SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Prosinec 2024, 15:29

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142479 pøíspìvkù v 10020 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Strana: [1] 2 3 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tipy a triky na K750i  (Zobrazeno 187940 x)
KeNnY
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 546

Zobrazit profil
« v: 30. Kvìten 2005, 17:45 »

toto je troska prevzate z for kde uz ma niekto skusensoti s K750i..... prosim majitelov o preskusanie

Media
-Tu su celkom par dobrych trikov. Jeden asi najlepsi je ze ked date PAUSE pri prezerani videa a stlacite More, mate tam moznost Capture Frame, urobi to snimok pausnuteho videa, toto je ulozene do Pictures zlozky, pomenovane menom videa.
-Dalsia moznost je fullscreen (stare Cheesy)
-ked pozerate video a stlacite joystick dole mate slowmotion prehravanie (pomaly playback)
-ked editujete video v Video DJ a ked budete drzat back key co vam pomoze odist z programu ale bude mat ulozenu vasu robotu , klikanim to zmazete...

Spravy
-tu je novy smajlik :-o, co ma byt lahsie na napisanie ako :-D, mozte si tam pridat dalsie cez More-spell word

Kamera
-nechajte kameru ked fotite bez pohybu potom ked stisknete tlacidlo na fotenie tak 1/2 sekundy cez denne svetlo a dlhsie v noci aby ste nemaly velku rozmazanost!
-ked mate vypnuty zvuk fotoaparatu a ked fotite tak pocujete akoby slabe zaostrovanie. Ked budete pocut ze sa to uz posuva dozadu tak mozte bez problemu pohybovat s mobilom bez toho aby sa rozmazala fotka.
-nie vsetky k750i  maju povolene zrusenie zvuku fotoaparatu, zavisi to od firmwaru ktory mate v telefone, niektore krajiny to maju povolene ine nie, moze to byt aj zakonom tresne! (nerobim si srandu , v afganistane davaju zato az 3 roky!)

toto je zatial vsetko Smajlík dakujem Hyperovi z Anglicka  Mrknutí Cheesy
ulo¾ena

Sony Ericsson Arc
KeNnY
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 546

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 30. Kvìten 2005, 21:47 »

takze mam tu dalsie triky a tipy  Mrknutí

--------------------------------------------------
Zlozitejsie pouzivanie kamery
1 = Otvori menu s "picture size" na vyber velkosti fotky
4 = Zapne Macro mode (pre blizsie fotky)
7 = Zapne Night mode
* = Zapne Prisvedcovacu diodu (vyuzijete to hlavne ked chcete rychlo svetlo a nemate pri sebe ziadnu baterku  Mrknutí)

Mute kamera zvuk; Pred otvorenim krytky fotaku podrzte # na prepnutie medzi tichym modom a normalnym modom okamzite.
Zmena brightness  joystick dolava alebo joystick doprava

Tajne menu / Kody
Servisne menu = joystick doprava * j. doleva j. doleva * j.doleva *
Zamknuy status (??)  = j. dolava ** j. dolava
IMEI cislo = *#06#
zobrazy kontakty na sim karte = 9 potom #

Zdarma Downloads / Software
floAt's Mobile Agent (FMA) http://fma.sourceforge.net/

Osvetlenie displaya pri zamknutej klavesnici (standby mode)
Stlacte volume tlacidlo

Mute hovor bez zlozenia
Stlacte volume tlacidlo

Dalsi skryty smajlici
:-]
Embarrassed - : - [
[:]

Velky "zrac" baterie
Nechajte zapnuty stav kamery + prisvetlovacej diody.  Mrknutí

Oznac Text (mozete kopirovat a vlozit!!  Mrknutí - copy/paste)
Drz hociktory volume tlacidlo a stlac joyistick vlavo alebo vpravo
ulo¾ena

Sony Ericsson Arc
gomeZZZ
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 76

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 31. Kvìten 2005, 08:21 »

neeeee,nevysmali,to bysme si nedovolili,spatne jsme to pochopili... Cry mrzi nas to

Ten FMA sem sosnul odsud z downloadu,sice funguje,ale nemuzu ho pocestit...pisou zkopiruj do slozky locale,ale ta tam neni.....neviiim

FOTAK:
1 - zmìna velikosti fotky
2 - zapnutí/vypnutí noèního módu
3 - efekty
4 - zapnutí/vypnutí samospou¹tì
5 - zapnutí/vypnutí svìtelné diody
Zmìna zoomu: Joystick nahoru/dolu - dostupné pouze v módu 320 * 240: 2x zoom a v módu 160 * 120: 4x zoom
Zmìna jasu fotky: Levým boèním tlaèítkem +/- zmìníte jas fotky.

