SEMania.cz
Frum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vtejte,
Anonym
. Prosm
pihlate
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepiel Vm
aktivan email?
15. Leden 2025, 07:32
1 hodina
1 den
1 tden
1 msc
Navdy
Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:
Pokroil vyhledvn
142485
pspvk v
10023
tmatech od
23754
uivatel
Nejnovj uivatel:
Emmitt
Frum SEMania.cz
|
Ostatní telefony
|
Telefony øady Z
(Modertor:
Ganimed
) | Tma:
Mouchy na Z520i
Strana:
1
2
3
...
5
[
Ve
]
« pedchoz
dal »
Autor
Tma: Mouchy na Z520i (Zobrazeno 32306 x)
kubikula
U¾ivatel
Pspvk: 14
Mouchy na Z520i
«
v:
28. Listopad 2005, 09:45 »
Ahoj, tak sem mù¾ete psát nìjaké ty chybièky, co Vám chybí èi vadí na z520i
uloena
kendra
U¾ivatel
Pspvk: 7
Re: Mouchy na Z520i
«
Odpov #1 v:
28. Listopad 2005, 13:38 »
Kdyby se mu neviklal ten kryt a bylo tam víc pamìti, tak bych se nezlobila, ale jinak jsem s ním velice spokojená.
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #2 v:
30. Listopad 2005, 22:10 »
Fakt? Já zas nìkde èetla, ¾e je dost slo¾itý (tì¾ký) tam ten kryt vùbec nandat. e jde prý dost ztuha, ale pak u¾ prý dr¾í. Hmm, asi to bude kousek do kousku, co?
uloena
kendra
U¾ivatel
«
Odpov #3 v:
01. Prosinec 2005, 12:02 »
Já to myslela jinak...Kryt tam jde opravdu dost ztuha a pak dr¾í.....ale víko(nebo jak jinak se tomu øíká, prostì vrchní díl telefonu) se celkem dost dobøe vikle.
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #4 v:
01. Prosinec 2005, 12:19 »
Aha, u¾ rozumím. A krom tohoto neduhu spokojenost? Co tøeba rychlost telefonu? Displej?
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
Pspvk: 68
«
Odpov #5 v:
01. Prosinec 2005, 13:27 »
tak jsem nìkde èetla, ¾e ty kryty jdou ztuha sundat, pravda ten u baterie jde hùø, ale ten pøední jde celkem lehce. Pak vidím mouchu v tom, ¾e mám s bílým krytem. Mìla jsem ho ve flau¹ové ko¹ili èervené barvy, a chytlo mi to nádech do rù¾ova.
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #6 v:
01. Prosinec 2005, 13:50 »
tak to je fakt dobrý. Jak jsem tak proèítala místní fórum, mìla jsi co dìlat sehnat bílý, co?
No tak zas je to originál, ne?
uloena
xPet
U¾ivatel
Pspvk: 3
«
Odpov #7 v:
01. Prosinec 2005, 20:51 »
Much je celá øada. Nevím sice, co má SE umìt, mìl jsem a¾ doposud starýho Alkáèe 501, ale èlovìk je tak nìjak na nìco zvyklý, a doufá, ¾e i po 6-ti letech vývoje MT bude znát nìjaký ten krùèek kupøedu. Ale jak jsem zjistil, tak tomu tak zdaleka není. Ba úplnì naopak.
A) Technika
Zde není toho co vytknout...., prostì mobil. Jen se ne zrovna snadno otvírá jednou rukou; neøíkám, ¾e nelze, jen je to obtí¾né. A pak je tu ten posouvající se vrchní díl - v zásadì to nevadí, jen to nepøidává k dùvìøe v kloub a tím pádem i v samotný telefon. DTTO o vrzajícím plastu, kterého se takøka v¾dy dotknete pøi pohybu kurzoru smìrem nahoru.
B) Software
Mám telefon zatím jen velice krátce a tak pokud jeho funkèním vychytávkám teï nìjak ublí¾ím, tak to berte s rezervou - ne v¹e je na 100% odskou¹eno, a nebo jsem na to zatím nijak nepøi¹el.
1) Kontakty - je to jedna velká skupina, nedají se rozdìlit a nacpat do pøehledných adresáøù
2) Malé hodiny na vnìj¹ím displeji
3) Nepochopitelná nemo¾nost blikání diod telefonu i poté, co zpráva do¹la, èi bylo zaznamenáno volání
4) Nemo¾nost nahrát telefonát
V tomhletom tvùrce FW opravdu nepochopím, zlatej staøièkej Alkáè (diod se to netýká, ty nemìl
)
Jinak s telefonem celková spokojenost.
