SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 09:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aky daÂť ? nemam najnovsi a cez SEUS mi to nefunguje
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i firmware aky daÂť ? nemam najnovsi a cez SEUS mi to nefunguje  (Zobrazeno 15672 x)
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 13. Únor 2011, 10:33 »

Zdravim poradte aky firmware do K610i mam daÂť, lebo nefunguje mi nahratie firmwaru do K610i cez SEUS neviem preco  Sad  a tak som ho preflashoval (zaroven decustomizoval) a nahral som tam firmware pre K610i Central Europe ale nie najnovsi (je to starsi firmware) chcem sa spytaÂť kde stiahnem najnovsi firmware do K610i pre Central Europe ? pripadne z ineho modelu ak by tam siel bez problemov ci uz z Walkamana W660i alebo z K530i ale najnovsi - neviem ci z tych modelov funguje surovy firmware bez uprav bez problemov na K610i, tak prosim poradte alebo rovno sem nalinkujte firmware nech si ho stiahnem ak sa najde dik.  Smajlík
uložena
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 14. Únor 2011, 20:58 »

Tady mas nejake firmwary tak si vyber podle cidu http://www.ulozto.cz/7865141/k610i-rar
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 17:46 od Ganimed » uložena

321654
Anonym
« Odpověď #2 v: 14. Únor 2011, 23:43 »

po nahrati starsiho FW nepomuze SEUS?
uložena
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 15. Únor 2011, 09:19 »

Ganimed: Odkaz nefunguje - Server Error

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†: Ja v nom mam starsi firmware, povodny tam bol od T-Mobilu tiez starsi a nefungovala aktualizacia cez SEUS potom som ho preflashoval (decustomizoval) takze je v nom original firmware ale starsi (R1ED001) a tiez nefunguje aktualizacia cez SEUS  Sad

Ak pripojim mobil k SEUSU vypise nasiel sa novy firmware pre Vas telefon... stiahne ho komplet do pocitaca a potom ho zacne nahravaÂť do mobilu a to nahravanie do mobilu skonci hned na zaciatku palicka (ukazovateÂľ) v SEUSE sa posunie asi o centimeter a aktualizacia sa ukonci hned po par sekundach a vypise Vas telefon bol uspesne aktualizovany a pritom sa nic nestalo a ani by sa nemohlo za tych par sekund.

A inak mi nefunguje ani mass storage lebo ked pripojim USB kablom K610i k pocitacu a vyberiem prenos suborov tak sa mi zobrazi v pocitaci telefon ako novy disk ale ked ho idem otvoriÂť tak vypise vlozte disk a neda sa dostaÂť do telefonu k suborom vobec  Sad a inak pamaÂťovu kartu zobrazi ako druhy disk ale ten uz otvoriÂť ide takze da sa dostaÂť k suborom co su iba na karte.
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 09:22 od baltimora » uložena
321654
Anonym
« Odpověď #4 v: 15. Únor 2011, 16:09 »

ocisti kontakty, nahraj novy usb ovladace, skus zmenit CDA -> zap, vyp a SEUS
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 15. Únor 2011, 17:48 »

baltimora

Moje chyba odkaz jsem dal spatne, uz jsem to opravil
uložena

baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Únor 2011, 19:58 »

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†: Kontakty su ciste ja som ich aj predtym cistil s liehom. A K610i ma CID 49 barva je RED verzia CDA je R8A a predmet CDA je CDA102568/2

tak ake CDA mam daÂť ? a ake nove USB ovladace pouzil som tie ktore boli na CD k telefonu a tie som nainstaloval do PC.

Ganimed: stiahnem to zajtra a ake verzie firmware tam su ? myslim ci najnovsie a je to pre Central Europe ??  Smajlík
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 20:39 od baltimora » uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 15. Únor 2011, 20:23 »

jine nez pro central europe bych ti tam ani nedaval, pro cid 49 tam FW je.

