SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?  (Zobrazeno 89726 x)
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 22. Září 2011, 23:43 »

hensel: Podle prijmeni to radit nejde... musis si stahnout asi Dialer One. Je to oficialne i na strankach SE. Taky z mailu nelze treba zkopirovat telefonni cislo, takze si ho musis pamatovat.

k folii: taky ji tam mam, je velmi dobre nalepena a dle whitelistu telefonu je nejak snad pevne naparena na skle ci co (detailne se o tom nevyjadruji)
k automatickemu podsvetleni: dostal jsem na ten senzor odpoved z SE, ze u Ray se podsviceni samo nereguluje... Nicmene jsem taky dostal jinou nesmyslnou odpoved, tak nevim ,co je na tom pravdy. Mozna je to tak, jako se mi kdysi stalo na hotline Nokie, ze jsem volal s problemem, co mi proste nesl vyresit (co to bylo uz nevim) a oni rikali porad zkuste tohle a zkuste tamto a porad opakovali vse, co jsem uz zkousel, coz jsem jim i rikal a jejich posledni veta byla "tak proc sem volate, kdyz to vsechno vite a uz jste to udelal"...

k updatu: zatim jsem to neprovedl, Android bych upgradoval poprve, tak mam otazku - kdyz dam update, musim sam predem zalohovat nekam (nepouzivam G-konto) a nebo se mi vse zazalohuje nekam samo?
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 23. Září 2011, 05:22 »

diky za radu ;-)
uložena

- minulost
vasek.x1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 23. Září 2011, 11:02 »

Jeste k baterii: me v prumeru vydrzi zatim necele dva dny, pricemz mam porad zapnuty bluetooth a cca 70% casu wifi. Na noc prepinam do airplane modu. Jas displeje je pres den na cca 50% (uplne to postacuje i na jasnem slunicku), vecer neba za maleho okolniho osvetleni podsviceni vypinam (tedy nastavuji na minimum prostrednictvim integrovaneho widgetu). Protelefonuji jen cca 15-20 minut denne. Jeste jsem s nim zadne upravy nedelal, chystam se ted po upgradu (pokud ma tedy vubec smysl - jestli je jedinou zmenou 3D fotka, pak je to zmena k nicemu.. kdyby aspon zmenili ten dialer na T9 a rovnani podle prijmenich). Pak, co jsem se bavil s kolegou linuxakem, by nemel byt problem pri podobnem vytizeni dostat z telefonu 6-7 denni vydrz.
uložena
Oldrich Mladek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro (SK17i) bila

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #108 v: 23. Září 2011, 14:10 »

6-7 dni nehrozi, max 3-4, 6 dni leda kdyz bude absolutne vsechno vypnuty, zadne app a na telefon se nesahne.
uložena
vasek.x1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #109 v: 23. Září 2011, 14:21 »

Oldrich Mladek: ten dotycny, o kterem se zminuji, ma X10 mini a pri obdobnem provozu mu vydrzi 4 cele dny... Takze predpokladam, ze kdyz ma Ray vetsi kapacitu baterky a je mene zravy, ac vykonnejsi, hardware, tak by mohla vydrzet adekvatni dobu.
uložena
Petris
Uzivatel
Telefon: SE K500i, SE K800i, SE G705, Xperia Ray.

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 23. Září 2011, 15:35 »

Ne, nemam tam zadnou folii, ale me to zase tak moc nevadi, ja jsem folie nikdy nepouzival. Takze tohle je pro me vedlejsi.  Smajlík

No folie tam je a je luxusni skoro neni videt byla nahoda ze sem si ji vsiml. Android 2.3.4 je pro RAY musis hledat. Telefon bude psat ze je aktualni ale nevim jestli se to casem nejak zmeni.      Ja mam uz aktualizovano  Cool http://forum.semania.cz/index.php/topic,28478.0.html