VIDEO:
1 - zmìna velikosti videa
2 - zapnutí/vypnutí noèního módu
3 - výbìr efektu
5 - zapnutí/vypnutí svìtelné diody
Zmìna zoomu: Joystick nahoru/dolu - dostupné pouze v módu 176 * 144: 2x zoom a 128 * 96: 4x zoom
Zmìna jasu videa: Levým boèním tlaèítkem + a - zmìníte jas videa.
èórka z:k750.net
Zdar!
ulo¾ena

PanasonicGD300...EricssonT10....EricssonT39...SonyEricssonT610...Nokia6150(snad první mobil s infraportem:)....nyní:SonyEricssonD750i512MB
MartinVagner
Anonym
« Odpovìï #3 v: 22. Èervenec 2005, 21:35 »

Tak jsem pøesunul tento thread dopøedu, základní tipy a triky najdete v na¹em èlánku zde:
http://semania.cz/content/view/1092/2/

Pøidám jeden, který v èlánku nebyl.

Pokud chcete vypsat frekvenci rádia rovnou, tak staèí kliknout na # a objeví se okénko kde ji rovnou napí¹ete.
(Doufám, ¾e to tu ji¾ nebylo  Roll Eyes)
ulo¾ena
LOBO
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 14

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 29. Èervenec 2005, 20:23 »

takze mam tu dalsie triky a tipy  Mrknutí

Oznac Text (mozete kopirovat a vlozit!!  Mrknutí - copy/paste)
Drz hociktory volume tlacidlo a stlac joyistick vlavo alebo vpravo

Me to teda na K750tce nefunguje. Jediny, co se da kopirovat z SMSky je cislo. Ale musi byt vcelku. Kamaradka me poslala novy cislo s mezerama a neslo zkopirovat :-(
ulo¾ena
gomeZZZ
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 76

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 01. Srpen 2005, 18:42 »

tak je teda mozny ze to v manualu neni nebo ses to prehledl. Mozna se copyrovat da jenom text na wap strankach.

Teda za 1)je dost blbe,ze ty tipy a triky nefachaji na mem Dèku Sad
            2)rad bych ale vedel,kdyz uz text oznacis,jak zadas kopirovat....a pak vlozit?Huh

Keny,tak ses tesil na mobil,az ti prodali nefunkcni shit...to nasere Sad
ZDAR
ulo¾ena

PanasonicGD300...EricssonT10....EricssonT39...SonyEricssonT610...Nokia6150(snad první mobil s infraportem:)....nyní:SonyEricssonD750i512MB
HOne
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 19

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 03. Srpen 2005, 13:02 »

sem objevil,¾e jestli chcete do menu bez animací,zmáèknìte na hlavní obrazovce jakýkoliv èíslo a dejte dal¹í->Hlavní menu
ulo¾ena
olas11
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 64

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 03. Srpen 2005, 16:52 »

tak za tohle bych ti dal metál, to je husty, to by me nikdy nenapadlo...Smajlík ikdyz me to je k nicemu animace mám moc rád:))ale napø. marku L. byste to mohli napsat:)
ulo¾ena

T610=>K750i
www.se.ic.cz
www.se.wz.cz (galerie)
Karel Attl
U¾ivatel
Telefon: XPERIA X10
Pøíspìvkù: 295

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 08. Srpen 2005, 13:01 »

OK, prej to patri do tohohle threadu.

