moc dík za ten návod, u¾ mi to taky fachá. Smajlík
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #39 v: 06. Únor 2009, 14:08 »

Mo¾ná, pro nìkoho, dobrá rada....

Máte-li u kontaktu nìkolik telefonních èísel a máte problém s jejich pøepínáním/výbìrem pøed voláním, pak toto jednodu¹e o¹éfujete tahem (pstu/stylusu) po displeji z pravého horního rohu pøes obrázek kontaktu do jeho levého dolního rohu - viz mnou simulovaný "modrý tah" po displeji:

ulo¾ena
girus
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 151

Zobrazit profil
« Odpovìï #40 v: 01. Èerven 2009, 20:22 »

keby mi vedel niekto pomoct s platbou poprosim vas o kontakt na [email protected] alebo skype girussx. najlepsie zo slovenska. vdaka...
ulo¾ena
Simpranos
Anonym
« Odpovìï #41 v: 27. Èerven 2009, 08:56 »

Vím,¾e se asi teï projevím jako pitomec,ale já si s tím fakt nevim rady.. EmbarrassedU¾ jsem nad tím zabil takovýho èasu a výsledek ¾ádnej!!Proto prosím,zda-li by se tu nena¹el nìkdo,kdo by mi to byl ochoten koupit a ja bych se s nim vyrovnal..Samozøejmì s nìjakýma penìzma navíc..Prosím,bylo by to mo¾né?Díky..Popøípadì pi¹te na mùj mail : [email protected]
ulo¾ena
king_of_freedom
U¾ivatel
Telefon: SE X1i, HTC Desire S
Pøíspìvkù: 47

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 07. Èervenec 2009, 23:15 »

Tak jsem stáhnul, koupil a funguje skvìle! A za tu cenu - no nekup to.. Velké THX to VaRo za návod. Sám bych se tou ru¹tinou asi neprokousával. Sice jsem z K.Varù, nìjaké ty základy mám, ale teï u¾ pøeci jen ¾iju v UK  Cheesy Snad bude více takových super aplikací za takovou cenu. To bych potom nevidìl problém vlastnit v¹e legálnì
ulo¾ena

Moto M3888 -> Phil Az@lis -> Moto V100 -> SE T68i -> Moto E398 -> QTEK 8500 -> SE P990i -> SE X1 -> Nexus S -> HTC Desire HD -> HTC Desire S
cernakobra
Anonym
« Odpovìï #43 v: 08. Záøí 2009, 12:45 »

:Tak se dnes zadarilo, povedlo se objednat. Prokousal jsem rustinou diky Google prekladaci a pres Ge banku to vyslo na 113 ,- Kè. parada. Mej te se
ulo¾ena
ReVoL
U¾ivatel
Telefon: SE P1i
Pøíspìvkù: 41

Zobrazit profil
« Odpovìï #44 v: 06. Listopad 2009, 11:40 »

Zdravím, potøeboval bych radu. Právì jsem si zakoupil tuto super aplikaci a pøed chvilkou mi pøi¹el kod. Po zadání do aplikace tam kod zùstane, to je asi v poøádku, ale stále mi nejde volat. Samozøejmì jsem smarta zrestartoval a stále nejde. Má se je¹tì nìco udìlat?
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [3] 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Primetech Contacts
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 18 dotazù.