SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
18. Leden 2025, 11:41

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Primetech Contacts
Strana: 1 [2] 3 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Primetech Contacts  (Zobrazeno 35819 x)
ReVoL
U¾ivatel
Telefon: SE P1i
Pøíspìvkù: 41

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 16. Srpen 2008, 12:26 »

A vá¾nì by ne¹lo aby, kdy¾ nìkomu po¹lu po¾adovanou èástku na èeský úèet spoleènì s IMEI telefonu, aby mu tu aplikaci objednal? Ten kdo u¾ ji má tak to pro nìj bude hraèka na pár minut (nebo se pletu?). Nechce se mi zøizovat kartu na platbu pøes net,jen kvùli jedné vìci  Undecided

Aplikace se mi dost líbí a chtìl bych si jí poøídit, díky moc, za pøípadnou ochotu
« Poslední úprava: 16. Srpen 2008, 12:47 od ReVoL » ulo¾ena
rombo10
Anonym
« Odpovìï #16 v: 16. Srpen 2008, 14:53 »

co potrebujem k tomu aby som to mohol zaplatit??? potrebujem mat niekde otvoreny ucet?

alebo najde obetuje niekto so mnou par minut na icq aby mi pomohol objednat tieto kontatky, pls pls?

da se to vyresit takhle dojdi na mbank.sk zridis si tam ucet zdarma a ani sluzby neplatis nech si poslat platebni kart taky zdarma a pak uz neni problem se zaregistrovat a zaplatit .)
ja mam ucet v banke, mam aj embosovanu kartu, platim cez net na ebay kazdy tyzden, ale ako zaplatit tieto kontakty.... tak to fakt neviem...
ulo¾ena
mirekhaj
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 16. Srpen 2008, 15:38 »

Rád bych se pøidam,pokud by se na¹el nìkdo kdo by mi to dokázal objednat,peníze po¹lu pøedem,samozøejmì i rád pøidám nìco naví,,email i IMEI tel. taky.díky moc by jste mì pote¹ili.
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #18 v: 16. Srpen 2008, 16:24 »

Mno¾í se mi dotazy na koupi. V mimoøádném pøípadì nìkomu mohu pomoci, ale a¾ po tom, co to zkusí sám!
(Mám na práci spoustu jiných a smysluplnìj¹ích vìcí...)

Abych nebyl za psa, struèný postup:

1. objednávku provedete zde: http://www.softkey.ru/catalog/program.php?sphid=16010301&ID=35315

2. na tomto linku dole na stránce prodejce najdete:

tím potvrdíte koupi 1x mana¾era kontaktù v aktuální verzi za 200,00 Rublù s kompletací zakázky do 1-3 pracovních dnù

3. dále postoupíte na dal¹í krok objednávky:

zde ji¾ zadávate IMEI svého smárta, nezapomeòte zatrhnout okénko, ¾e jste seznámeni s licenèními podmínkami  ... viz screen

to byla horní polovina obrazovky, v dolní pak je¹tì musíte vyplnit dal¹í údaje:

vpravo dole dáte dalee a...

4. Tím se pøiblí¾íme k finalizaci objednávky, obrazovka nám nyní nabídne rekapitulaci objednávky, kde v¹e (zejména IMEI) dùkladnì zkontrolujeme!

vpravo dole stále je¹tì máme mo¾nost vrátit se o krok zpìt nebo zakázku/objednávku potvrdit (tím je¹tì nic neplatíte)...

5. Po potvrzení zakázky se dostanete na platbu:

po potvrzení Oplatit se dostanete do platebních údajù:

zde vyplníte èíslo své platební karty, její platnost a 3-místné bezpeènostní èíslo (je uvedeno na zadní stranì karty), nakonec antispamový kód a mù¾ete definitivnì zaplatit, pak ji¾ obdr¾íte screen uvedený vý¹e a to:

máte-li zelenì vypsáno Da u platby, zbývá vám ji¾ jen èekat na nìkoli e-mailù od prodejce, které vás budou informovat o prùbìhu zakázky a poslední vám dodá i aktivaèní kód, po jeho zadání nezapomeòtì smárta zrestartovat a pak u¾ jen u¾ívejte kontakty ala iPhone...

Máte-li u¾ zakázku zkompletovanou, ale neprobìhla vám ¾ádná platba, pak máte u zakázky u platby místo zeleného "Da" èervené "Net" (samo azbukou) - viz screen:

Vlevo nahoøe potvrïte zálo¾ku "Oplatit zakaz" (zaplatit zakázku) a dostanete se k bodu 5, zadáte platební údaje a máte hotovo...

