SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
25. Leden 2025, 09:23

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?
Strana: 1 2 3 4 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?  (Zobrazeno 24691 x)
Joza
Anonym
« v: 23. Èerven 2011, 05:28 »

Prùbì¾nì aktualizováno...

Více informací najdete v tiskové zprávì v pøíloze

ulo¾ena
zaji06
U¾ivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Pøíspìvkù: 430

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 23. Èerven 2011, 12:34 »

http://www.youtube.com/watch?v=DxqaST6F4sw&feature=player_embedded#at=115
ulo¾ena
petulinka1
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Telefon: K510i, W580i(sel do kytek), w995, Neo
Pøíspìvkù: 201

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 23. Èerven 2011, 13:09 »

na GC vypada lakave Cheesy bude se testovat Jozko? Smajlík
ulo¾ena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Není dùle¾ité, kolik lidí inhumuje¹, dùle¾ité je, kolika lidem se nepodaøí inhumovat tebe.
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 23. Èerven 2011, 13:52 »

Na GC by vypadal lákavì, kdyby jel na WM. Softík stylu Pocket Drake pro Android neni a ta výdr¾ bude taky pecka.
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #4 v: 23. Èerven 2011, 16:07 »

testovat se bude a mo¾ná ne za moc dlouho... Pokud SE uvede ve tøetím ètvrtletí v¹e (já vím, víme jak to chodí), mohlo by portfolio nabrat úplnì novou tváø. ovinka se mi hodnì líbí, sice to není stylovka jako Ray, ale zase v pøírodì jsem èasto...
ulo¾ena
petulinka1
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 23. Èerven 2011, 17:51 »

HUdasp: PD je sice dobra vec (jelikoz umi pracovat z DB z GG..), ale na androida je tak dost aplikaci na GC Mrknutí Jdu porovnavat a uvidime jak to cely dopadne Smajlík

Jozka: Jestli uvedou vsechno (vcetne Neo) tak budu vahat uz jen podle ceny a dostupnosti...Nic vic resit nebudu Smajlík

Kdyby mi neblbnul fastport na w995 (nabijeni je hotovy utrpeni, sluchatka taky vecne "nevidi") a wifi se nepripojovala jen k cemu se ji chce tak novej telefon ani neresim...
« Poslední úprava: 23. Èerven 2011, 17:54 od petulinka1 » ulo¾ena

Alcatel One Touch->Siemens A50->Nokia 3510i->SE k510i-> SE w580i(uspesne vracenej po 4. reklamaci)->SE w995(prozatim decustomizace, pridano par flash schematek, mensi uprava menu.ml, zmena fontu a funkce pravyho tacitka:))-> XPERIA Neo

Není dùle¾ité, kolik lidí inhumuje¹, dùle¾ité je, kolika lidem se nepodaøí inhumovat tebe.
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 23. Èerven 2011, 19:06 »

Ano, právì proto je Pocket Drake tak skvìlý. V¹echno si pøipravim v GG a jen nahodim do telefonu a jdu ven. Navíc si nemusim evidovat nalezené ke¹ky - jen dám v PD nalezeno a potom v pohodì pøetáhnu do PC a tam zaloguju. A PD má mnoho dal¹ích vychytávek (správa map je taky parádní - co neni, jednodu¹e nasosá ze sítì a ulo¾í). Pokud zná¹ nìco takového na Android, sem s tim:)
ulo¾ena
petulinka1
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 23. Èerven 2011, 19:30 »

Tak jasneze vim ze exoistujou, ale jeste jsem se s androidem nepotkala, tze nevim co ktera z nich umi Mrknutí Ale experimentovani mi rozhodne nevadi Smajlík
ulo¾ena

HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #8 v: 23. Èerven 2011, 19:47 »

Právì ¾ádné takové komplexní øe¹ení neni. Samozøejmì existujou full online aplikace (Gmaps jsou neskuteènej ¾rout dat a nìkde v lese taky 3G v¹ude neni, ¾e?). Anebo nìjaký offline øe¹ení, kam naprská¹ .gpx a mapy. Nic komplexního jako PD v¹ak ne.
ulo¾ena
jarek72
U¾ivatel
Telefon: xperia active
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 03. Záøí 2011, 13:37 »

nemate nekdo nejaky novy info ohledne ACTIVE ?
ulo¾ena
Redeemert
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE Cedar J108i
Pøíspìvkù: 771

