SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
17. Duben 2025, 18:15

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Active - jak se vam libi?
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Active - jak se vam libi?  (Zobrazeno 25075 x)
Xenostellar
Uzivatel
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 04. Leden 2012, 11:54 »

Ahoj,
chtel bych se zeptat na zkusenosti s citlivosti GPS a jestli nekdo nevite jaky pouziva chipset. Chtel bych telefon pouzivat na GC.
A jeste dotaz k te vydrzi. Myslite, ze by vydrzel treba 10 hodin pouzivani map a GPS?
Diky
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 04. Leden 2012, 12:21 »

Na Mini Pro (stejny streva) mam presnost cca 3 metry ve volnem prostranstvi, coz je supr. Kompas mi jede v poradku a hlavne zmeny vykresluje mnohem rychleji a presneji, nez moje starsi telefony. Osobne jsem s lovem kesi velice spokojen v kombinaci s bajecnym Locusem.
Eip bude nejaky sdileny Qualcomm. Vono dneska uz je to prakticky jedno (kde jsou doby, kdyz vsichni chteli Sirf a hrali si se statickou navigaci). Pokud to neni Samsung, tak GPS na tom pojede dobre:) 10 hodin asi neda (ve fligth modu pri vypinani pri nepotrebe by se k tomu mohl priblizit), ale neni problem si za 2 kilca koupit druhou baterku, ze jo. Na kese ti stejne nic jinyho nezbyde - vybity kesovadlo v pulce vyletu pekne nastve.
Zamyslel bych se ale nad vaznosti koupe Active v porovnanim se skoro o pulku levnejsi Mini. Jestli pri keÂśovani se dostanes do takovych krizovych situaci, ktere silikonove pouzdro nepohlti. Druha vec, co se mi nelibi, tak je mineralni sklo. Pokud se povede presny pad na hranu teleofnu, tak mas sluÂśnou pravdepodobnost, ze ti sklo pukne, kdezdo plastova vrstva u Mini je z tohoto pohledu dle mne daleko vhodnejsi.

« Poslední úprava: 04. Leden 2012, 12:30 od HUdasp » uložena
Xenostellar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 04. Leden 2012, 13:23 »

OK. Diky za info. No pokud nejakej, tak bych chtel urcite tenhle Active kvuli vodotesnosti. Nemam v planu se s nim potapet, ale uz se mi mnohokrat stalo, ze jsem hledal kese v takovym slejvaku, ze to bylo jako kdybych ten telefon do vody opravdu hodil. Dalsi vec je, ze pri kesovani mam obcas dost spinavy ruce od blata nebo prachu a to mineralni sklo by mackani spinavymi prsty mohlo vydrzet lepe nez normalni displej.
Co se tyce baterky tak je mi jasny, ze s tim nic nenadelam. Mozna pak popremyslim o nejakym externim packu.
uložena
Bruca
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE Xperia Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 04. Leden 2012, 13:42 »

Hudasp: Odkud mas info, ze ma Mini displej kryty plastem? Vsude jsem zatim cetla, ze je to mineralni sklo uplne stejne, co ma i Active.

//Hadat se s tebou nebudu, ale ja verim tomu, ze to mineralni sklo ma Mrknutí , za ty 4 mesice jsem o tom dokonce presvedcena, plast by byl uz davno poskrabany (folii jsem dosud nepouzila).
A myslis, ze by si tady vymysleli?
 http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/pressreleases/pressrelease/pressreleaseoverview/sonyericssonunveilsnextgenerationminisfinal-20110505?cc=cz&lc=cs
« Poslední úprava: 04. Leden 2012, 15:04 od Bruca » uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #49 v: 04. Leden 2012, 13:52 »

A ja zas ne:) Ani vyrobce se o tom nechlubi na svem webu. Ani web Gorilla Glass Sony Ericssony nezna, ackoliv samozrejme neni jediny vyrobce skel.
uložena
snoop69
Uzivatel
Telefon: SE ST17i Xperia Active

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 07. Leden 2012, 17:55 »

Ja mam Active od vcerejska. Prekvapilo me , ze uz ma nalepenou folii Cheesy zatim co se mi nelibi je , ze nejde vypnout zamykani displeje a ze se nove smsky neradej nahoru.
uložena
PedroKV
Uzivatel
Telefon: K770i, Xperia Mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 11. Leden 2012, 16:54 »

OK. Diky za info. No pokud nejakej, tak bych chtel urcite tenhle Active kvuli vodotesnosti. Nemam v planu se s nim potapet, ale uz se mi mnohokrat stalo, ze jsem hledal kese v takovym slejvaku, ze to bylo jako kdybych ten telefon do vody opravdu hodil. Dalsi vec je, ze pri kesovani mam obcas dost spinavy ruce od blata nebo prachu a to mineralni sklo by mackani spinavymi prsty mohlo vydrzet lepe nez normalni displej.
Co se tyce baterky tak je mi jasny, ze s tim nic nenadelam. Mozna pak popremyslim o nejakym externim packu.

uz na PDA jsem si udelal  takovej spesl dekl do deste a v opravdu hnusnym pocasi pres to nosim jeste takovej ten pytlik, co se nahore zatahne a nepusti vodu ani tam, ani zpet. Neni nic lehciho, nez dat mobil do tohohle pytliku.
uložena
Xenostellar
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 11. Leden 2012, 19:10 »

Jasny, ale je to hnus Smajlík Vzdycky muzes dat mobil do kondomu a bude vodotesnej.

Kdysi jsem si na svoji W910i koupil luxusni hlinikovy eloxovany pouzdro. Neco nevidanyho na vysouvak a vypadalo to dobre. Sice se s tim pak daly zatloukat hrebiky, ale taky se to pomalu neveslo do kapsy a byl blbe videt displej protoze to melo obycejny plexi, ktery bylo hned za chvili dost osoupany. Navic ten kryt nebyl prachotesny a casem se mezi nej a displej dostal prach a zacal se osoupavat primo telefon.

Kryty uz radsi ne. Klidne si za to priplatim, pokud to bude opravdu fungovat tak jak tvrdej.
« Poslední úprava: 11. Leden 2012, 19:13 od Xenostellar » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson predstavil model XPERIA Active - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.