SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Leden 2025, 06:19

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142485 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoøi: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aký da» ? nemám najnov¹í a cez SEUS mi to nefunguje
Strana: 1 2 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: K610i firmware aký da» ? nemám najnov¹í a cez SEUS mi to nefunguje  (Zobrazeno 15464 x)
baltimora
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 95

Zobrazit profil
« v: 13. Únor 2011, 10:33 »

Zdravím poraïte aký firmware do K610i mám da», lebo nefunguje mi nahratie firmwaru do K610i cez SEUS neviem preèo  Sad  a tak som ho preflashoval (zároveò decustomizoval) a nahral som tam firmware pre K610i Central Europe ale nie najnov¹í (je to star¹í firmware) chcem sa spýta» kde stiahnem najnov¹í firmware do K610i pre Central Europe ? prípadne z iného modelu ak by tam ¹iel bez problémov èi u¾ z Walkamana W660i alebo z K530i ale najnov¹í - neviem èi z tých modelov funguje surový firmware bez úprav bez problémov na K610i, tak prosím poraïte alebo rovno sem nalinkujte firmware nech si ho stiahnem ak sa nájde dík.  Smajlík
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Pohlaví: Mu¾
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 14. Únor 2011, 20:58 »

Tady mas nejake firmwary tak si vyber podle cidu http://www.ulozto.cz/7865141/k610i-rar
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 17:46 od Ganimed » ulo¾ena

321654
Anonym
« Odpovìï #2 v: 14. Únor 2011, 23:43 »

po nahratí starsiho FW nepomu¾e SEUS?
ulo¾ena
baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 15. Únor 2011, 09:19 »

Ganimed: Odkaz nefunguje - Server Error

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†: Ja v òom mám star¹í firmware, pôvodný tam bol od T-Mobilu tie¾ star¹í a nefungovala aktualizácia cez SEUS potom som ho preflashoval (decustomizoval) tak¾e je v òom originál firmware ale star¹í (R1ED001) a tie¾ nefunguje aktualizácia cez SEUS  Sad

Ak pripojím mobil k SEUSU vypí¹e na¹iel sa nový firmware pre Vá¹ telefón... stiahne ho komplet do poèítaèa a potom ho zaène nahráva» do mobilu a to nahrávanie do mobilu skonèí hneï na zaèiatku palièka (ukazovateµ) v SEUSE sa posunie asi o centimeter a aktualizácia sa ukonèí hneï po pár sekundách a vypí¹e Vá¹ telefón bol úspe¹ne aktualizovaný a pritom sa niè nestalo a ani by sa nemohlo za tých pár sekúnd.

A inak mi nefunguje ani mass storage lebo keï pripojím USB káblom K610i k poèítaèu a vyberiem prenos súborov tak sa mi zobrazí v poèítaèi telefón ako nový disk ale keï ho idem otvori» tak vypí¹e vlo¾te disk a nedá sa dosta» do telefónu k súborom vôbec  Sad a inak pamä»ovú kartu zobrazí ako druhý disk ale ten u¾ otvori» ide tak¾e dá sa dosta» k súborom èo sú iba na karte.
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 09:22 od baltimora » ulo¾ena
321654
Anonym
« Odpovìï #4 v: 15. Únor 2011, 16:09 »

ocisti kontakty, nahraj novy usb ovladace, skus zmenit CDA -> zap, vyp a SEUS
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 15. Únor 2011, 17:48 »

baltimora

Moje chyba odkaz jsem dal spatnì, uz jsem to opravil
ulo¾ena

baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 15. Únor 2011, 19:58 »

†ObSCurΣ ScarΣcrOw†: Kontakty sú èisté ja som ich aj predtým èistil s liehom. A K610i má CID 49 barva je RED verzia CDA je R8A a predmet CDA je CDA102568/2

tak aké CDA mám da» ? a aké nové USB ovládaèe pou¾il som tie ktoré boli na CD k telefónu a tie som nain¹taloval do PC.

Ganimed: stiahnem to zajtra a aké verzie firmware tam sú ? myslím èi najnov¹ie a je to pre Central Europe ??  Smajlík
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 20:39 od baltimora » ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 15. Únor 2011, 20:23 »

jine ne¾ pro central europe bych ti tam ani nedaval, pro cid 49 tam FW je.