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 04. Záøí 2011, 23:54 »

To mi právì v¾dycky vadilo na c:geo. Aspoò teda u HTC Desire. Na¹el jsem pìt ke¹ek a jako ¹estou abych hledal nabíjeèku a sedmou zásuvku...  Cry
ulo¾ena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Joza
Anonym
« Odpovìï #11 v: 11. Záøí 2011, 16:49 »

tak tøetí ètvrtletí za nìjaké 3 týdny konèí, tak jsem zvìdav, jak to výrobce zvládne s uvedením na trh... Po pozitivních zku¹enostech s pøedchozími modely se na Active dost tì¹ím. Tøeba Ray sice krásný je, ale ten vzhled mi úplnì nesedí (mo¾ná a¾ moc stylové...)
ulo¾ena
Oldøich Mládek
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro (SK17i) bílá
Pøíspìvkù: 53

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 18. Záøí 2011, 13:48 »

Zatím cena 7.990 Kè se zdá reálná, hold úplnì hloupý telefonek to není a ta odolnost taky nìco stojí. Do pøírody bych ho bral ale hned. U¾ aby tu byl, èekám potom nìjaký crash test ;-).
ulo¾ena
sony
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 511

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 18. Záøí 2011, 20:20 »

stra¹ný dizajn
ulo¾ena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Pupu
U¾ivatel
Telefon: X10 black
Pøíspìvkù: 535

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 19. Záøí 2011, 07:10 »

Desing zde musel ustoupit funkcnosti, nicmene me se to skarede moc nezda, jen to ousko to imho hyzdi, ale to je dan za funkcnost.
ulo¾ena
pogo
U¾ivatel
Telefon: Xperia PRO
Pøíspìvkù: 446

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 26. Záøí 2011, 11:44 »

Slovensko opìt boduje - Active dneska nakladnìn u SVK distributora.
EDIT:tak u¾ i v CZ dostupný u jednoho distributora. Oficiální e-shop by mìl naskladnit dnes.
« Poslední úprava: 26. Záøí 2011, 15:09 od pogo » ulo¾ena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
garfield001
U¾ivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.
Pøíspìvkù: 721

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 27. Záøí 2011, 11:38 »

Jo u¾ se nabízí i v Èesku (Red-Orange a Black with White).
Cena nìco málo pøes 7000 Kè není ¹patná.
ulo¾ena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
eror16
U¾ivatel
Telefon: W600i, W910i, Xperia Active
Pøíspìvkù: 9

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 27. Záøí 2011, 18:41 »

Doufal jsem, ¾e se vejde s cenou do 7 tisíc. Ale i takhle ta cena poøád ujde. Hlavnì, ¾e u¾ je tady Cheesy tì¹ím se na nìj u¾ od tý doby co ho pøedstavili Cheesy
ulo¾ena
Oldøich Mládek
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #18 v: 03. Øíjen 2011, 11:35 »

Sony Ericsson Xperia active se povedla. Støíbrný rám je z hliníku, sklíèko je odolné vùèi po¹krábání, záda pogumovaná (èerná, bílá jsou perle»ová hladká). Telefon reaguje na podmìty okam¾itì, HW je znát. Je to vlastnì Xperia mini pro aktivní sportování. Tomu odpovídá i obsah balení a nìkolik aplikací a funkcí navíc. Nabídka aplikací je roz¹íøena o kompas, aplikaci pro sportování a krokomìr. V balení mimo telefonu a baterie je¹tì najdeme druhý zadní kryt, poutko na ruku, kvalitní ¹puntová sluchátka s nástavci pro lep¹í uchycení na u¹ích, povedené pouzdro na pa¾i s prùhledným okénkem pro ovládání telefonu, 2GB microSD kartu, nabíjeèku a datový kabel. Co se týèe verze Androidu je ji¾ z výroby 2.3.4. se v¹emi novinkami, které SE pøidal i do jiných modelù (mimo mini pro :-/ zatím). Telefon mì zaujal, uvidím, co na nìj øeknu po pár dnech, ale do práce nebo na spot fakt povedený model. Ono souèasné Xperie se více ménì povedly v¹echny.
ulo¾ena
inferno
U¾ivatel
Telefon: Xperia Pro
Pøíspìvkù: 38

