SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
15. Březen 2025, 20:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Vysel oficialni update X2  (Zobrazeno 59200 x)
faraonsvk
Uzivatel
Telefon: Touch Pro , Xperia 2

Zobrazit profil
« Odpověď #165 v: 11. Duben 2010, 12:14 »

hmm , to som fakt jediny kdo pouziva klasicku today obrazovku (aj ked ju necham uplne prazdnu) a nefunguje mu po instalacii updatu ? Proste sa nanu neda vratit napriklad z ponuky start ... musim otvorit a zavriet klavesnicu...

edit : zjednodusene povedane , nedokazem sa dostat z locknuteho telefonu na today obrazovku , nedokazem sa vratit na today obrazovku v pripade ze pouzijem tlacitko ok ... obrazovka zostane zaseknuta a musim otvorit zavriet klavesnicu ...
bez moznosti pouzivania klasickej today obrazovky je ten telefon pre mna uplne bezcenny ... najhorsie ze nemam ziadnu nahradu ktoru by som pouzil pocas reklamacie.

edit2: tak som zistil ze today sa zasekava len v tom pripade , ze je navolene po soft resete, ked dam nastartovat telefon nie do uplne klasickej today ale do wm6.5 today(neviem ako sa to prostredie vola), a potom si to prepnem do clasickej today tak to zas do resetu funguje....
tak aspon takto troska mozem fungovat kym nevymyslim nieco ako reklamovat 
« Poslední úprava: 11. Duben 2010, 14:44 od faraonsvk » uložena
Blackdog1591
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #166 v: 11. Duben 2010, 13:49 »

Po nove aktualizaci na MR1 se mi po nejakem case vymazala mSD karta. Kdyz dam ale info o velikosti karty, tak pise vyuzito 800 MB. Je mozne teda ty ztracene soubory obnovit?
A jak se formatuje ta karta v telefonu?

Jinak se mi zda, ze je telefon o trochu rychlejsi, ale toceni videa je hrozne sekane. Igo 8 mi taky sla bez potizi. Jenom jestli se mi bude stale mazat ta karta, tak je ten mobil opravdu je na volani. A to ze sem dal 12k za mobil, tak bych ho rad vyuzil i na neco vic nez jen volat.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #167 v: 11. Duben 2010, 15:44 »

Blackdog1591: Zkus kartu dat do ctecky karet v PC. A pak muzes zkusit ten trik s formatovanim karty, jak tu ostatni psali (a taky psali, ze nemas davat zpet systemove soubory, ale jen data).
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Blackdog1591
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #168 v: 11. Duben 2010, 15:59 »

A jdou teda obnovit ty data co sem psal?
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #169 v: 11. Duben 2010, 16:13 »

Blackdog1591: Mrkni sem: http://forum.semania.cz/index.php?topic=25191.0
uložena
max270
Uzivatel
Telefon: SE X2, HTC Desire

Zobrazit profil
« Odpověď #170 v: 11. Duben 2010, 18:35 »

Tak dalsi problemek. Pri behu QIPu na pozadi se telefon po par zapnutich a vypnutich do StandBy sekne. Pri vysunuti klavesnice tato sviti, ale display je cerny a nic. Na starem softu toto nedelalo.
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #171 v: 11. Duben 2010, 21:41 »

Kolda.o: U me obcas akorat ta karta. Ale od chvile, co jsem udelal novy reFlash a neudelal jsem tu blbost s CABem na zrychleni, tak taky funguje prekvapive dobre, ve srovnani s drivejsimi casy (pred novou ROM).

Kdyz tak uved jak tweakujes, at mame taky nejaky namet :-)

Jak dopadla instalace TF3D (HTC Sense) ?

Instalace zatim nedopadla :-( Ale nevzdavam to.
Zatim twekuji jen pres Adv.Confing a hraju si s nastavenim. DO registru se pustim snad v tydnu. Preci jen jsem se rozhodl testnout X2 jako pracovni nastroj tak zatim neresim nejake velke experimenty Smajlík
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
VaRo
Anonym
« Odpověď #172 v: 12. Duben 2010, 07:23 »

Pracovni nastroj? Jednorazove kladivo?  Smajlík Koukam jsi jedinej sÂťastnej pionyr, kerymu X2 jakz takz funguje...
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #173 v: 12. Duben 2010, 07:29 »

Tak bohuzel... Trik s formatem karty u me nevysel. Tedy vysel jen castecne. Nejprve se vsechno zdalo byt v pohode a cca jeden den spolupracoval telefon s kartou korektne. Dnes je vsak vse pri starem. Karta vypadava  jako pred pokusem...

