SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Duben 2025, 18:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Active - jak se vam libi?
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Active - jak se vam libi?  (Zobrazeno 25083 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #30 v: 05. Říjen 2011, 13:45 »

Pokud touzite po velmi dobre zpracovane aplikaci svetlo z XPERIE Active (je skutecne super), pak ji najdete zde:
http://forum.semania.cz/index.php/topic,28543.0.html

uložena
eror16
Uzivatel
Telefon: W600i, W910i, Xperia Active

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 06. Říjen 2011, 19:34 »

takze par dojmu po 3dnech pouzivani:

-vzhled telefonu se mi moc libi, vyslovene se na nej nemuzu vynadivat, i kdyz s bilym krytem nic moc(mam variantu s red-orange a s tou bilou mi to moc nesedi), moc me nedachly senzorova tlacitka pod displayem, ale uz jsem si na jejich pouzivani zvykl, take tlacitko vypnuti/zamku mi prijde malo vystouple a radsi bych ho videl na horni strane telefonu(tak jak to ma X8), ale to jsou jen detaily

-vydrz: pri docela aktivnim pouzivani mi telefon vydrzel dva dny na jedno nabyti(obcasna hudba, wi-fi, gps, sem tam nejaka hra, sms a par hovoru), na outdoor telefon to neni moc, ale myslim, ze zit se s tim da Smajlík

-co se funkci telefonu tyce, bude to asi schidne s mini, vsechno slape hezky rychle, zadny problem, s displayem taky maximalni spokojenost, obraz hezky a dobre citelny i na slunicku, foÂťak fajn atd.

-odolnost telefonu jsem nijak moc nezkousel, prece jenom to neni nejlevnejsi zalezitost a hned po porizeni ho utopit by byla skoda, zkusil jsem ho pouze polit vodou a sledoval jsem reakce displaye, kdyz je mokry. Vsechno naprosto v pohode

-co me nadchlo je prislusenstvi dodavane s telefonem, vsechno vypada kvalitne zpracovane a pouzrdo na ruku spolecne se sportovnimi sluchatky je proste luxus Cheesy jinak sluchatka jako takova maji pekny cisty zvuk na poslouchani hudby pri behani nebo napr. jizde na kole bohate dostacujici. Poutko na zapesti je taky fajn, jen jsem se zatim nedostal do situace kde bych ho vyuzil

abych to shrnul s telefonem zatim maximalni spokojenost, myslim si, ze se opravdu povedl, ale jeho koupe ma cenu asi jen pro lidi, kteri budou telefon vyuzivat pri sportovnich a outdoorovych aktivitach, nebo z nejakeho duvodu potrebuji odolny telefon. Pro me je naprosto idealni, super spolecnik pri kazdem sportu Smajlík jedina vada na krase je vydrz baterie...ale jak rikam zit se s tim da Smajlík
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 06. Říjen 2011, 19:52 »

Souhlas se vsim co je zde napsano :-)   btw nemate nekdo problem s vyzvanenim? Jakmile pouziju mp3 zazvoni jednou a dost. Pokud nejaky origo OGG tak je vse ok.
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Joza
Anonym
« Odpověď #33 v: 07. Říjen 2011, 19:25 »

Pokud mate Sony Ericsson XPERIA Active, pak vas mozna potesi jiz funkcni root pro tento telefon. Hotovy je take pro model Live Walkman, tam to ale asi moc z vas nevyzkousi Smajlík
uložena
jenkalibor
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia Active

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 24. Říjen 2011, 18:52 »

Mam Xperii Active od patku. Mel bych dve velke vyhrady. Zadni kryt vrze, to bych od outdooroveho telefonu necekal, na strane u USB konektoru z nepochopitelnych duvodu chybi posledni vystupek pro pridrzeni krytu, i kdyz na nem je z vnitrni strany prislusny zarez, asi se rozhodli ze to udrzi prevazne zavrena krytka USB konektoru Sad Dalsi vec ktera mi vadi - prosvita mi do displeje podsvetlovaci dioda praveho tlacitka, predpokladam ze je to vada poze meho kusu a dost vazne zvazuju reklamaci. Pokud je na displeji zrovna v tom miste tmave misto (napr. okraj fotky nebo videa v portrait rezimu) a tlacitka zrovna sviti tak je to dost nechutny. A pri kazdem odemceni telefonu, nez se rozsviti displej to je videt take. Ve dne by to ani nevadilo, ale v noci je to fakt hruza Sad Kdybyste nekdo vedel, jak podsvetleni tlacitek trvale vypnout tak prosim o navod  Mrknutí Tyhle dve veci me opravdu zklamaly, jinak celkove mam z telefonu radost. Napiste mi prosim jestli to mate taky takhle, nebo jestli mam nejakej z prvnich nedotazenejch kusu...

