SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
02. Duben 2025, 14:08
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: [
1
]
2
3
...
57
« předchozí
další »
Autor
Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu (Zobrazeno 259115 x)
MartinVagner
Anonym
«
v:
27. Září 2006, 11:58 »
Jelikoz se tu pravidelne propiraji problemy Sony Ericssonu P990i, tak jsem se rozhodl je nejakym zpusobem resit. Mame vcelku slusne kontakty na ceske zastoupeni Sony Ericssonu a take na lidi, kteri se zabivaji problemy a testuji firmware jednotlivych modelu. Proto bych chtel poprosit vsechny zaintersovane, kteri vlastni tento model a maji s nim jakykoliv problem, tak aÂť sepisuji sve problemy do tohoto vlakna.
Jde mi opravdu o viditelne chyby, ktere zjistite(pravidelne restarty, zamrzani, cokoliv, jen piste). K tomu potrebuji znat u kazdeho telefonu verzi firmware a hlavne customizaci(pokud nejaka je).
Behem nekolika dnu se pokusim vsechny zavady sepsat a poslat na prislusna mista. K Sony Ericssonu se to urcite dostane, jen si nejsem jist jak moc jsou primo v centrale pruzni z opravami jednotlivych chyb.
Prijde mi to jako nejlepsi reseni nez brecet na rozlitym mlekem. V budoucnu bychom meli byt schopni tento postup publikovat i na jinych modelech a tak se aktivne podilet na odstranovani chyb jednotlivych modelu a jednotlivych verzi......
«
Poslední úprava: 28. Září 2006, 10:23 od MartinVagner
»
uložena
mars
Anonym
Re: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
«
Odpověď #1 v:
27. Září 2006, 13:15 »
tak zacnu:
fw:
Phone-R4B001
Bluetooth-R4F01
Organizer-R2A04
CDA-R1A04
customizace O2.
P990 je momentalne v servisu pro novy FW, zde jsou 3 hlavni problemy:
1. zejmena slo o nahodne restarty, ktere se bohuzel neprojevovali stale pri stejne aplikaci, tzn. nemohu jednoznacne rict, co je jejich pricinou, casteji se projevoval pouze pri praci s BT (synchronizace s PC)
2. Pri aktivovane WIFI telefon po vypnuti a zapnuti v cca 30 procentech zapnul a WIFI byla deaktivovana, v tom okamziku take zmizela ze zarizeni MAC adresa, a telefon se musel znovu vypnout/zapnout
3. v zavrenem stavu, problemy s dostatkem pameti, na prakticky kazdy povel, MT zahlasil nedostatek pameti, a neslo nic otevrit. po otevreni flipu vse OK
dalsi byly drobnosti, ktere ted kdyz telefon nemam u sebe presne identifikovat (proste jsem sklerotik)
jakmile se mobil vrati z ASS, dam vedet co je jiz OK, a co ne.
uložena
B17S
Anonym
«
Odpověď #2 v:
27. Září 2006, 20:12 »
Uživatel: MartinVagner 27. Září 2006, 11:58
Jelikoz se tu pravidelne propiraji problemy Sony Ericssonu P990i, tak jsem se rozhodl je nejakym zpusobem resit. Mame vcelku slusne kontakty na ceske zastoupeni Sony Ericssonu a take na lidi, kteri se zabivaji problemy a testuji firmware jednotlivych modelu. Proto bych chtel poprosit vsechny zaintersovane, kteri vlastni tento model a maji s nim jakykoliv problem, tak aÂť sepisuji sve problemy do tohoto vlakna.
Jde mi opravdu o viditelne chyby, ktere zjistite(pravidelne restarty, zamrzani, cokoliv, jen piste). K tomu potrebuji znat u kazdeho telefonu verzi firmware a hlavne customizaci(pokud nejaka je).
Behem nekolika dnu se pokusim vsechny zavady sepsat a poslat na prislusna mista. K Sony Ericssonu se to urcite dostane, jen si nejsem jist jak moc jsou primo v centrale pruzni z opravami jednotlivych chyb.
Prijde mi to jako nejlepsi reseni nez brecet na rozlitym mlekem. V budoucnu bychom meli byt schopni tento postup publikovat i na jinych modelech a tak se aktivne podilet na odstranovani chyb jednotlivych modelu a jednotlivych verzi......