CDA si vygeneruj, tu mas generator http://www.ulozto.cz/7882019/ultimate-cda-generator-6a-exe

melo by to vypadat asi tak

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
   <customization>
      <info>
         <model>K610</model>
         <cda-number>CDA102568/2</cda-number>
         <cda-revision>R5A</cda-revision>
         <created-by>CodeClaw</created-by>
      </info>
</customization>
« Poslední úprava: 15. Únor 2011, 20:27 od Ganimed » ulo¾ena

baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 18. Únor 2011, 11:37 »

Ganimed: Tie firmwary od teba vyzerá ¾e tam je nov¹í firmware pre CID 52... ja mám CID 49 a preòho je ni¾¹í firmware ak dobre myslím no a chcem sa spýta» èi nemám zmeni» u K610i CID na 52 ? a ako, alebo necha» to tak ??

Inak ten Ultimate CDA Generator 6a nefunguje nechce vybra» region vypí©e nejaký error...
« Poslední úprava: 18. Únor 2011, 11:41 od baltimora » ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 18. Únor 2011, 11:58 »

k tomu CDA generatoru, ma¹ pc na kterem ho spou¹tí¹ pøipojeny k internetu ? Spou¹tí¹ ho jako správce ? Mam je¹tì jeden generátor a to v mém podpisu, mam tam i drivery, skus prvnì vlo¾it ten customize upgrade na opravu CDA a jak to nepujde tak a¾ pak skus naflashovat firmware.
« Poslední úprava: 18. Únor 2011, 12:07 od Ganimed » ulo¾ena

baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 19. Únor 2011, 17:47 »

customize_upgrade som vlo¾il do telefónu CDA sa zmenilo pripojil som mobil k SEUSU vypísalo ¾e je nový software k dispozícii stiahlo ho do PC a pri in¹talácii do telefónu sa zase ukazovateµ pohol asi o centimeter a tam aj ostal proces skonèil po pár sekundách a vypísalo telefón bol úspe¹ne aktualizovaný a pritom sa niè nestalo ja neviem preèo to nefunguje  Sad
ulo¾ena
Joza
Anonym
« Odpovìï #11 v: 19. Únor 2011, 17:50 »

OT: v poslední dobì mì trochu SEUS i Emma zlobí pøi podobných pokusech z CDA. Jestli SE nìco zase nepoladil...
ulo¾ena
baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 19. Únor 2011, 17:57 »

Ja neviem kde je problém K610i som pripojil cez SEUS teraz v januáry (lednu) a nefungovalo tak isto tak som ho musel preflashova», zato som teraz v marci (únoru) robil (decustomizoval) K550i cez SEUS a ¹lo to v pohode.

Inak èo ak má s tým ¾e mi to nefunguje spoloèné to ¾e mi nefunguje mass storage u K610i keï pripojím mobil k PC a vyberiem prenos súborov zobrazí mi obsah telefónu ako disk, ale nedá sa otvori» a dosta» k súborom èo sú v telefóne lebo vypí¹e vlo¾te disk.
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 20. Únor 2011, 03:56 »

jeste mne napada nemas nejaky program na spyware èi na nìjaky podobny humus ? Pokud ano odinstaluj ho nainstaluj drivery z meho podpisu. Jo dalsi napad mam ohlednì seusu tam se musi vymazat jeste neco z jedne slozky ale nevim co. Pripadnì Seus odinstaluj slo¾ku co po nìm ve windows zbude vymazej a seus stahni a nainstaluj znova.
ulo¾ena

baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 20. Únor 2011, 15:54 »

Mám nain¹talovaný iba antivírus AVG Free 2011 tak som ho úplne deaktivoval aj nain¹taloval ovládaèe no nepomohlo stále robí to isté èo robilo  Sad

Inak pozrel som v servisnom menu v telefóne Prispôsobenie a tam je uvedené:
Prispôsobenie
CDA102568/2 R5A
cxc1250376
R1ED001
T_MOB_INT_B

Neviem preèo tam je spomenutý T-Mobile keï som u¾ raz telefón preflashoval a je v òom originál firmware od SE.
ulo¾ena
baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 23. Únor 2011, 10:01 »

Aktualizáciu cez SEUS na K610i som nerozbehal  Sad ostáva u¾ asi iba preflashova» chcem skúsi» preflashova» cez Omnius dá sa to zadarmo lebo vyzerá ¾e hej ? a inak aký typ pripojenia tam mám vybra» sú tam 2 mo¾nosti: 1. pripojenie pomocu DCU-60, DCU-65 (EROM) 2. pripojenie pomocou  DCU-60, DCU-65 (ROM), ktorý spôsob vybra» ?

