SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:57

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Tipy a triky na K750i  (Zobrazeno 189798 x)
pleXa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #135 v: 14. Prosinec 2005, 23:37 »

Vsimli ste si, ze ak nie je minimalizovany prehravac, tak funguje to hudobne tlacitko (play/pause)? A dokonca aj pri zamknutej klavesnici.
???Kdyz posloucham hudbu ve sluchatkach a nemam svuj playlisttakze pres "vse hudebni" funguje tlacitku play/pause normalne pokud ale spustim svuj play list a behem prehravani pausnu prehravani ,nezacne se znova prehravat posledni skladba od mista pausnuti ale prvni soubor ve "vse hudebni"
Ma to tak i nekdo jiny???
uložena
jvees69
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #136 v: 17. Prosinec 2005, 15:16 »

Vsimli ste si, ze ak nie je minimalizovany prehravac, tak funguje to hudobne tlacitko (play/pause)? A dokonca aj pri zamknutej klavesnici.
???Kdyz posloucham hudbu ve sluchatkach a nemam svuj playlisttakze pres "vse hudebni" funguje tlacitku play/pause normalne pokud ale spustim svuj play list a behem prehravani pausnu prehravani ,nezacne se znova prehravat posledni skladba od mista pausnuti ale prvni soubor ve "vse hudebni"

musim rict, ze bohuzel ano... a docela to stve...
(cekal bych od toho hudebniho tlacitka, ze si budu moct nastavit jeho funkci, ale kdyz ho zmacknu, vzdycky zacne hrat (vse hudebni) a navic to zacina troubenim fanfary teda u me... nic moc no... kdyby k tomu tak slo priradit treba nejakej predem vytvorenej playlist... ?  Huh
« Poslední úprava: 18. Prosinec 2005, 12:39 od jvees69 » uložena
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #137 v: 20. Prosinec 2005, 14:48 »

2Zralok: Je to sice uz nejaky patek, ale kdyz jsem instaloval kdysi svoji operu, tak tam nebyly verze podle mobilu. Bylo tam rozdeleni podle narocnosti na pameÂť (verze HighMem a LoWMem) a na K(D)750i behaly obe. Pro P9X0 existuje symbianova opera, tak bych byl opatrnej, ale ta verze pro N6230i by mela behat. Proste to zkus, nic na tom netratis.  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
micro
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #138 v: 22. Prosinec 2005, 17:54 »

No hele , o sem nahodou zjistil, ze pokud mas svuj playlist ulozenej s diakritikou ( pr. Muj playlist ) tak to presne dela co pises , ( pause a pak to pusti prvni s Vse hudebni) Ale kdyz ulozim playlist bez diakritiky tak to jede v poho !!! a na hudebnim tlacitku mam natrvalo MP3 , radio mam JOY doleva, a uz s tim posloucham mesic a pohoda...
uložena

SE K850i   - -  R1FA035   - -  SANDISK microSDHC 8 GB
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #139 v: 22. Prosinec 2005, 23:02 »

2micro: vyzkouseno a funguje, smazal jsem u a dal jsem u a normalne jsem se zbavil nesmazatelnych zvuku! Diky moc!
uložena
micro
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #140 v: 23. Prosinec 2005, 15:14 »

2micro: vyzkouseno a funguje, smazal jsem u a dal jsem u a normalne jsem se zbavil nesmazatelnych zvuku! Diky moc!
neni zac. Ja na to prisel uplne nahodou , ja sem od koupeni hned daval nazvy bez hacku , a pak sem jednou zkusil nechat tam muj playlist a uz byl problem... nektery veci sou proste nevychytany...ale jinak super foun
uložena

SE K850i   - -  R1FA035   - -  SANDISK microSDHC 8 GB
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #141 v: 23. Prosinec 2005, 16:18 »

Co to? Jakych nesmazatelnych? To me zajima  Mrknutí
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
jonza
Uzivatel
Telefon: Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #142 v: 23. Prosinec 2005, 22:18 »

Mam D, takze mam par zvuku navic a kdyz jsem spustil MP3 tak mi na ne nekdy prisla rada, takze jsem se jich zbavil z prehravace, ne z telefonu, ale z je nemusim poslouchat tak mi ani nevadi.
uložena
jvees69
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #143 v: 24. Prosinec 2005, 02:41 »