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #8 v:
01. Prosinec 2005, 23:03 »
no s tím shánìním bílého to bylo dìsný, te%d zase budu shánìt ten ¹edý kryt, a to teprve bude super. - teda mùj mne za to zabije, øekne, ¾e nevím co chci
uloena
MartinVagner
Anonym
«
Odpov #9 v:
01. Prosinec 2005, 23:21 »
Také se pøidám, za jednu z hlavních nevýhod u Z520i je nemo¾nost zamèení vnìj¹ích kláves. Dlouhým stiskem napøíklad tlaèítka fo»aku dojde k aktivaci a naslednì dal¹í stisky ihned fotí. V dámských kabelkách se tento neduh stává velmi èasto a stí¾ností je na tohle dost. Netu¹ím jak to obejít, tlaèítko mohlo být více zapu¹tìné, ale nevím zda nìco softwarový odborníci spolu s novým firmwarem vymyslí.....
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #10 v:
03. Prosinec 2005, 13:24 »
Tak dìkuji za pøíspìvky. V prvé øadì mì docela zará¾í ten kloub. Máma mi nechce koupit véèko právì kvùli jejich "problémovým" kloubùm. Sna¾ím se jí pøesvìdèit, ¾e tomu tak není, ¾e teï u¾ ty telefony jsou pøeci vychytané
ale jinak bych nevidìla problém v tom telefoním seznamu. Jde pøeci vybírat jméno podle více ne¾ jednoho poèáteèního seznamu, tak¾e vo co go?
uloena
xPet
U¾ivatel
«
Odpov #11 v:
04. Prosinec 2005, 10:31 »
To kubikula: Jasnì, ¾e v tom seznamu není ¾ádnej problém...., pokud má¹ takové skvìlé pamatování na to, jak si koho pøesnì ukládá¹ do mobilu. Nevím jak ty, ale myslím, ¾e vìt¹ina lidí, co se stýkají s dal¹ími lidmi, si ty ostatní ulo¾í pro danou situaci jim pøijatelným tvarem (jméno, pøíjmení, nick na chatu, pøezdívka v ¾ivotì,....). Stejnì tak se ti po nìjaké del¹í dobì v hlavì i tento kontakt mù¾e nìjak jinak vykrystalizovat.
A z vlastní zku¹enosti ti mohu øíct, ¾e prohledat skupinku tøeba 13-ti lidí èíslo po èísle je daleko sna¾¹í, ne¾ ve 250-ti èíslech hledat snad mo¾né kombinace tvého zèásti zapomenutého kontaktu, kdy¾ neví¹, pod jakým zaèínajícím písmenem je ulo¾en.
...., to u¾ ti pak zbývá pro¹ipkovat celý seznam, dokud nenalezne¹, co hledá¹!
«
Posledn prava: 04. Prosinec 2005, 11:31 od xPet
»
uloena
kendra
U¾ivatel
«
Odpov #12 v:
05. Prosinec 2005, 08:22 »
K tomu bílo-rù¾ovému krytu...nic si z toho nedìlej. Já mám ten oran¾ovej kryt a jeliko¾ sem tam nosím mobil v zadní kapse riflí, tak oran¾ový kryt má v tuto dobu takový zvlá¹tní modro ¹edý nádech....
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #13 v:
07. Prosinec 2005, 21:33 »
Tak Vám teï povím, proè mi jde ten pøední kryt lehce sundat - on ten takový èamplík jak je na obou stranách a má to zacvaknout - tak ten jeden je zlomený
Do rù¾ova a je¹tì zlomené, ale zajímavé je, ¾e to dr¾í.
Tak¾e u¾ abych shánìla náhradní.
Jo a na kraji toho pøedního displeje v ro¾eèku mám jakoby ¹pínu, a ta tam nebyla. Mo¾ná je to zrnko tabáku - proto¾e mám v kapsièce v ta¹ce cigára, a znáte to furt se to trousí
Ale nemù¾u pøijít na to, kudy se to tam mohlo dostat
uloena
duky
Anonym
«
Odpov #14 v:
08. Prosinec 2005, 10:22 »
s telefonom som velmi spokojny, ale predsa ma par drobnosti, ktore mohli byt lepsie.
