SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 09:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aky daÂť ? nemam najnovsi a cez SEUS mi to nefunguje
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i firmware aky daÂť ? nemam najnovsi a cez SEUS mi to nefunguje  (Zobrazeno 15673 x)
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 23. Únor 2011, 10:01 »

Aktualizaciu cez SEUS na K610i som nerozbehal  Sad ostava uz asi iba preflashovaÂť chcem skusiÂť preflashovaÂť cez Omnius da sa to zadarmo lebo vyzera ze hej ? a inak aky typ pripojenia tam mam vybraÂť su tam 2 moznosti: 1. pripojenie pomocu DCU-60, DCU-65 (EROM) 2. pripojenie pomocou  DCU-60, DCU-65 (ROM), ktory sposob vybraÂť ?

Inak teraz mam firmware R1ED001 oplati sa mi preflashovaÂť na R1GB001 od Ganimeda ? lebo novsi alebo najnovsi nemam k dispozicii a ani sa asi neda zohnaÂť  Sad Dik.
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 23. Únor 2011, 11:32 »

dej tam ten nejnovejsi co mas. Proc nezkusis flash prez Far manager ? Navod tu na neho je.
uložena

baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 23. Únor 2011, 17:02 »

Predtym som to robil cez Far Manager a nechcelo mi nakopirovaÂť finalizaciu, mal som s tym problemy musel som nakoniec pouziÂť iny program a Omnius vyzera veÂľmi jednoducho len sa zada cesta k suborom firmwaru a customizacii a klikne sa na flash.
uložena
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 25. Únor 2011, 20:34 »

Tak preflashoval som ho je v nom firmware od Ganimeda R1GB001, cez Omnius mi to nechcelo isÂť vypisovalo chybu v nastaveni spojenia so serverom alebo take nieco tak sa to asi ani neda mozno zadarmo a tak som pouzil Far Manager preflashovanie prebehlo v pohode ale nemohol som nakopirovaÂť finalizaciu stale mi ju davalo do ineho priecinka ako som daval ja (davalo mi ju do tpa/preset/custom/dwg (alebo podobne sa vola ten podpriecinok) a nie do custom aj ked som bol v custom neviem preco), tak som musel pouziÂť ako minule na to nakopirovanie finalizacie Far + plugin SEFP2 a okey a potom som skusil aktualizaciu cez SEUS a nefunguje aj tak  Undecided
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 25. Únor 2011, 21:25 »

Som rad, ze ti to funguje :-) Mal si vsetko z costum vymazat a potom preniest priamo subory z rozbaleneho zipu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 25. Únor 2011, 22:14 »

SEUS mi nefunguje Sad ved som to rozbalil zo zipu a tak som kopiroval, co som mal vymazaÂť ? vymazal som iba to co sa mi inde nakopirovalo ako malo.
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 26. Únor 2011, 00:00 »

ak nieco bolo v zlozke costum, tak vymazat to, presne podla navodu :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 26. Únor 2011, 20:33 »

Boli tam 2 priecinky (v tom Custom) neotvaral som ich a ja som ich nevymazal co ted ??
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 27. Únor 2011, 10:09 »

ridit se podle navodu http://forum.semania.cz/index.php?topic=27672.new#new mas tam tu customizaci nebo nemas ? Slozka custom v telefonu ma byt prazdna vsecno co v ni zustane po naflashovani firmwaru se musi smazat
uložena

baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 27. Únor 2011, 10:34 »

No ja som po preflashovani tie veci co boli v tej zlozke nezmazal (riadil som sa inym navodom a tam to uvedene nebolo) a nakopiroval som tam este customizaciu tak teraz to vadi nejak (tie pozostatky co tam ostali) ? mam to nechaÂť tak ? alebo zmazaÂť co je v Custom a znova nakopirovaÂť customizaci ?
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 27. Únor 2011, 22:23 »

Vymazej vsechno co je ve slozce custom a nahrej customizaci tak jak tam ma byt, jinak bych se tim uz nezabyval
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aky daÂť ? nemam najnovsi a cez SEUS mi to nefunguje
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 19 dotazů.