SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
10. Duben 2025, 08:31

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 259612 x)
ViÂťa
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 20. Říjen 2006, 16:52 »

Taky me to obcas s kontaktama prekvapilo, ze nekdy volal, jindy zase vylezlo nastaveni, ale pred cca tydnem jsem teprve prisel jak to je udelany....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #106 v: 20. Říjen 2006, 19:15 »

Shocked To si delate kozy! To by ma nenapadlo myslel som ze je to ako jedna polozka. Ale celkom to dava zmysel, takze to skor berem za svoju chybu ako za chybu UIQ  Embarrassed
uložena

Sony Ericsson+Nokia= www.eucellmania.com
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 20. Říjen 2006, 19:17 »

Taky me to obcas s kontaktama prekvapilo, ze nekdy volal, jindy zase vylezlo nastaveni, ale pred cca tydnem jsem teprve prisel jak to je udelany....
Jsou to zajimavy vychytavky, ale porad se mi nepodarilo prijit na to, jak prepinat skladby kdyz je otevrenej flip?
uložena

roha
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 20. Říjen 2006, 20:49 »

Kdyz odpojim telefon od USB, tak mi tam obcas vyskoci hlaska, zdali chci pripojit Bluetooth - stava se Vam to take, popr. vite jak to poresit?
Stavalo se mi to pokazde  Angry
uložena

Benefon_NMT,N540_NMT,Dancal,CMD-C1,J5,J6,J7,T68i,T630,T-192,M-600,K750,P800-900-910i-990i,
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #109 v: 20. Říjen 2006, 22:22 »

Mne sa to este nikdy nestalo. Vzdy sa bezproblemov odpoji od USB.

Jj u tych kontaktou to naozaj tak funguje. Klik na cislo volam,klik na meno informacie.

Pri tom zozname ked podrzim tlacidlo hociktoreho pismenka tak ma to hadze na dane pismenko. Iba ak pod danym pismenom nikoho nemam tak ma to hodi na zaciatok abecedy.
uložena

sevenheaven
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 21. Říjen 2006, 16:15 »

Tak mam dalsi zajimavy problem s P990i, jiz nekolikrat (asi tak 15x za 3dny) necham ho lezet v pohotovostnim rezimu, po 1minute by mel naskocit setric obrazovky, ale nenaskoci, pouze se vypne podsviceni. Kdyz zmacknu cokoli, tak se jen zapne podsviceni, ale nereaguje na nic. Nejde pak mobil ani vypnout. Zajimave je, ze kdzz jsem v tomto stavu na mobil zkusil zavolat tak normalne zacal vyzvanet, ale nlze hovor prijmout, kdyz jsem vsak hovor ukoncil z druheho mobilu, moje P990i vyzvanela dal a porad do kola, dokud jsem nevyndal baterku, na nic jieho nereaguje. No stava se to celkem casto. Ale z niceho nic, mam ji 14dni, prvni tydeen ani jediny restart a najednou zacala takhle zlobit, potvurka...
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #111 v: 21. Říjen 2006, 18:19 »

Bude to chtit prehrat fw. doufam, ze toto neni hw zalezitost....
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #112 v: 21. Říjen 2006, 20:26 »

Ja mam opakovany problem s vymazanim mailu. Oznacim, kliknu nahore na nabidku, ale odstranit tam neni, jen mistni odstraneni! Dela to nekomu? Dle meho je to k reklamaci.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
sevenheaven
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 21. Říjen 2006, 20:33 »

stejny problem, nekdy mi to dela anekdy ne, dokonce se mi to hodne stava u sms, oznacim je vsechny a kliknu na nabidku a odstranit tam proste neni, sms pak lze vymazat pouze jednotlive, tim ze je otevru a vymazu. Kdyz mobil zrestartuji, odstranit tam je ...
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #114 v: 21. Říjen 2006, 20:34 »

Ja mam opakovany problem s vymazanim mailu. Oznacim, kliknu nahore na nabidku, ale odstranit tam neni, jen mistni odstraneni! Dela to nekomu? Dle meho je to k reklamaci.
muzes poslat screen? oznacil jsi fajkou dany mail, ktery chces smazat
uložena
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #115 v: 21. Říjen 2006, 20:57 »

dokonce se mi to hodne stava u sms,

SMS sa daju lahko vymazavat ked tam iba das fajky a potom stlacis klavesu del na QWERTY. Mne chodi kvantum sms o tom ze mi dosiel mail a ak by som ich mal mazat po jednom tak by ma slaktrafil  Mrknutí
uložena

alterego
Uzivatel
Telefon: SEP1, SEX1

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #116 v: 21. Říjen 2006, 21:48 »

@ MartinVagner: Zafajkuji. Screen poslu pozdeji, ale mam dojem, ze mi nesel udelat. Zkusim po pulnoci.
 @ KoCuR: To je dobry trik a myslim, zes to tu uz psal, ale ja (nejen ja) automaticky vse hledam swove.
uložena

Prijde Ti muj dotaz hloupy? Nepis to,mohlo by se to dotknout tech,kdo nemeli odvahu se zeptat. # Chces-li mi lat,pockej 2h. Oba usetrime cas zbytecnym psanim.
KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #117 v: 21. Říjen 2006, 21:54 »

Jj pisal som to tu uz ale 7Heaven si to tu asi cele necital, co je skoda lebo by mu to urcite pomohlo v niektorych veciach  Mrknutí
uložena

ViÂťa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 22. Říjen 2006, 08:12 »

Tak jsem rad, ze takhle budu moci mazat sms, protoze vzdy oznacim dane sms, ale jen nekdy tam mam v nabidce smazat sms zpravu, nekdy tam vubec nic takoveho neni.
uložena

KoCuR
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #119 v: 22. Říjen 2006, 08:16 »

Cry Cry Uz to vzdavam nechapem jak je to mozne ze doteraz moja laska takto neblbla a za posledny tyzden sa takto sprznila  Angry Dnes sa mi restartovala asi 5 krat,pomali pri kazdej veci co s nou spravim. Spustil som konvertor restart,spustil som prehravac restart,spustil som vypis hovorov restart,otvoril som SMS restart...
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.