SEMania.cz
Frum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vtejte,
Anonym
. Prosm
pihlate
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepiel Vm
aktivan email?
25. Leden 2025, 06:38
1 hodina
1 den
1 tden
1 msc
Navdy
Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:
Pokroil vyhledvn
142487
pspvk v
10023
tmatech od
23754
uivatel
Nejnovj uivatel:
Emmitt
Frum SEMania.cz
|
Ostatní telefony
|
Telefony øady Z
(Modertor:
Ganimed
) | Tma:
Mouchy na Z520i
Strana: [
1
]
2
3
...
5
Ve
« pedchoz
dal »
Autor
Tma: Mouchy na Z520i (Zobrazeno 32407 x)
kubikula
U¾ivatel
Pspvk: 14
Mouchy na Z520i
«
v:
28. Listopad 2005, 09:45 »
Ahoj, tak sem mù¾ete psát nìjaké ty chybièky, co Vám chybí èi vadí na z520i
uloena
kendra
U¾ivatel
Pspvk: 7
Re: Mouchy na Z520i
«
Odpov #1 v:
28. Listopad 2005, 13:38 »
Kdyby se mu neviklal ten kryt a bylo tam víc pamìti, tak bych se nezlobila, ale jinak jsem s ním velice spokojená.
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #2 v:
30. Listopad 2005, 22:10 »
Fakt? Já zas nìkde èetla, ¾e je dost slo¾itý (tì¾ký) tam ten kryt vùbec nandat. e jde prý dost ztuha, ale pak u¾ prý dr¾í. Hmm, asi to bude kousek do kousku, co?
uloena
kendra
U¾ivatel
«
Odpov #3 v:
01. Prosinec 2005, 12:02 »
Já to myslela jinak...Kryt tam jde opravdu dost ztuha a pak dr¾í.....ale víko(nebo jak jinak se tomu øíká, prostì vrchní díl telefonu) se celkem dost dobøe vikle.
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #4 v:
01. Prosinec 2005, 12:19 »
Aha, u¾ rozumím. A krom tohoto neduhu spokojenost? Co tøeba rychlost telefonu? Displej?
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
Pspvk: 68
«
Odpov #5 v:
01. Prosinec 2005, 13:27 »
tak jsem nìkde èetla, ¾e ty kryty jdou ztuha sundat, pravda ten u baterie jde hùø, ale ten pøední jde celkem lehce. Pak vidím mouchu v tom, ¾e mám s bílým krytem. Mìla jsem ho ve flau¹ové ko¹ili èervené barvy, a chytlo mi to nádech do rù¾ova.
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #6 v:
01. Prosinec 2005, 13:50 »
tak to je fakt dobrý. Jak jsem tak proèítala místní fórum, mìla jsi co dìlat sehnat bílý, co?
No tak zas je to originál, ne?
uloena
xPet
U¾ivatel
Pspvk: 3
«
Odpov #7 v:
01. Prosinec 2005, 20:51 »
Much je celá øada. Nevím sice, co má SE umìt, mìl jsem a¾ doposud starýho Alkáèe 501, ale èlovìk je tak nìjak na nìco zvyklý, a doufá, ¾e i po 6-ti letech vývoje MT bude znát nìjaký ten krùèek kupøedu. Ale jak jsem zjistil, tak tomu tak zdaleka není. Ba úplnì naopak.
A) Technika
Zde není toho co vytknout...., prostì mobil. Jen se ne zrovna snadno otvírá jednou rukou; neøíkám, ¾e nelze, jen je to obtí¾né. A pak je tu ten posouvající se vrchní díl - v zásadì to nevadí, jen to nepøidává k dùvìøe v kloub a tím pádem i v samotný telefon. DTTO o vrzajícím plastu, kterého se takøka v¾dy dotknete pøi pohybu kurzoru smìrem nahoru.
