SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
pøihla¹te
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepøi¹el Vám
aktivaèní email?
25. Leden 2025, 10:50
1 hodina
1 den
1 týden
1 mìsíc
Nav¾dy
Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:
Pokroèilé vyhledávání
142487
pøíspìvkù v
10023
tématech od
23754
u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám lÃbÃ?
Strana:
1
2
[
3
]
4
V¹e
« pøedchozí
dal¹í »
Autor
Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám lÃbÃ? (Zobrazeno 24697 x)
Joza
Anonym
Re: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám lÃbÃ?
«
Odpovìï #30 v:
05. Øíjen 2011, 13:45 »
Pokud tou¾Ãte po velmi dobøe zpracované aplikaci svìtlo z XPERIE Active (je skuteènì super), pak ji najdete zde:
http://forum.semania.cz/index.php/topic,28543.0.html
ulo¾ena
eror16
U¾ivatel
Telefon: W600i, W910i, Xperia Active
Pøíspìvkù: 9
«
Odpovìï #31 v:
06. Øíjen 2011, 19:34 »
ták¾e pár dojmù po 3dnech pou¾ÃvánÃ:
-vzhled telefonu se mi moc lÃbÃ, vyslovenì se na nìj nemù¾u vynadÃvat, i kdy¾ s bÃlým krytem nic moc(mám variantu s red-orange a s tou bÃlou mi to moc nesedÃ), moc mì nedachly senzorová tlaèÃtka pod displayem, ale u¾ jsem si na jejich pou¾Ãvánà zvykl, také tlaèÃtko vypnutÃ/zámku mi pøijde málo vystouplé a rad¹i bych ho vidìl na hornà stranì telefonu(tak jak to má X8), ale to jsou jen detaily
-výdr¾: pøi docela aktivnÃm pou¾Ãvánà mi telefon vydr¾el dva dny na jedno nabytÃ(obèasná hudba, wi-fi, gps, sem tam nìjaká hra, sms a pár hovorù), na outdoor telefon to nenà moc, ale myslÃm, ¾e ¾Ãt se s tÃm dá
-co se funkcà telefonu týèe, bude to asi schidné s mini, v¹echno ¹lape hezky rychle, ¾ádný problém, s displayem taky maximálnà spokojenost, obraz hezký a dobøe èitelný i na slunÃèku, foȇk fajn atd.
-odolnost telefonu jsem nijak moc nezkou¹el, pøece jenom to nenà nejlevnìj¹à zále¾itost a hned po poøÃzenà ho utopit by byla ¹koda, zkusil jsem ho pouze polÃt vodou a sledoval jsem reakce displaye, kdy¾ je mokrý. V¹echno naprosto v pohodì
-co mì nadchlo je pøÃslu¹enstvà dodávané s telefonem, v¹echno vypadá kvalitnì zpracované a pouzrdo na ruku spoleènì se sportovnÃmi sluchátky je prostì luxus
jinak sluchátka jako taková majà pìkný èistý zvuk na poslouchánà hudby pøi bìhánà nebo napø. jÃzdì na kole bohatì dostaèujÃcÃ. Poutko na zápìstà je taky fajn, jen jsem se zatÃm nedostal do situace kde bych ho vyu¾il
abych to shrnul s telefonem zatÃm maximálnà spokojenost, myslÃm si, ¾e se opravdu povedl, ale jeho koupì má cenu asi jen pro lidi, kteøà budou telefon vyu¾Ãvat pøi sportovnÃch a outdoorových aktivitách, nebo z nìjakého dùvodu potøebujà odolný telefon. Pro mì je naprosto ideálnÃ, super spoleènÃk pøi ka¾dém sportu
jediná vada na kráse je výdr¾ baterie...ale jak øÃkám ¾Ãt se s tÃm dá
ulo¾ena
Kolda.o
U¾ivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Pøíspìvkù: 580
«
Odpovìï #32 v:
06. Øíjen 2011, 19:52 »
Souhlas se vsim co je zde napsano :-) btw nemate nekdo problem s vyzvanenim? Jakmile pouziju mp3 zazvoni jednou a dost. Pokud nejaky origo OGG tak je vse ok.