Folii jiz nebudu resit, ja ji nemam, a ani ji nechci. Ja si pockam na oficialni update, navic novy system neprinasi nic moc noveho. Predevsim chybi ve vypinacim menu, moznost restart.
Pokud jde o vydrz baterie, tak uprimne receno nevim, protoze ja mam vetsinou ten telefon porad napojeny na pocitac, takze se pokud mozno porad nabiji. Protoze mam jiz vycerpane FUP limit, tak stahovani jde pomalu a silene to zere baterku. Ale pokud bych nestahoval, tak by mel vydrzet aspon ty 2 dny, mozna tri, ale rozhodne ne 6-7 dnu, to pochybuji.
« Poslední úprava: 23. Září 2011, 15:50 od Petris » uložena
meren
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #111 v: 23. Září 2011, 20:56 »

Mam dotaz, kdyz mam prenos dat zakazan (je to v notofikacni liste) tak mam jistotu ze k zadnemu prenosu na pozadi (ani u aplikaci) nedojde? Momentalne mam wi-fi kam se hnu tak o internetu v mobilu zatim neuvazuji.
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #112 v: 23. Září 2011, 21:27 »

ano, je to tak (daji se zablokovat i apn u operatora, ale to uz je navic, hodi se to jen pokud telefon nekomu pujcujete)
uložena
meren
Uzivatel
Telefon: SE Xperia Ray

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 23. Září 2011, 22:12 »

Jeste jeden dotaz, kdyz dam android market, tak mi to pise ze musim mit povolena data na pozadi. Co se teda deje kdyz mam u aplikaci povoleny prenosy na pozadi ale celkove je mam zakazane?
uložena
Milhims
Uzivatel
Telefon: Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 24. Září 2011, 12:47 »

Jeste jeden dotaz, kdyz dam android market, tak mi to pise ze musim mit povolena data na pozadi. Co se teda deje kdyz mam u aplikaci povoleny prenosy na pozadi ale celkove je mam zakazane?

Co se deje to asi nikdo poradne nevi app se zapinaji a komunikuji pres intertnet. Kdyz stahujes neco z Marketu potvrzujes a schvalujes podminky ktere jsou u toho a toho jine. Nekdo pozaduje pristup k internetu, pameti na SD karte a nekdo i k seznamu hovoru.
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 25. Září 2011, 07:53 »

jj taky mam blokly data nez si aktivuju net u operatora je jednodussi zakazani dat nez pres pruvodce nastaveni zatim jsem na to nejako neprisel. vetsinou jedu doma zatim jen pres wifi
uložena

- minulost
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #116 v: 25. Září 2011, 08:15 »

Ja nevim, ale vy moc s tim zakazanim dat spekulujete. Nejrychlejsi a spolehliva metoda je stazeni APNDroid a nasazeni widgetu na launcher. Spolehlive odstreluje pozadavky na mobilni data a zaroven nijak neochromuje prenos na WiFi. Nejaky volani na infolinku, preklikavani jejich stupidnich hlasovych automatu apod. anebo rejpani se v nastaveni je vcelku na nic.
uložena
petr_p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #117 v: 28. Září 2011, 21:38 »

Mohl by nekdo doporucit konkretni drzak na Ray do auta na celni sklo? Navic bych chtel, aby nezakryval cocku foÂťaku, nebo aby nebyl problem to v tom miste provrtat (chci natacet jizdu). Diky
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 29. Září 2011, 19:16 »

no tak ja pouzivam tento mam ho z dob kdy jsem si poridil E72

http://www.ebay.com/itm/Car-Holder-Mount-Cradle-CR-115-4-Nokia-C6-5530-N97-N96-/270728316650?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3f08aa46ea
uložena

- minulost
petr_p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #119 v: 01. Říjen 2011, 14:43 »

Neslo by udelat fotku(y) jak v tom ten Ray sedi v aute? Ten drzak mi prijde dost masivni (vuci tomu telefonu), treba se to jen zda. A sel by provrtat aby cocka foÂťaku "videla" dopredu a nebo je v tom miste zezadu nejaky mechanismus? dik
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.