B) Software
Mám telefon zatím jen velice krátce a tak pokud jeho funkèním vychytávkám teï nìjak ublí¾ím, tak to berte s rezervou - ne v¹e je na 100% odskou¹eno, a nebo jsem na to zatím nijak nepøi¹el.
1) Kontakty - je to jedna velká skupina, nedají se rozdìlit a nacpat do pøehledných adresáøù
2) Malé hodiny na vnìj¹ím displeji
3) Nepochopitelná nemo¾nost blikání diod telefonu i poté, co zpráva do¹la, èi bylo zaznamenáno volání
4) Nemo¾nost nahrát telefonát
V tomhletom tvùrce FW opravdu nepochopím, zlatej staøièkej Alkáè (diod se to netýká, ty nemìl
)
Jinak s telefonem celková spokojenost.
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #8 v:
01. Prosinec 2005, 23:03 »
no s tím shánìním bílého to bylo dìsný, te%d zase budu shánìt ten ¹edý kryt, a to teprve bude super. - teda mùj mne za to zabije, øekne, ¾e nevím co chci
uloena
MartinVagner
Anonym
«
Odpov #9 v:
01. Prosinec 2005, 23:21 »
Také se pøidám, za jednu z hlavních nevýhod u Z520i je nemo¾nost zamèení vnìj¹ích kláves. Dlouhým stiskem napøíklad tlaèítka fo»aku dojde k aktivaci a naslednì dal¹í stisky ihned fotí. V dámských kabelkách se tento neduh stává velmi èasto a stí¾ností je na tohle dost. Netu¹ím jak to obejít, tlaèítko mohlo být více zapu¹tìné, ale nevím zda nìco softwarový odborníci spolu s novým firmwarem vymyslí.....
uloena
kubikula
U¾ivatel
«
Odpov #10 v:
03. Prosinec 2005, 13:24 »
Tak dìkuji za pøíspìvky. V prvé øadì mì docela zará¾í ten kloub. Máma mi nechce koupit véèko právì kvùli jejich "problémovým" kloubùm. Sna¾ím se jí pøesvìdèit, ¾e tomu tak není, ¾e teï u¾ ty telefony jsou pøeci vychytané
ale jinak bych nevidìla problém v tom telefoním seznamu. Jde pøeci vybírat jméno podle více ne¾ jednoho poèáteèního seznamu, tak¾e vo co go?
uloena
xPet
U¾ivatel
Pspvk: 3
«
Odpov #11 v:
04. Prosinec 2005, 10:31 »
To kubikula: Jasnì, ¾e v tom seznamu není ¾ádnej problém...., pokud má¹ takové skvìlé pamatování na to, jak si koho pøesnì ukládá¹ do mobilu. Nevím jak ty, ale myslím, ¾e vìt¹ina lidí, co se stýkají s dal¹ími lidmi, si ty ostatní ulo¾í pro danou situaci jim pøijatelným tvarem (jméno, pøíjmení, nick na chatu, pøezdívka v ¾ivotì,....). Stejnì tak se ti po nìjaké del¹í dobì v hlavì i tento kontakt mù¾e nìjak jinak vykrystalizovat.
A z vlastní zku¹enosti ti mohu øíct, ¾e prohledat skupinku tøeba 13-ti lidí èíslo po èísle je daleko sna¾¹í, ne¾ ve 250-ti èíslech hledat snad mo¾né kombinace tvého zèásti zapomenutého kontaktu, kdy¾ neví¹, pod jakým zaèínajícím písmenem je ulo¾en.
...., to u¾ ti pak zbývá pro¹ipkovat celý seznam, dokud nenalezne¹, co hledá¹!
