SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Březen 2025, 01:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tipy a triky na K750i  (Zobrazeno 189927 x)
Victor
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 09. Říjen 2005, 22:51 »

No prave. Moje wokna na vterinu presne nejdou a mobil ano. Vzpomnel jsem si na to v souvislosti s tim, kdyz se jeden muj pribuzny chlubil, jak se mu jeho SX1 sama serizuje. Urcite to SE K750i neumi? Taky mi neni uplne jasna funkce "Aut. casova pasma". Schvalne jsem ji zapnul (ze by to bylo tim?). Jak mobil pozna, ze jsem prejel pasmo?  Huh
uložena

D750i v buvoli kuzi od Krusella a s firmwarem kacka od Vagnera Mrknutí
Filip O.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 09. Říjen 2005, 23:00 »

ze by podle BTecek? nadava se tak vysilacum ne? Smajlík

uprava: BTSek  Roll Eyes no a myslel sem to tak ze operatori do svych BTS urcite nejak zadavaji i polohu a z te by to nejak mohlo vychazet... bych rek Smajlík
« Poslední úprava: 09. Říjen 2005, 23:45 od Filip O. » uložena
vvcrx
Uzivatel
Telefon: x10mini,Xmini

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 09. Říjen 2005, 23:15 »

MOzna to tu bylo,ale ja to nenasel,takovy maly tip.POkud si zapnete svetlo a potrebujete chvili svitit a mezi tim se vam automaticky zamkne klavesnice a vy uz nasledne nechcete pracovat s telefonem mackat odemknuti menu atd., a chcete vypnout svetlo,tak staci otevrit a zavrit kryt foÂťaku.Je to jasna vec,ale ja si jineuvedomil,az ted  Roll Eyes.Jestli to znate,tak me nekamenujte  Sad
uložena
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 10. Říjen 2005, 06:00 »

2Victor: Eas s v MPE je identicky s casem v MT, nikoliv ve WXP!!! MPE zrejme jede podel lepsiho serveru, rozdil s WXP cca o 3s ve prospech MPE.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
datam
Anonym
« Odpověď #94 v: 13. Říjen 2005, 08:55 »

Zdravim, zkouseli jste nekdo prehravat MP3 s datovym tokem 192kbps? Me to K750 nezvlada,  Angry musim je przekonvertovat na 128kbps, coz je docela na nic, mit ty skladby 2x.

Mne to ide tiez az po 320kbps dokonca ide aj VBR !!! Ale bacha v akom kodeku si to kodoval Smajlík mame ich veœa a nisu uplne kompatibilne Smajlík
uložena
datam
Anonym
« Odpověď #95 v: 13. Říjen 2005, 09:13 »

Mam dva dotazy o kterych jsem se v navodu nedocetl :

1. Jaky je rozdil pri nabijeni baterie, kdyz je telefon vyply"PROBIHA POUZE NABIJENI BATERIE" a kdyz je zaply"PROBIHA OPTIMALIZOVANE NABIJENI"  Huh
2. Dosla mi SMS a Ikonka obalky byla roztrhla - co to znamena ?

Optimalizovane nabijeni spociva v tom ze casÂť enegrie spotrebuva tel. a caÂť sa vyuziva na nabijeni. Pre laikov. Optimalizovane nabijeni trva dlhsie ako pri vypnutom MT
uložena
datam
Anonym
« Odpověď #96 v: 13. Říjen 2005, 09:22 »

Opet jsem prochazel forum na Esatu a jedna diskuse je o tom jak restartovat K/D750i, W800i pri zamrzunti, aniz byste museli vyndat baterku. Ocividne zadny jiny zpusob neni az na...
Jeden clovek tam pise, ze je mozne po zamrznuti nechat telefon lezet tak jak zamrzl a on se sam, po cca 10 minutach, restartuje.
Dobry tip, ale to mi prijde fakt jednodussi vyndat baterku, nez byt 10 minut "offline" Mrknutí

A jeste podotknu, ze me telefon zamrzl nekolikrat, ale nikdy jsem nemusel vyndavat baterku, stacilo telefon vypnout a zase zapnout.

