SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Duben 2025, 06:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 259681 x)
hulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #585 v: 29. Prosinec 2006, 13:53 »

Co bych na to rekl? Telefon je to pefektni, kdyby fungoval tak, jak by mel. Jsou tam urcite veci, ktere mi nesedi (ukladani poslanych souboru pres zpravy, to me zere snad nejvice), jinak je to myslim jen o zvyku, oproti 910. To jak jsem to prekopal z karty do telefonu bylo pouze oddaleni rozhodnuti jej vratit, protoze, sice mi neprestaly fungovat obrazy, ZATIM, ale zase si dam upozorneni nebo budik, spolehas se na nej a on se na Tebe vykasle( dnes jsem tak zaspal) nebo zvuky ke kontaktu: zniceho nic pretanou fungovat, kontroloval jsem to a zajimave na tom je to, ze to jsou kontakty, ktere byly pouzity. Neda se vysledovat jestli jednou nebo po dvakrat, protoze se na neco zameris, sledujes to a ono se zacne mrvit neco jineho. V teto situaci mohu chvalit pouze foÂťak a display. Funkcne absolutne nespolehlivy a nevyspitatelny. ToÂť me poznatky
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #586 v: 29. Prosinec 2006, 13:56 »

s tym budikom uz boli problemy, mne ale funguje 100% ked davam "once"  po cesky tusim ze "jednou" a nastavim den kedy ma budit
ked som mal nastaveny budeit v pracovnych dnoch tak ma nezobudil ani ked som mal prac. dni nastavene spravne
uložena

Herbik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #587 v: 29. Prosinec 2006, 14:07 »

s tym budikom uz boli problemy, mne ale funguje 100% ked davam "once"  po cesky tusim ze "jednou" a nastavim den kedy ma budit
ked som mal nastaveny budeit v pracovnych dnoch tak ma nezobudil ani ked som mal prac. dni nastavene spravne

Ja mam nastavene buzeni na pracovni dny,a to hned dva za sebou a zatim se me nestalo aby byl nejaky problem.Jen jsou ty buzeni dost kratke,mam nastavenou mp3 pisnicku.A myslim ze nehraje dyl jak 20vterin... pak se na chvilku odmlci a zacne znova..Zvlastni postup  Roll Eyes
uložena

W960i,i8510-32GB
hulda
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #588 v: 02. Leden 2007, 12:57 »

Nazdar, tak dnes jedu k prodejci vratit telefon, ktery me zkratil zivot aspon o deset let, ale za ty haky nehodlam umrit. Je to pro mne velke zklamani, moc se mi libl, ale zase na druhou stranu pristi verze urcite bude s GPskou, nevim ovsem, zda budu mit jeste duveru. SE to tentokrat nezvladl!!!
uložena
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #589 v: 02. Leden 2007, 13:29 »

To HULDA: To mas bohuzel pravdu,ze P990i vubec SE nezvladl.Ja ho radsi vcas prodal.Na SE jsem nezanevrel,p990i me nahradil dole zmineny komunikator a z rady SE me dela radost K800i,s kterym jsem po zasahu Filipa Ludvika v oblasti nove EROM maximalne spokojeny.Doufam ze rada "P" bude pokracovat a bude na urovni v oblasti volne RAM pro beh systemu jako byla P910i.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #590 v: 02. Leden 2007, 13:39 »

Nazdar, tak dnes jedu k prodejci vratit telefon, ktery me zkratil zivot aspon o deset let, ale za ty haky nehodlam umrit. Je to pro mne velke zklamani, moc se mi libl, ale zase na druhou stranu pristi verze urcite bude s GPskou, nevim ovsem, zda budu mit jeste duveru. SE to tentokrat nezvladl!!!
A novej fw. uz nechces vyzkouset?  Roll Eyes
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
uiqjirka
Anonym
« Odpověď #591 v: 02. Leden 2007, 14:04 »

Novy firmware nic neresi
uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #592 v: 02. Leden 2007, 14:36 »

Nehazel bych flintu do zita s novym firmem, spouste uzivatelu muze vytrhnout trn z paty, bylo tu take spousta problemu se stabilitou a chybami Kern Exec, na finalni zavery je brzy!!!
uložena
alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #593 v: 02. Leden 2007, 15:49 »

Nazdar, tak dnes jedu k prodejci vratit telefon, ktery me zkratil zivot aspon o deset let, ale za ty haky nehodlam umrit.

Prijd se pochvalit, jak Te prodejce odpalkoval. (Zjevne tomas z "kamenaku", takze nevim, nevim .. )
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #594 v: 02. Leden 2007, 18:33 »

Uz toho zacinam mat prlne zuby aj ja. Jakto ze nieco doteraz fungovalo bez problemov a zrazu to nejde?
Telefon v koliske, doteraz nebol problem stale tam bol strceny a v pc mi svietil modry telefon akoze su zosynchronizovany. Teraz nic. Asi 10 krat som ho vybral vlozil a ani sa nepohol!
Update cez SEUS. Nebol problem dnes ho zapnem a nabehne mi fatal error.  Angry java.lang.reflectInovationTargetException  Angry

Ako to ze to bude draha bytova dekoracia som tusil ale to ze ma privedie do hrobu nie  Grin
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #595 v: 02. Leden 2007, 18:50 »

2Kocur: takze ti novej fw. nepomohl?
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #596 v: 02. Leden 2007, 18:55 »

Ved sa ani k nemu nemozem dostat lebo my nefunguje SEUS prezmenu. SE si povedal ze preco pomrvit iba Sof v telefone treba aj v PC  Angry
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #597 v: 02. Leden 2007, 19:03 »

Hlavne ho prehraj, prej je lepsi...
uložena

★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #598 v: 02. Leden 2007, 19:03 »

ja som uz rezignoval, p990 putovala do sufliku az sa najde dobry kupca tak ide z domu, hlavne koly praci s smskami
uložena

uiqjirka
Anonym
« Odpověď #599 v: 02. Leden 2007, 20:31 »

Ale ne Ronoxi,vsak ty ji ze supliku  vytahnes a aktualizujes  Smajlík
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 18 dotazů.