«
Posledn prava: 04. Prosinec 2005, 11:31 od xPet
»
uloena
kendra
U¾ivatel
«
Odpov #12 v:
05. Prosinec 2005, 08:22 »
K tomu bílo-rù¾ovému krytu...nic si z toho nedìlej. Já mám ten oran¾ovej kryt a jeliko¾ sem tam nosím mobil v zadní kapse riflí, tak oran¾ový kryt má v tuto dobu takový zvlá¹tní modro ¹edý nádech....
uloena
uursik
U¾ivatel
Pohlav:
«
Odpov #13 v:
07. Prosinec 2005, 21:33 »
Tak Vám teï povím, proè mi jde ten pøední kryt lehce sundat - on ten takový èamplík jak je na obou stranách a má to zacvaknout - tak ten jeden je zlomený
Do rù¾ova a je¹tì zlomené, ale zajímavé je, ¾e to dr¾í.
Tak¾e u¾ abych shánìla náhradní.
Jo a na kraji toho pøedního displeje v ro¾eèku mám jakoby ¹pínu, a ta tam nebyla. Mo¾ná je to zrnko tabáku - proto¾e mám v kapsièce v ta¹ce cigára, a znáte to furt se to trousí
Ale nemù¾u pøijít na to, kudy se to tam mohlo dostat
uloena
duky
Anonym
«
Odpov #14 v:
08. Prosinec 2005, 10:22 »
s telefonom som velmi spokojny, ale predsa ma par drobnosti, ktore mohli byt lepsie.
- telefon aj vdaka cca 2mm vole vrchneho dielu stale neotvaram jednou rukou (ono to ide, a pri otvarani jednou rukou tlacim prstom na vrchny diel a bojim sa ze ho este viac rozkyvem)
- nechutne male hodiny na vonkajsom displeji (uz som ich vypol)
- aspon u mna spodny kryt (baterie) ide lahko dole, raz sa mi pri vkladani do vrecka uplne vysunu, dost ma to prekvapilo a pritom som omylom stlacil fotak ktory sa aktivoval a takeho udiveneho ma odfotil
- nezmyselne nevyuzitie svetelnych diod, za vzor by mohol byt siemens CF62.....aspon prichod spravy a neprijaty hovor by mohla zablikat diodka
- trosku slabsi kalendar
- nemozem nastavit zvonenie skupine (idealna by bola moznost pridelit zvonenie skupine aj jednotlivcovi)
- pri prezereni kontaktov je mozne prepinat iba medzi cislami, neni vidiet ostatne polozky ani ich neni mozne dat zobrazit...spristupnia sa po stlaceni volby upravit kontakt
co ma prijemne prekvapilo
+ prijemna vydrz baterie
+ vyborna klvasnica
+ T9
+ rychlost telefonu celkovo aj v menu
+ ten sedy kryt je velmi prijemny na dotyk
uloena
Frum SEMania.cz
uloena
Strana: [
1
]
2
3
...
5
Ve
Frum SEMania.cz
|
Ostatní telefony
|
Telefony øady Z
(Modertor:
Ganimed
) | Tma:
Mouchy na Z520i
« pedchoz
dal »
Skoit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Návody
===> Návody pro Android 2.1
===> Návody pro Android 2.3.3
===> Návody pro Android 2.3.4
=> Obecné X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a úpravy s ním spojené
=> Problémy a chyby
Platforma A200
=> Návody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Øada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Øady G, K, T, Z
=> Øada W
Symbian S60
=> Návody
=> Obecné
=> Aplikace a hry
=> Problémy a chyby
Windows Mobile
=> Návody
=> Obecné
=> Problémy a chyby
=> ROMky a v¹e okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatní telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Návody
===> Obecné
===> Ostatní
===> Pøíslu¹enství
===> Nastavení
===> Pøipojení
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecné
===> Firmware
===> Mobilní tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Øe¹ení problémù
===> Nastavení, pøipojení
===> Ostatní
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecné
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony øady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatní modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatní
=> Návody
=> Schémata
=> Programy pro mobilní telefony
=> Programy pro stolní Pc
=> Pøíslu¹enství
=> Co se jinam neve¹lo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.008 sekund, 17 dotaz.