SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Květen 2025, 23:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 262111 x)
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #555 v: 24. Prosinec 2006, 10:27 »

Ted se trochu vyjadrim ja. Kdybych si mel znovu koupit P910i, tak mozna budu vypadat jako blbec, preci jen jsem ten telefon uz mel, tak proc ho kupovat znovu. Nechapu, proc bych si mel P990i nechavat doma kdyz bych ji nevyuzival, to ji mam nechat v policce a kazdej den se na ni chodit divat a jednou za cas na ni setrit prach? To fakt ne, radeji ho prodam nekomu kdo ho vyuzije. Nerikam, ze jsem nejakej manazer, ale fukce smartu se mi zdaji pro studenty dnes hodne vyuzitelne, kdyz ve tridach nemame normalni tabule, vse delame pres Word, Excel nebo Power Point. Ty tady pises jake je urovne smart P990i, tak jake teda? Ja ho diky tomu jak ho udelali povazuji za neco co dokaze ulehcit praci, ale urcite ne na neco, aby se dal poradne vyuzit, protoze na to neni poradne dotazenej, tak jak potom chces vyuzivat jeho funkce poradne. Mas pravdu v tom, ze P910i je na praci zatim lepsi, jen teda nema Wifi, ale v ostatnich ohledech urcite, protoze ma stabilni fw. a programu je na ni daleko vic, na P990i jsem ani poradne nenasel. Ja treba zase moc nechapu, proc mas P910i a P990i a P990i mas porad na reklamaci a vyuzivas P910i, prece ten telefon nebudes mit v servisu vecne ne? Ale kdyz jsou ty svatky, tak se urcite nechci dohadovat.... Smajlík A tez preji vse nej.
« Poslední úprava: 24. Prosinec 2006, 10:59 od ViÂťa » uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #556 v: 24. Prosinec 2006, 12:34 »

mne ide pri smartoch hlavne o velky dotykovy displej, a to ze nevyuzijem niektore funkcie? skoda ze je teraz taka doba ze si clovek niekedy vycita ze si moze nieco dovolit
nemyslim to teraz na teba AE, nic v zlom
uložena

MR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #557 v: 24. Prosinec 2006, 15:01 »

Pri zapnuti telefonu P990i mi pokazde nahlasi konec aplikace: Watcher Main Thread, kod: User, cislo 11 a chodi mi prichozi SMSky jen kdyz zapnu telefon. Co s tim? Diky moc. Mirek
uložena
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #558 v: 24. Prosinec 2006, 16:08 »

mne ide pri smartoch hlavne o velky dotykovy displej, a to ze nevyuzijem niektore funkcie? skoda ze je teraz taka doba ze si clovek niekedy vycita ze si moze nieco dovolit
nemyslim to teraz na teba AE, nic v zlom
Ale me to tak od nej prislo....
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #559 v: 24. Prosinec 2006, 23:35 »

ViÂťo, mam za to, ze se nedohadujeme, ale inteligentne diskutujeme.
 Hovoril jsem o moznostech P990, ze nefunguje, je vec dalsi o ktere jsem rovnez hovoril, jako o minusu.
 A nic Ti nevycitam, jen srovnavam a pripominam, ze nekteri si nemohou dovolit 2, ci vice mobu, proto je na miste reklamace, ne ztratovy prodej. Stejne tak jsem nemel na mysli, ze bys P990 mel dat do police, ale reklamovat, jako ja a to za ucelem navraceni plne ceny, protoze ke zlepseni jeho chodu jsem (jsme ) skepticky. Dam ho synovi k nastaveni a prip. pouzivani a kdyz pujde OK, Zkusim ho pouzivat ja, kdyz bude padat, opet servis a po 3. - 4. oprave ho vratim. O toto mi slo, aby to tak delali vsichni a SE se zamysli nad sebou.
 @ .:RONOX:.: Tj, to jsou ty dnesni neomezene moznosti.
« Poslední úprava: 24. Prosinec 2006, 23:37 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #560 v: 25. Prosinec 2006, 09:46 »

Tak jak to ctu, tak musim uznat, ze to mas velmi dobre promyslene, doopravdy dobrej napad, ale zase treba ja bych nevydrzel mit telefon celkem cca 3-4x 25dni v servisu za navracenim penez. Pro me P990i nebyla ztratova, byla brana u O2, pokud by mela byt ztratovou, tak bych si ji asi taky nechal, pro nekoho uz dnes ta ztrata dela skoro 8 tis. Kc, ja se tomu nastesti vyvaruju.
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #561 v: 25. Prosinec 2006, 12:53 »

ja p990 predam v stredu zo stratou 13 000 (kupovana za 25, predavana za 12), a to len preto ze cena noveho behom par tyzdnov klesla na 18 000, a ked niekto berie bez dane tak az na nejakych 15 000, tak samozrejme musim konkurovat tejto cene
uložena

ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #562 v: 25. Prosinec 2006, 12:59 »

Tak vy to mate na Slovensku jeste horsi, rozdil ve ztrate cca 3 tis. Kc...
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #563 v: 25. Prosinec 2006, 13:11 »

rozdiel 3 tis Kc? ako?
uložena

ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #564 v: 25. Prosinec 2006, 13:17 »

P990i na pocatku prodeje stala cca 16 tis. Kc a prodal jsem za 11 tis. Kc, coz je ztrata 5 tis. Kc, ty pises, ze jsi koupil za 25000 Sk a ted prodavas za 12 tis. Sk, coz je ztrata 13 tis. Sk. Kdyz to prevedu na jednotnej kurz, tak to vychazi u me ztrata 5 tis. Kc a u tebe skoro 10 tis. Kc, takze je rozdil dokonce jeste vetsi jak 3 tis. Kc...
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #565 v: 25. Prosinec 2006, 13:26 »

ale co sa da robit, vo february ma na slovensko prist O2 a to bude zevraj ponukat p990 za 8000
a v anglicku by som to predal este za menej lebo mam k nemu slovensku zaruku
uložena

ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #566 v: 25. Prosinec 2006, 13:27 »

Tak to je mazec, 8000 Sk ale myslis na podepsani smluvy jako u nas ne? Docela chapu, ze u vas budou sami novy zakaznici brat telefony na Mobil + nebo neco podobneho....
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #567 v: 25. Prosinec 2006, 18:13 »

Shocked Tak pekne vianocne prekvapenie RONOX dava prec pecko Cry Akoze nastalo? Alebo si ho zasa kupis ked padne s cenou a sfunkcni sa? S tou stratou sme na tom rovnako lenze ja sa nechystam ho predat jedine nejakemu prastenemu kanadanovi za neuveritelnu cenu  Grin
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #568 v: 25. Prosinec 2006, 18:26 »

Ja stejne porad uvazuji tak, ze pockam az pujde nekdy dolu a vezmu ho zpet a nebo pockam na novy smarty, nastupce M600i by mohl byt good.
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #569 v: 25. Prosinec 2006, 19:05 »

v stredu ide z domu, pockam ako sa to vyvynie, mozno kupim tu verziu bez hw klavesnice
momentalne mam okrem p990 len T630, tak to bude iny skok
co mne bude chybat a co ja najviac pouzivam je praca s sms, hlavne "paste" "copy" atd
toto ine tel. nemaju take vychytane
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 19 dotazů.