- telefon aj vdaka cca 2mm vole vrchneho dielu stale neotvaram jednou rukou (ono to ide, a pri otvarani jednou rukou tlacim prstom na vrchny diel a bojim sa ze ho este viac rozkyvem)
- nechutne male hodiny na vonkajsom displeji (uz som ich vypol)
- aspon u mna spodny kryt (baterie) ide lahko dole, raz sa mi pri vkladani do vrecka uplne vysunu, dost ma to prekvapilo a pritom som omylom stlacil fotak ktory sa aktivoval a takeho udiveneho ma odfotil
- nezmyselne nevyuzitie svetelnych diod, za vzor by mohol byt siemens CF62.....aspon prichod spravy a neprijaty hovor by mohla zablikat diodka
- trosku slabsi kalendar
- nemozem nastavit zvonenie skupine (idealna by bola moznost pridelit zvonenie skupine aj jednotlivcovi)
- pri prezereni kontaktov je mozne prepinat iba medzi cislami, neni vidiet ostatne polozky ani ich neni mozne dat zobrazit...spristupnia sa po stlaceni volby upravit kontakt
co ma prijemne prekvapilo
+ prijemna vydrz baterie
+ vyborna klvasnica
+ T9
+ rychlost telefonu celkovo aj v menu
+ ten sedy kryt je velmi prijemny na dotyk
uloena
Pitrsman
Anonym
«
Odpov #15 v:
18. Prosinec 2005, 00:00 »
Cus lidi, potreboval bych pomoct, chtel bych SE Z520i, ale jak si ctu ty vase zpravy tak nevim jestli si ho mam koupit, poradte nekdo pls.kdyztak mi napiste jestli bych si nemel koupit nejakej jinej mobil, a kdyz jo tak kterej. Zatim cis a napiste pls....pEtE
uloena
kendra
U¾ivatel
«
Odpov #16 v:
20. Prosinec 2005, 08:07 »
Dám ti jednu radu, jdi do nìjakého obchodu s mobily, vy¾ádej si Z520, osahej si ji, zjisti, jestli ti ty mouchy a¾ tak moc vadìj.....a rozhodni se sám. Nic jinýho ti tu asi neporadím. Ka¾dýmu se líbí nìco jinýho. Já Z520 mám a jsem s ní spokojená i pøes ty mouchy...
uloena
xPet
U¾ivatel
«
Odpov #17 v:
20. Prosinec 2005, 09:10 »
Ano, je to pøesnì tak, jak øíká kendra. Jakmile jsem se zbavil Z520, ¹el jsem do obchodu, abych si ujasnil, zda-li chci Samsung Z500 a nebo Motorolu MPx220. Celkovì vítìzil Samsung, takøka ve v¹ech smìrech (papírovì) + i to, ¾e je to jednoduchý, rychlý telefon. Ov¹em, ten pocit byl velice nepøíjemný, kdy¾ jsem jej dr¾el v ruce. Skoro jsem mìl strach, ¾e mi vypadne - pøevrátí se pøes displej z ruky. Motorola má asi 15x víc much ne¾ Z520, ale ¹el jsem do ní. U¾ jen proto, ¾e se Z520 po tøech dnech nebylo co zkoumat. S MPx to vypadá tak na 2 mìsíce a víc. Ka¾dému prostì vyhovuje nìco úplnì jiného.
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #18 v:
20. Prosinec 2005, 21:32 »
Díky za pøíspìvky. Uèinila jsem dle va¹í rady a za¹la do obchùdku, koukla, zkusila a asi jí propadla
Jedna vìc mi ale opravdu vadí, a to ty diody, které blikají dosti nefunkènì. Myslíte, ¾e je mo¾né, zmìnit tento neduh novým firmem? Mám tím na mysli, aby diody zùstaly blikat a¾ do pøeètení si zprávy, èi vzání na vìdomí zme¹kaného hovoru.
uloena
Jiøík_1.
Anonym
«
Odpov #19 v:
24. Prosinec 2005, 11:01 »
Zdravím, SE (pùvodnì jen E) pou¾ívám u¾ hodnì dlouho (asi 15 let), popravdì jem do nich fanda a soukromì jsem nikdy nemìl jiný tlf, slu¾ebnì ano a tak mohu porovnávat a mnì osobnì SE vyhovují. Nìkteré vìci prostì k SE patøí a èlovìk si u¾ na to zvykl, to je tøeba právì ta nemo¾nost pøiøazovat zvuky skupinám, to prostì SE neumí. Kalendáø je stejný ve v¹ech SE a plnì vyhovuje, jsem zvyklý na synchronizaci s PC a Utloukem a v¹e je OK. Dost mì pøekvapuje to zde uvedené trvalé blikání diod, asi zále¾í na nastavení, mnì to v¾dy zabliká a dá pokoj, nemám s tím problém. To jak plave vrchní díl je zvlá¹tní, ale neøekl bych, ¾e je to ¹patný kloub, pouze umo¾òuje tento pohy ale není volný. A co mnì vadí ? to jsou malá písmìna na venkovním dsp, a taky pøekvapivì to, ¾e tlf nemá ¾ádnou venkovní diodu, která by blikala kdy¾ je tlf v provozu - co¾ je teda poøád, proto¾e to je první tlf, který má takovou baterku, ¾e ho vùbec nevypínám.
