SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Duben 2025, 10:00

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 260012 x)
voktys
Anonym
« Odpověď #135 v: 22. Říjen 2006, 16:16 »

a proc by nemeli? to by mel bejt nejakej problem?
resp. tuhle si ji tam daval jeden kolega a co sem se mu koukal do spr. pripojeni, tak tam nemel takovy ty ucty jako O2 internet atd., takze asi mu tam dali nejakej fw bez O2. takze zejtra mu ji slohnu a testnu...
uložena
sevenheaven
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #136 v: 22. Říjen 2006, 16:27 »

no otestuj to a dej mi vedet, problem je v tom, ze ty kdyz tam prijdes a reknes, ze ti neco nechodi, tak oni mohou rici:
"Aha, tak to bude firmwarem, tak mi Vam ho tamaktualizujeme, ale problem je v tom, ze Aktualize existuji dvoje, jedna normalni (volny prodej) a druha O2 customizace.
Takze se taky muze stat, ze Ti tam flaknout customizovany posledni firmware a bude hotovo..
Asi na to musis upozornit extra, ze nechces v mobilu customizovany firmware O2 ale origos SE...
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
B17S
Anonym
« Odpověď #137 v: 22. Říjen 2006, 16:30 »

Uz se to resilo tady: http://forum.semania.cz/index.php/topic,7829.75.html
Proste kdyz mas customizaci a provedes decustomizaci tak muzes prijit o zarucni list. Urcite bych doporucoval aby ti to primo servis napsal (ale to ty asi tezko napisi  kdyz to je nelegalni) do zarucniho listu  ze provedl decustomizaci  kvuli nestabilite systemu. Pak bys to mel vyhrani.  
uložena
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #138 v: 22. Říjen 2006, 16:42 »

Uz se to resilo tady: http://forum.semania.cz/index.php/topic,7829.75.html
Proste kdyz mas customizaci a provedes decustomizaci tak muzes prijit o zarucni list. Urcite bych doporucoval aby ti to primo servis napsal (ale to ty asi tezko napisi  kdyz to je nelegalni) do zarucniho listu  ze provedl decustomizaci  kvuli nestabilite systemu. Pak bys to mel vyhrani. 

Nechapu na co by Servisni stredisko melo neco takoveho psat, kdyz provedou decustomizaci a ty prijdes znovu uplatnovat zaruku na nejakou zavadu ke stejnemu Servinimu stredisku, tak Ti rozhodne zadny problem delat nebudou ....

Dam priklad sam od sebe. Pred rokem a pul jsem koupil od nekoho P910 od Eurotelu, mobil byl blokovany, dosel jsem si nechat udelat odblok, coz je nelegalni, nicmene vse bezproblemu.
Po pul roce se mi zasekl cely mobil, vubec nenatartoval a byla jen baila obrazovka. Prisel jsem do serisniho strediska, rekl, ze mi nenastartoval mobil, zarucak Eurotel, nikdo mi nerekl, kdyz jsem prisel pro opraveny mobil, ze jsem s nim manipuloval nelegalne, krom toho pokud nahravali uplne novy firmware, tak mi mobil nevratili blokovany i kdyz by meli :-) myslim, ze se z toho tady dela moc velka kovbojka ...
uložena

B17S
Anonym
« Odpověď #139 v: 22. Říjen 2006, 17:07 »

Ja jen pisu tak jak to oficialne je. Do toho sameho servisoveho strediska muzes prijit znova ale tvuj mobil muze prevzit uplne jinaci technik (a nebo ten stejni jenom se blbe vyspi)  a uz muzes mit peska. A tezko se budes tam dohadovat ze tu gustomizaci provedly ony kdyz to nemas pisemne.  A mas po  zarucaku. A budou mit nato pravo protoze to takhle je oficialni stanovisko.
uložena
B17S
Anonym
« Odpověď #140 v: 22. Říjen 2006, 17:10 »

Ja jen pisu tak jak to oficialne je. Do toho sameho servisoveho strediska muzes prijit znova ale tvuj mobil muze prevzit uplne jinaci technik (a nebo ten stejni jenom se blbe vyspi)  a uz muzes mit peska. A tezko se budes tam dohadovat ze tu gustomizaci provedly ony kdyz to nemas pisemne.  A mas po  zarucaku. A budou mit nato pravo protoze to takhle je oficialni stanovisko.

