SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
04. Duben 2025, 08:57
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
Strana:
1
...
50
51
[
52
]
53
54
...
57
« předchozí
další »
Autor
Téma: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu (Zobrazeno 259246 x)
trepka
Uzivatel
Pohlaví:
Re: SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
«
Odpověď #765 v:
29. Duben 2007, 09:50 »
Ad 1)Budik - vypni si GSM cast, telefon skoro nic nezere a budi spolehlive, nestalo se mi, aby nezazvonil anebo ja se pri zvoneni neprobudil, ale je fakt, ze si mobil nechavam vedle postele a necpu ho pod polstar, to by Te asi nevzbudil zadnej...
Ad 2)Velka pismena - kodovani diakritiky je takto reseno technologii GSM, s tim operator nebo snad mobil nema vubec nic spolecneho, holt bud v 7bit napises 160 nebo v 8bit kodovani o dost mene. Velka pismena mi necini problem neb od pocatku pisi bez flipu, u mobilu kde je tak prijemna QWERTY psat na numerickem flipu mi prijde skoda...
Ad 3)RAM je na mem P990 s poslednim FW dost v pohode a uplne jsem prestal kontrolovat co je v RAMce - predtim jsem pouzival Swiss MAnager a ten Ti vrele doporucuji - dela presne to, co potrebujes - po necinnosti ci i pri zavreni flipu ukonci vsechny aplikace, krome tech, ktere si oznacis, ze je chces v pameti nechat (napr. Media Player, Radio apod)
Holt i na 386 se da skvele pracovat, pokud clovek netrpi predsudkama, ze bez Aquy to nejde
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #766 v:
29. Duben 2007, 10:30 »
aquy? nemyslis aero?
uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #767 v:
29. Duben 2007, 10:49 »
jo, jasne, jak to nepouzivam, tak se mi ty zemsky zivly krapet pletou
uložena
PilotF1
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE P910i, SE P990i, V630i, W910i
«
Odpověď #768 v:
29. Duben 2007, 11:50 »
Uživatel: trepka 29. Duben 2007, 09:50
Ad 1)Budik - vypni si GSM cast, telefon skoro nic nezere a budi spolehlive, nestalo se mi, aby nezazvonil anebo ja se pri zvoneni neprobudil, ale je fakt, ze si mobil nechavam vedle postele a necpu ho pod polstar, to by Te asi nevzbudil zadnej...
Ad 2)Velka pismena - kodovani diakritiky je takto reseno technologii GSM, s tim operator nebo snad mobil nema vubec nic spolecneho, holt bud v 7bit napises 160 nebo v 8bit kodovani o dost mene. Velka pismena mi necini problem neb od pocatku pisi bez flipu, u mobilu kde je tak prijemna QWERTY psat na numerickem flipu mi prijde skoda...
Ad 3)RAM je na mem P990 s poslednim FW dost v pohode a uplne jsem prestal kontrolovat co je v RAMce - predtim jsem pouzival Swiss MAnager a ten Ti vrele doporucuji - dela presne to, co potrebujes - po necinnosti ci i pri zavreni flipu ukonci vsechny aplikace, krome tech, ktere si oznacis, ze je chces v pameti nechat (napr. Media Player, Radio apod)
Holt i na 386 se da skvele pracovat, pokud clovek netrpi predsudkama, ze bez Aquy to nejde
ad 1)Budik
Takze je to tak nejak, jak jsem si myslel. Netvrdim, ze by budik nezvonil, nebo nebudil, nebo ze bych si ho umyslne cpal pod polstar. Ale kdo tvrdi, ze nikdy neusnul s telefonem v ruce, tak keca
ad 2)Velka pismena
Asi jsme se nepochopili. Co se tyce diakritiky, tak je uz od sameho zacatku znamo, ze pri pouzivani diakritiky se SMS znatelne zkrati. Ale to jsem tak ani neresil. Nikdy jsem ji nepouzival, takze mi to ani nevadi. Resil jsem, ze kdyz pisu na zavrenem flipu, tak mi pri rychlem psani neprepinaji velka pismena. Musim pockat, az zmizi indikace pismen/znaku a pak teprve prepnout na velka pismena.
ad 3)RAM
Urcite je to s poslednim FW mnohem lepsi. Kdyz jsem telefon donesl domu, tak neslo vubec nic, ted uz je to znatelne lepsi. Ale to jsem tady nekde psal. O SwissManageru jsem cetl, ale nechce se mi tam nic instalovat, co pobezi v pameti, aby se pamet cistila. No asi budeme muset cekat, az to vyresi FW. Takze casem.
A co je to AERO??? Neco mi to rika, ale nemuzu si vzpomenout.
uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #769 v:
29. Duben 2007, 12:04 »
Este bych tedy zkusil stahnout si treba Audacity a budici mp3 v tom trochu "vybudit" - zvysit hlasitost primo v souboru, treba to pomuze.