No to je spravna cesta
. Za tohle jste opravdu sefredaktor s velkym ŠŠŠ. Mozna diky Vam si tu P990 konecne koupim kdyz to dobre dopadne. ((((jenom skoda ze jste se k tomu takhle nepostavil hned to bych byl urcite jeste registrovani
)))) Jenom se modlim aby to nedopadlo jako z P900 kdyz se psala petice pro cestinu. Ale to uz zalezi na Sony Ericssonu co s tim udelaji. Jenom me udivuje ze konecne je tu moznost jak to napravit tak zas nikdo tady nic nepise.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #3 v:
28. Září 2006, 07:49 »
Takze, firware R4B001, customizace O2. Telefon se nahodne restartuje, napr. pri prohlizeni obrazku, kdyz dam funkci zoom, pri prehravani videa uz taky padl. Po tom, co jsem tam vcera hodil par programu a zrovna mam vse vypnuty, tak pameÂť nejde nahoru pres 8MB, pritom jindy byla i 15,5MB. Aplikace golf se velmi casto nechce spustit a nebo se nespusti vubec, bude to asi taky pameti. Pri prohlizeni dokumentu word taky parkrat padl. Doufam, ze je to vse, kdybych neco dalsiho nasel, tak to sem hodim.
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #4 v:
28. Září 2006, 09:54 »
Uživatel: B17S 27. Září 2006, 20:12
No to je spravna cesta
. Za tohle jste opravdu sefredaktor s velkym ŠŠŠ. Mozna diky Vam si tu P990 konecne koupim kdyz to dobre dopadne. ((((jenom skoda ze jste se k tomu takhle nepostavil hned to bych byl urcite jeste registrovani
)))) Jenom se modlim aby to nedopadlo jako z P900 kdyz se psala petice pro cestinu. Ale to uz zalezi na Sony Ericssonu co s tim udelaji. Jenom me udivuje ze konecne je tu moznost jak to napravit tak zas nikdo tady nic nepise.
Tak to jsem rad, ze jsme alespon nyni shodli
. Urcite se vynasnazime co nejverneji popsat problemy, ktere pak predame na prislusna mista. Dany clovek, ktery se tim v ER zabyva bude mluvit svym jmenem o danych problemech a protoze je od tohoto placen, tak doufam, ze to opravdu dorazi tam kam ma a za nejakou dobu prijde odezva, treva v nove verzi firmware bez danych chyb. Pevne tomu verim.
Pokud jde o tebe, tak neni nic jednodussiho nez se znovu registrovat
, co ty na to?
uložena
mars
Anonym
«
Odpověď #5 v:
28. Září 2006, 10:19 »
Chtel jsem s reakci jeste pockat, ale je to presne jak pise ViÂťa, chytraku, kteri kritizoval v ostatnich forech P990 tady bylo mnoho (nebudu jmenovat nektere konkretni lidi, oni to moc dobre vedi..), ted se tady snazime to vyresit, a najednou nikdo NIC!!! Potom to beru jako plane reci nekoho, kdo P990 nikdy nemel, nebo snad dokonce jen chce pospinit P990.
A potom se nedivte, ze proti vam MV zbroji, a pridavam se na jeho stranu.
«
Poslední úprava: 28. Září 2006, 10:22 od MarS
»
uložena
B17S
Anonym
«
Odpověď #6 v:
28. Září 2006, 12:12 »
Mozna bych to az tak nevidel ze tu nekdo spini P990. Podle me kdyby nekdo opravdu chtel spinit P990 tak mu nic nebrani ty chyby napsat znovu treba i sem. Radsi bych rekl ze uz to asi lidem nebavi si porad stezovat. Kdyz to melo takovou odezvu proti nim. Ale mely by si uvedomit ze tohle je mozna sance jak ty problemy vyresit.
uložena
Bobmaster
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: P990i
«
Odpověď #7 v:
28. Září 2006, 18:08 »
Byl bych pro vetsi volnost pri kopirovani a presouvani souboru. Kdyz mi nekdo posle soubor pres BT nebo IR tak me docela stve ze mi tel. nenabidne moznost volby mista ulozeni. Ulozi se do prichozich zprav a pokud je to neco co tel. neumi otevrit a nasledne ulozit treba *.jar(jen instaluje) tak ho uz z pristroje nedostanu. To seme plati o Email priloze.Pokud to jde tak se omlouvam ale ja jsem to nikde nenasel.