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 03. Øíjen 2011, 11:42 »

Ahoj, ty u¾ má¹ active? Taky si na nìj "brousím zuby". Mohl bych se zeptat na pár otázek, na které marnì èekám, proto¾e nikde ¾ádná recenze, nikde ¾ádný info, prostì nic:
- hlavní dotaz = výdr¾ baterie. Pokud vím, Active je vlastnì Xperia mini v jiném "tìle". I baterka je stejná. Proto by mì zajímalo, jak to vypadá s baterkou v pøípadì vyu¾ívání tìch sportovních funkcí. Pokud tøeba pustí¹ program na sport (tøeba bìhání) a u toho pustí¹ hudbu, jak dr¾í baterka.. Tohle bych rád pou¾íval èasto a nerad bych dobíjel po pùl dni..
- soft na sport. Funguje i bez google map? Myslím, jestli mo¾né zaznamenat trénink tøeba bìhu, jen se zapnutým GPS, ale vypnutýmy daty. Poté se pøipojit na net pøez Wi-fi a záznam nahrát na net, kde si mi u¾ trasa a v¹e ostatní normálnì zobrazí. Prostì aby to fungovalo jako v¹echny ostatní sportovní softy na marketu..

To je asi v¹e. Tohle jsou 2 nejvìt¹í otazníky na jejich¾ zodpovìzení èekám, ne¾ objednám.. Jinak jsem si u¾ tel osahal v krámì a vypadá moc dobøe...

Díky pøedem za odpovìï.
ulo¾ena
Piti20
U¾ivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510
Pøíspìvkù: 963

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 03. Øíjen 2011, 18:11 »

a aky je problem stiahnut jeden z tych vsetkych sportovych softov ktore su na markete?
ulo¾ena
Oldøich Mládek
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #21 v: 03. Øíjen 2011, 18:24 »

ad 1) výdr¾ je stejná jako u mini a mini pro, tedy po zapnutí sportovních funkcí se sledováním trasy pøes GPS se dostane¹ tak na 5-6 hodin provozu, hold GPSka ¾ere.
ad 2) data fungovat nemusí, vytváøí se gpx soubor a ten lze uploadnout zpìtnì kdekoliv v dosahu WiFi. Ale to takto mají v¹echny aplikace jako Sport Tracker, SportyPal Pro nebo Endomondo.
Tak¾e jak pí¹e Piti20, nainstaluj si jakoukoliv aplikaci, která ti bude nejvíce vyhovovat, není nutné vyu¾ívat pøedinstalovanou (¹ílený název, je¹tì jsem si ji nezapamatoval). Mì napøíklad moc nevyhovuje rozvr¾ením nabídky a poèe¹tìní je tak na 50% (nevadí mi, ale vypadá to divnì).
ulo¾ena
inferno
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 03. Øíjen 2011, 18:49 »

Díky moc za odpovìdi.. Problém stáhnout marketovou aplikací samozøejmì není. Mám teï X10 mini pro a pou¾ívám Endomondo.. Právì od Active jsem èekal trochu inovace v tomhle a optimalizace pro vìt¹í výdr¾. Kdy¾ je to telefon na sport, tak by mìl trochu vydr¾et... Èekal jsem trochu víc ne¾ jen aplikaci z marketu ji¾ v základu...
Ale neva.. Je¹tì jednou díky za odpovìdi.
ulo¾ena
eror16
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 03. Øíjen 2011, 19:18 »