Pøeji pøíjemné pro¾ití Vánoc a v¹e NEJ do roku 2006
uloena
xhoodx
Anonym
«
Odpov #20 v:
25. Prosinec 2005, 17:20 »
Já na své Z520i nemam ani jednu mouchu vsechno je ok vsechno drzí :-D...jen co mi vadi tak se nato psatne shanej hry a motivy
...bohuzel jsou jenom placene
uloena
Terran
Anonym
«
Odpov #21 v:
26. Prosinec 2005, 10:08 »
to xPet:
Hele newim, co by si chtìl po telefonu za tudle cenu s touhle výbavou
V tédle kategorii nese¾ene¹ vybavenìj¹í telefon. A ka¾dej normální èlovìk pokud nemá bordel ve svym seznamu. najde koho kledá
BTW pokud ti vadí to blikání led, tak se to dá vypnout...staèí si jen projít menu. Ale zrovna tohle je vìc která mì fakt chytla u¾ jen proto, ¾e ji nenajde¹ na ¾ádnym tuctovym telefonu
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #22 v:
26. Prosinec 2005, 11:13 »
No tak se to tady tak trochu rozdìlilo na dva tábory. Jeden, který vítá blikání led pøi hovoru a pøíchodu SMS a druzí, kteøí tento fakt propagují. Já osobnì beru blikání diod pøi pøíchodu SMS i jako upozornìní na hovor, ale myslím si, ¾e bych je víc vyu¾ila jako oznámení o ztraceném volání nebo SMS. Jako abych na první pohled vìdìla, ¾e jsem nìco pro¹vihla
Nevíte, jestli by tento ne¹várek bylo mo¾né odstranit novým firmem? Dík
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #23 v:
27. Prosinec 2005, 13:18 »
No tak mne diody tolik nerozèilují, já mám mobil v práci klasicky v ¹uplíky, a kolikrát ho tam zapomenu i pøes noc. Na obchùzku si ho sebou neberu, tak¾e diody kdy¾ blikají, tak ani nevidím.
uloena
fireice
U¾ivatel
Pohlav:
Pspvk: 425
«
Odpov #24 v:
27. Prosinec 2005, 16:14 »
To upozoròování zme¹kanýho hovoru nebo sms by nebylo ¹patný.Esli by to vyøe¹il jinej FW?-Ano ¹lo by to.Otázkou je zda se s tím vývojáøi budou vùbec zabejvat.Myslim si ¾e ne.Já bych tuhle funkci rozhodnì uvítal
Kolega to má na Siemensu asi ME45 nebo tak nìjak , a není to vùbec ¹patná funkce. Jinak Z520 je supr foun
«
Posledn prava: 29. Prosinec 2005, 21:26 od fireice
»
uloena
SEManiak Fire
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #25 v:
29. Prosinec 2005, 20:04 »
to fireice: Dík za pøíspìvek. Ségra právì vlastní Siemens ME45 a tam jen tak zlehka problikávají diodky ji¾ pøi vý¹e zmiòovaném stavu. Tak¾e díky tomu vím, ¾e to lze a hlavnì ¾e je to pro mì docela praktická funkce. Ka¾dou chvilku mi le¾í telefon nìkde na stole a je tak mo¾no hned na první "pokuk" vidìt, jestli nìkdo psal nebo volal. Nemusí pak èlovìk poøád lu¹tit na displeji. Ale asi má¹ pravdu, ¾e se tím moc zabývat nebudou. Bohu¾el
uloena
xhoodx
Anonym
«
Odpov #26 v:
12. Leden 2006, 20:33 »
Mno nevím jak vam ale me se uz 3x sekl a vypl :
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #27 v:
13. Leden 2006, 21:53 »
Fakt???To mi ani neøíkejte, ¾e se zasekává. Proto mì nebavili Siemensy, teï momentálnì vlastním Nokii, která mi to obèasnì dìlá takté¾ a zatím jsem si jiný ne¾ z520i neoblíbila z posledních recenzí víc. No pravda, je¹tì K700 nebo K750, ale to zas nejsou véèka, a já bych to véèko mooc chtìla.
uloena
xhoodx
Anonym
«
Odpov #28 v:
14. Leden 2006, 11:46 »
Uivatel: kubikula 13. Leden 2006, 21:53
Fakt???To mi ani neøíkejte, ¾e se zasekává. Proto mì nebavili Siemensy, teï momentálnì vlastním Nokii, která mi to obèasnì dìlá takté¾ a zatím jsem si jiný ne¾ z520i neoblíbila z posledních recenzí víc. No pravda, je¹tì K700 nebo K750, ale to zas nejsou véèka, a já bych to véèko mooc chtìla.
