SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 22:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?  (Zobrazeno 89770 x)
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 20. Září 2011, 15:38 »

Neo, 100% jas na silnejsom slnku necitatelny,hlavne kvoli spinavemu displeju.
Aj ray ma taky silno leskly displej,nachylny na otisky?
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Joza
Anonym
« Odpověď #91 v: 21. Září 2011, 15:44 »

Sony Ericsson prave vydal Android 2.3.4 pro model XPERIA Ray
uložena
Milhims
Uzivatel
Telefon: Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 21. Září 2011, 19:20 »

Jsem jediny kdo si vsiml nebo mate vsichni na display folii od vyroby? Mam na mysli samozrejme po sundani te odnimatelne folie ´´s uchem´´ Dukladne jsem se podival a opravdu mam na display presne nalepenou folii.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #93 v: 21. Září 2011, 20:42 »

jo, ta kvalitni tam je Smajlík
uložena
Milhims
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 21. Září 2011, 21:02 »

Parada snad pujde dobre dolu jestli ji nekdy poskodim. Nahradni mam ta mi prisla s pouzdrem  Cool
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #95 v: 21. Září 2011, 21:14 »

sem si rikal, ze kdyz dali folii k mini a mini pro, ze by k ray-ovi folii nedali to je dalsi dobra zprava zitra by mi mel pristat v ruce tak jsem vcelku nateseny
uložena

- minulost
Milhims
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #96 v: 21. Září 2011, 21:31 »

Sony Ericsson prave vydal Android 2.3.4 pro model XPERIA Ray

Trikrat hura  Cheesy
uložena
Petris
Uzivatel
Telefon: SE K500i, SE K800i, SE G705, Xperia Ray.

Zobrazit profil
« Odpověď #97 v: 22. Září 2011, 11:39 »

Jsem jediny kdo si vsiml nebo mate vsichni na display folii od vyroby? Mam na mysli samozrejme po sundani te odnimatelne folie ´´s uchem´´ Dukladne jsem se podival a opravdu mam na display presne nalepenou folii.

Ja mam tento telefon presne tyden, mam model "black", ale zadnou folii tam nemam. Jinak aktualizace jeste neni, zkousel jsem to, ale pise mi to, ze telefon je plne aktualni, tj. 2.3.3. Ale mozna to chce nejaky cas. Jinak zatim jsem spokojen.  Smajlík
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #98 v: 22. Září 2011, 12:12 »

Zkuste se podivat jeste jednou, je nalepena hodne kvalitne, je temer nesmysl, aby tam absentovala...
uložena
Petris
Uzivatel
Telefon: SE K500i, SE K800i, SE G705, Xperia Ray.

Zobrazit profil
« Odpověď #99 v: 22. Září 2011, 13:05 »

Ne, nemam tam zadnou folii, ale me to zase tak moc nevadi, ja jsem folie nikdy nepouzival. Takze tohle je pro me vedlejsi.  Smajlík
uložena
Milhims
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 22. Září 2011, 18:26 »

Ne, nemam tam zadnou folii, ale me to zase tak moc nevadi, ja jsem folie nikdy nepouzival. Takze tohle je pro me vedlejsi.  Smajlík

No folie tam je a je luxusni skoro neni videt byla nahoda ze sem si ji vsiml. Android 2.3.4 je pro RAY musis hledat. Telefon bude psat ze je aktualni ale nevim jestli se to casem nejak zmeni.      Ja mam uz aktualizovano  Cool http://forum.semania.cz/index.php/topic,28478.0.html
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 22. Září 2011, 19:08 »

tak akorat jsem vybalil blacka z krabice a po sundani prepravni folie jsem to zkoumal pod svetlem je tam opravdu nalepena folie
uložena

- minulost
gsmman
Uzivatel
Telefon: SE Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #102 v: 22. Září 2011, 19:26 »

Hergot tak ja na nej radsi skoro nesaham dokud nebude k sehnani folie aby se mi nesloupla ta s tim uchem,kazdej se mi smeje a ona tam nejaka je?Cheesy...komedie Cheesy

btw jak ste na tom s vydrzi baterie?
uložena
Milhims
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 22. Září 2011, 19:41 »

S tou baterii je to slozitejsi to je asi kazdemu jasne. Zalezi kde se pohybujete s telefonem jak je nastaveny po hardwerove i softwarove strance.
Kdyz rano odchazim z domu musim mit telefon nabyty. Nemam misto a cas abych ho nekde privazoval k nabijecce, cekal kdy se dobyje a hlidal jestli me nekdo neschani.
To si myslim ze ma kazdy kdo se nevali doma. Proto rikam ze jeden den vydrzi. Kdybych ho vecer nenapichnul druhy den budu v poledne bez stavy.
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #104 v: 22. Září 2011, 21:04 »

potreboval bych poradit kontakty jsem z Nokie uz dou Raye dostal jak nastavit razeni dle prijmeni a ne jmena?
uložena

- minulost
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.