Smajlici kteri jsou v telefonu nahrazeni obrazkem: : - ) , : - ( , ; - ) , : - * , : - o , : - | , : - ] , : - [ , [ : ] a | - l      (bez tech mezer)
ulo¾ena

XPERIA X10i 2.2
jahy
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 29

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 18. Srpen 2005, 23:11 »

Zdraim,nevite neko jestli novì vytvoreni smajli : - ) , : - ( , ; - ) , : - * , : - o , : - | , : - ] , : - [ , [ : ] a | - l nejdou nejakym spusobem ulozit do"pridat symbol",diks.
ulo¾ena
olas11
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 64

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #10 v: 22. Srpen 2005, 09:07 »

ale todle pouzivam hodne skoro porad zkratky v menu, ale ted uz tam nemusim ani jezdit (do menu), jelikoz mam vsechno na menu cinnosti, nebo na smerech joye
ulo¾ena

T610=>K750i
www.se.ic.cz
www.se.wz.cz (galerie)
Sportak
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 191

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 28. Srpen 2005, 17:27 »

Hele mo¾ná to výte a jsem mimo,ale zjistil jsem ¾e kdy¾ nainstaluju hru tak ji pak mù¾u pøesunout na kartu a hrát z karty.To je super tam se jich vejde hafo.No ale asi u toho zas nepùjde na pozadí pøehrávat mp3.tohle se mì v¾dicky líbilo na symbianech ¾e se dalo v¹echno instalovat na kartu a tady to de taky,super mám ho èímdál tím rad¹i toho svýho semíka.
ulo¾ena

Sony ericsson Xperie8
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 29. Srpen 2005, 22:27 »

Chcete zvý¹it hlasitost MP3 pøehrávání?

V pøehrávaèi si otevøete ekvalizér, zvolte manuální nastavení a v¹echny hodnoty vytáhnìte na maximum. Tím získáte neutrální nastavení s podstatnì vy¹¹í hlasitostí.

Pøevzato z fóra Esato.com
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #13 v: 30. Srpen 2005, 07:38 »

Nìkteøí z vás to mo¾ná vìdí, jiní mo¾ná ne... Rozhodnì jsem to tu nena¹el...

Jak asi víte, Java hry a aplikace je mo¾né pøesunout z telefonu na Memory Stick, ani¾ by se jakkoli omezily mo¾nosti jejich pou¾ívání.
Lze to ve Správci souborù, na konkrétní høe èi aplikaci pomocí Dal¹í > Pøesunout do externí pamìti
Samozøejmì to lze pøesunout i nazpátek, stejným zpùsobem.

A tak mì napadlo, ¾e takhle by bylo mo¾né pøená¹et hry a aplikace z jednoho telefonu do druhého. Pøeunete na MS, strèíte do jiného telefonu, pøesunete z MS do nìj. Bohu¾el hry a aplikace nelze v telefonu kopírovat, tak¾e jakmile je z jednoho telefonu pøesunete do druhého, v tom prvním nebudou. Není to moc praktické, ale v nìkterých situacích by se to mohlo hodit.

A z MS mù¾ete hry a aplikace pøesunout také do telefonu. Najdete je v MSSEMC > System > ams. Název je pùvodní, pouze je pøidána koncovka .sest. To bohu¾el nevím proè.
Jedinou vadou tohoto procesu je, ¾e kdy¾ tuto, z telefonu vyta¾enou, hru èi aplikaci zkusíte v PC tøeba pomocí WinRARu otevøít, napí¹e to, ¾e je soubor po¹kozen. Pokud ji nahrajete zpìt do telefonu, ten vyhodí hlá¹ku "Neplatná aplikace"
Ale teoreticky by s tím ¹lo nìco udìlat, nemìl by to být neøe¹itelný problém.
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #14 v: 30. Srpen 2005, 07:56 »

Opìt jsem procházel fórum na Esatu a jedna diskuse je o tom jak restartovat K/D750i, W800i pøi zamrzuntí, ani¾ byste museli vyndat baterku. Oèividnì ¾ádný jiný zpùsob není a¾ na...
Jeden èlovìk tam pí¹e, ¾e je mo¾né po zamrznutí nechat telefon le¾et tak jak zamrzl a on se sám, po cca 10 minutách, restartuje.
Dobrý tip, ale to mi pøijde fakt jednodu¹¹í vyndat baterku, ne¾ být 10 minut "offline" Mrknutí

A je¹tì podotknu, ¾e mì telefon zamrzl nìkolikrát, ale nikdy jsem nemusel vyndávat baterku, staèilo telefon vypnout a zase zapnout.
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2 3 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.014 sekund, 17 dotazù.