SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 08:13

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tipy a triky na K750i  (Zobrazeno 189863 x)
bobesh
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #120 v: 24. Listopad 2005, 09:55 »

Ted sem to zkousel fotka zustane v rozlyseni 120*160..ale vzhledem k upore pameti je to dostacujici..teda pro me Smajlík
uložena

SE-K700i-D750i-P990i(sluzebni)
Mozek007
Anonym
« Odpověď #121 v: 27. Listopad 2005, 10:03 »

Nrvite jak vypnout napis operatora popripade zmenit napis nebo dat tam obrazek???

Vime. Nejde to.

Jde to. Musis tam nahrat shchema, ve kterem nastavis barvu pisma jako barvu pozadi. Je to slozitejsi ale de to. cus
uložena
Mozek007
Anonym
« Odpověď #122 v: 27. Listopad 2005, 10:38 »

Omlouvam se, jestli jsem objevil Ameriku, ale dneska jsem si asi po mesici zkontroloval cas a ke svemu uzasu jsem zjistil, ze jdou na vterinu presne. Shocked Je to fakt jenom nahoda nebo se hodiny samy serizuji?
Nevim jak u tebe, ale u mne se o presny cas stara MPE.  Mrknutí
V servisnim menu >*
uložena
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 27. Listopad 2005, 14:37 »

2Mozek007: Nevim jak pro druhe, ale pro mne jsou tvoje prizpevky jaksi nesrozumitelne. Bud se vyjaddrujes k uplne necemu jinemu nez pred tim citujes, nebo nevis o cem mluvis.

1) jmeno operatora. Co nahrajes a hlavne kam??
2) presnost casu. Servisni menu to opravdu neovlivni a mimochodem ten kod pro vstup vypada uplne jinak, jenom mates lidi.  Angry
« Poslední úprava: 27. Listopad 2005, 14:40 od garfield001 » uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #124 v: 27. Listopad 2005, 19:48 »

nekde jsem tu cetl, jak pustit video pres cely display vodorovne, ale nevite nahodou, jak video v pc zkonvrtovat tak, aby bylo i pres cely display stejne kvalitni jako svisle??? pripadne taky v jakym programu... dost me zklamalo, ze ta kvalita vodorovne je dost hrozna...

ve formatu MP4 je kvalita vice nez slusna...v cem to mas ty? ze nejsi spokojen...ja jsem a moc.....

ja to mam v 3GP a kvalita pres cely display je fakt hrozna... v cem bych to mohl prekonvertovat na MP4? v cem to konvertujete Huh ja na 3gp pouzivam mpgable x4 live
uložena
w4tch0
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #125 v: 27. Listopad 2005, 19:53 »

nekde jsem tu cetl, jak pustit video pres cely display vodorovne, ale nevite nahodou, jak video v pc zkonvrtovat tak, aby bylo i pres cely display stejne kvalitni jako svisle??? pripadne taky v jakym programu... dost me zklamalo, ze ta kvalita vodorovne je dost hrozna...

ve formatu MP4 je kvalita vice nez slusna...v cem to mas ty? ze nejsi spokojen...ja jsem a moc.....

ja to mam v 3GP a kvalita pres cely display je fakt hrozna... v cem bych to mohl prekonvertovat na MP4? v cem to konvertujete Huh ja na 3gp pouzivam mpgable x4 live

mpgable X4 live dokaze robit aj mp4 ...
uložena

SE K750i   FW:R1CA021 ... zazrakom, este stale plne funkcny Cheesy
Sony Memory Stick Pro Duo 1GB
HPM-70 Sluchatka
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #126 v: 28. Listopad 2005, 11:12 »

Konvertuju v neru.
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #127 v: 28. Listopad 2005, 12:56 »

mp4 aj 3gp tusim zvlada imTOO encoder
uložena

jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #128 v: 02. Prosinec 2005, 14:55 »

psalo se tu o te kvalite videa kdyz je pustene ures celydisplay... tak kdzy jsem to zkonvertoval tim programem im too ale kdyz to pustim pres cely display, neni to roztahle, je to jen otocene vodorovne-svisle tudiz je jasny, ze je to kvalita v pohode...