ulo¾ena
SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Joza
Anonym
«
Odpovìï #33 v:
07. Øíjen 2011, 19:25 »
Pokud máte Sony Ericsson XPERIA Active, pak vás mo¾ná potì¹à ji¾ funkènà root pro tento telefon. Hotový je také pro model Live Walkman, tam to ale asi moc z vás nevyzkou¹Ã
ulo¾ena
jenkalibor
U¾ivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia Active
Pøíspìvkù: 7
«
Odpovìï #34 v:
24. Øíjen 2011, 18:52 »
Mam Xperii Active od patku. Mel bych dve velke vyhrady. Zadni kryt vrze, to bych od outdooroveho telefonu necekal, na strane u USB konektoru z nepochopitelnych duvodu chybi posledni vystupek pro pridrzeni krytu, i kdyz na nem je z vnitrni strany prislusny zarez, asi se rozhodli ze to udrzi prevazne zavrena krytka USB konektoru
Dalsi vec ktera mi vadi - prosvita mi do displeje podsvetlovaci dioda praveho tlacitka, predpokladam ze je to vada poze meho kusu a dost vazne zvazuju reklamaci. Pokud je na displeji zrovna v tom miste tmave misto (napr. okraj fotky nebo videa v portrait rezimu) a tlacitka zrovna sviti tak je to dost nechutny. A pri kazdem odemceni telefonu, nez se rozsviti displej to je videt take. Ve dne by to ani nevadilo, ale v noci je to fakt hruza
Kdybyste nekdo vedel, jak podsvetleni tlacitek trvale vypnout tak prosim o navod
Tyhle dve veci me opravdu zklamaly, jinak celkove mam z telefonu radost. Napiste mi prosim jestli to mate taky takhle, nebo jestli mam nejakej z prvnich nedotazenejch kusu...
20:30 Vyreseno trvale vypnuti podsviceni tlacitek - aplikace Keyboard Backlite Controller, je potreba akorat root.
«
Poslední úprava: 24. Øíjen 2011, 19:38 od jenkalibor
»
ulo¾ena
Unsurpassed casual Dating
eror16
U¾ivatel
Telefon: W600i, W910i, Xperia Active
«
Odpovìï #35 v:
26. Øíjen 2011, 16:52 »
tak nevim asi má¹ smùlu na kus, je pravda, ¾e pøisvìtlovacà dioda pod tlaèÃtkama mi taky trochu prosvÃta na display, ale absolutnì minimálnì v¹iml sem si a¾ teï kdy¾ sem si to pøeèetl a hodnì se na to zamìøil
jinak s tÃm zatnÃm krytem to fakt nevim... mì dr¾à jako pøibytej a nikdy mi ani tro¹ku nevrzl...ani èernej ani bÃlej tak¾e asi fakt smùla na kus... mo¾ná bych to zkusil reklamovat...
ulo¾ena
bojlos
U¾ivatel
Telefon: Xperia Active & C510
Pøíspìvkù: 13
«
Odpovìï #36 v:
26. Øíjen 2011, 16:57 »
To pravé tlaèÃtko mi do displeje taky prosvÃtá, ale popravdì øeèeno, ne¾ jsem si pøeèetl zmÃnìný problém, tak jsem to nezpozoroval.
K zadnÃmu krytu - v té èásti telefonu, kde je krytka na USB to je i u mì trochu volnìj¹Ã, mnì osobnì to v¹ak tolik nevadà - na volnìj¹à zadnà kryt jsem si u¾ zvykl u ostatnÃch SE telefonù
Co mì ale u tohoto telefonu potì¹ilo je aplikace svÃtilna - myslel jsem si, ¾e kdy¾ ji aktivuji, nesmÃm se na displeji nièeho dotknout, abych ji nevypnul, staèà ale zamknout klávesy, dioda sice zhasne, ale po dal¹Ãm stisku zamykacÃho tlaèÃtka ji¾ dioda svÃtà (nebo bliká - podle zvoleného re¾imu). A dal¹à stisk diodu opìt zhasne. Podle mého velice praktické....
«
Poslední úprava: 27. Øíjen 2011, 10:58 od bojlos
»
ulo¾ena
jik89
U¾ivatel
Telefon: xperia active
Pøíspìvkù: 3
«
Odpovìï #37 v:
26. Øíjen 2011, 17:31 »
to prave tlacitko mi prosvita take, uz jsem psal i do servisu, takze to opravdu neni problem jen jednoho kusu, chtelo by to nejakou hromadnou reklamaci primo k SE
uz jsem psal i do servisu a zatim mi nedokazou poradit, pry cekaji na prvni kousek
tak¾e jsem nynà vznesl dotaz primo na FB stranky SE, jsem zvedav jak se vyjadri oni
k zadnÃmu krytu: taky mi na urcitých mÃstech povrzával, ale pomohlo kdyz jsem znovu a poøádnì zamaèkl kryt co zajistuje vodotesnost.
a diky za radu u svitilny, docela dost mi vadilo ze kdyz sem zamknul telefon, tak svitilna zhasla
«
Poslední úprava: 26. Øíjen 2011, 17:46 od jik89
»
ulo¾ena
pje
U¾ivatel
«
Odpovìï #38 v:
27. Øíjen 2011, 22:15 »
"...fo»ák fajn...". Mám tomu rozumìt tak, ¾e pøekomprimovaná rozmazanina je fajn stejnì jako na jiných Se se stejným foto HW?
ulo¾ena
jik89
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3
«
Odpovìï #39 v:
31. Øíjen 2011, 17:47 »
Dobrý deò,
Dostala som informaciu od technika ktory ma informoval o Va¹om probleme.
