SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
25. Leden 2025, 09:53

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?
Strana: 1 [2] 3 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?  (Zobrazeno 24696 x)
pogo
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Xperia PRO
Pøíspìvkù: 446

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 26. Záøí 2011, 11:44 »

Slovensko opìt boduje - Active dneska nakladnìn u SVK distributora.
EDIT:tak u¾ i v CZ dostupný u jednoho distributora. Oficiální e-shop by mìl naskladnit dnes.
« Poslední úprava: 26. Záøí 2011, 15:09 od pogo » ulo¾ena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
garfield001
U¾ivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.
Pøíspìvkù: 721

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 27. Záøí 2011, 11:38 »

Jo u¾ se nabízí i v Èesku (Red-Orange a Black with White).
Cena nìco málo pøes 7000 Kè není ¹patná.
ulo¾ena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
eror16
U¾ivatel
Telefon: W600i, W910i, Xperia Active
Pøíspìvkù: 9

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 27. Záøí 2011, 18:41 »

Doufal jsem, ¾e se vejde s cenou do 7 tisíc. Ale i takhle ta cena poøád ujde. Hlavnì, ¾e u¾ je tady Cheesy tì¹ím se na nìj u¾ od tý doby co ho pøedstavili Cheesy
ulo¾ena
Oldøich Mládek
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro (SK17i) bílá
Pøíspìvkù: 53

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #18 v: 03. Øíjen 2011, 11:35 »

Sony Ericsson Xperia active se povedla. Støíbrný rám je z hliníku, sklíèko je odolné vùèi po¹krábání, záda pogumovaná (èerná, bílá jsou perle»ová hladká). Telefon reaguje na podmìty okam¾itì, HW je znát. Je to vlastnì Xperia mini pro aktivní sportování. Tomu odpovídá i obsah balení a nìkolik aplikací a funkcí navíc. Nabídka aplikací je roz¹íøena o kompas, aplikaci pro sportování a krokomìr. V balení mimo telefonu a baterie je¹tì najdeme druhý zadní kryt, poutko na ruku, kvalitní ¹puntová sluchátka s nástavci pro lep¹í uchycení na u¹ích, povedené pouzdro na pa¾i s prùhledným okénkem pro ovládání telefonu, 2GB microSD kartu, nabíjeèku a datový kabel. Co se týèe verze Androidu je ji¾ z výroby 2.3.4. se v¹emi novinkami, které SE pøidal i do jiných modelù (mimo mini pro :-/ zatím). Telefon mì zaujal, uvidím, co na nìj øeknu po pár dnech, ale do práce nebo na spot fakt povedený model. Ono souèasné Xperie se více ménì povedly v¹echny.
ulo¾ena
inferno
U¾ivatel
Telefon: Xperia Pro
Pøíspìvkù: 38

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 03. Øíjen 2011, 11:42 »

Ahoj, ty u¾ má¹ active? Taky si na nìj "brousím zuby". Mohl bych se zeptat na pár otázek, na které marnì èekám, proto¾e nikde ¾ádná recenze, nikde ¾ádný info, prostì nic:
- hlavní dotaz = výdr¾ baterie. Pokud vím, Active je vlastnì Xperia mini v jiném "tìle". I baterka je stejná. Proto by mì zajímalo, jak to vypadá s baterkou v pøípadì vyu¾ívání tìch sportovních funkcí. Pokud tøeba pustí¹ program na sport (tøeba bìhání) a u toho pustí¹ hudbu, jak dr¾í baterka.. Tohle bych rád pou¾íval èasto a nerad bych dobíjel po pùl dni..
- soft na sport. Funguje i bez google map? Myslím, jestli mo¾né zaznamenat trénink tøeba bìhu, jen se zapnutým GPS, ale vypnutýmy daty. Poté se pøipojit na net pøez Wi-fi a záznam nahrát na net, kde si mi u¾ trasa a v¹e ostatní normálnì zobrazí. Prostì aby to fungovalo jako v¹echny ostatní sportovní softy na marketu..

To je asi v¹e. Tohle jsou 2 nejvìt¹í otazníky na jejich¾ zodpovìzení èekám, ne¾ objednám.. Jinak jsem si u¾ tel osahal v krámì a vypadá moc dobøe...