Jinak holt musime cekat na stale novy FW protoze kazdy od toho chceme neco jineho a tak to inzenyrum ze SE bude chvilku trvat nez to tam vsechno nacpou, protoze kdyz nekdo nevyuzije aplikace ktera to resi ciste, tak holt pujdeme vzorem Windows a soucasti OS bude uplne vsecko :-) No a pak by to chtelo alespon 1GB volny RAm protoze jinak je to zastaralej krap
uložena
ancias
Anonym
«
Odpověď #770 v:
30. Duben 2007, 10:34 »
takze dnes se ma 990 odporoucela do vecnych lovist, najednou zhasl displej a jen dokola vibruje, k smichu, po vyjmuti baterky a opetovnem pokusu o zapnuti stale jen vibruje, zkousel sem ze srandy prehrat firm pres seus, nic, ADIOS!!! pecko v britexu si s tebou snad poradi
uložena
miramax
Anonym
«
Odpověď #771 v:
30. Duben 2007, 11:07 »
Na zesileni zvuku ani nemusis stahovat Audacity, staci ve Widlich: Start - Programy - Prislusenstvi - Zabava - Zaznam zvuku ... tam to udelas taky.
uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #772 v:
01. Květen 2007, 20:59 »
Obavam se, ze tato aplikace mp3 neotevre, pracuje jen s wavy...
uložena
PilotF1
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #773 v:
02. Květen 2007, 08:12 »
Zdarec. Mylsite, ze kdyz mi stav telefonu ukazuje, ze baterie ma uroven 14%, nekolikrat mi oznami, ze baterie je slaba a po chvili se vypne, ze je to normalni? Kdyz ho znovu zapnu, tak je tam 12% a vse se opakuje. To smrdi tim, ze za chvili bude hlasit pri 50% vybiti a bude se vypinat. Uz tak je tam ta baterka slaba a jeste tohle. Nedovedu pochopit, proc do tak narocnyho telefonu daji tak slabou baterku. Vzdyt i stara P900 mela v zakladu 1260mAh. To se setrilo zase tam, kde se nemelo. A jeste chci podotknout, ze jak se tady psalo o tom vrchnim ramecku, ze se dost brzo odira a prosvita plast, tak je to opravdu tak. Mam telefon zhruba tyden a kdyz si to poradne prohlidnu, tak se tam zacinaji delat tecky. A to telefon z 98% lezi na stole, nebo na posteli (jelikoz jsem ted 8dni po operaci a jsem doma). Takze si nedovedu predstavit, ze bych ho mel denne nosit v nejakym pouzdre, pripadne v kapse. Jak by to pouzdro muselo vypadat, aby k te "destrukci" nedoslo?
Mimochodem, nema nekdo zvas nejaky tip na kvalitni pouzdro??? Nekde jsem videl hlinikova pouzdra, ale bylo to pouze pro iPOD a HP. Pro SE asi nic nebude, co??
A jeste jsem se chtel zeptat, jak se vam pracuje s tim prostrednim potvrzovacim tlacitkem na flipu?? Nemyslim si, ze bych mel velke prsty, ale casto se mi stava, ze misto potvrzeni zmacknu nahoru, nebo dolu. Musim si na to davat opravdu pozor.
A jeste posledni vec - zatim. Nezda se vam, ze veskere vystrahy, nejen budik (slaba baterie, apod.) jsou hrozne potichu???
uložena
trepka
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #774 v:
02. Květen 2007, 09:32 »
Jo, baterka je dost slaba, ale staci mi, zpravidla dobijim jednou za dva az tri dny ale ziju v elektrifikovanym okoli tak mi to nevadi, da se koupit snad 1350mAh.
Odirani krytu nepozoruji, telefon mam nekdy od rijna, stale ho taham v kapse bez obalu a je jak novej, vubec nechapu jak ho muzes mit po par dnech odrenej, leda ze bys mel nejakej agresivni pot...
uložena
PilotF1
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #775 v:
02. Květen 2007, 09:55 »
Si nemyslim, ze bych mel agresivni pot. Na nicem jinym se to neprojevuje (mys, klavesnice, apod.). Myslim, ze je to spatnej material. Nakonec je to na nem videt, nikde jinde totiz nejsou otisky videt tolik, jako na tom ramecku. A baterku jsem dal nabijet v 9:40 a uz je nabita. Neni to nejak malo hodina??
uložena
FilipLudvik
Anonym
«
Odpověď #776 v:
02. Květen 2007, 10:10 »
sice hlasi dobiti ale jeste 30min se bude nabijet
uložena
PilotF1
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #777 v:
02. Květen 2007, 10:23 »
A potom nejak oznami dobiti??? Jeste jsem zapomnel napsat, ze kdyz pripojim nabijecku, tak mi to hodi na display hlasku "Vymente hlavni baterii" . Z logickeho hlediska me napada jen jedine vysvetleni a to ze je baterka vadna. Nesetkal se s tim uz nekdo?
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Pohlaví:
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
«
Odpověď #778 v:
02. Květen 2007, 10:32 »
"Vymente hlavni baterii" pise ked je bateria vybita
to ze sa tel dobija aj ked ukazuje 100% je normalne, vsetky mobily co som mal sa tak dobijali
uložena
PilotF1
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #779 v:
02. Květen 2007, 10:42 »
Prave ze to pise az po chvili, kdyz pripojim nabijecku. Ne predtim. Ale to je jedno. Telefon je v zaruce a kdyz se neco stane, tak pujde.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
50
51
[
52
]
53
54
...
57
Fórum SEMania.cz
|
Ostatni telefony
|
Symbian UIQ3
|
Obecne
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
SE P990i - chyby a problemy tohoto modelu
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.