20:30 Vyreseno trvale vypnuti podsviceni tlacitek - aplikace Keyboard Backlite Controller, je potreba akorat root.
« Poslední úprava: 24. Říjen 2011, 19:38 od jenkalibor » uložena

eror16
Uzivatel
Telefon: W600i, W910i, Xperia Active

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 26. Říjen 2011, 16:52 »

tak nevim asi mas smulu na kus, je pravda, ze prisvetlovaci dioda pod tlacitkama mi taky trochu prosvita na display, ale absolutne minimalne vsiml sem si az ted kdyz sem si to precetl a hodne se na to zameril Cheesy jinak s tim zatnim krytem to fakt nevim... me drzi jako pribytej a nikdy mi ani trosku nevrzl...ani cernej ani bilej takze asi fakt smula na kus... mozna bych to zkusil reklamovat...
uložena
bojlos
Uzivatel
Telefon: Xperia Active & C510

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 26. Říjen 2011, 16:57 »

To prave tlacitko mi do displeje taky prosvita, ale popravde receno, nez jsem si precetl zmineny problem, tak jsem to nezpozoroval.
K zadnimu krytu - v te casti telefonu, kde je krytka na USB to je i u me trochu volnejsi, mne osobne to vsak tolik nevadi - na volnejsi zadni kryt jsem si uz zvykl u ostatnich SE telefonu  Smajlík

Co me ale u tohoto telefonu potesilo je aplikace svitilna - myslel jsem si, ze kdyz ji aktivuji, nesmim se na displeji niceho dotknout, abych ji nevypnul, staci ale zamknout klavesy, dioda sice zhasne, ale po dalsim stisku zamykaciho tlacitka jiz dioda sviti (nebo blika - podle zvoleneho rezimu). A dalsi stisk diodu opet zhasne. Podle meho velice prakticke....
« Poslední úprava: 27. Říjen 2011, 10:58 od bojlos » uložena
jik89
Uzivatel
Telefon: xperia active

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 26. Říjen 2011, 17:31 »

to prave tlacitko mi prosvita take, uz jsem psal i do servisu, takze to opravdu neni problem jen jednoho kusu, chtelo by to nejakou hromadnou reklamaci primo k SE Mrknutí uz jsem psal i do servisu a zatim mi nedokazou poradit, pry cekaji na prvni kousek Grin takze jsem nyni vznesl dotaz primo na FB stranky SE, jsem zvedav jak se vyjadri oni

k zadnimu krytu: taky mi na urcitych mistech povrzaval, ale pomohlo kdyz jsem znovu a poradne zamackl kryt co zajistuje vodotesnost.

a diky za radu u svitilny, docela dost mi vadilo ze kdyz sem zamknul telefon, tak svitilna zhasla
« Poslední úprava: 26. Říjen 2011, 17:46 od jik89 » uložena
pje
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 27. Říjen 2011, 22:15 »

"...foÂťak fajn...". Mam tomu rozumet tak, ze prekomprimovana rozmazanina je fajn stejne jako na jinych Se se stejnym foto HW?
uložena
jik89
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 31. Říjen 2011, 17:47 »

Dobry den,

Dostala som informaciu od technika ktory ma informoval o Vasom probleme.

Presvitanie klavesnice na pravy dolny roh displeja nie je vada, ale vlastnost telefonu.
Dochadza k nemu v dosledku dizajnu samotneho pristroja a ziadnym sposobom to nebrani zakaznikovi v riadnom vyuzivani telefonu.

S pozdravom prajem pekny den

Sujova Iveta

nevim jak vy, ale ja jsem se docela pobavil nad touto formulaci Grin

Jeste doplnim oficialni vyjadreni SE:
Dobry den! Ak ani softverova oprava nepomoze, odporucal by som reklamovaÂť telefon u predajcu kde ste ho kupili.
uložena
jarek72
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #40 v: 04. Listopad 2011, 10:34 »

chci si koupi Active ale take mi prijde ze je nejak ticho o tomto telefonu zadny recenze atd. Tak zacinam premyslet o xperii mini ktera je totozna s active jak jsem se docetl a taky o polovinu levnejsi. Myslite ma cenu kupovat active kdyz nevyuziji to propojeni se sport.vybaveni ani se s telefonem nechci koupat jde mi spis odolnost proti prachu obcas jsem v prasnym prostredi. Nevite jak je na tom mini v odolnosti proti prachu?dik
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #41 v: 07. Listopad 2011, 18:36 »

zdravim nektereho majitele Xperie Active Smajlík

prosim nekoho kdo zvas ma root, zda by mi nevytahnul sportovni aplikace co jsou v telefonu v zakladu Smajlík zejmena walkmate Smajlík dekuju

edit:
uz sem nasel Smajlík http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19123710#post19123710
« Poslední úprava: 07. Listopad 2011, 23:04 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » uložena
jarek72
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #42 v: 12. Listopad 2011, 20:53 »

Mam dotaz jde zmenit rozlozeni soft. klavesnice na QWERTZ , v nastaveni jsem zadnou moznost nenasel? puvodni klavesnice mi vyhovuje vc. psani tahem vic nez slideit a pod.
uložena
jarek72
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 17. Listopad 2011, 08:08 »

jak tu byla rec o tom prosvitani prave klavesi taky me to dela. Zkouseli ste to nekdo reklamovat ?
uložena
tonislav
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #44 v: 30. Listopad 2011, 09:00 »

Uvazuji o koupi tohoto modelu...Tedy zatim vyhrava tento kousek...Potrebuji ale urcite prikoupit jeste jednu nahradni baterii..A kdyz budu delat objednavku ...Nemate nahodou zkusenosti s timto typem?:
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/160PCS-966/baterie-nahradni-pro-sonyericsson-xperia-active-neo-pro-ray-1550mah-li-ion.html
Diky
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3] 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Active - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 17 dotazů.