vies ako to funguje? SE pouziva uz do modelu T300 2x hodiny realneho casu (mikroprocesor ma vlastne a hodiny realneho casu riadene samostatnym cipom a krystalom) ak pride k rozdielu tychto casov tak sa jednoducho vypocita priemer a obydva sa nastavia na tento primer Smajlík tym sa dosiathe relativne veœka presnosÂť Smajlík No ale podme k veci. Ak prituhne procak tak jeden casovac vlastne stoji ale druhy nezavysli jede, cize napriklad za minutu sa zvacsi rozdiel na minutu Smajlík a to je pre neho signal na restartovanie fonu Smajlík Samozrejme ak iba trosku prituhne (znizi sa frekvencia - myslim vykon nie taktovanie) tak samozrejme dosiahnutie resetu potrva dlhsie ako minutu.
uložena
Prostenejakejmeno
Anonym
« Odpověď #97 v: 13. Říjen 2005, 13:12 »

--------------------------------------------------
Oznac Text (mozete kopirovat a vlozit!!  Mrknutí - copy/paste)
--------------------------------------------------
Drz hociktory volume tlacidlo a stlac joyistick vlavo alebo vpravo

.........

Jednine co se mi dari je oznacit dane slovo ale to je tak vse. Jak ho mam nasledne kopirovat?HuhHuh??
Dik
uložena
Standoo
Anonym
« Odpověď #98 v: 15. Říjen 2005, 20:14 »

Uz som to tu dnes pisal ale asi zle typ ako spomalit video pri prehravani videa staci kliknut joistick smerom dole a prehravani na celom displeji smerom do lava
Ak je to stara vec zabudnite na to
uložena
rimesev
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 15. Říjen 2005, 20:37 »

Uz som to tu dnes pisal ale asi zle typ ako spomalit video pri prehravani videa staci kliknut joistick smerom dole a prehravani na celom displeji smerom do lava
Ak je to stara vec zabudnite na to

Zkousel jsem to a povedlo se spomalilo se, ale uvest do puvodni rychlosti se mi to jiz nepodarilo  Shocked  Huh (aniz bych vypnul prehravani a opet spustil).    Embarrassed Huh
uložena
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 15. Říjen 2005, 21:11 »

Zpomaleny mod u videa funguje jak v noralnim zobrazeni (joy kratce dolu, zpet leva funkcni klavesa), tak i pri zobrazeni na cele obrazovce (joy kratce doleva, kdyz je mobil nasir tak joy dolu, zpet leva funkcni klavesa).  Smajlík
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
olas11
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #101 v: 17. Říjen 2005, 17:09 »

joy doleva me hodi zpet na predesly video a k te kvalite nahravanyho videa, musim podoktnout, ze se brutalne zlepsilo, i rychle pohyby ted krasne stiha bez kosticek!!!
uložena

T610=>K750i
www.se.ic.cz
www.se.wz.cz (galerie)
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 17. Říjen 2005, 21:26 »

joy doleva me hodi zpet na predesly video ....
Hele ty neumis cist. Pisu jasne:" zobrazeni na cele obrazovce joy kratce doleva... ", "kdyz je mobil nasir tak joy dolu". Kdyz to nepochopis, tak to nebude fungovat.

No kdyz si to procitam, tak to asi nekteri bez video ukazky zrejme nepochopi.  Smajlík
uložena

olas11
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #103 v: 18. Říjen 2005, 13:10 »

ne, spis by ses mel naucit psat. myslel jsem, ze to ma byt zkratka, ktera ti hodi video do fullscreenu, melo tam byt "pri fullscreenu joy doleva...nebo tak!!! Takze ze me nedelej tupce, kdyz budes psat veci poradne, tak nebudu potrebovat zadnou videoukazku
uložena

T610=>K750i
www.se.ic.cz
www.se.wz.cz (galerie)
garfield001
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 18. Říjen 2005, 14:15 »

2olas11: No hlavne zes to konecne pochopil  Grin.

No tak se necerti, hlavne ze to funguje. Vo to tu go!  Mrknutí
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.