Oprava ne gustomizaci ale decustomizaci.  Cheesy
uložena
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #141 v: 22. Říjen 2006, 17:26 »

Gustomizace nebo Customizace :-) vsichni vime o cem mluvime :-) nicmene ja tam tu O2 customizaci taky nechci :-)))))))))))))))))))))))
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #142 v: 22. Říjen 2006, 20:45 »

@ voktys: Jako modem mi to chodi perfekt, ale asi jen to jedine..
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
voktys
Anonym
« Odpověď #143 v: 23. Říjen 2006, 10:22 »

2alterego: takze dosahujes pri uploadu rychlosti vetsich nez 128kbit/s ?

tak hosi, porovnaval sem to s kolegovou decustomizovanou 990kou a vysledek byl stale stejny...

na datovy lince O2 mi rikali, ze prej takovejhle problem jim znamej neni... tak mame s kolegou asi crapy...

nic, du ho vratit na prodejnu, at se to aspon vali u nekoho jiny, jenom ne u me, pac uz me to dost s*re...
uložena
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #144 v: 23. Říjen 2006, 11:11 »

Mam tady dalsi velice zajimavy problem ...
Dnes rano jsem provedl aktualizaci na O2 FW u P990i.
Potom jsem se snazil ssparovat P990 a P910.
napsal jsem autentifikacni kod na P990 a pak na P910 a kdyz jsem potvrdil, tak se mi vypnul cly display na P910 a neslo s tim uz udelt nic jineho nez vyndat baterku.
Zkousel jsem to znovu a to same...
uložena

MR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #145 v: 23. Říjen 2006, 11:59 »

Tak jsem si vcera stahnul na SE nove upgrade - 02 na P990i, mam :
Telefon R7A001
Bluetooth R4F01
Organizer R3B01
CDA R3A01
a zatim vse ok. Eas na dorucenych SMSkach se zobrazuje spravne (driv s 2hodinovym spozdenim), nemusim restartovat telefon, kdyz mi prijde zprava z eBanky, atd. Jedine s cim mam zatim obcas problem, je synchronizace a zalohovani. Musim nekdy restartovat PC aby se telefon spravne pripojil a aktualizaci jsem musel provadet na jinem PC.
uložena
sevenheaven
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #146 v: 23. Říjen 2006, 12:28 »

udelal jsem stejnou aktualizaci a zatim taky vse ok ...
uložena

alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #147 v: 23. Říjen 2006, 12:40 »

@ voktys: 1) Jsem pripojen pres BT a tam se rychlost nedostane pres 85 Kb/s.  2) Nevim presne, jak to zjistit. Kdyz najedu na 2 PC v trayikonach, ukaze to 921,6 Kb/s, ale to asi nebude ono, co? A pokud koukam na graf T-Mobile Communication Centre, tak ten kolisa do 60 kb/s a az tohle dopisu, vse zavru a zmerim to pres dsl.cz.

dsl.cz: Rychlost pripojeni k internetu: 26,83 kbit/s
Rychlost stahovani dat:   3,4 kByte/s
« Poslední úprava: 23. Říjen 2006, 14:35 od alterego » uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
voktys
Anonym
« Odpověď #148 v: 23. Říjen 2006, 17:45 »

2alterego:
a nemoh bys zkusit pripojeni pres usb kabel?

btw. ja ale resim, ze mi nejede upload vic jak 128kbit/s a ty mi napises, ze ti jede stahovani 26,83 kbit/s  Cheesy Grin

jinac zkus treba rychlost.cz, ta meri i upload...
uložena
alterego
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #149 v: 23. Říjen 2006, 18:27 »

@ voktys: Musim se omluvit, uplne jsem zapomnel, ze dnes jsem pripojen pres P910, ktere je pomalejsi. mam ho pod stolem, tak ho nevidim a neuvedomil jsem si to. Sorry.
 Jinak uvedene hodnoty jsem jen zkopiroval z dsl.cz, protoze (jak jsem psal), nevim, kde to zjistit. Ted to tedy overim na rychlost.cz, jen co dotahnu P990..a kabel..
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 19 dotazů.