Tak jsem se koneènì doèkal a Active je u mì doma. První dojmy jsou super. Pøekvapil mì hlavnì design. Na obrázcích telefon pùsobí tro¹ku jako cihlièka, ale v reálu je neskuteènì krásný. Vùbec mi nevadí ani ou¹ko na uchycení poutka. Zítra ho poøádnì otestuju a sem zvìdav jaké podá výkony Cheesy
ulo¾ena
inferno
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 03. Øíjen 2011, 19:37 »

Tak to bych Tì moc poprosil o to, jestli by ses o vysledky tveho testovani tady nepodelil... Budu rad za kazde info od uzivatelu... Recenzenti na tenhle telefon nejak zapominaji..:-) Diky.
ulo¾ena
eror16
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 03. Øíjen 2011, 20:04 »

jakmile bude o co, tak se urèitì podìlím Cheesy
ulo¾ena
Pawel_jety
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini Pro (SK17i)

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 03. Øíjen 2011, 23:04 »

Vzhled stejny jgako nejaky acer ci co je to za znacku a kopirovani designu neuznavam...
ulo¾ena
Oldøich Mládek
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #27 v: 04. Øíjen 2011, 06:28 »

Recenzenti nezapomínají na tento model, jen se k nim je¹tì ¾ádný active nedostal. ;-)
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #28 v: 04. Øíjen 2011, 08:40 »

Asi tak nìjak... Podle fotografie se hroznì blbì recenzuje Smajlík
ulo¾ena
inferno
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 04. Øíjen 2011, 13:25 »

Hmmm...divné, ale asi pravda... Moc nechápu, ¾e na jiné telefony ètu minimálnì preview vèetnì videí je¹tì døív, ne¾ jsou na trhu a u Active vùbec nic... Jde mi hlavnì i o zahranièní servery... Tam je to taky velká neznámá...

Nicménì od recenze kromì vodìodolnosti a prachuvzdornosti nic svìtoborného asi èekat nemù¾u, kdy¾ je to vlastnì mini v jiném tìle.. Co se funkcí a výdr¾e týèe, bude to dost podobné.. no uvidíme..
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #30 v: 05. Øíjen 2011, 13:45 »

Pokud tou¾íte po velmi dobøe zpracované aplikaci svìtlo z XPERIE Active (je skuteènì super), pak ji najdete zde:
http://forum.semania.cz/index.php/topic,28543.0.html

ulo¾ena
eror16
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #31 v: 06. Øíjen 2011, 19:34 »

ták¾e pár dojmù po 3dnech pou¾ívání:

-vzhled telefonu se mi moc líbí, vyslovenì se na nìj nemù¾u vynadívat, i kdy¾ s bílým krytem nic moc(mám variantu s red-orange a s tou bílou mi to moc nesedí), moc mì nedachly senzorová tlaèítka pod displayem, ale u¾ jsem si na jejich pou¾ívání zvykl, také tlaèítko vypnutí/zámku mi pøijde málo vystouplé a rad¹i bych ho vidìl na horní stranì telefonu(tak jak to má X8), ale to jsou jen detaily

-výdr¾: pøi docela aktivním pou¾ívání mi telefon vydr¾el dva dny na jedno nabytí(obèasná hudba, wi-fi, gps, sem tam nìjaká hra, sms a pár hovorù), na outdoor telefon to není moc, ale myslím, ¾e ¾ít se s tím dá Smajlík

-co se funkcí telefonu týèe, bude to asi schidné s mini, v¹echno ¹lape hezky rychle, ¾ádný problém, s displayem taky maximální spokojenost, obraz hezký a dobøe èitelný i na sluníèku, fo»ák fajn atd.

-odolnost telefonu jsem nijak moc nezkou¹el, pøece jenom to není nejlevnìj¹í zále¾itost a hned po poøízení ho utopit by byla ¹koda, zkusil jsem ho pouze polít vodou a sledoval jsem reakce displaye, kdy¾ je mokrý. V¹echno naprosto v pohodì