kdyz chci aby to bylo vodorovne dobre kvalite, mel bych to asi konvertovat jinak ty rozmery co? jak? podle velijkosti displaye Huh

diky
uložena
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #129 v: 03. Prosinec 2005, 00:20 »

Mateji poslal jsi mu to na mejl?  Grin
uložena
KeNnY
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #130 v: 03. Prosinec 2005, 11:24 »

Mateji poslal jsi mu to na mejl?  Grin

a vidis on nenapsal mail .... hm dobry no  Shocked

jinak mam malej trik ked zapinate telefon a mate tam tu uvodnu animaciu, nemusite cakat az uplne sa skonci, priblizne v strede animacii mozte natukat pin a ked skonci animacia date rovno ok a tym usetrite dodatocne sekundy  Grin
uložena

Sony Ericsson Arc
jonza
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #131 v: 03. Prosinec 2005, 12:52 »

mejl napsal, u jeho jmena je obalka.

K tipu, hned zkusim i kdyz je mi to na prd, telefon nevypinam a firm mam stabilni takze se nekouse! Cool
uložena
Duri191
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #132 v: 03. Prosinec 2005, 17:49 »

TIP: Urcite vas nekdy stve, ze hodiny nejsou poradne na displayi videt a to, ze obcas se celkem hodi Undecided je celkem neprijemne nechat toho co delate aby jste (biÂť jen na chvili) museli neco zmackout na telefonu aby se rosvitil a vy videli kolik je hodin... Ale obcas se mi povedlo (asi 2x za moji karieru s timto telefonem) aby telfon svitil i v sporici s hodinama ( display bile sviti a hodiny jsou znazorneny cerne ) coz me vzdy potesilo, ale kdyz sem na neco sahl tak zhasli a uz se mi nepovedlo to tam dat zpatky  Sad
Celkem me to stvalo ze obcas sviti a obcas ne, tak sem si zacas zkouset s telefonem proc- a po usilovnem "hrani" si s nim sem na to asi po..... Proste po moooc dlouhe obe prisel za jakych podminek foun sviti...

Staci z pohotovostniho rezimu zajet na stopky a pak zase vyjet- nechat aÂť "zhasne" a hle- on SVITI  Cheesy

Mam z toho radost jak malej Jarda  Smajlík
Tak doufam, ze se vam tento "trik" bude nekdy hodit.

Ja by som radsej opacne, aby mi pocas hovoru vobec nesvietilo podsvietenie displayu a klavesnice, cez den to fakt nepotrebujem a zere to akurat baterku...da sa to nejek vypnut ? Dik
uložena

Nokia 1611 -> Eric GA628 -> Nok 5110 -> Eric T10i -> Siem C45 -> Philips Fisio 810 -> SE T300 -> SE T610 -> Samsung D500E -> SE W800
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #133 v: 05. Prosinec 2005, 20:17 »

ja uz na konvertovani videa nasel to co jsem potreboval... I'm too MPEG Encoder - > lepsi program neznam..., fakt doporucuju..., no ale musim rict, ze tu kvalitu vide pres cely display jsem jeste nevosefoval..., spis jsem ale nemel cas to zkouset, asi to pude...  Cool nejak...
« Poslední úprava: 05. Prosinec 2005, 20:19 od jvees69 » uložena
Flekr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #134 v: 14. Prosinec 2005, 22:37 »

nevim jestli to uz nezaznelo, ale mam jeden trik! Jestli chces poslouchat hudbu mnohem hlasitejs nez v prehravaci dej NASTAVENI-ZALOZKA ZVUKY A UPOZORNENI-VYZVANENI(tam si del tu pisnicku kterou by si chtel poslouchat)a pak di zpatky na HLASITOST a tam del co nejvyssi. Za vterinku to zacne hrat a mnohem hlasitejs nez normalne.  Smajlík Smajlík
uložena

Sony Ericsson K750i + MS Duo 1GB + Redukce na 3,5 mm jack + Sluchatka Sony
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.