stalo se mi to jenom pri posilani souboru pres BT ... jinak je vsechno ok....a doporucuji ti si ho koupit
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #29 v:
14. Leden 2006, 19:21 »
tak to chce nìjakou kontrolu, mnì se je¹tì nezasekl, a pøes BT mi kluk posílá ka¾dou chvíli nìco
uloena
xhoodx
Anonym
«
Odpov #30 v:
15. Leden 2006, 20:23 »
No jestli se to ete nekdy stane tak pudu
... ale nevim kam
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #31 v:
17. Leden 2006, 14:35 »
Tak alespoò nìjaké uklidnìní. U¾ o nìm opravdu dìl¹í chvíli uva¾uji. V bøeznu mám narozky, tak to tak jako plánuji
uloena
xhoodx
Anonym
«
Odpov #32 v:
17. Leden 2006, 18:08 »
No jakoze az nato ze se na nej spatne shanej veci je to cool mobil
uloena
duky
U¾ivatel
Pspvk: 40
«
Odpov #33 v:
18. Leden 2006, 12:07 »
co sa nanho spatne zhana? hladal som silnejsiu baterku, ale ked hram hry tak hodinu denne, tak mi mobil vydrzi 4 dni, tak to zatial neriesim. nahradne kryty som uz tiez videl, velmi pekne.
mne sa mobil sam restartol iba raz, ale to som mu daval dost zabrat, posielal som hry cez BT jednu za druhou, hned spustal, obcas nejaka hra nesla spustit (bola pre iny fon alebo operacny system) a raz to nevydrzala po chybovej hlaske ze hra nejde spustit sa vypol.
inak pri beznej praci mi este nezamrzol ani sa nevypol...co sa mi pri siemense stavalo denne
uloena
xhoodx
Anonym
«
Odpov #34 v:
18. Leden 2006, 16:06 »
nj nesmis mu davat tolik zabrat no
... hele napis mi na
[email protected]
a domluvine se na nejaky ty hry =)
uloena
xhoodx
Anonym
«
Odpov #35 v:
27. Leden 2006, 17:31 »
Hele lidi taky vam na Z520i uplne zhasíná ten displej??....me to to celkem s*** =)
Na SEManii mluvíme slu¹nì...
Tak¾e si "sere" a podobné spos»árny pro pøí¹tì odpustím...
«
Posledn prava: 09. nor 2006, 23:10 od MarekHajn
»
uloena
duky
U¾ivatel
Pspvk: 40
«
Odpov #36 v:
27. Leden 2006, 23:54 »
mne to praveze vyhovuje, setri to baterku a hlavne ked si odskocim od otvoreneho mobilu, viem ze po pol hodine nepridem k prazdnej baterke
externy displej mam vypnuty stale, tie miniaturne hodiny aj tak nevidim. a ked chcem vidiet kolko je hodin, zmacknem bocne tlacitko
uloena
Sechmet
U¾ivatel
Pohlav:
Pspvk: 1
«
Odpov #37 v:
03. nor 2006, 10:38 »
mobil mi totalne vytuhl jen jednou a to pri pouziti nejakeho divneho softu na propojeni s kompem pres modrej zub. Zhasinani displaye je myslim ok alespon me vyhovuje jen mi chybi nastavitelny cas na to zhasnuti.. ale zas je to o zvyku. Ostatne ono vsechno v tomhle smeru je o zvyku. Zaryteho Nokiare taky tezko budu presvedcovat ze Nokie ma ty a ty problemy, proste si na nektere zvyknul a nic ho nezvikla
) ..
Co se ruznych veci k mobilu tyce nemela jsem zatim problem cokoliv sehnat. Trosku problem to byl pravda na slovensku kde nemeli ani slusne pouzdro ale tady docela pohodicka
uloena
zivot je jen souhrn binarnich informaci
firemannn
U¾ivatel
Pspvk: 2
«
Odpov #38 v:
05. nor 2006, 18:54 »
Nevite nekdo jak zapnout blikani led diod pri prichozi SMS? Diky
uloena
Mirina
U¾ivatel
«
Odpov #39 v:
13. nor 2006, 12:39 »
Ahoj,
chtìla bych Z520i koupit dceøi, ale hledám nejni¾¹í cenu. Na netu se dá u¹etøit, ale nemám zku¹enosti. Vyplatí se to nebo je lep¹í jít do kamenného obchodu?
Dík Mirka
uloena
fireice
U¾ivatel
Pohlav:
Pspvk: 425
«
Odpov #40 v:
14. nor 2006, 03:47 »
Uivatel: Mirina 13. nor 2006, 12:39
Ahoj,
chtìla bych Z520i koupit dceøi, ale hledám nejni¾¹í cenu. Na netu se dá u¹etøit, ale nemám zku¹enosti. Vyplatí se to nebo je lep¹í jít do kamenného obchodu?