-co mì nadchlo je pøíslu¹enství dodávané s telefonem, v¹echno vypadá kvalitnì zpracované a pouzrdo na ruku spoleènì se sportovními sluchátky je prostì luxus Cheesy jinak sluchátka jako taková mají pìkný èistý zvuk na poslouchání hudby pøi bìhání nebo napø. jízdì na kole bohatì dostaèující. Poutko na zápìstí je taky fajn, jen jsem se zatím nedostal do situace kde bych ho vyu¾il

abych to shrnul s telefonem zatím maximální spokojenost, myslím si, ¾e se opravdu povedl, ale jeho koupì má cenu asi jen pro lidi, kteøí budou telefon vyu¾ívat pøi sportovních a outdoorových aktivitách, nebo z nìjakého dùvodu potøebují odolný telefon. Pro mì je naprosto ideální, super spoleèník pøi ka¾dém sportu Smajlík jediná vada na kráse je výdr¾ baterie...ale jak øíkám ¾ít se s tím dá Smajlík
ulo¾ena
Kolda.o
U¾ivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE
Pøíspìvkù: 580

Zobrazit profil
« Odpovìï #32 v: 06. Øíjen 2011, 19:52 »

Souhlas se vsim co je zde napsano :-)   btw nemate nekdo problem s vyzvanenim? Jakmile pouziju mp3 zazvoni jednou a dost. Pokud nejaky origo OGG tak je vse ok.
ulo¾ena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
Joza
Anonym
« Odpovìï #33 v: 07. Øíjen 2011, 19:25 »

Pokud máte Sony Ericsson XPERIA Active, pak vás mo¾ná potì¹í ji¾ funkèní root pro tento telefon. Hotový je také pro model Live Walkman, tam to ale asi moc z vás nevyzkou¹í Smajlík
ulo¾ena
jenkalibor
U¾ivatel
Telefon: Xperia Active
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #34 v: 24. Øíjen 2011, 18:52 »

Mam Xperii Active od patku. Mel bych dve velke vyhrady. Zadni kryt vrze, to bych od outdooroveho telefonu necekal, na strane u USB konektoru z nepochopitelnych duvodu chybi posledni vystupek pro pridrzeni krytu, i kdyz na nem je z vnitrni strany prislusny zarez, asi se rozhodli ze to udrzi prevazne zavrena krytka USB konektoru Sad Dalsi vec ktera mi vadi - prosvita mi do displeje podsvetlovaci dioda praveho tlacitka, predpokladam ze je to vada poze meho kusu a dost vazne zvazuju reklamaci. Pokud je na displeji zrovna v tom miste tmave misto (napr. okraj fotky nebo videa v portrait rezimu) a tlacitka zrovna sviti tak je to dost nechutny. A pri kazdem odemceni telefonu, nez se rozsviti displej to je videt take. Ve dne by to ani nevadilo, ale v noci je to fakt hruza Sad Kdybyste nekdo vedel, jak podsvetleni tlacitek trvale vypnout tak prosim o navod  Mrknutí Tyhle dve veci me opravdu zklamaly, jinak celkove mam z telefonu radost. Napiste mi prosim jestli to mate taky takhle, nebo jestli mam nejakej z prvnich nedotazenejch kusu...

20:30 Vyreseno trvale vypnuti podsviceni tlacitek - aplikace Keyboard Backlite Controller, je potreba akorat root.
« Poslední úprava: 24. Øíjen 2011, 19:38 od jenkalibor » ulo¾ena

eror16
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #35 v: 26. Øíjen 2011, 16:52 »

tak nevim asi má¹ smùlu na kus, je pravda, ¾e pøisvìtlovací dioda pod tlaèítkama mi taky trochu prosvíta na display, ale absolutnì minimálnì v¹iml sem si a¾ teï kdy¾ sem si to pøeèetl a hodnì se na to zamìøil Cheesy jinak s tím zatním krytem to fakt nevim... mì dr¾í jako pøibytej a nikdy mi ani tro¹ku nevrzl...ani èernej ani bílej tak¾e asi fakt smùla na kus... mo¾ná bych to zkusil reklamovat...
ulo¾ena
bojlos
U¾ivatel
Telefon: Xperia Active & C510
Pøíspìvkù: 13

Zobrazit profil
« Odpovìï #36 v: 26. Øíjen 2011, 16:57 »

