SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Duben 2025, 14:54

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Zkusenosti s M600i  (Zobrazeno 142403 x)
m600
Anonym
« Odpověď #270 v: 25. Červenec 2006, 09:28 »

...a jeste jedna vec
kde zjistim jaka je nejnovejsi verze firmwaru ?
v telefonu vim, zajima me , kde na netu, abych vedel jestli mam updatovat nebo ne...
dik
uložena
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #271 v: 25. Červenec 2006, 10:14 »

Takze, u sveho M600i mam to pole pro GPRS s Vodafonem plne, tj. GPRS signal mam. V menu jsem nikde nenarazil na to, jak aktivovat ci deaktivovat GPRS. Muze to byt i tim, ze mate predplacenou kartu, a pod urcitym limitem kreditu vam operator nepovoli pristupovat na siÂť pres GPRS - proto je asi ten trojuhelnicek prazny. Nejnovejsi verzi firmwaru zjistite na SEManii v sekci aktualni firmware.  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
m600
Anonym
« Odpověď #272 v: 25. Červenec 2006, 10:42 »

no tim operatorem nebo limitem to nbude.
u vodafounu (oskarta)mi to ukazuje taky stejne jenom obrys. stejne jako u tmobilu (plny tarif) . takze to musi byt nastavenim telefonu.
pamatuju si, ze se neco podobneho nastavovalo u t610, ale u m600 nemuzu prijit na to, jak to udelat.

diky za info kde je fw... Mrknutí
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #273 v: 25. Červenec 2006, 11:28 »

panove poradte mi...jak docilit toho (kde nastavit ) aby mi trvale svitilo zobrazeni GPRS.
tzn aby ten obracenej trojuhelnicek na silou signalu byl trvale plny a svitil. momentalne mi tam sviti jenom obrys, coz znamena, ze GPRS signal je pritomen, ale momentalne nezapnut v telefonu. pouzije se kdyz bude potreba.
a tohle bych chtel zmenit, aby to svitilo porad. nejak se mi nepodarilo najit nastaveni...poradite...dik

Menu / Ovladaci Panel / pripojeni / internetove ucty / Vice / moznosti - pote v polozce uprednostnovany rezim vybrat rezim automaticky
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #274 v: 25. Červenec 2006, 11:45 »

Menu / Ovladaci Panel / pripojeni / internetove ucty / Vice / moznosti - pote v polozce uprednostnovany rezim vybrat rezim automaticky

No tuto sekci jsem jiz nekolikrat navstivil ale nemohl jsem si vzpomenout kde ze to byla ukryta  Smajlík
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
m600
Anonym
« Odpověď #275 v: 25. Červenec 2006, 11:45 »

to je presne ono, dekuji
uložena
Magovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #276 v: 25. Červenec 2006, 12:23 »

Zdravim vsechny,premyslim o koupi M600,ale zarazila me jedna vec,ma jen 14.6MB RAM pamet,mate nekdo zkusenost jestli to staci,treba kdyz bude pusteno vice aplikaci,popripade i navigace,bude to stacit<neseka se to?
diky za odpoved

me se jeste nestalo, aby se mi telefon zpomalil mnozstvim otevrenych aplikaci. Nejvice jsem mel naraz v pameti asi stranku a pul aplikaci v task manageru (cca 15?).

Tim nechci rict, ze se nezpomaluje, pokud se skutecne vycerpa pamet. Jen rikam svou zkusenost.
uložena
Hzik -
Anonym
« Odpověď #277 v: 25. Červenec 2006, 13:59 »

Zdravim vsechny,premyslim o koupi M600,ale zarazila me jedna vec,ma jen 14.6MB RAM pamet,mate nekdo zkusenost jestli to staci,treba kdyz bude pusteno vice aplikaci,popripade i navigace,bude to stacit<neseka se to?
diky za odpoved

To je pekna kravina. M600i ma ramku 64MB a k ni ma jste 128MB flashku...
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #278 v: 25. Červenec 2006, 16:46 »

nevim nevim, zdali telefon ma 64 MB RAM, moje M600i  ukazuje 14,6 MB. Ohledne te 128 MB flasce nic nevim, telefon ma dale jeste interni pamet o velikosti 62 MB.