Díky pøedem za odpovìï.
ulo¾ena
Piti20
U¾ivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510
Pøíspìvkù: 963

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 03. Øíjen 2011, 18:11 »

a aky je problem stiahnut jeden z tych vsetkych sportovych softov ktore su na markete?
ulo¾ena
Oldøich Mládek
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #21 v: 03. Øíjen 2011, 18:24 »

ad 1) výdr¾ je stejná jako u mini a mini pro, tedy po zapnutí sportovních funkcí se sledováním trasy pøes GPS se dostane¹ tak na 5-6 hodin provozu, hold GPSka ¾ere.
ad 2) data fungovat nemusí, vytváøí se gpx soubor a ten lze uploadnout zpìtnì kdekoliv v dosahu WiFi. Ale to takto mají v¹echny aplikace jako Sport Tracker, SportyPal Pro nebo Endomondo.
Tak¾e jak pí¹e Piti20, nainstaluj si jakoukoliv aplikaci, která ti bude nejvíce vyhovovat, není nutné vyu¾ívat pøedinstalovanou (¹ílený název, je¹tì jsem si ji nezapamatoval). Mì napøíklad moc nevyhovuje rozvr¾ením nabídky a poèe¹tìní je tak na 50% (nevadí mi, ale vypadá to divnì).
ulo¾ena
inferno
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 03. Øíjen 2011, 18:49 »

Díky moc za odpovìdi.. Problém stáhnout marketovou aplikací samozøejmì není. Mám teï X10 mini pro a pou¾ívám Endomondo.. Právì od Active jsem èekal trochu inovace v tomhle a optimalizace pro vìt¹í výdr¾. Kdy¾ je to telefon na sport, tak by mìl trochu vydr¾et... Èekal jsem trochu víc ne¾ jen aplikaci z marketu ji¾ v základu...
Ale neva.. Je¹tì jednou díky za odpovìdi.
ulo¾ena
eror16
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 03. Øíjen 2011, 19:18 »

Tak jsem se koneènì doèkal a Active je u mì doma. První dojmy jsou super. Pøekvapil mì hlavnì design. Na obrázcích telefon pùsobí tro¹ku jako cihlièka, ale v reálu je neskuteènì krásný. Vùbec mi nevadí ani ou¹ko na uchycení poutka. Zítra ho poøádnì otestuju a sem zvìdav jaké podá výkony Cheesy
ulo¾ena
inferno
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 03. Øíjen 2011, 19:37 »

Tak to bych Tì moc poprosil o to, jestli by ses o vysledky tveho testovani tady nepodelil... Budu rad za kazde info od uzivatelu... Recenzenti na tenhle telefon nejak zapominaji..:-) Diky.
ulo¾ena
eror16
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 03. Øíjen 2011, 20:04 »

jakmile bude o co, tak se urèitì podìlím Cheesy
ulo¾ena
Pawel_jety
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini Pro (SK17i)
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #26 v: 03. Øíjen 2011, 23:04 »

Vzhled stejny jgako nejaky acer ci co je to za znacku a kopirovani designu neuznavam...
ulo¾ena
Oldøich Mládek
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #27 v: 04. Øíjen 2011, 06:28 »

Recenzenti nezapomínají na tento model, jen se k nim je¹tì ¾ádný active nedostal. ;-)
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #28 v: 04. Øíjen 2011, 08:40 »

Asi tak nìjak... Podle fotografie se hroznì blbì recenzuje Smajlík
ulo¾ena
inferno
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 04. Øíjen 2011, 13:25 »

Hmmm...divné, ale asi pravda... Moc nechápu, ¾e na jiné telefony ètu minimálnì preview vèetnì videí je¹tì døív, ne¾ jsou na trhu a u Active vùbec nic... Jde mi hlavnì i o zahranièní servery... Tam je to taky velká neznámá...

Nicménì od recenze kromì vodìodolnosti a prachuvzdornosti nic svìtoborného asi èekat nemù¾u, kdy¾ je to vlastnì mini v jiném tìle.. Co se funkcí a výdr¾e týèe, bude to dost podobné.. no uvidíme..
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3 4  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson pøedstavil model XPERIA Active - jak se vám líbí?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 17 dotazù.