SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Duben 2025, 18:40

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mouchy na Z520i
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Mouchy na Z520i  (Zobrazeno 32803 x)
Pitrsman
Anonym
« Odpověď #15 v: 18. Prosinec 2005, 00:00 »

Cus lidi, potreboval bych pomoct, chtel bych SE Z520i, ale jak si ctu ty vase zpravy tak nevim jestli si ho mam koupit, poradte nekdo pls.kdyztak mi napiste jestli bych si nemel koupit nejakej jinej mobil, a kdyz jo tak kterej. Zatim cis a napiste pls....pEtE
uložena
kendra
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 20. Prosinec 2005, 08:07 »

Dam ti jednu radu, jdi do nejakeho obchodu s mobily, vyzadej si Z520, osahej si ji, zjisti, jestli ti ty mouchy az tak moc vadej.....a rozhodni se sam. Nic jinyho ti tu asi neporadim. Kazdymu se libi neco jinyho. Ja Z520 mam a jsem s ni spokojena i pres ty mouchy...
uložena
xPet
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 20. Prosinec 2005, 09:10 »

Ano, je to presne tak, jak rika kendra. Jakmile jsem se zbavil Z520, sel jsem do obchodu, abych si ujasnil, zda-li chci Samsung Z500 a nebo Motorolu MPx220. Celkove vitezil Samsung, takrka ve vsech smerech (papirove) + i to, ze je to jednoduchy, rychly telefon. Ovsem, ten pocit byl velice neprijemny, kdyz jsem jej drzel v ruce. Skoro jsem mel strach, ze mi vypadne - prevrati se pres displej z ruky. Motorola ma asi 15x vic much nez Z520, ale sel jsem do ni. Uz jen proto, ze se Z520 po trech dnech nebylo co zkoumat. S MPx to vypada tak na 2 mesice a vic. Kazdemu proste vyhovuje neco uplne jineho.  Grin
uložena
kubikula
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 20. Prosinec 2005, 21:32 »

Diky za prispevky. Ucinila jsem dle vasi rady a zasla do obchudku, koukla, zkusila a asi ji propadla  Roll Eyes Jedna vec mi ale opravdu vadi, a to ty diody, ktere blikaji dosti nefunkcne. Myslite, ze je mozne, zmenit tento neduh novym firmem? Mam tim na mysli, aby diody zustaly blikat az do precteni si zpravy, ci vzani na vedomi zmeskaneho hovoru. Undecided
uložena
Jirik_1.
Anonym
« Odpověď #19 v: 24. Prosinec 2005, 11:01 »

Zdravim, SE (puvodne jen E) pouzivam uz hodne dlouho (asi 15 let), popravde jem do nich fanda a soukrome jsem nikdy nemel jiny tlf, sluzebne ano a tak mohu porovnavat a mne osobne SE vyhovuji. Nektere veci proste k SE patri a clovek si uz na to zvykl, to je treba prave ta nemoznost prirazovat zvuky skupinam, to proste SE neumi. Kalendar je stejny ve vsech SE a plne vyhovuje, jsem zvykly na synchronizaci s PC a Utloukem a vse je OK. Dost me prekvapuje to zde uvedene trvale blikani diod, asi zalezi na nastaveni, mne to vzdy zablika a da pokoj, nemam  s tim problem. To jak plave vrchni dil je zvlastni, ale nerekl bych, ze je to spatny kloub, pouze umoznuje tento pohy ale neni volny. A co mne vadi ? to jsou mala pismena na venkovnim dsp, a taky prekvapive to, ze tlf nema zadnou venkovni diodu, ktera by blikala kdyz je tlf v provozu - coz je teda porad, protoze to je prvni tlf, ktery ma takovou baterku, ze ho vubec nevypinam.
Preji prijemne proziti Vanoc a vse NEJ do roku 2006  Smajlík  Smajlík  Smajlík
uložena
xhoodx
Anonym
« Odpověď #20 v: 25. Prosinec 2005, 17:20 »