Dík Mirka
To je individuální.Dle mého názoru je to tak.Pokud to bude¹ kupovat na netu,pak doporuèuju koupit foun urèenej pro CZ distribuci-né ¹edej dovoz ze zahranièí.Pokud se ti toti¾ s founem cokoli stane,mù¾e¹ foun odnest do autorizovaného servisu, kde ti ho bez problémù pøijmou do opravy.Myslim tim záruèní opravu.Nemusí¹ ho posílat zpìt kdes ho koupila. Pakli¾e koupí¹ foun za "levno" ale tzv.-¹edivku,u¾ ti ho do autorizovanyho servisu nevemou.Nebo vemou,ale né jako záruèní opravu.Je nutný foun zaslat tam kdes ho koupila.Tím se oprava protahuje,stojí to peníze(po¹tovný),atd,atd. Pokud ale bude¹ nakupovat v kamenném obchodì je jedno ¾e je to ¹edivka(dovoz z ciziny).Pøi problému vzniklém v záruce jim ho odnese¹ na prodejnu kdes ho koupila,a víc tì nezajímá.Záruka platí 2roky.Já kupuju ¹edivky zde:
www.aspgroup.cz
a zde:
http://mobilymartinska.cz
,ale chodim pøímo k nim do kamenného obchodu v Plzni. Pokud kupovat na netu doporuèil bych
www.huramobil.cz
Tolik mé zku¹enosti
«
Posledn prava: 14. nor 2006, 03:59 od fireice
»
uloena
SEManiak Fire
Mirina
U¾ivatel
«
Odpov #41 v:
14. nor 2006, 09:16 »
Díky za informace, pokusím se je vyu¾ít. Mirka
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #42 v:
04. Bezen 2006, 18:00 »
tak krom toho, ¾e vrchní kryt chytá jinou barvu, mne zlobí vnìj¹í displej, máte tam taky kolem dokola pod tím sklíèkem ¹pínu? Já teda jo a nevím jak to dostat ven. Ono na té bílé barvì je to toti¾ dost vidìt.
uloena
Ellie
Anonym
«
Odpov #43 v:
06. Bezen 2006, 14:11 »
Uivatel: Mirina 13. nor 2006, 12:39
Ahoj,
Dík Mirka
Kupovala jsem na extraceny.cz, teï ho tam mají tu¹ím za 5270 s daní - to u¾ je skoro jako ¹edivka
uloena
Amorex
Anonym
«
Odpov #44 v:
08. Bezen 2006, 16:03 »
Ja na Z520i vidim len 2 muchy:
Prva je, ze ak prichadza hovor a nemam zapnuty aktivny kryt, po otvoreni trochu trva, kym sa zapne vnutorny display..
A ta druha je, ze telefon ma moc velke vysky.. Pri prehravani mp3 ako zvonenie su moc vytiahnute a velmi krici aj ked mate nastavenu hlasitost na 3.
To je asi vsetko.. inak fajn tel. som spokojny..
uloena
Tonanek
U¾ivatel
Pohlav:
Telefon: W902 (W810,R520m)
Pspvk: 648
«
Odpov #45 v:
13. Bezen 2006, 19:15 »
Dneska sem mìl mo¾nost si ho poprvé vyzkou¹et a kamo¹ øikal,¾e prý nejde vypnout to blikání pøi pøíchozím hovoru a sms.Je to pravda?
uloena
TONY
miko3891
U¾ivatel
Pspvk: 2
«
Odpov #46 v:
13. Bezen 2006, 19:23 »
tak to pravda nieje a da sa to vypnut. Najdes to v nastaveniach -> zvuky a signaly -> svetelne efekty. Ale mne sa fo fakt paci.
uloena
Tonanek
U¾ivatel
Pohlav:
Telefon: W902 (W810,R520m)
Pspvk: 648
«
Odpov #47 v:
13. Bezen 2006, 19:33 »
Dik za info,nemìl jsem mo¾nost to tak dalece vyzkou¹et.Dik.
uloena
TONY
fildas
U¾ivatel
Pspvk: 6
«
Odpov #48 v:
26. Bezen 2006, 20:41 »
Mamka ho má,horní kloub je v poho,efekty se vypnout dají...je to podle mì více stylovka,tak¾e pamì»ovky nejsou a¾ zas tak nutný...jinak kryty jdou celkem v poho,ale musí¹ se to nauèit,je to stejný jako u 6230i(taky se to musí¹ nauèit)..
