SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 19:25

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 57
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu  (Zobrazeno 259268 x)
hqgfquknmynvpoq+537514gsajh
Uzivatel
Telefon: P990i+MSPD Sandisk ultra 4 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #750 v: 14. Duben 2007, 08:54 »

me se jeste nestalo ze by nejaky obrazek se blbe zobrazoval..
uložena
bicek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #751 v: 14. Duben 2007, 10:59 »

to trepka: no nevim, spoustu obrazku mam ruzne orezanych a 4:3 urcite nejsou a problem nemam. Parkrat uz se mi to stalo, ale jak rikam - spis u vetsich fotek (ktery myslim aji byly 4:3). Ale mozny je vsechno - zvlast u P990ky :-)
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #752 v: 15. Duben 2007, 19:29 »

me zase delaly problemy gify, tak jsem to poprevadel do jpegu a tam uz nemam problem - zkusim si jeste tipnout, esliva by ty chyby nemohly byt zpusobeny velkou nebo naopak minimalni kompresi jpegu - zkusil bych experimentovat s obrazkem, kterej nejde zobrazit - treba ho jen otevrit a ulozit pod jinym nazvem, pak s jinou kompresi a snazit se v tom vysledovat kamen urazu :-)
uložena
bosup
Uzivatel
Telefon: SE P990i + HCB100 + Evolve Solar GPS

Zobrazit profil
« Odpověď #753 v: 16. Duben 2007, 08:08 »

P990i (update stary 1 tyden)...
  Telefon  R9EC001
  Bluetooth  R5A01
  Organizer  R4B03
  CDA  R5A02

* Pri psani PINu a kodu pro autorizaci BT zarizeni se nejprve napise cislice a pozdeji (cca 0,5 s) se prepise na hvezdicku.
* Rozpojovani BT spojeni (Evolve Solar GPS, BT 2.0)
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #754 v: 16. Duben 2007, 08:47 »

nemas posledni FW
uložena
bosup
Uzivatel
Telefon: SE P990i + HCB100 + Evolve Solar GPS

Zobrazit profil
« Odpověď #755 v: 16. Duben 2007, 12:15 »

nemas posledni FW

Opomnel jsem dopsat - varianta O2,
update FW je opravdu stary jeden tyden (SEUS 2.7.4.8 )...

Na seznamu FW tahle kombinace jeste neni  Tongue.
« Poslední úprava: 16. Duben 2007, 12:17 od bosup » uložena
sevenheaven
Uzivatel
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« Odpověď #756 v: 20. Duben 2007, 07:35 »

Ahoj, chtel bych se zeptat na dve veci. Jak lze vylezt z navigace tomtom abych nemusel ukoncit aplikaci, kdyz mam tel ve stojanku, tudiz zakryte tlacitko pod kolecem na vyskoceni.

Dotaz 2, da se P990 pouzit jako baterka a nak zapnout diodu nastalo? Me sviti, jen kdyz mam namackly foÂťak a drzim ho. Dik moc za rady....

S tim TomTomem ja to pouzivam tak, ze jsem si na tlacitko "@ - internetu" priradil Spravce ukolu (Nebo lze i Swisse) a kdykoli si prepnu do nej a pak si mohu uskutecnit to co chci.
Jinak problem je, ze po spusteni nekterych aplikaci se TomTom neudrzi v pameti a spadne, asi to bude operacni pameti, kterou pecko zere jako by nikdy nepapalo :-)
uložena

P990i, iPAQ hx 4700, Asus GPS BT100
PilotF1
Uzivatel
Telefon: SE P910i, SE P990i, V630i, W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #757 v: 26. Duben 2007, 12:26 »

Zdar lidicky.Mam P990 teprve od vcerejska, ale mel jsem predtim P900@P910 a tak jsem si myslel, ze ovladani bude stejne intuitivni, jako tady. Bohuzel uz po chvili jsem se ztratil. Navic me zarazilo, ze hned po spusteni jsem si vybral EN jazyk s tim, ze si potom kdyztak prepnu cestinu. Bohuzel cestina zmizela a zustala jen UK English. Takze jsem byl v pytli. Nicmene ihned v zacatcich vyhazoval Kerlnel chyby, takze nezbyvalo nic jineho, nez pres Update Service aktualizovat. Ted uz je to mnohem lepsi, i pamet je volnejsi (malinko), ovsem ta rychlost je neskutecna. Kdyz napriklad zadavam udaje do Kontaktu, tak me berou vsichni certi. Ohledne Kontaktu jsem se chtel zeptat, jak se da k jednomu jmenu priradit vic tel.cisel. V zakladu jsou jen dve, ale kdyz mam u jmena treba ctyri cisla, tak uz nevim jak na to. Je toho vic, co mam na srdci, ale tohle me asi tak ted trapi nejvic. Pokud nekdo vite, jak se da priradit vic cisel k jednomu kontaktu, napiste.
A jeste se chci zeptat, pisete tady, ze mate free RAM 15MB. Ja i kdyz na telefonu nedelam nic, nemam nic nainstalovano, MSDuo je vyndany tak nedocilim vic, jak 5,5-7MB. Existuje nejaky TaskManager, ktery by ukoncoval programy, ktere nemusi bezet??? Predem diky.
« Poslední úprava: 26. Duben 2007, 13:06 od PilotF1 » uložena
bicek
Uzivatel
Telefon: SE P1i FW:R9K009