Ja na sve Z520i nemam ani jednu mouchu vsechno je ok vsechno drzi :-D...jen co mi vadi tak se nato psatne shanej hry a motivy Smajlík ...bohuzel jsou jenom placene Sad
uložena
Terran
Anonym
« Odpověď #21 v: 26. Prosinec 2005, 10:08 »

to xPet:   Hele newim, co by si chtel po telefonu za tudle cenu s touhle vybavou Smajlík  V tedle kategorii nesezenes vybavenejsi telefon. A kazdej normalni clovek pokud nema bordel ve svym seznamu. najde koho kleda Mrknutí  BTW  pokud ti vadi to blikani led, tak se to da vypnout...staci si jen projit menu. Ale zrovna tohle je vec ktera me fakt chytla uz jen proto, ze ji nenajdes na zadnym tuctovym telefonu Smajlík
uložena
kubikula
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 26. Prosinec 2005, 11:13 »

No tak se to tady tak trochu rozdelilo na dva tabory. Jeden, ktery vita blikani led pri hovoru a prichodu SMS a druzi, kteri tento fakt propaguji. Ja osobne beru blikani diod pri prichodu SMS i jako upozorneni na hovor, ale myslim si, ze bych je vic vyuzila jako oznameni o ztracenem volani nebo SMS. Jako abych na prvni pohled vedela, ze jsem neco prosvihla  Grin Nevite, jestli by tento nesvarek bylo mozne odstranit novym firmem? Dik
uložena
uursik
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 27. Prosinec 2005, 13:18 »

No tak mne diody tolik nerozciluji, ja mam mobil v praci klasicky v supliky, a kolikrat ho tam zapomenu i pres noc. Na obchuzku si ho sebou neberu, takze diody kdyz blikaji, tak ani nevidim.  Mrknutí
uložena
fireice
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 27. Prosinec 2005, 16:14 »

To upozornovani zmeskanyho hovoru nebo sms by nebylo spatny.Esli by to vyresil jinej FW?-Ano slo by to.Otazkou je zda se s tim vyvojari budou vubec zabejvat.Myslim si ze ne.Ja bych tuhle funkci rozhodne uvital  Cheesy  Kolega to ma na Siemensu asi ME45 nebo tak nejak , a neni to vubec spatna funkce. Jinak Z520 je supr foun  Lips sealed
« Poslední úprava: 29. Prosinec 2005, 21:26 od fireice » uložena

SEManiak Fire
kubikula
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 29. Prosinec 2005, 20:04 »

to fireice: Dik za prispevek. Segra prave vlastni Siemens ME45 a tam jen tak zlehka problikavaji diodky jiz pri vyse zminovanem stavu. Takze diky tomu vim, ze to lze a hlavne ze je to pro me docela prakticka funkce. Kazdou chvilku mi lezi telefon nekde na stole a je tak mozno hned na prvni "pokuk" videt, jestli nekdo psal nebo volal. Nemusi pak clovek porad lustit na displeji. Ale asi mas pravdu, ze se tim moc zabyvat nebudou. Bohuzel  Sad
uložena
xhoodx
Anonym
« Odpověď #26 v: 12. Leden 2006, 20:33 »

Mno nevim jak vam ale me se uz 3x sekl a vypl :  Huh
uložena
kubikula
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 13. Leden 2006, 21:53 »

Fakt???To mi ani nerikejte, ze se zasekava. Proto me nebavili Siemensy, ted momentalne vlastnim Nokii, ktera mi to obcasne dela taktez a zatim jsem si jiny nez z520i neoblibila z poslednich recenzi vic. No pravda, jeste K700 nebo K750, ale to zas nejsou vecka, a ja bych to vecko mooc chtela.  Huh
uložena
xhoodx
Anonym
« Odpověď #28 v: 14. Leden 2006, 11:46 »

Fakt???To mi ani nerikejte, ze se zasekava. Proto me nebavili Siemensy, ted momentalne vlastnim Nokii, ktera mi to obcasne dela taktez a zatim jsem si jiny nez z520i neoblibila z poslednich recenzi vic. No pravda, jeste K700 nebo K750, ale to zas nejsou vecka, a ja bych to vecko mooc chtela.  Huh

stalo se mi to jenom pri posilani souboru pres BT ... jinak je vsechno ok....a doporucuji ti si ho koupit Mrknutí
uložena
uursik
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 14. Leden 2006, 19:21 »

tak to chce nejakou kontrolu, mne se jeste nezasekl, a pres BT mi kluk posila kazdou chvili neco Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Telefony rady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Mouchy na Z520i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 17 dotazů.