To Accolade:

no jde otevrit hodnre moc aplikaci, pochybuju, ze treba v jeden cas muze nekdo vyuzivat vice nez 10 aplikaci, telefon jich ale zvladne jeste vice. Takze neni problem  Mrknutí
uložena

Hzik -
Anonym
« Odpověď #279 v: 25. Červenec 2006, 17:35 »

tech 64 a 128 Mb jsem jen cerpal z White Paperu a tam snad nekecaj Smajlík
uložena
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #280 v: 25. Červenec 2006, 17:49 »

tech 64 a 128 Mb jsem jen cerpal z White Paperu a tam snad nekecaj Smajlík

a kolik je z toho volny pro beh aplikaci? Nebude to tech 14.6 MB? (s velkym "B")
Napr. Nokie E rady maji vsechny 70 MB RAM ale na Symbianforu se borecci hadali kolik ze je volnejch pro beh aplikaci - bezne tusim 17-24 MB podle modelu.
Neverim ani nahodou, ze ma tolik pameti pro beh programu
uložena
zbynek.skopan
Uzivatel
Telefon: X2

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #281 v: 25. Červenec 2006, 18:18 »

Cheesy Ale aplikace v symbianu maji radove desitky az stovky kb kdyz uz tak maximalne do 2 MB. Nejvic pameÂť zaplacnou e-maily, hlavne pokud synchronizujete i sluzebni a prilohy v nich.  Pokud aplikacni SW instalujete na kartu mate porad hodne prostoru. Je jasne ze nektery SW musi do telefonu to je jasne, chce to jen rozume zvazovat co instalovat, Kdo si zaplaca telefen  blbostmi a demo  tak tomu bude vzdy jakakoliv pameÂť mala.
Aplikace ktera me nejvice zatezovala pameÂť u me stare P900@P910 byla automapa a podrobna mapa Prahy (graficka).  Ja mel plno aplikaci  na 1G pameti a to i vcetne MP3 a to prevazne rozhlasovych her a cetby na pokracovani a ani tu jsem nedokazal zaplacnout (zalohy jsem mel v PC a na CD).... U D750@W800 mam rovnez plno java aplikaci  pro srovnani behu java (p900 java nepodporovala) a nikdy jsem nemel problem a tento telefon spokojene stihal hrat muziku a provozovat i gamesky.  U M600i kvituji ze muzu ukoncovat beh aplikaci  primo v zakladnim sw to jsem u P900 musel pres Handyday ... ten vlastne neni u M600i ani potreba protoze kalendar, e-maily... atd jsou na plose...
Zatim jedine co je potreba doinstalovat je ICQ sw...
uložena

Philips:  Diga,
Nokia: 5110, 3110, 6310
Siemens S25, A50
Sony Ericsson: T68i, P900@910, T300, D750@W800, M600i
HTC: Kaiser

Soucasnost: X2, G 502
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #282 v: 25. Červenec 2006, 20:25 »

Ano, bude to asi tak... po startu systemu zbyva 14,6 MB na spustitelne aplikace
uložena

Yenicko
Uzivatel
Telefon: M600i, P1i

Zobrazit profil
« Odpověď #283 v: 25. Červenec 2006, 23:17 »

panove poradte mi...jak docilit toho (kde nastavit ) aby mi trvale svitilo zobrazeni GPRS.
tzn aby ten obracenej trojuhelnicek na silou signalu byl trvale plny a svitil. momentalne mi tam sviti jenom obrys, coz znamena, ze GPRS signal je pritomen, ale momentalne nezapnut v telefonu. pouzije se kdyz bude potreba.
a tohle bych chtel zmenit, aby to svitilo porad. nejak se mi nepodarilo najit nastaveni...poradite...dik

A co jsou ty dalsi moznosti?
Dik.
uložena
Pantani
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #284 v: 26. Červenec 2006, 06:09 »

Cheesy Ale aplikace v symbianu maji radove desitky az stovky kb kdyz uz tak maximalne do 2 MB. Nejvic pameÂť zaplacnou e-maily, hlavne pokud synchronizujete i sluzebni a prilohy v nich.  Pokud aplikacni SW instalujete na kartu mate porad hodne prostoru. Je jasne ze nektery SW musi do telefonu to je jasne, chce to jen rozume zvazovat co instalovat, Kdo si zaplaca telefen  blbostmi a demo  tak tomu bude vzdy jakakoliv pameÂť mala.
Aplikace ktera me nejvice zatezovala pameÂť u me stare P900@P910 byla automapa a podrobna mapa Prahy (graficka).  Ja mel plno aplikaci  na 1G pameti a to i vcetne MP3 a to prevazne rozhlasovych her a cetby na pokracovani a ani tu jsem nedokazal zaplacnout (zalohy jsem mel v PC a na CD).... U D750@W800 mam rovnez plno java aplikaci  pro srovnani behu java (p900 java nepodporovala) a nikdy jsem nemel problem a tento telefon spokojene stihal hrat muziku a provozovat i gamesky.  U M600i kvituji ze muzu ukoncovat beh aplikaci  primo v zakladnim sw to jsem u P900 musel pres Handyday ... ten vlastne neni u M600i ani potreba protoze kalendar, e-maily... atd jsou na plose...
Zatim jedine co je potreba doinstalovat je ICQ sw...

Ja mam ale pocit, ze jde o omyl: ten 1 GB pameti jsi mel pro INSTALACE programu, coz NEsouvisi s pameti, volnou pro BIH aplikace! To je ta X MB flash karticka a nejaka pameÂť v telefonu a oproti tomu je tu 14.6 MB volnych o kterych je tu rec.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Zkusenosti s M600i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 18 dotazů.