uloena
tnx
U¾ivatel
Pspvk: 1
«
Odpov #49 v:
16. Kvten 2006, 12:33 »
No ja se zrovna potykam se softwarem. Nainstaluju software, pustim jako administrator a vsechno je OK. Ve chvili, kdy to spusti uzivatel, ktery neni administrator, tak to padne. :-( Zkusil jsem s tezkym srdcem tomu uzivateli dat pravo zapisu na cely adresar SonyEricsson. Nepomuze to, stejne to spadne. Je to nove nainstalovany pocitac, takze ciste Windows XP Pro CZ. Mate nekdo nejaky tip, co s tim?
uloena
MonikaSh
U¾ivatel
Pohlav:
Telefon: J105, HTC TouchPro, Z520 (zálo¾ní)
Pspvk: 139
«
Odpov #50 v:
18. Kvten 2006, 13:04 »
Nezkou¹el jste nìkdo do toho pøehrát FW ze Z530?
uloena
Jediné antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemìplocha, proto ho u¾ívám pravidelnì a opakovanì. Dal¹ím lékem je hlína pod hlavou i nad hlavou.
Joza
Anonym
«
Odpov #51 v:
18. Kvten 2006, 13:25 »
A co by se tím dosáhlo?
uloena
MonikaSh
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #52 v:
19. Kvten 2006, 06:45 »
Uivatel: Joza 18. Kvten 2006, 13:25
A co by se tím dosáhlo?
To nevím. Pamì» se nenafoukne, tak¾e asi nic. Maximálnì by se zjednodu¹ilo menu pro nastavování. Byla to jen taková prvotní my¹lenka.
uloena
Jediné antidepresivum je T. Pratchett a jeho Zemìplocha, proto ho u¾ívám pravidelnì a opakovanì. Dal¹ím lékem je hlína pod hlavou i nad hlavou.
Joza
Anonym
Pøíjem signálu
«
Odpov #53 v:
19. erven 2006, 12:28 »
Tak moje maminka si poøídila z520i.
A je to v pohodì telefon jen se mi nezdá jedna vìc, kterou je pøíjem signálu.
Pøíjem je toti¾ hor¹í ne¾ v¹echny ostatní SE co máme(t68i,T630,K700i)
Máte nìkdo podobnou zku¹enost?
uloena
tek_
U¾ivatel
Pspvk: 10
Re: Pøíjem signálu
«
Odpov #54 v:
19. erven 2006, 12:58 »
Uivatel: Joza 19. erven 2006, 12:28
Tak moje maminka si poøídila z520i.
A je to v pohodì telefon jen se mi nezdá jedna vìc, kterou je pøíjem signálu.
Pøíjem je toti¾ hor¹í ne¾ v¹echny ostatní SE co máme(t68i,T630,K700i)
Máte nìkdo podobnou zku¹enost?
Nevim nevim, mam T610 a Z520i, kdyz je polozim vedle sebe tak mam plny signal na obou (ET & Vodafone). A to bydlime v takovy ****** na konci sveta... =)
uloena
Joza
Anonym
«
Odpov #55 v:
19. erven 2006, 13:26 »
Díky
tak to bude asi chyba jednoho kusu...
uloena
Ví»a
U¾ivatel
Pohlav:
Telefon: Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
Pspvk: 2709
«
Odpov #56 v:
19. erven 2006, 21:44 »
Podle mì by to u véèek mohlo být mo¾ný, ale je to potøeba vyzkou¹et, kdyby to dál zlobilo, tak reklamace....
uloena
Sony Ericsson Xperia X5 Pureness
YAMATO
U¾ivatel
Pohlav:
Pspvk: 538
«
Odpov #57 v:
25. Z 2006, 21:21 »
Jak to je tedy s kloubem u Z520? Chci ho pro pøítelkyni, která má teï tragickou N6101, po pùl roce vypadá jak z popelnice, aèkoliv je na ni vylo¾enì hodná, tak je na mnoha místech setøená barva, je totálnì rozvrzaná a kloub dìs bìs. S konstrukcí je to u 520 lep¹í, pøedpokládám...ale o kloubu jsem sly¹el pomìrnì dost záporných relací. Ale i dost kladných. Tak¾e jak to s ním je?
uloena
Kdy¾ zmizí¹, tak bude¹ zmizelej, jinak tì zmizím já.
MonikaSh
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #58 v:
26. Z 2006, 06:26 »
Já ho mám od prosince, a kloub je OK. Mo¾ná proto, ¾e je z nìjaké slitiny èi co. Dìsbìs je u Z530.
