SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 08:50

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 259243 x)
Bobmaster
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 05. Říjen 2006, 20:01 »

Me dioda prisvetluje i na primem slunci.Pochybuji ze ma pristroj cidlo.
uložena
DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #46 v: 05. Říjen 2006, 20:39 »

Me dioda prisvetluje i na primem slunci.Pochybuji ze ma pristroj cidlo.
U toho snad neni potreba cidlo, to telefon rozezna diky tomu jaky obraz snima, jde spis o software nez o nejake cidlo
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
Bobmaster
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 06. Říjen 2006, 02:34 »

Myslel jem automatiku.Vetsina digitalu to ma ale pecko ne.
uložena
MaPa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 06. Říjen 2006, 15:01 »

Datum vyroby neznam, protoze jsem mel telefon pouze pujceny a jiz ho nemam. Byl to ale jeden z prvnich.
Verze firmwaru:
  Telefon : R7A001
  BT        : R4F01
  Organ.  : R3B01
  CDA     : R3F01

Nasledujici radky berte prosim jako muj subjektivni nazor.

ZASADNI PROBLEMY:

1. Zasadne zlepsit stabilitu systemu a spravu pameti. Za daneho stavu je telefon pro opravdovou praci nepouzitelny. To ale asi u SE vedi.

2. Vyresit s konecnou platnosti u prodejcu typ pouzite baterie. Uvedomte si prosim, ze rozdil v kapacite je vice jak 15%. A to je dle meho nazoru dost. Ja osobne to beru jako absolutni pohrdani zakaznikem. Predstavitel SE rika jedno, prodejci rikaji neco jineho. Jednani typu bud rad, ze ti to aspon trochu jede, mi pripada u takoveho pristroje velmi nevhodne. Ten, kdo ma maslo na hlave, ze pustil do prodeje takovy nedodelek, by se mel snazit zakaznika nejak udobrit a ne ho jeste testovat, co snese dal. Po teto zkusenosti bych se vubec nedivil, kdyby v nekterych sadach byl slabsi procesor, v jinych mene pameti atd. Mozna to trochu prehanim, ale problemy s dodavanou baterii me opravdu pekne nadzvedly.

DROBNE PROBLEMY:

1. Zmenit chovani kalkulacky tak, aby respektovala prioritu operaci dle pravidel matematiky.
2. Do jinych telefonu nepouzitelne posilani kontaktu (vizitek). Dle meho to staci poslat jako klasickou textovou SMS. Lepsi moznosti by byla volba vybrani vystupniho formatu.
3. Nepouzitelne jako diktafon - velmi slaba hlasitost nahravky.
4. Pri sledovani videa neni potreba podsviceni klavesnice (ve tme primo rusi).

MOŽNA VYLEPŠENI:

1. Doplnit vyzvaneci profily.
2. V zakladni obrazovce zprav nejsou videt kompletni pocty dorucenych zprav, odeslanych zprav, atd. Musi se najet na konkretni ucet a v nem rolovat (neprakticke a zdlouhave) a i tak napr. pro polozku Koncepty se pocet vubec nezobrazi, i kdyz tam jsou.
3. Doplnit moznost pouzivat jednoduse blesk jako baterku. Ja jsem prisel na jedinou moznost a to je otevrit fotoaparat, nastavit pouziti blesku a namacknutim spouste si svitit - dosti krkolomne.
4. Zvysit hlasitost do sluchatek. Nevim jestli to pujde softwarove nebo je slaby zesilovac.
5. Doplnit aspon jedno uzivatelske nastaveni ekvalizeru.
6. Do budiku doplnit moznost nastaveni konkretnich dnu v tydnu pro jednotlive nastaveni buzeni. Pr.:
        prvni budik: 8:00 - Po, Ut, Et
        druhy budik: 9:00 - St, Pa
        treti budik: 10:00 - So, Ne
Moznost nastavit jenom pracovni dny neni uplne idealni.
7. Do budiku doplnit moznost pustit prehravani hudby. Nynejsi stav je takovy, ze vybrana skladba hraje cca 15 sekund a potom znovu od zacatku a tak stale dokola.
8. Synchronizace s Outlookem (mam MS Office 2003) neni idealni. Nektere polozky si uplne presne neodpovidaji. To je ale asi problem synchronizacniho softwaru.

Problemu jsem mel samozrejme vice, ale ty jsou jiz popsany na jinych mistech. Na zaver bych chtel jeste rici, ze doufam v brzke odstraneni vetsiny nedostatku, abych se i ja mohl stat sÂťastnym majitelem tohoto krasneho pristroje.