Jsem z toho nesÂťastny, protoze v takovemto pripade je pro me X2 nepouzitelna.
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #174 v: 12. Duben 2010, 07:32 »

Kolda.o:
Ja jsem vcera zkousel ruzne Theme Titanium Pluginy a nic me teda nenadchlo (napr. WM 7 Titanium, gchris, apod.). Vetsinou z toho vylezlo neco neprehledneho.
Coz je skoda. Tak zustavam u sve "klasicke" obrazovky, na kterou jsem si zvykl, coz mi v teto chvili prijde az nepochopitelne, pote, co jsem rok a vic fungoval na krasne prehledne HTC Home a po prvnim shlednuti WM 6.5 jsem si rekl, ze na tohle si nemuzu zvyknout...
Ale zvykl..
Nainstaloval jsem si customizer, neco vyhodil, neco pridal a jde to.

Navic jsem zjistil, ze muzu vypnout telefonni modul a pritom mit zapnutou wifi. Pred tim to neslo, ve chvili, kdy jsem vypl telefonni modul a chtel zapnout wifi, tak se zapl i telefon.
« Poslední úprava: 12. Duben 2010, 07:37 od AlesU » uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #175 v: 12. Duben 2010, 08:25 »

Panove, nechci se nikoho dotknout, pamatuju uz dost, ale takhle zprasenej a nedotazenej smart si vazne nepamatuju.  Angry "Nedovarenosti" softu founu se driv pysnily jine znacky nez SE. Tohle je fakt nebetycna ostuda a drzost a majitelu X2-jek je mi uprimne lito...  Undecided Za 3 tisice kacek - na hrani by X2-ka byla draha...
uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #176 v: 12. Duben 2010, 08:39 »

Mas pravdu... Docela hruza a des.

Ale zas treba tedka mi to jede. Celkem bez problemu, od vcerejska uz ani ta karta nezlobi.
A rychlost systemu? V porovnani s HD2, to teda moc slavne neni, ale tim, ze jsem presel ze slabsiho a jeste pripoctu-li s pocatecni problemy, tak mi tedka X2 pripada jako bajotelefon  Grin

Navic jak uz tady nekolikrat zaznelo, nebo spis bylo napsano, nahrada za X2 neni.
X1 je starsi telefon a neni HW jako X2.
HTC jsou placacky. HTC s HW klavesnici je cihla.
Samsung? Myslim, ze poridit si Samsunga by bylo obdobne koupi X2 (spon dle ruznych for, kde pisi uzivatele techto telefonu).

Pockat na X10 Mini Pro? X2 ma krasny prohnuty tvar, takze pri vysunuti je displej mirne zvednuty. X10 Mini Pro je plocha placka, navic sice mala, ale tlustsi a HW horsi, dle predbeznych parametru.
« Poslední úprava: 12. Duben 2010, 08:54 od AlesU » uložena
SikoEricsson
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1

Zobrazit profil
« Odpověď #177 v: 12. Duben 2010, 08:56 »

2 AlesU: Jede, nejede... X2 je krasny telefon, ale... To je tak, ako ked ma zena krasneho muza a... Raz mu stoji pindur a raz nie.
Po case ju to prestane baviÂť a vymeni ho za ineho....
Kde su casy, ked sa vyrabali kvalitne telefony, jaj... Este stale mam doma Ericsson T39m a doteraz funguje!!! Niekedy ho len tak z nostalgie pouzivam.
« Poslední úprava: 12. Duben 2010, 09:23 od SikoEricsson » uložena
AlesU
Anonym
« Odpověď #178 v: 12. Duben 2010, 09:00 »

SikoEricsson: aaaneeeee...  Grin
                    Ted jsem si malem poprskal monitor. Piju si tak kafe a ted tvuj zapisek..  Grin
                    Mas pravdu. Ale jak rikam, neni nahrada. Zkusim pockat do kvetna (pokud me X2 necim fakt nevytoci) na MR2 a pokud nedojde k vyreseni, pak reklamace+reklamace => penize zpet. Snad do te doby prijde neco, co nahradi X2  Roll Eyes

No jo.. T39.. To je legenda, ktera navzdy zustane v nasich srdcich, nekterym i v supliku :-). Taky ji mam doma, ale uplne mi zdechla baterka.

A tedka jeste otazka.. Stava se vam, ze SMS prijde az kdyz telefon "probudite" tlacitkem nahore? Vim, ze se nerozsviti displej, ale tedka se mi stalo, ze SMS dosla az kdyz jsem telefon probudil. Navic prichod sms se ukazuje s casem pred cca hodinou.
« Poslední úprava: 12. Duben 2010, 15:45 od AlesU » uložena
vasek.x1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #179 v: 12. Duben 2010, 17:27 »

AlesU: s tou SMSkou se mi to stavalo bezne na starem FW, novy mam teprve den, tak nevim, jestli to opravili. Rozhodne mi nefunguje signalizace SMS ci hovoru osvetlenim, aÂť to nastavim, jak to nastavim. Zvykl jsem si holt jak zavislak cas od casu telefon zapnout. S novym firmwarem se vyskytl spis novy problem - automaticky zamek klaves mi zamyka i vypinaci tlacitko, a tak neni mozne telefon nekdy probudit jednim zmacknutim, ale treba trojim...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 16
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Vysel oficialni update X2
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.058 sekund, 16 dotazů.