To pravé tlaèítko mi do displeje taky prosvítá, ale popravdì øeèeno, ne¾ jsem si pøeèetl zmínìný problém, tak jsem to nezpozoroval.
K zadnímu krytu - v té èásti telefonu, kde je krytka na USB to je i u mì trochu volnìj¹í, mnì osobnì to v¹ak tolik nevadí - na volnìj¹í zadní kryt jsem si u¾ zvykl u ostatních SE telefonù  Smajlík

Co mì ale u tohoto telefonu potì¹ilo je aplikace svítilna - myslel jsem si, ¾e kdy¾ ji aktivuji, nesmím se na displeji nièeho dotknout, abych ji nevypnul, staèí ale zamknout klávesy, dioda sice zhasne, ale po dal¹ím stisku zamykacího tlaèítka ji¾ dioda svítí (nebo bliká - podle zvoleného re¾imu). A dal¹í stisk diodu opìt zhasne. Podle mého velice praktické....
« Poslední úprava: 27. Øíjen 2011, 10:58 od bojlos » ulo¾ena
jik89
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #37 v: 26. Øíjen 2011, 17:31 »

to prave tlacitko mi prosvita take, uz jsem psal i do servisu, takze to opravdu neni problem jen jednoho kusu, chtelo by to nejakou hromadnou reklamaci primo k SE Mrknutí uz jsem psal i do servisu a zatim mi nedokazou poradit, pry cekaji na prvni kousek Grin tak¾e jsem nyní vznesl dotaz primo na FB stranky SE, jsem zvedav jak se vyjadri oni

k zadnímu krytu: taky mi na urcitých místech povrzával, ale pomohlo kdyz jsem znovu a poøádnì zamaèkl kryt co zajistuje vodotesnost.

a diky za radu u svitilny, docela dost mi vadilo ze kdyz sem zamknul telefon, tak svitilna zhasla
« Poslední úprava: 26. Øíjen 2011, 17:46 od jik89 » ulo¾ena
pje
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #38 v: 27. Øíjen 2011, 22:15 »

"...fo»ák fajn...". Mám tomu rozumìt tak, ¾e pøekomprimovaná rozmazanina je fajn stejnì jako na jiných Se se stejným foto HW?
ulo¾ena
jik89
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 31. Øíjen 2011, 17:47 »

Dobrý deò,

Dostala som informaciu od technika ktory ma informoval o Va¹om probleme.

Presvitanie klavesnice na pravy dolny roh displeja nie je vada, ale vlastnost telefonu.
Dochadza k nemu v dosledku dizajnu samotneho pristroja a ziadnym sposobom to nebrani zakaznikovi v riadnom vyuzivani telefonu.

S pozdravom prajem pekný deò

Sujová Iveta

nevim jak vy, ale ja jsem se docela pobavil nad touto formulaci Grin

Jeste doplnim oficialni vyjadreni SE:
Dobrý deò! Ak ani softvérová oprava nepomô¾e, odporúèal by som reklamova» telefón u predajcu kde ste ho kúpili.
ulo¾ena
jarek72
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #40 v: 04. Listopad 2011, 10:34 »

chci si koupi Active ale také mi pøijde ¾e je nìjak ticho o tomto telefonu ¾ádný recenze atd. Tak zaèínám pøemý¹let o xperii mini která je toto¾ná s active ják jsem se doèetl a taky o polovinu levnìj¹í. Myslíte ma cenu kupovat active kdy¾ nevyu¾iji to propojení se sport.vybavení ani se s telefonem nechci koupat jde mi spí¹ odolnost proti prachu obèas jsem v pra¹nym prostøedí. Nevíte ják je na tom mini v odolnosti proti prachu?dík
ulo¾ena
321654
Anonym
« Odpovìï #41 v: 07. Listopad 2011, 18:36 »

zdravím nìktereho majitele Xperie Active Smajlík

prosím nìkoho kdo zvás má root, zda by mi nevytahnul sportovní aplikace co jsou v telefonu v zakladu Smajlík zejmena walkmate Smajlík dìkuju

edit:
u¾ sem na¹el Smajlík http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19123710#post19123710
« Poslední úprava: 07. Listopad 2011, 23:04 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw† » ulo¾ena
jarek72
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 12. Listopad 2011, 20:53 »