Je to dobrý founek, jen se mi obèas stává, ¾e kdy¾ mi nìkdo volá, tak ve sluchátku zaène lupat a není nic sly¹et, pøitom hovor bì¾í. Mám v nìm Vodafona. Dal¹í mínus je vnìj¹í displej, který má malý font, tak¾e hodinky nenahradí. Doporuèuji nastavit malý èerný gif jako pozadí, pak je to lep¹í. A doporuèuji si pøiplatit za Krusell, pøecejen je v nìm mobil jak v ..., no v trezoru asi ne, spi¹ v pøíruèní kasièce.
uloena
YAMATO
U¾ivatel
Pohlav:
Pspvk: 538
«
Odpov #59 v:
26. Z 2006, 08:54 »
Ona má na mobil samostatnou kapsièku v kabelce...nemá se tam o co nièit, ale Nokia evidentnì nepotøebuje mnoho
. U SE takový problém neèekám. Ten kloub mì moc tì¹í! Tak¾e vánoce jsou vyøe¹eny
Díky!
uloena
Kdy¾ zmizí¹, tak bude¹ zmizelej, jinak tì zmizím já.
TomasZmuda
U¾ivatel
Pohlav:
Telefon: SE XPERIA X10i
Pspvk: 366
«
Odpov #60 v:
26. Z 2006, 09:39 »
právì se mi do ruky dostala Z520i. je pìkná, vypadá pevnì, ale u¾ivatel si stì¾uje na jednu vìc. poud telefon zavøe, tak se mu obèas vypne. je to tak v pomìru 1:3. firm je R3F015. je to vada FW nebo HW ?
uloena
T230->T630-> K750i->P910i->K600i->M600i->K800i->W710i->W880i->W850i->K810i->P1i->K850i->G900->C902->XPERIA X1i->
XPERIA X10i & Live View
mars
Anonym
«
Odpov #61 v:
02. jen 2006, 16:51 »
2 Karlos don: pøíspìvìk smazán, poru¹oval pravidla fóra
uloena
KoCuR
U¾ivatel
Pohlav:
Pspvk: 1125
«
Odpov #62 v:
18. Prosinec 2006, 06:37 »
Ked je Zetko otvorene tak ma nieco svietit na vonkajsom displeji? U telefonov inych vyrobcov tam vzdy nieco svieti ale na Z525 tam nic nieje a neviem ci to je iba problem customizacie alebo to tak ma byt.
uloena
Sony Ericsson+Nokia=
www.eucellmania.com
MonikaSh
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #63 v:
21. Kvten 2007, 14:21 »
Pøed nìjakým èasem se mi zaèaly zhá¹et samy od sebe (vìt¹inou pøi zavøení) oba displeje. Dala jsem ho do servisu. Mobil nìkolik dní fungoval jak mìl, ale u¾ to dìlá zase. A to v nìm vymìnili celou desku. A man¾elce od exkolegy to dìlá taky. Myslím, ¾e u¾ si véèko od SE nekoupím. Jak na¹etøím na jiný mobil, tak tenhle nabídnu na náhradní dily.
uloena
CSmacher
U¾ivatel
Telefon: Z520i
«
Odpov #64 v:
31. Srpen 2007, 11:33 »
Ked som si ho kupil bol som stastni jak blcha je tomu asi rok a pol. Ale potom som sa zacal zaujmat o mobili a postupne som zistoval nedostatky. napr ako mala pamat, slaby fotak, slaby displej... Ale aj tak by som si uz nekupil iny mobil ako Sony Ericsson
uloena
Frum SEMania.cz
uloena
Strana:
1
2
3
...
5
[
Ve
]
Frum SEMania.cz
|
Ostatní telefony
|
Telefony øady Z
(Modertor:
Ganimed
) | Tma:
Mouchy na Z520i
« pedchoz
dal »
Skoit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Návody
===> Návody pro Android 2.1
===> Návody pro Android 2.3.3
===> Návody pro Android 2.3.4
=> Obecné X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a úpravy s ním spojené
=> Problémy a chyby
Platforma A200
=> Návody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Øada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Øady G, K, T, Z
=> Øada W
Symbian S60
=> Návody
=> Obecné
=> Aplikace a hry
=> Problémy a chyby
Windows Mobile
=> Návody
=> Obecné
=> Problémy a chyby
=> ROMky a v¹e okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatní telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Návody
===> Obecné
===> Ostatní
===> Pøíslu¹enství
===> Nastavení
===> Pøipojení
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecné
===> Firmware
===> Mobilní tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Øe¹ení problémù
===> Nastavení, pøipojení
===> Ostatní
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecné
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony øady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatní modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatní
=> Návody
=> Schémata
=> Programy pro mobilní telefony
=> Programy pro stolní Pc
=> Pøíslu¹enství
=> Co se jinam neve¹lo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.015 sekund, 17 dotaz.