SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
28. Duben 2025, 19:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 142943 x)
zbynek.skopan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #285 v: 26. Červenec 2006, 06:36 »

po otevreni
dle okna stav telefonu: 12,9MB
dle pruvodce ukladani: 62MB RAM
V telefonu je standardne instalovana hra golf 4MB, obrazky zvuky 4Mb, demo 1MB. SMS,MMS a e-maily mam dalsich 1MB  ostatni je jiz jen par kb. tedy celkem neco pres 10MB

Je otazkou kolik si vezme vlastni system a kolik ruzne soucasti osobne se domnivam ze hodne vezme napriklad Office, neco Opera.. tedy jiz soucasti SW u standardni instalace.
vytahl jsem P900 a mrkl do nej tam bylo volne 1,2MB a celkove pameÂť telefon 4,7MB vcetne RAM

(ani v jednom nepocitam  MSD a M2)
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
m600
Anonym
« Odpověď #286 v: 26. Červenec 2006, 08:59 »

panove, nevite, jak docilit toho, aby se sms ukladaly rovnou do telefonu ? kdyz mi prijde sms, tak mu u sebe ikonu karty (obalka ma v levem hornim roku malinky obrazek vypadajici jako sim karta).
predpokladam, ze se na tu kartu tedy uklada a to bych chtel nejak zmenit. jde to nebo se po zaplneni karty bydou ukladat rovnou do telefonu ?

dik za info
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #287 v: 26. Červenec 2006, 15:59 »

Zajimave zjisteni, ktere me ale docela vadi. Treba se to ale da nekde nastavit.

Pri prvnim spusteni telefonu se nahraje tel seznam ze SIM. V poradku. Pak jej upravuju, prepisuju kontakty atd. Muzu si dat klidne zalohovat na kartu. Vse v pohode. Jenze ted kdyz prijde sms, tak v odesilateli telefon zobrazi jmeno kontaktu ze SIM. V adresari aktualne v telefonu mam ten kontakt prepsany na jine jmeno, ale zobrazuje se stale to same. Vyzkouseno a deje se u vice kontaktu, takze to neni nahoda. Celkem dost me to stve nebot to ukazuje ze prisla sms od pojmenovaneho kontaktu, ktery uz ale aktualne v adresari neni.

Jak nastavit, aby bral oznaceni z kontaktu z telefonu? Deje se vam to take? Zkousel jsem i dat kopirovat kontakty do SIM (jmenuje se to pridat na SIM), coz provedl ale stejny vysledek. Ted navic nevim, jak moc mi rozkopal kontakty na SIMce, jestli je zduplikoval (kdyz volba rikala pridat) nebo je prepsal. To je ted ale vedlejsi.
uložena
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #288 v: 26. Červenec 2006, 16:35 »

myslim, ze tady se da pouzit rada platna i pro p910i: po nahrani kontaktu do telefonu smazat kontakty na simce. Pokud clovek porad necaruje simkou, je to asi nejcistsi, co se da udelat.
uložena
MHOK
Anonym
« Odpověď #289 v: 26. Červenec 2006, 23:23 »

Takze uz ho mam z offic. distribuce. Koupenej v Electroworldu. Vcera sem updatoval firmware a mam par dotazku:
Uz nekdo prisel na to jak donutit Operu zobrazovat ceske znaky?

Dal se mi absolutne nedari rozchodit WAP. S internetovym uctem WAP nejede a s nastavenim uctu WAPu (Eurotel) to nejede taky. I kdyz smazu nastaveni Inetiho uctu a necham jenom WAP nastaveni, tak se Opera odmita pripojit...
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #290 v: 26. Červenec 2006, 23:26 »

myslim, ze tady se da pouzit rada platna i pro p910i: po nahrani kontaktu do telefonu smazat kontakty na simce. Pokud clovek porad necaruje simkou, je to asi nejcistsi, co se da udelat.

Udelal jsem to, ze jsem smazal vse na simce a pak dal vsechny kontatky kopirovat na sim. Pak to chodi spravne. Nicmene je mi divne, proc pro zpravy vyhledava cislo dle kontaktu ze sim a pro volani z adresare v telefonu. Skoro bych rek, ze tohle je docela bug.
uložena
m600
Anonym
« Odpověď #291 v: 27. Červenec 2006, 07:22 »

no me se zase stava, ze kdyz mi nekdo vola, tak "zapomene" zobrazit jmeno ktere mam ulozene v kontaktech a zaobrazi pouze cislo. no a ja nevim kdo mi vola. docela mi to vadi, deje se to nepravidelne a u tehoz jmena mi to nekdy ukaze , nekdy ne. a nedeje se to pouze u jednoho kontaktu, ale ruzne.
uložena
Martin Jakl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #292 v: 27. Červenec 2006, 09:53 »

Takze uz ho mam z offic. distribuce. Koupenej v Electroworldu. Vcera sem updatoval firmware a mam par dotazku:
Uz nekdo prisel na to jak donutit Operu zobrazovat ceske znaky?