Mam dotaz jde zmenit rozlozeni soft. klavesnice na QWERTZ , v nastaveni jsem zadnou moznost nenasel? puvodni klavesnice mi vyhovuje vc. psani tahem vic nez slideit a pod.
ulo¾ena
jarek72
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #43 v: 17. Listopad 2011, 08:08 »

jak tu byla rec o tom prosvitani prave klavesi taky me to dela. Zkouseli ste to nekdo reklamovat ?
ulo¾ena
tonislav
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #44 v: 30. Listopad 2011, 09:00 »

Uvazuji o koupi tohoto modelu...Tedy zatim vyhrava tento kousek...Potrebuji ale urcite prikoupit jeste jednu nahradni baterii..A kdyz budu delat objednavku ...Nemate nahodou zkusenosti s timto typem?:
http://www.sunnysoft.cz/zbozi/160PCS-966/baterie-nahradni-pro-sonyericsson-xperia-active-neo-pro-ray-1550mah-li-ion.html
Diky
ulo¾ena
Xenostellar
U¾ivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpovìï #45 v: 04. Leden 2012, 11:54 »

Ahoj,
chtìl bych se zeptat na zku¹enosti s citlivostí GPS a jestli nìkdo nevíte jaký pou¾ívá chipset. Chtìl bych telefon pou¾ívat na GC.
A je¹tì dotaz k té výdr¾i. Myslíte, ¾e by vydr¾el tøeba 10 hodin pou¾ívání map a GPS?
Díky
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #46 v: 04. Leden 2012, 12:21 »

Na Mini Pro (stejný støeva) mám pøesnost cca 3 metry ve volném prostranství, co¾ je supr. Kompas mi jede v poøádku a hlavnì zmìny vykresluje mnohem rychleji a pøesnìji, ne¾ moje star¹í telefony. Osobnì jsem s lovem ke¹í velice spokojen v kombinaci s bájeèným Locusem.
Èip bude nìjaký sdílený Qualcomm. Vono dneska u¾ je to prakticky jedno (kde jsou doby, kdy¾ v¹ichni chtìli Sirf a hráli si se statickou navigací). Pokud to neni Samsung, tak GPS na tom pojede dobøe:) 10 hodin asi nedá (ve fligth módu pøi vypínání pøi nepotøebì by se k tomu mohl pøiblí¾it), ale neni problém si za 2 kilèa koupit druhou baterku, ¾e jo. Na ke¹e ti stejnì nic jinýho nezbyde - vybitý ke¹ovadlo v pùlce výletu pìknì na¹tve.
Zamyslel bych se ale nad vá¾ností koupì Active v porovnáním se skoro o pùlku levnìj¹í Mini. Jestli pøi ke¶ování se dostane¹ do takových krizových situací, které silikonové pouzdro nepohltí. Druhá vìc, co se mi nelíbí, tak je minerální sklo. Pokud se povede pøesný pád na hranu teleofnu, tak má¹ slu¶nou pravdìpodobnost, ¾e ti sklo pukne, kde¾do plastová vrstva u Mini je z tohoto pohledu dle mne daleko vhodnìj¹í.

« Poslední úprava: 04. Leden 2012, 12:30 od HUdasp » ulo¾ena
Xenostellar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #47 v: 04. Leden 2012, 13:23 »

OK. Díky za info. No pokud nìjakej, tak bych chtìl urèitì tenhle Active kvùli vodotìsnosti. Nemám v plánu se s ním potápìt, ale u¾ se mi mnohokrát stalo, ¾e jsem hledal ke¹e v takovym slejváku, ¾e to bylo jako kdybych ten telefon do vody opravdu hodil. Dal¹í vìc je, ¾e pøi ke¹ování mám obèas dost ¹pinavý ruce od bláta nebo prachu a to minerální sklo by maèkání ¹pinavými prsty mohlo vydr¾et lépe ne¾ normální displej.
Co se týèe baterky tak je mi jasný, ¾e s tím nic nenadìlám. Mo¾ná pak popøemý¹lím o nìjakym externim packu.
ulo¾ena
Brùèa
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Mini
Pøíspìvkù: 36

Zobrazit profil
« Odpovìï #48 v: 04. Leden 2012, 13:42 »

Hudasp: Odkud má¹ info, ¾e má Mini displej krytý plastem? V¹ude jsem zatím èetla, ¾e je to minerální sklo úplnì stejné, co má i Active.