Nejde sice o zadny technicky trik, ale: Mrknutí tak vam dneska takhle provadim predvanocni uklid, vysavam vysavam a nejdnou s tim vysavacem prochazim kolem sve zaprasene k750tky, no a tak vemu hadici a vysavam vysavam najednou hezky pekne na plnej knedlik prach z oblasti kolem joye, mezi klavesami a hlavne mezi displayem a funkcnimi klavesami, Smajlík vzal jsem to i ze sluchatka a reproduktorum vlastne vsude... proste a jednoduse neni od veci sem tam svuj telefon takhle zbavit prachu... mozna se to nekomu zda jako blbost, ale tak sem si na to nejak vzpomnel v pul treti rano a rikam si, ze se musim podelit...  Grin  Cheesy
uložena
helmen
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #144 v: 03. Leden 2006, 02:06 »

K750i perfektne funguje s iSync 2.1, ale stale neni mozne odesilat a prijmat SMS nebo vytacet cisla z Adress Booku.

Tady je popsane velice jednoduche reseni:
http://helmen.blogspot.com/2006/01/k750i-address-book-support.html
uložena

Muj blog o K750i: http://helmen.blogspot.com/
peetrs
Uzivatel
Telefon: D750i

Zobrazit profil
« Odpověď #145 v: 07. Leden 2006, 15:15 »

Vite,ze:
- Jimm(icq)se pripoji z mobilu,kdyz je "doma" uz spustene v PC? V PC je pak "Offline".  Roll Eyes
- a kdyz vam kolega posle zvuk(byl to wav)do mobilu a ten nejde prehrat, staci ho prehrat ve WimAmpu pres wavout
  plugin...Jiste by to slo i s jinymi zvukovymi formaty a programy.  Mrknutí
- SMS "ulozena" ztrati puvodni informaci o datumu a casu...?  Sad
- kdyz chci pouzit HID profil, vyberu nejdriv "Power DVD" a pak teprve jinej,napr. "Winamp"...? Duvod je ten, ze se mi
   jako jediny spusti napoprve...  Roll Eyes
« Poslední úprava: 30. Leden 2006, 12:31 od peetrs » uložena
Yarda_cz
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #146 v: 07. Leden 2006, 17:05 »

Vime  Mrknutí

A kdyz jsme u toho ICQ, kdyz jedete na Mirande a nechcete mit na mobilu vsechny kontakty co mate v listu, z duvodu navyseni objemu prenasenych dat pres GPRS treba, muzete si vybrat jen "vyvolene" kontakty, ktere se pri pripojeni nahrajou v Jimmovi. Ale v Mirande budete mit vsechny, protoze Miranda si uklada kontakty do databaze. Takze nemusite kontakty mazat, nebo snad zakladat zvlast normalni a zvlast mobilni ICQ cisla.

Moznosti/Site/ICQ Kontakty - Kontakty na serveru  Pri Manual mode si zaskrtnete/odskrtnete ktere lidi chcete a ktere ne, a date Aktualizovat
uložena

| W610i/4GB | HBH-DS220 | Jimm 0.6.2b | Vodafone CZ |
datinko
Uzivatel
Telefon: P1i + K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #147 v: 15. Leden 2006, 17:57 »

Mozno to vsetci viete, ale ja som to objavil az dnes.  Kiss

Ako poslaÂť spravu viacerym prijemcom bez pouzitia hromad. rozosielania pomocou skupin..

Napisem spravu-pokracovaÂť-vyhladat kontakt-vybrat kontakt-dalsie-pridat prijemcu..

Skoda ze az po vianociach docela mi tu sms merry xmas trvalo dlho rozoslat... Roll Eyes

Ale nefunguju u toho dorucenky, tel. vypise:
Prilis veœa prijemcov.
uložena

Koniec zeme pride vtedy, ked sa na modrej oblohe objavi napis:
Aplikace Zem provedla neplatnou operaci a bude ukoncena... :-)

Mobile Blog: http://datinko.blogspot.com
lukyn.v
Anonym
« Odpověď #148 v: 16. Leden 2006, 13:54 »

Pro ty, co nevi... Tak jako ja to do vcera nevedel a vzdycky jak blbec vyndaval telefon, abych se dostal k joysticku... Pri prehravani MP3 muzete preskakovat skladby pomoci tlacitka +/- na boku telefonu. Staci dele podrzet.  Cheesy
uložena
Davidtichy
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #149 v: 16. Leden 2006, 14:00 »

Tak to si celkem rychlej! Mrknutí Mam W800i a pritom jak posunuji pisnicky se mi zda ze tlacitko - uz zacina byt niz nez +! Cry
 A taky se to da posunovat klavesou 1 a 3 a zastavovat 2(ale na to musi byt odemcena klavesnice!)
« Poslední úprava: 16. Leden 2006, 14:02 od Davidtichy » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 19
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Tipy a triky na K750i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.