Snad jsem to napsal dost srozumitelnì...  Mrknutí
ulo¾ena
rombo1
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: C905, X10
Pøíspìvkù: 374

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 17. Srpen 2008, 18:08 »

dakujeme Varo, spravil si to skvele

vsetko prebehlo tak ako malo, teda az po platbu, bo dalej som sa este nedostal, cakam na emaily od sellera

ale chcem sa este spytat ako stiahnem to demo? bo nikde tam nevidim tlacidlo "download" a to som uz vyskusal
kliknut na vsetky linky ktore su pri tych kontaktoch... jedine co sa mi podarilo stiahnut, tak to je ta verziu z
prveho postu 1.18, ale tu 2.16 neviem najst, mozes poradit please please, kujeeem

/ReVoL dakujem, moc si mi pomohol
« Poslední úprava: 17. Srpen 2008, 18:56 od rombo1 » ulo¾ena

K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
ReVoL
U¾ivatel
Telefon: SE P1i
Pøíspìvkù: 41

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 17. Srpen 2008, 18:42 »

Vpravo je Download

http://www.primetech.ru/productseng/pcontuiqeng/eng/

Návod výborný, jen nemám kartu, kde bych mìl povolené platit pøes net. Zkusím v¹ak nìkoho spla¹it jestli by mi to nezaplatil, Díky moc VaRo
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #21 v: 19. Srpen 2008, 08:21 »

Dle ohlasù vidím, ¾e koupì aktivace ostré verze u¾ není problém, tak to jsem rád...  Mrknutí
Pár nových informací o aktuální verzi Primetech Contacts najdete té¾ zde:
http://www.sep1i.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=185:kontakty-ve-stylu-iphone-ii&catid=37:software-p1i&Itemid=63
ulo¾ena
SikoEricsson
U¾ivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Pøíspìvkù: 391

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 20. Srpen 2008, 12:17 »

Tak¾e,dnes som v¹etko spravil podµa VaRo-vho návodu, zaplatil a za 5 minút pri¹iel kód Shocked Shocked Shocked!!!
©peciálne poïakovanie pre VaRa za super návod. Mrknutí
ulo¾ena
romaneek1
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 21. Srpen 2008, 06:26 »

To má¹ ¹tìstí.. Také jsem zakoupil aplikaci podle zde uvedeného návodu a to u¾ 19.8 cca. v 16:00.. zatím mi pøi¹el pouze jediný mailík a bez kódu..   Huh
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #24 v: 21. Srpen 2008, 09:42 »

romaneek1 - vydr¾, brzy u¾ urèitì dorazí...  Smajlík

SikoEricsson - dík za kompliment, to byl teda fofr...  Mrknutí

Jinak malý postøeh, pro ty, kteøí mají, stejnì jako já, QWERTZ klávesnici, v Primetech Contacts je softwarovì pou¾ita QWERTY klávesnice (mám pøehozené Z<=>Y)...
ulo¾ena
patlen
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 55

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 21. Srpen 2008, 14:04 »

Aplikaci jsem koupil dle Va¹eho návodu.Kód právì pøi¹el.Aplikace aktivovaná.Doba dodání 2 dny.Super a díky.Prosím dal¹í legální a takhle levný soft.
ulo¾ena
patlen
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 21. Srpen 2008, 14:07 »

Právì mi pøi¹el druhý email na mé imei ale s jiným kódem.TaK®E teï mám kódy dva......Tak díky Rusko
ulo¾ena
mars
Anonym
« Odpovìï #27 v: 21. Srpen 2008, 14:16 »

no Va¹ku, a to sis urèitì ve ¹kole øíkal, ru¹tina - k nièemu nebude, no a vidí¹ jak se ti teï hodí. Super postup!  Cheesy
ulo¾ena
patlen
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #28 v: 22. Srpen 2008, 07:11 »

Potøebuji poradit.Pokud otevøu kartu kontaktu a mám tam jeho fotku èíslo atd. jak se dá vrátit zpìt do seznamu?Nijak na to nemou pøijít a kdy¾ zmáèknu boèní tlaèítko pro zpìt tak mì to vyhodí na hlavní obrazovku a aplikaci musím znovzú spustit.dík
ulo¾ena
SikoEricsson
U¾ivatel
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Pøíspìvkù: 391

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 22. Srpen 2008, 07:52 »

Potøebuji poradit.Pokud otevøu kartu kontaktu a mám tam jeho fotku èíslo atd. jak se dá vrátit zpìt do seznamu?Nijak na to nemou pøijít a kdy¾ zmáèknu boèní tlaèítko pro zpìt tak mì to vyhodí na hlavní obrazovku a aplikaci musím znovzú spustit.dík
Prejdi prstom po obrazovke z prava do µava.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Primetech Contacts
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.