//Hádat se s tebou nebudu, ale já vìøím tomu, ¾e to minerální sklo má Mrknutí , za ty 4 mìsíce jsem o tom dokonce pøesvìdèena, plast by byl u¾ dávno po¹krábaný (fólii jsem dosud nepou¾ila).
A myslí¹, ¾e by si tady vymý¹leli?
 http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/pressreleases/pressrelease/pressreleaseoverview/sonyericssonunveilsnextgenerationminisfinal-20110505?cc=cz&lc=cs
« Poslední úprava: 04. Leden 2012, 15:04 od Brùèa » ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #49 v: 04. Leden 2012, 13:52 »

A já zas ne:) Ani výrobce se o tom nechlubí na svém webu. Ani web Gorilla Glass Sony Ericssony nezná, aèkoliv samozøejmì není jediný výrobce skel.
ulo¾ena
snoop69
U¾ivatel
Telefon: SE ST17i Xperia Active
Pøíspìvkù: 17

Zobrazit profil
« Odpovìï #50 v: 07. Leden 2012, 17:55 »

Já mám Active od vèerej¹ka. Pøekvapilo mì , ¾e u¾ má nalepenou folii Cheesy zatím co se mi nelíbí je , ¾e nejde vypnout zamykání displeje a ¾e se nové smsky neøadìj nahoru.
ulo¾ena
PedroKV
U¾ivatel
Telefon: K770i, Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 10

Zobrazit profil
« Odpovìï #51 v: 11. Leden 2012, 16:54 »

OK. Díky za info. No pokud nìjakej, tak bych chtìl urèitì tenhle Active kvùli vodotìsnosti. Nemám v plánu se s ním potápìt, ale u¾ se mi mnohokrát stalo, ¾e jsem hledal ke¹e v takovym slejváku, ¾e to bylo jako kdybych ten telefon do vody opravdu hodil. Dal¹í vìc je, ¾e pøi ke¹ování mám obèas dost ¹pinavý ruce od bláta nebo prachu a to minerální sklo by maèkání ¹pinavými prsty mohlo vydr¾et lépe ne¾ normální displej.
Co se týèe baterky tak je mi jasný, ¾e s tím nic nenadìlám. Mo¾ná pak popøemý¹lím o nìjakym externim packu.

u¾ na PDA jsem si udìlal  takovej spe¹l dekl do de¹tì a v opravdu hnusným poèasí pøes to nosím je¹tì takovej ten pytlík, co se nahoøe zatáhne a nepustí vodu ani tam, ani zpìt. Není nic lehèího, ne¾ dát mobil do tohohle pytlíku.
ulo¾ena
Xenostellar
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #52 v: 11. Leden 2012, 19:10 »

Jasný, ale je to hnus Smajlík V¾dycky mù¾e¹ dát mobil do kondomu a bude vodotìsnej.

Kdysi jsem si na svojí W910i koupil luxusní hliníkový eloxovaný pouzdro. Nìco nevídanýho na vysouvák a vypadalo to dobøe. Sice se s tím pak daly zatloukat høebíky, ale taky se to pomalu neve¹lo do kapsy a byl blbì vidìt displej proto¾e to mìlo obyèejný plexi, který bylo hned za chvíli dost o¹oupaný. Navíc ten kryt nebyl prachotìsný a èasem se mezi nìj a displej dostal prach a zaèal se o¹oupávat pøímo telefon.

Kryty u¾ rad¹i ne. Klidnì si za to pøiplatim, pokud to bude opravdu fungovat tak jak tvrdìj.
« Poslední úprava: 11. Leden 2012, 19:13 od Xenostellar » ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 3 4 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.019 sekund, 17 dotazù.