SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
14. Prosinec 2024, 18:26

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142480 pøíspìvkù v 10021 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?
Strana: 1 2 3 [4]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?  (Zobrazeno 24508 x)
Xenostellar
U¾ivatel
Telefon: SE W910i
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #45 v: 04. Leden 2012, 11:54 »

Ahoj,
chtìl bych se zeptat na zku¹enosti s citlivostí GPS a jestli nìkdo nevíte jaký pou¾ívá chipset. Chtìl bych telefon pou¾ívat na GC.
A je¹tì dotaz k té výdr¾i. Myslíte, ¾e by vydr¾el tøeba 10 hodin pou¾ívání map a GPS?
Díky
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #46 v: 04. Leden 2012, 12:21 »

Na Mini Pro (stejný støeva) mám pøesnost cca 3 metry ve volném prostranství, co¾ je supr. Kompas mi jede v poøádku a hlavnì zmìny vykresluje mnohem rychleji a pøesnìji, ne¾ moje star¹í telefony. Osobnì jsem s lovem ke¹í velice spokojen v kombinaci s bájeèným Locusem.
Èip bude nìjaký sdílený Qualcomm. Vono dneska u¾ je to prakticky jedno (kde jsou doby, kdy¾ v¹ichni chtìli Sirf a hráli si se statickou navigací). Pokud to neni Samsung, tak GPS na tom pojede dobøe:) 10 hodin asi nedá (ve fligth módu pøi vypínání pøi nepotøebì by se k tomu mohl pøiblí¾it), ale neni problém si za 2 kilèa koupit druhou baterku, ¾e jo. Na ke¹e ti stejnì nic jinýho nezbyde - vybitý ke¹ovadlo v pùlce výletu pìknì na¹tve.
Zamyslel bych se ale nad vá¾ností koupì Active v porovnáním se skoro o pùlku levnìj¹í Mini. Jestli pøi ke¶ování se dostane¹ do takových krizových situací, které silikonové pouzdro nepohltí. Druhá vìc, co se mi nelíbí, tak je minerální sklo. Pokud se povede pøesný pád na hranu teleofnu, tak má¹ slu¶nou pravdìpodobnost, ¾e ti sklo pukne, kde¾do plastová vrstva u Mini je z tohoto pohledu dle mne daleko vhodnìj¹í.

« Poslední úprava: 04. Leden 2012, 12:30 od HUdasp » ulo¾ena
Xenostellar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #47 v: 04. Leden 2012, 13:23 »

OK. Díky za info. No pokud nìjakej, tak bych chtìl urèitì tenhle Active kvùli vodotìsnosti. Nemám v plánu se s ním potápìt, ale u¾ se mi mnohokrát stalo, ¾e jsem hledal ke¹e v takovym slejváku, ¾e to bylo jako kdybych ten telefon do vody opravdu hodil. Dal¹í vìc je, ¾e pøi ke¹ování mám obèas dost ¹pinavý ruce od bláta nebo prachu a to minerální sklo by maèkání ¹pinavými prsty mohlo vydr¾et lépe ne¾ normální displej.
Co se týèe baterky tak je mi jasný, ¾e s tím nic nenadìlám. Mo¾ná pak popøemý¹lím o nìjakym externim packu.
ulo¾ena
Brùèa
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: SE Xperia Mini
Pøíspìvkù: 36

Zobrazit profil
« Odpovìï #48 v: 04. Leden 2012, 13:42 »

Hudasp: Odkud má¹ info, ¾e má Mini displej krytý plastem? V¹ude jsem zatím èetla, ¾e je to minerální sklo úplnì stejné, co má i Active.

//Hádat se s tebou nebudu, ale já vìøím tomu, ¾e to minerální sklo má Mrknutí , za ty 4 mìsíce jsem o tom dokonce pøesvìdèena, plast by byl u¾ dávno po¹krábaný (fólii jsem dosud nepou¾ila).
A myslí¹, ¾e by si tady vymý¹leli?
 http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/pressreleases/pressrelease/pressreleaseoverview/sonyericssonunveilsnextgenerationminisfinal-20110505?cc=cz&lc=cs
« Poslední úprava: 04. Leden 2012, 15:04 od Brùèa » ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #49 v: 04. Leden 2012, 13:52 »

A já zas ne:) Ani výrobce se o tom nechlubí na svém webu. Ani web Gorilla Glass Sony Ericssony nezná, aèkoliv samozøejmì není jediný výrobce skel.
ulo¾ena
snoop69
U¾ivatel
Telefon: SE ST17i Xperia Active
Pøíspìvkù: 17

Zobrazit profil
« Odpovìï #50 v: 07. Leden 2012, 17:55 »

Já mám Active od vèerej¹ka. Pøekvapilo mì , ¾e u¾ má nalepenou folii Cheesy zatím co se mi nelíbí je , ¾e nejde vypnout zamykání displeje a ¾e se nové smsky neøadìj nahoru.
ulo¾ena
PedroKV
U¾ivatel
Telefon: K770i, Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 10

Zobrazit profil
« Odpovìï #51 v: 11. Leden 2012, 16:54 »

OK. Díky za info. No pokud nìjakej, tak bych chtìl urèitì tenhle Active kvùli vodotìsnosti. Nemám v plánu se s ním potápìt, ale u¾ se mi mnohokrát stalo, ¾e jsem hledal ke¹e v takovym slejváku, ¾e to bylo jako kdybych ten telefon do vody opravdu hodil. Dal¹í vìc je, ¾e pøi ke¹ování mám obèas dost ¹pinavý ruce od bláta nebo prachu a to minerální sklo by maèkání ¹pinavými prsty mohlo vydr¾et lépe ne¾ normální displej.
Co se týèe baterky tak je mi jasný, ¾e s tím nic nenadìlám. Mo¾ná pak popøemý¹lím o nìjakym externim packu.

u¾ na PDA jsem si udìlal  takovej spe¹l dekl do de¹tì a v opravdu hnusným poèasí pøes to nosím je¹tì takovej ten pytlík, co se nahoøe zatáhne a nepustí vodu ani tam, ani zpìt. Není nic lehèího, ne¾ dát mobil do tohohle pytlíku.
ulo¾ena
Xenostellar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #52 v: 11. Leden 2012, 19:10 »

Jasný, ale je to hnus Smajlík V¾dycky mù¾e¹ dát mobil do kondomu a bude vodotìsnej.

Kdysi jsem si na svojí W910i koupil luxusní hliníkový eloxovaný pouzdro. Nìco nevídanýho na vysouvák a vypadalo to dobøe. Sice se s tím pak daly zatloukat høebíky, ale taky se to pomalu neve¹lo do kapsy a byl blbì vidìt displej proto¾e to mìlo obyèejný plexi, který bylo hned za chvíli dost o¹oupaný. Navíc ten kryt nebyl prachotìsný a èasem se mezi nìj a displej dostal prach a zaèal se o¹oupávat pøímo telefon.

Kryty u¾ rad¹i ne. Klidnì si za to pøiplatim, pokud to bude opravdu fungovat tak jak tvrdìj.
« Poslední úprava: 11. Leden 2012, 19:13 od Xenostellar » ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 3 [4]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.