CDA si vygeneruj, tu mas generator http://www.ulozto.cz/7882019/ultimate-cda-generator-6a-exe

melo by to vypadat asi tak

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
   <customization>
      <info>
         <model>K610</model>
         <cda-number>CDA102568/2</cda-number>
         <cda-revision>R5A</cda-revision>
         <created-by>CodeClaw</created-by>
      </info>
</customization>
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 20:27 od Ganimed » uložena

baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 18. Únor 2011, 11:37 »

Ganimed: Tie firmwary od teba vyzera ze tam je novsi firmware pre CID 52... ja mam CID 49 a prenho je nizsi firmware ak dobre myslim no a chcem sa spytaÂť ci nemam zmeniÂť u K610i CID na 52 ? a ako, alebo nechaÂť to tak ??

Inak ten Ultimate CDA Generator 6a nefunguje nechce vybra region vypiŠe nejaky error...
« Poslední úprava: 18. Únor 2011, 11:41 od baltimora » uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 18. Únor 2011, 11:58 »

k tomu CDA generatoru, mas pc na kterem ho spoustis pripojeny k internetu ? Spoustis ho jako spravce ? Mam jeste jeden generator a to v mem podpisu, mam tam i drivery, skus prvne vlozit ten customize upgrade na opravu CDA a jak to nepujde tak az pak skus naflashovat firmware.
« Poslední úprava: 18. Únor 2011, 12:07 od Ganimed » uložena

baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 19. Únor 2011, 17:47 »

customize_upgrade som vlozil do telefonu CDA sa zmenilo pripojil som mobil k SEUSU vypisalo ze je novy software k dispozicii stiahlo ho do PC a pri instalacii do telefonu sa zase ukazovateÂľ pohol asi o centimeter a tam aj ostal proces skoncil po par sekundach a vypisalo telefon bol uspesne aktualizovany a pritom sa nic nestalo ja neviem preco to nefunguje  Sad
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #11 v: 19. Únor 2011, 17:50 »

OT: v posledni dobe me trochu SEUS i Emma zlobi pri podobnych pokusech z CDA. Jestli SE neco zase nepoladil...
uložena
baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 19. Únor 2011, 17:57 »

Ja neviem kde je problem K610i som pripojil cez SEUS teraz v january (lednu) a nefungovalo tak isto tak som ho musel preflashovaÂť, zato som teraz v marci (unoru) robil (decustomizoval) K550i cez SEUS a slo to v pohode.

Inak co ak ma s tym ze mi to nefunguje spolocne to ze mi nefunguje mass storage u K610i ked pripojim mobil k PC a vyberiem prenos suborov zobrazi mi obsah telefonu ako disk, ale neda sa otvoriÂť a dostaÂť k suborom co su v telefone lebo vypise vlozte disk.
uložena
Ganimed
Administrator

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 20. Únor 2011, 03:56 »

jeste mne napada nemas nejaky program na spyware ci na nejaky podobny humus ? Pokud ano odinstaluj ho nainstaluj drivery z meho podpisu. Jo dalsi napad mam ohledne seusu tam se musi vymazat jeste neco z jedne slozky ale nevim co. Pripadne Seus odinstaluj slozku co po nem ve windows zbude vymazej a seus stahni a nainstaluj znova.
uložena

baltimora
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 20. Únor 2011, 15:54 »

Mam nainstalovany iba antivirus AVG Free 2011 tak som ho uplne deaktivoval aj nainstaloval ovladace no nepomohlo stale robi to iste co robilo  Sad

Inak pozrel som v servisnom menu v telefone Prisposobenie a tam je uvedene:
Prisposobenie
CDA102568/2 R5A
cxc1250376
R1ED001
T_MOB_INT_B

Neviem preco tam je spomenuty T-Mobile ked som uz raz telefon preflashoval a je v nom original firmware od SE.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoři: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aky daÂť ? nemam najnovsi a cez SEUS mi to nefunguje
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 19 dotazů.