SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 00:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?  (Zobrazeno 89729 x)
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #120 v: 01. Říjen 2011, 17:25 »

staci takto?  Cool
« Poslední úprava: 01. Říjen 2011, 17:48 od hensel » uložena

- minulost
petr_p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #121 v: 02. Říjen 2011, 09:35 »

staci takto?  Cool

Diky moc, ja jsem ... Smajlík Pri pohledu na ten obrazek na eBay me nejak netrklo, ze se ten telefon do toho neskripne horizontalne ale vertikalne a proto jsem resil, jestli by to slo provrtat kvuli te cocce foÂťaku. Takhle je to jasne, drzak tam vubec nezasahuje.
Ted jen premyslim nad delkou te "nohy", mam celkem dlouhou palubku, tak aby nebyl ten mobil hodne daleko vepredu. Za ty penize to asi risknu.
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #122 v: 02. Říjen 2011, 11:12 »

no ja ho pridelavam v aute spis jako pod clonitko takze je celkem blizko ;-). Drzaky s dlouhym krkem me stve jak se kynklaj :-(

Odzkouseno:
moje soukrome - OI
sluzebni - Roomster, Ford Conect, Fabie II, OII
uložena

- minulost
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #123 v: 03. Říjen 2011, 01:12 »

neco podobneho se da koupit i u nas pokud nekomu neni ebay po chuti http://www.sunnysoft.cz/zbozi/999BAL-4186004/sh-drzak-phone-37-82-mm.html
uložena

petr_p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #124 v: 03. Říjen 2011, 11:29 »

no ja ho pridelavam v aute spis jako pod clonitko takze je celkem blizko ;-). Drzaky s dlouhym krkem me stve jak se kynklaj :-(

Nj, ty dlouhy se trepou Sad Zase jsem slysel, ze navi nesmi zasahovat do vyhledu (bere se oblast, kterou stiraji sterace), nacpany dole se to toleruje, ale cvaknout to treba nekde k zrcatku jak to obcas vidam (prakticky doprostred vyhledu) si clovek koleduje o pokutu. No zitra ho budu mit a vyzkousim, za 150kc to nebude pripadne tak bolet  Mrknutí

@ Ganimed:
Pokud nekomu neni po chuti eBay, tak si muze koupit to same za stejnou cenu i u nas, treba http://mobiltel.cz/INSHOP/scripts/detail.asp?kat=Nokia%20CR-115%20%2B%20HH-20
uložena
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #125 v: 03. Říjen 2011, 14:45 »

petr_p: Coz koledovat si o pokutu, ale to, ze to kvalitativne zhorsi vyhled je podstatne vetsi problem (pak neni prehlednuti chodce nebo ditete na pidikole nijak "slozite"), ale kdyz clovek vidi ty spousty lidi, co si jsou schopni povesit na zrcatko od stromecku po deseticentimetrove plysove kostky a jeste si treba doplnit palubku televizi...

Ja uz dost dlouho shanim drzak, ktery bych si prilipnul na pristrojovku treba pred otackomer, ale nic poradneho jsem nevidel, nicmene tento nokiovy bazmek se mi zalibil a asi si ho taky poridim, kdyz ho nekde uvidim nazivo...
uložena
pogo
Uzivatel
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #126 v: 03. Říjen 2011, 15:51 »

vasek.x1:: jestli ti staci jen prelepit otackomer, vic nez dostacujici jsou nanopodlozky: treba: http://www.adart.cz/index.php?data=produkt&sk=0&sub=0&id=8481 drzi to dost pevne - kdysi jsem zkousel na sklo pripevnit na tohle X1i, kdyz jsem ji sundal, zustal mi plechovy kryt na podlozce :-)
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
petr_p
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #127 v: 04. Říjen 2011, 00:30 »

vasek.x1: tak jasne, ja bych si do vyhledu nic nedal (nechapu ty CD a ostatni kraviny), byla to reakce na to umisteni co psal hensel, ze by teoreticky mohl mit problem i s policii. Ja se to snazim umistit tak, abych za navi videl kapotu, tzn. aby me to vyhled opravdu neubralo, presto to muze zasahnout stiranou oblast a nemusi to byt uplne ok (ze se to u nas asi toleruje je jina)

pogo: nevim jake ma vasek.x1 auto, ale ja mam pred budikama to "sklo" hodne prohnuty, takze by to nedrzelo. Mel jsem nanopodlozku na mirne prohnutem plastu a udrzelo mi to tel jen proto, ze spodnim okrajem byl opreny, stejne mi to ale nekolikrat v zatacce ulitlo. Chce to proste rovne plochy.
uložena
FrnaK
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #128 v: 04. Říjen 2011, 10:47 »

AHoj,

mam dotaz na majitele Xperia RAY .. abych vysvetlil, mam iPhone, pise se na nem slusne .. prohlizel jsem si RAY a libi se mi, zvazuji koupi, ale nemel jsem moznost na ni psat. Jak hodnotite presnost v kontextu vysokeho rozliseni? Nejsou pismenka prilis male na trefeni se prstem? Zajimaly by mne zkusenosti majitelu, kteri pisou na tomto telefonu sms, prispivaji na web, apod. .. a jeste dodatek, umi Android pri stisku pismena "zvrcet"? Jako odezva na stisk pismena.

Dekuji za Vase odpovedi.
uložena
Oldrich Mladek
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro (SK17i) bila

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #129 v: 04. Říjen 2011, 15:05 »

No po trose zvyku se na tom psat da, tedy pokud nemas tluste prsty. Prinejhorsim lze psat na sirku.
Ano, Android telefony umi vibrovat pri stisku tlacitek klavesnice i mnoho alternativnich klavesnic tretich stran to podporuje.
uložena
FrnaK
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #130 v: 04. Říjen 2011, 18:20 »

Dekuji za odpoved .. tak jsem to nevydrzel a skocil si pro nej do kramu :-) opravdu krasny kousek..ovsem nebyl bych to ja, abych nemel "stesti". Objednal jsem si posledni kus, prijel domu a zjistil, ze nefunguje klavesa Home. Zmacknu a nic .. podrzim a nic .. proste jako obvykle, klikar  Cry
Takze jsem ho zase zabalil a zitra jim ho vratim, coz predpokladam, ze bude problem .. byl to posledni kus .. ach jo. Ale kazdopadne, nadhera .. ten displej je super :-)
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #131 v: 05. Říjen 2011, 08:33 »

Pokud jste jej jeste nevratil, zkuste ho nejprve prejet SEUSem (je to v ramci zaruky) a teprve kdyz se nechyti, tak jej vraÂťte...
uložena
hensel
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #132 v: 05. Říjen 2011, 12:45 »

sem myslel k clonitku, ale ne k zrcatku, ale C-ckovymu sloupku :-D
uložena

- minulost
Milhims
Uzivatel
Telefon: Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #133 v: 07. Říjen 2011, 09:25 »

Ahoj uzivatele Raye. V praci jsem si vsiml prace zhasinani a rozjasovani displaye. S tim svetelnym senzorem to nebude az tak jasne. Na silne osvetlenem miste jsem rukou zakril horni cast telefonu a display zacal pohasinat. Po odkryti se zacal opet rozsvecet  Cool Funguje
« Poslední úprava: 08. Říjen 2011, 09:42 od Milhims » uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #134 v: 07. Říjen 2011, 10:22 »

A rict si tim chtel co?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Ray - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.064 sekund, 18 dotazů.