Dal se mi absolutne nedari rozchodit WAP. S internetovym uctem WAP nejede a s nastavenim uctu WAPu (Eurotel) to nejede taky. I kdyz smazu nastaveni Inetiho uctu a necham jenom WAP nastaveni, tak se Opera odmita pripojit...

Opera na nekterych strankach ceske znaky zobrazuje bez jakychkoliv problemu a na nekterych ne, takze evidentne zalezi na kodovani stranek. Tipuju, ze stranky v UTF8 jsou bez problemu a Win 1250 zobrazi spatne, protoze v telefonu je jenom Win1252. Kdyby vsichni pouzivali UTF8, tak je po problemech.
uložena
sarh
Anonym
« Odpověď #293 v: 27. Červenec 2006, 13:27 »

Prosim, jak aktivuju USB mass storage?
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #294 v: 27. Červenec 2006, 14:22 »

Menu / nastroje / ovladaci panel / pripojeni / USB / Funkce USB - nastavit na prenos souboru
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
sarh
Anonym
« Odpověď #295 v: 27. Červenec 2006, 19:50 »

Menu / nastroje / ovladaci panel / pripojeni / USB / Funkce USB - nastavit na prenos souboru
Moc diky.. A jeste jedna prosba vsem, nemohl by mi nekdo prosim poslat cestinu do M600i pokud ma tu moznost. Moc diky [email protected]
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #296 v: 27. Červenec 2006, 22:59 »

Potreboval bych poradit jak na wap pres GPRS v eMku. Nepodarilo se mi to rozchodit a podle prispevku zde nejsem sam, tak se vyreseni bude hodit vice lidem.

GPRS mi chodi v poradku, interni Opera i Opera mini beha skvele. Ted se chci podivat na wap operatora. Mam t-mobile. Nejprve prvni ma uvaha (opravte pokud se pletu). Telefon nema zvlast wap prohlizec, jak tomu bylo u starsich telefonu. Wap se tedy bude prohlizet pres web prohlizec, v tomto pripade interni Opera nebo Opera mini. Podle vsech dokumentu jsem se nejdrive svepomoci snazil nastavit vse potrebne. Pridal jsem novy ucet pro wap. Ale nevim jak dal. To je jakoby polovicata prace, protoze treba pro mms se musi pridat nejen ucet, ale pak v nastaveni mms rict dalsi paprametry a jeste, ze ma pouzit ten dany ucet. Pro wap jsem tohle nikde nenasel. Tak zkousim Operu a nic. Bud stranku vubec nenajde, nebo se jedna o www stranku a ne wapovou.

Smazal jsem vse nastaveni a zkusil nastaveni wapu pres konfiguracni SMS. Nechal si to poslat od operatora (pres web SE, kde se navolii primo model phonu a operator). SMS prisla, nainstaloval jse ji v poradku. Vidim, ze pridala stejny ucet jako jsem delal ja, akorat vzneseneji pojmenovany, ale stejne parametry. Rikam si, ze jeste asi udelala "to neco" co ja nevim jak. Zkousim Operu ale se stejnym vysledkem jako predtim.

Prosim zkusene smartphonisty a nejlepe UIQ3 enabled t-mobilisty - kde je treba co nastavit aby Opera pochopila ze http://wap je portal t-mobile (alespon podle jejich dokumentu) ale http://seznam.cz je uz normalni http prenos pres jiny ucet?

Diky
uložena
hitachi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #297 v: 27. Červenec 2006, 23:10 »

taky si s 600i uz chvilku pohravam, je to prvni smart co mam, dojmy dobre ale nektere drobnosti v porovnani s palmem ..  treba synchronizace kategorii nebo prohlizeni poznamek - otevrit, procist, zavrit otevrit novou - u palmu mi prislo sikovne listovani otevrenymi poznamkami jednu po druhe.
jeste u synchr s outlookem u 750 byly jine tipy cisel (domu do prace jine ..) a u 600i neni napr jine. jde to nejak nastavit nebo otrocky predelat manualne?

diky
uložena
Martin Jakl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #298 v: 28. Červenec 2006, 09:21 »

Pokud chces pouzivat WAP i Internet, tak to nastavis oba a tomu, ktery chces momentalne pouzivat das vyssi prioritu a zazstavis ten stary, pri novem pripojeni se pak pouzije ten s nejvyssi prioritou.
uložena
accolade
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #299 v: 28. Červenec 2006, 12:36 »

treba u P910i si GPS bere operacni pamet asi 10mega v aktivnim stavu a v stand by asi 1mega,coz pochybuji ze M600 zvladne
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.