PS. Pane Vagnere, drzim Vam palce pri jednani s SE a dekuji za Vas postoj k nasim problemum.
uložena
Bobmaster
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 06. Říjen 2006, 17:08 »

Tak aby toho nebylo malo zpozoroval jsem dalsi chybu.
U fotoaparatu skoro vubec nereaguje levy posuvnik pro svetlost snimku. Posouval jsem po desetinach smerem dolu a az u posledniho ctverecku se se obraz stmavnul. Smerem na horu jeste horsi. Zesvetli po dvou desetinach a potom uz nic. Na popate se mi podarilo dosahnout maximalni svetlost.
 Ach jo kdy uz to skonci?

Nevite nekdo co znamena pri nahledu vyfoceneho snimku tech 20%?
« Poslední úprava: 06. Říjen 2006, 20:47 od Bobmaster » uložena
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 06. Říjen 2006, 19:02 »

Jeste pripisuju datum: 06W32  Mrknutí Uz dvakrat v tomto tydnu se mi stalo, ze se sam vypnul pri noseni v kapse, vubec nevim proc se to stalo, na prvni pokus pri zapinani zase spadl a na druhej uz naskocil, baterie byla pres 60%....
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
B17S
Anonym
« Odpověď #51 v: 06. Říjen 2006, 19:09 »

Uz bych to asi poslal na prislusna mista. Protoze zacina me to pripadat jako nekonecni pribeh. Eim drive ten soupis dostanou tak snad i drive neco alespon opravi. Nemusi byt tam vsechny chyby na ktere se jeste prejde. Myslim si ze na prvni krucek bude bohate stacit kdyz opravi chyby ktere se tu zatim napsaly. 
uložena
Max_fv
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 07. Říjen 2006, 18:20 »

Nesel mi povolit jeden sroubek od flipu.To nejakej cinan moc utahl.Az za tezkeho tlaceni na sroubek a tocenim pomoci klesti povolil. :-)

Jinak vyrobni datum 06w32

Problemy:

Nekdy se zamkne klavesnice ale nezhasne podsviceni uplne. Staci odemknout a zamknout.

Objevila se mi hlaska pri vstupu do zprav a do emailu - nenalezeno.Stacilo opustit nabidku a vratit se do zprav.

Budik zvoni i v nedeli.Pritom mam spravne nastaveno buzeni jen o pracovnich dnech.A nic jineho nemam nastaveno.

Wifi funguje bezvadne.
Ale zda se mi to hrozne pomale ten prenos. Nevim jestli za to muze rychlost nebo neodladenost telefonu.Aby se stranky nacitaly hure jak na modemu, tak nevim no.

« Poslední úprava: 07. Říjen 2006, 18:24 od Max_fv » uložena

SE XPERIA
DS
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 07. Říjen 2006, 18:32 »

to uz pecka nevyrabej ve francie ale nekde v asii?
uložena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
ViÂťa
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 07. Říjen 2006, 18:38 »

No na krabici je made in France, ale podle me je to tak, ze vse se dela v Eine nebo Japonsku a ve Francii jdou, udelaj na to krabici a zabali to  Smajlík
uložena

Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Bobmaster
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 08. Říjen 2006, 19:10 »

Ahoj vsichni potrebuju pomoc.
U vsech UIQ3 her se mi seka zvuk a v telefonu mi neco lupe.Nevim jestli je to puvodni verzi FW nebo vada telefonu. Muzete mi nekdo poradit at ho nejdu zbytecne reklamovat? Zkuste prosim nekdo kdo ma puvodni verzi FW nejakou UIQ3 hru.
Predem dekuji.
« Poslední úprava: 09. Říjen 2006, 08:13 od Bobmaster » uložena
fany23
Anonym
« Odpověď #56 v: 10. Říjen 2006, 06:21 »

Mam P 990, firware R4B001, customizace O2. Obcasny samovolny restart, zamrzani pri spusteni aplikace prohlizeni word dokumentu. Zamrznuti pri spustenem radiu a pripojeni nabijecky.Nemoznost pripojeni pres wifi s naslednym samovolnym restartem. (scan siti probehl korektne).
uložena
MR
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 10. Říjen 2006, 18:57 »

Dalsi problem: mam O2 a ucet u eBanky a kdyz mi prijde autorizacni SMS, tak musim nejprve telefon restartovat abych si ji mohl precist !!!
uložena
Bobmaster
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 11. Říjen 2006, 09:00 »

Takze dalsi zavada.
Pri hovoru a naslednem zapnuti a vypnuti hlasiteho odposlechu neni nic slyset.Nepomuze ukonceni hovoru a opetovne vytoceni jen RESTART!
« Poslední úprava: 11. Říjen 2006, 09:19 od MartinVagner » uložena
MartinVagner
Anonym
« Odpověď #59 v: 11. Říjen 2006, 09:18 »

Takze dalsi zavada.
Pri hovoru a naslednem zapnuti a vypnuti hlasiteho odposlechu neni nic slyset.Nepomuze ukonceni hovoru a opetovne vytoceni jen RESTART!

Tohle mi delala i M600i, ale pripisuji do seznamu zavad a behem tohoto tydne poslu na centralu SE...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.