Zobrazit profil
« Odpověď #758 v: 26. Duben 2007, 18:06 »

vice telefonnich cisel k cislu: nahore klikni na kontakty a rozbali se ti nabidka a hned nahore je pridat pole - a tam si muzes pridat dalsi 2 mobily a 2 pevny a 3 pagery (nevim jestli se pager chova jako normalni cislo-nezkousel jsem). To by mohlo stacit, ne?
A k te free RAM - ta je myslena hned po startu pristroje - kdyz uz mas telefon chvili pustenej a oteviras zpravy, kontakty a tak, tak RAM mizi a mizi (s mnozstvim spustenych a zas zavrenych aplikaci) az se zastavi na tech 6-8MB (pri zavrenych vsech aplikacich). (taky samy aplikace nabidka a menu aktivita sezerou kus RAM a uz zustanou v RAMce)
uložena

T20e -> T630 -> K700i -> P990i -> P1i + Sandisk M2 4GB + MSI SF200 + SE MPS-60 + SE HPM-70
PilotF1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #759 v: 26. Duben 2007, 18:46 »

Hm. Tak to je ono, uz to funguje. Jinak jsem se jeste zapomnel zeptat na tu LED kontrolku, co je vedle sluchatka. U P910i blikala a signalizovala, ze je telefon v pohotovosti. Tady nic nedela, respektive blika jen kdyz dojde SMS, nebo tel.zvoni. Ma to tak byt??? Nikde jsem se o tom nedocetl.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #760 v: 26. Duben 2007, 18:48 »

ano ma to tak byt, ked mas p990 len par dni tak ti odporucam prejst celu sekciu, dozvies sa vela odpovedi
uložena

PilotF1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #761 v: 26. Duben 2007, 20:24 »

Snazil jsem se tu sekci precist jeste pred koupi, ale zda se mi, ze vic jak polovina odpovedi a dotazu vubec neresi to, co by mely. Naopak se spousta lidi akorat dohaduje o nesmyslech. Jinak se samozrejme snazim vse najit sam v techto odkazech, ale nekdy to opravdu nejde. Tak zatim zdar a diky.
uložena
roha
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #762 v: 27. Duben 2007, 08:05 »

Tak sem se konecne dostal k nahrani noveho FW a musim potvrdit,ze budik opravdu moc nebudi  je jedno jakou tam mam hudbu.Angry Embarrassed.Jinak telefon je opoznani rychlejsi.alespon se tak tvari.
uložena

Benefon_NMT,N540_NMT,Dancal,CMD-C1,J5,J6,J7,T68i,T630,T-192,M-600,K750,P800-900-910i-990i,
trepka
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #763 v: 27. Duben 2007, 08:38 »

uz se to nekde resilo - dej tam kratkou melodii buzeni a on pri opakovani rychleji zesili zvuk - ma nastaveno automaticke zesilovani melodie ;-) anebo chod drive spat  Grin
uložena
PilotF1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #764 v: 28. Duben 2007, 21:59 »

1)Budik
To je dost spatny, protoze ten budik je obcas vazne potreba a je opravdu malo slyset. Vubec kdyz si treba ten telefon omylem prilehnu v posteli pod polstar apod. A cim kratsi melodie, tim kratsi cas zvoni pred tou minutovou pauzou. Nicmene nic to neresi na situaci, ze telefon nebudi kdyz je vypnuty. To me celkem zklamalo. Kdejaky levny telefon to umi a tenhle stroj to ani jako ctvrty naslednik sve rady neumi. Pritom to nemuze byt zadna nijak obtizna zmena. Staci prepsat FW (nebo se snad mylim???)

2)Velka pismena
Dale me trochu zarazi, ze kdyz pisu SMS nebo cokoliv pri zavrenem flipu, tak pri rychlem psani (bez pouziti prediktivniho textu, protoze vyuzivam plnou delku 160znaku a diakritika tuto delku na 1SMS znatelne zkrati), jak jsem zvykly z P900 mi nejde prepinani velkych a malych pismen. Respektive ono to funguje, ale pred prepnutim na velky musim pockat, nez zmizi indikace pismen/znaku v pravem hornim rohu displaye po naposled zmacknute klavese. Kdyz pisu rychle, tak se sice zobrazi, ze se maji psat velka pismena, ale nepisi se.

3)RAM
A kdyz uz jsme u toho, tak bych chtel navrhnout Martinovi Vagnerovi kdyz teda rikal, ze zde mame sepisovat problemy, jesli by se nemohl primluvit u lidi, kteri delaji FW, ze by bylo treba naplanovany ukol, ze kdyz zavru flip, tak by se automaticky ve spravci ukolu vymazala RAM. Sam to tedy delam pravidelne, kdyz na nem pracuji a praci ukoncim, protoze je to opravdu znat. Prvni dny vsechno trvalo neskutecne dlouho. Pak jsem zacal ty procesy ukoncovat po pouziti a je to hned lepsi. Ale jak ted nad tim premyslim, tak vsichni, kdo maji flip sundany, tak by byli v nevyhode, protoze by se jim to nemelo jak mazat. Tak teda nevim. Ale urcite by se s tim melo neco udelat. Je to opravdu zoufaly. Dostavame se do dob 486tek  Mrknutí

To je zatim asi vsechno, na co si ted vzpominam. Jink jsem naprosto spokojen.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 57
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 15 dotazů.