Inak teraz mám firmware R1ED001 oplatí sa mi preflashova» na R1GB001 od Ganimeda ? lebo nov¹í alebo najnov¹í nemám k dispozícii a ani sa asi nedá zohna»  Sad Dík.
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 23. Únor 2011, 11:32 »

dej tam ten nejnovejsi co mas. Proc nezkusis flash prez Far manager ? Navod tu na neho je.
ulo¾ena

baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 23. Únor 2011, 17:02 »

Predtým som to robil cez Far Manager a nechcelo mi nakopírova» finalizáciu, mal som s tým problémy musel som nakoniec pou¾i» iný program a Omnius vyzerá veµmi jednoducho len sa zadá cesta k súborom firmwaru a customizácii a klikne sa na flash.
ulo¾ena
baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 25. Únor 2011, 20:34 »

Tak preflashoval som ho je v òom firmware od Ganimeda R1GB001, cez Omnius mi to nechcelo ís» vypisovalo chybu v nastavení spojenia so serverom alebo také nieèo tak sa to asi ani nedá mo¾no zadarmo a tak som pou¾il Far Manager preflashovanie prebehlo v pohode ale nemohol som nakopírova» finalizáciu stále mi ju dávalo do iného prieèinka ako som dával ja (dávalo mi ju do tpa/preset/custom/dwg (alebo podobne sa volá ten podprieèinok) a nie do custom aj keï som bol v custom neviem preèo), tak som musel pou¾i» ako minule na to nakopírovanie finalizácie Far + plugin SEFP2 a okey a potom som skúsil aktualizáciu cez SEUS a nefunguje aj tak  Undecided
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #19 v: 25. Únor 2011, 21:25 »

Som rad, ze ti to funguje :-) Mal si vsetko z costum vymazat a potom preniest priamo subory z rozbaleneho zipu :-)
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #20 v: 25. Únor 2011, 22:14 »

SEUS mi nefunguje Sad veï som to rozbalil zo zipu a tak som kopíroval, èo som mal vymaza» ? vymazal som iba to èo sa mi inde nakopírovalo ako malo.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #21 v: 26. Únor 2011, 00:00 »

ak nieco bolo v zlozke costum, tak vymazat to, presne podla navodu :-)
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 26. Únor 2011, 20:33 »

Boli tam 2 priecinky (v tom Custom) neotvaral som ich a ja som ich nevymazal co ted ??
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 27. Únor 2011, 10:09 »

øidit se podle navodu http://forum.semania.cz/index.php?topic=27672.new#new ma¹ tam tu customizaci nebo nema¹ ? Slo¾ka custom v telefonu ma byt prázdná v¹ecno co v ni zùstane po naflashovani firmwaru se musí smazat
ulo¾ena

baltimora
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #24 v: 27. Únor 2011, 10:34 »

No ja som po preflashovani tie veci èo boli v tej zlo¾ke nezmazal (riadil som sa iným návodom a tam to uvedené nebolo) a nakopiroval som tam e¹te customizaciu tak teraz to vadí nejak (tie pozostatky èo tam ostali) ? mám to necha» tak ? alebo zmaza» èo je v Custom a znova nakopírova» customizaci ?
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 27. Únor 2011, 22:23 »

Vymazej vsechno co je ve slozce custom a nahrej customizaci tak jak tam ma byt, jinak bych se tim u¾ nezabyval
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [V¹e]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  V800/Z800i/K600i/K610i (Moderátoøi: Ganimed, 3m3)  |  Téma: K610i firmware aký da» ? nemám najnov¹í a cez SEUS mi to nefunguje
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.011 sekund, 19 dotazù.