Taky by bylo celkem faj pridat AUTOFOCUS k nataceni videa o MP4 ani nemluvim a:)
Puvodni FW bez cust.
uložena
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
«
Odpověď #8 v:
28. Září 2006, 18:21 »
Uz jsme to nekam s Marsem psali, ale docela se jeste vyskytuje problem s tim, ze na nem docela lita signal....
uložena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
roha
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #9 v:
28. Září 2006, 23:30 »
Pokusim se si to nejprve sesumarizovat na papir a pak to sem napisu.Neni toho malo.
uložena
Benefon_NMT,N540_NMT,Dancal,CMD-C1,J5,J6,J7,T68i,T630,T-192,M-600,K750,P800-900-910i-990i,
MR
Uzivatel
«
Odpověď #10 v:
29. Září 2006, 00:08 »
Dobry den nebo vecer,
jsem u O2,
Telefon CXC 162037 R4B001
Bluetooth CXC 162058 R4F01
Organizer CXC 162036 R2A04
CDA 162008/60 R1A04
Telefon mam sice tyden, ale i kdyz je pomalejsi nez P900, tak jsem s nim spokojeny.
Cekam jeste na program na navigaci od O2, na Wayfinderu mi rekli, ze bude 15.10.06.
Jedine, co me zatim vadi, je to, ze kdyz prijde doruceni SMSky, tak je tam cas vzdy o dve hodiny mensi!
Volal jsem na SE, tam mi rekli, ze to je vinou softu, at si na internetu stahnu novy soft. Novy soft to delal stejne a navic tam neni CZ! Na SE mi rekli at si necham nainstalovat novy soft primo v servisu, tak jsem si radeji nechal vymenit telefon a dela to stale. Na O2 mi take rikali, ze to je programem, tak uz to neresim...
Dekuji za nove zpravy a rady.
M.
uložena
Vojtan
Uzivatel
Telefon: SE X10
«
Odpověď #11 v:
29. Září 2006, 06:31 »
Zdravim,jako velky problem vidim absenci hodin,zmeskanych hovoru,ci zprav ve standby rezimu :-\Tesim se na napravu ;)Do tohoto pocinu MV davam nadeje a srdce tepajici pro SE
uložena
X10, P1i+4GB,G700, E51, HBH-DS980
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #12 v:
29. Září 2006, 06:33 »
2 MR: Pokud jde o tu navigaci, tak si myslim, ze musi chodit i ty verze pro M600i, prip.W950i.
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,2295/
- tato verze chodi ve W950i bez poblemu.
Jinak co se tyce verze O2, tak ta ma opravdu spoustu chyb, ale urcite sem piste i tyto poznatky, budeme posilat info o O2 firmware....
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #13 v:
29. Září 2006, 06:37 »
Uživatel: Vojtan 29. Září 2006, 06:31
Zdravim,jako velky problem vidim absenci hodin,zmeskanych hovoru,ci zprav ve standby rezimu :-\Tesim se na napravu ;)Do tohoto pocinu MV davam nadeje a srdce tepajici pro SE
No to tedy nevim, myslim, ze jsou veci, ktere ovlivnit nemuzeme. Zrovna hodiny jsou vec, ktera je snad omezena umyslne, protoze si nedokazu predstavit, ze by to do takovych modelu(M600i, W950i, P990i) nedali....
uložena
MR
Uzivatel
«
Odpověď #14 v:
29. Září 2006, 11:11 »
Diky za zpravu.
Navigaci jsem spustil a nainstaloval dle rady Wayfindera pro M600, sparoval s GPS modulem, ale pro O2 to buhuzel zatim nechodi. O2 stahne jenom tu originalni aplikaci! Na O2 si s tim zatim nevedi rady.
Jinak mam obcas jeste problem se synchronizaci. Nekdy musim PC vypnout nebo restartovat, aby se MT pripojil a mohl jsem zalohovat.
Hezky den. M
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana: [
1
]
2
3
...
57
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 18 dotazů.