Presvitanie klavesnice na pravy dolny roh displeja nie je vada, ale vlastnost telefonu.
Dochadza k nemu v dosledku dizajnu samotneho pristroja a ziadnym sposobom to nebrani zakaznikovi v riadnom vyuzivani telefonu.
S pozdravom prajem pekný deò
Sujová Iveta
nevim jak vy, ale ja jsem se docela pobavil nad touto formulaci
Jeste doplnim oficialni vyjadreni SE:
Dobrý deò! Ak ani softvérová oprava nepomô¾e, odporúèal by som reklamova» telefón u predajcu kde ste ho kúpili.
ulo¾ena
jarek72
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 6
«
Odpovìï #40 v:
04. Listopad 2011, 10:34 »
chci si koupi Active ale také mi pøijde ¾e je nìjak ticho o tomto telefonu ¾ádný recenze atd. Tak zaèÃnám pøemý¹let o xperii mini která je toto¾ná s active ják jsem se doèetl a taky o polovinu levnìj¹Ã. MyslÃte ma cenu kupovat active kdy¾ nevyu¾iji to propojenà se sport.vybavenà ani se s telefonem nechci koupat jde mi spù odolnost proti prachu obèas jsem v pra¹nym prostøedÃ. NevÃte ják je na tom mini v odolnosti proti prachu?dÃk
ulo¾ena
321654
Anonym
«
Odpovìï #41 v:
07. Listopad 2011, 18:36 »
zdravÃm nìktereho majitele Xperie Active
prosÃm nìkoho kdo zvás má root, zda by mi nevytahnul sportovnà aplikace co jsou v telefonu v zakladu
zejmena walkmate
dìkuju
edit:
u¾ sem na¹el
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19123710#post19123710
«
Poslední úprava: 07. Listopad 2011, 23:04 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw†
»
ulo¾ena
jarek72
U¾ivatel
«
Odpovìï #42 v:
12. Listopad 2011, 20:53 »
Mam dotaz jde zmenit rozlozeni soft. klavesnice na QWERTZ , v nastaveni jsem zadnou moznost nenasel? puvodni klavesnice mi vyhovuje vc. psani tahem vic nez slideit a pod.
ulo¾ena
jarek72
U¾ivatel
«
Odpovìï #43 v:
17. Listopad 2011, 08:08 »
jak tu byla rec o tom prosvitani prave klavesi taky me to dela. Zkouseli ste to nekdo reklamovat ?
ulo¾ena
tonislav
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 2
«
Odpovìï #44 v:
30. Listopad 2011, 09:00 »
Uvazuji o koupi tohoto modelu...Tedy zatim vyhrava tento kousek...Potrebuji ale urcite prikoupit jeste jednu nahradni baterii..A kdyz budu delat objednavku ...Nemate nahodou zkusenosti s timto typem?:
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/160PCS-966/baterie-nahradni-pro-sonyericsson-xperia-active-neo-pro-ray-1550mah-li-ion.html
Diky
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz
ulo¾ena
Strana:
1
2
[
3
]
4
V¹e
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám lÃbÃ?
« pøedchozí
dal¹í »
Skoèit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Návody
===> Návody pro Android 2.1
===> Návody pro Android 2.3.3
===> Návody pro Android 2.3.4
=> Obecné X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecné Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a úpravy s nÃm spojené
=> Problémy a chyby
Platforma A200
=> Návody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Øada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Øady G, K, T, Z
=> Øada W
Symbian S60
=> Návody
=> Obecné
=> Aplikace a hry
=> Problémy a chyby
Windows Mobile
=> Návody
=> Obecné
=> Problémy a chyby
=> ROMky a v¹e okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatnà telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Návody
===> Obecné
===> OstatnÃ
===> PøÃslu¹enstvÃ
===> NastavenÃ
===> PøipojenÃ
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecné
===> Firmware
===> Mobilnà tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Øe¹enà problémù
===> NastavenÃ, pøipojenÃ
===> OstatnÃ
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecné
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony øady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatnà modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
OstatnÃ
=> Návody
=> Schémata
=> Programy pro mobilnà telefony
=> Programy pro stolnà Pc
=> PøÃslu¹enstvÃ
=> Co se jinam neve¹lo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.